עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Qman,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אבל לא כזה רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה טוב. * בלוטות? לא רלוונטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל לא רלוונטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש לי התלבטות בין שני מחשבים ב2000 שקל מוכרים לי... מחשב נייד HP 625 מעבד עוצמתי Dual Core 2.1GHz, דיסק 320G, זכרון 2GB, WiFi BT, מסך "15.6 LED HD, כונן DVD Write, כרטיס גרפי חזק ATI RADEEON, יציאת HDMI, רמקולים מובנים, מצלמת …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by משרק,

יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מחשב נייד חזק

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by elior021,

היי אני רוצה לקנות את המחשב הזה לאמא שלי הדרישות שלה הם בעיקר עבודה ואינטרנט המחשב עולה 1790 אשמח לביקורות מפרט [table][tr][td][table][tr][td]e‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎4383-2SG‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 20…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by nevoy,

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן עבודה מספיקה סוללת ה-4 תאים ב- Dell Vostro 3350? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm האם ההבדל בין המעבד של ה- 3350 לבין המעבד (i5) של ה-3450 משמעותי לשימושים שאינם כוללים משחקי מחשב? לכמה זמן מספיקה סוללת ה-6 תאים של ה 3450? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tomerindia,

אנשי פורום יקרים, ברשותי acer extensa 4420-5910 מזה שנתיים. לפני כחצי שנה החלו בעיות בעת ההדלקה, לעיתים המחשב לא נדלק, לפעמים לחיצה ארוכה ובזוית מסויימת כן הצליחה להדליק, או משחק עם הוצאת הכנסת הבטריה + חיבור ניתוק מספק החשמל + לחיצה על כפתור ההפעלה במספר וריאציות לרוב הפעילה אותו. עכשיו כלום לא עובד. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי בכל וריאציה וצורה, + החלפתי בטרית CMOS והמכשיר עדיין לא פועל. אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני ממש ממש אשמח. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by ^@^RaveHaek^@^,

יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש

10. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by RJ1,

מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by tamtamtamir,

שלום לכולם וחג שמח המחשב בעבר נכנס למצב שינה באופן שהגדרתי לו (בהתחלה לstandby ואחכ לשינה) כרגע הוא לא נכנס. אין לי מקלדת ועכבר בUSB ככה שלא זו הבעיה. וגם לא התקנתי שום דבר חדש.. חשוב לציין שבאופן ידני המחשב כן נכנס למצב שינה (ולמצב סטנדביי) ולא מתעורר אבל באופן אוטומטי זה לא קורה... האם יש דרך לתקן את הבעיה או לזהות את הגורם שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים בוורד, אך שיהיה בו גם מעבד חזק * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, מעדיף בין 6-8 שעות. לא פחות מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by Masasa,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=12474 או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BKi241#shidrug מה שווה יותר? ובקשר לכרטיס מסך nVidia GeForce GT525M 1GB הוא מספיק חזק בשביל משחקים של 2011? וגם אותה שאלה על nVidia GeForce GT540M 1GB

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: OFFICE DEPOT OR SKYPC OR IQPC OR KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3-5 שנים אם אין אז שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת:הכל רק שיהיו מוכרות! מערכת הפעלה מועדפת:WIN 7 64BIT גודל כונן קשיח מועדף:250GB OR 320GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:15" ואפילו אם אפשר יותר או פחות אבל לא בהרבה. זמן סוללה רצוי:לא משנה רק לא קצת!~ צבע המחשב הרצוי:לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב:שיהיו קבלים והכל לטעינה... מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) והשאלה שלי היא : ב-HP יש בעיות? [כי היה משהו שרשם לי את …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

האם לסוללות של מחשבים יש זכרון ואם כן אפשרי לאפס אותו ו/או לכייל אותו מחדש?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by deluxe,

אהלן! האם מחשב נייד Dell XPS15 i7יספק את אותם ביצועים כמו מחשב נייח עם מפרט זהה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10241&perur=2&t=1&c=441 כלומר: מה השיקולים הנוספים שיש לקחת בחשבון חוץ מעניין הניידות והמרחב שהמחשב תופס? האם שימוש אגרסיבי מסכן את הרכיבים של הנייד בשל חום גבוה (המחשב נייד וצפיפות הרכיבים גדולה)? על אילו חיבורים בנייד לא כדאי לוותר? USB3 הוא אחד מהם? ואם יש למישהו חוות דעת על הסדרה XPS של DELL אשמח לשמוע.תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום אני מרכיב מחשב לגלישה אופיס עיבוד תמונה ומיילים ( לא משחקים) המחשב מתנה לאבא שלי, והוא רוצה מחשב שקט קטן ושיעבוד בקלות אני בחרתי לו 1. מארז אנטק ISK 300-150 עם ספק כח של 150 וואט אני מתלבט בין שני לוחות ומעבדים א. לוח סוקט 1156 GA-H55N-USB3 ומעבד I3-550 עם 3.2GHZ ב. לוח סוקט 1155 GA-H67N-USB3 ומעבד I3 2100 עם 3.1GHZ ההפרש במחיר הוא זניח , המרכיבים עם סוקט 1155 יקרים יותר ב-50 ש"ח אני לא יודע מה ההבדלים בין הסוקטים, אני צריך שקט וחסכון בחשמל כי הספק הוא 150 וואט בלבד !!! לא להציע AMD. ניתן להציע מעבד אחר אבל התקציב מוגבל עד כ-600 ש"ח למעבד. השאלות: 1. מה עדיף בין המרכיבים למעלה א. או ב. 2. איזה דיסק קשיח לחבר למערכת? מארז זה יכול לקבל רק דיסקים של 2.5 אינטש אני חש…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב נייד טוב אמין ומוכח שמוממלץ אצל הרבה אנשים. אין לי דרישות גדולות מהמחשב רק שיהיה נוח כי זה פעם ראשונה שאני קונה נייד. המחשב יהיה במקום אחד לרוב אני לא מאמין שאני יילך איתו למקומות הוא יהיה כמו מחשב שולחני. אני מתכנן גם ללמוד בקרוב אני לא יודע אם זה אמור לשנות משהו אבל שיהיה.. מה שכן אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון מסך 15 אינטש ווינדוס 7 מותקן. ויציאת hd בשביל לראות סרטים על פול hd דרך הlcd . תקציב אין לי ממש כי אני לא יודע מה המחירים של זה אבל אין לי בעיה להשים כסף על איכות אם זה מצריך את זה, בקיצור אני רוצה לקנות משהו ששווה תכסף. שמעתי שhp ו dell הם החברות המובילות זה נכון? התקציב שלי הוא בערך 3000 אבל אין לי בעיה להשים יותר אם זה מצריך.. תודה …

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by yoyoav,

שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by gmoshiko,

שלום לכולם אני רוצה ללכת היום אוו מחר לקנות את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm 14 אינץ של דל אני מגדיל לו תזיכרון ל6 ג'יגה וקניתי כבר ssd של vertex3 מאיבי שאני מתכוון להשים לו רק רציתי חוות דעת אחרונה עליו מה אתם אומרים ? על המעבד עצמו זה הכי חשוב.. כי אני מאוד מתלבט בינו לבין הi7 שלו שזה זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2620m.htm שלפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל בין המעבדים אוו ממש ממש לא שווה את הכסף כמעט שאין הבדל... השאלה הכי חשובה... מה אתם חושבים עדיף? והאם באמת שאין הבדל כזה גדול בין המעבדים. שימושים: לימודים בעזרת השם עוד השנה תכנות שאני מתכוון לעשות איתו קצת גרפיקה לא משהו כבד ומשחקים ממש בקטנה כמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים