ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,428 דיונים בפורום זה
-
IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית, יש לי שכן שטס לשם כל שבועיים בענייני עבודה. המחשב הנייד הוא למטרות אינטרנט, סרטים , וורד וגם משחקים כמובן אם הדבר יתאפשר במסגרת התקציב. חשבתי על dell 1520 בדקתי באתר של דל והמחירים שם הם סביב התקציב שלי , רציתי שתייעצו לי איזה שילובי רכיבים הם הטובים ביותר. השכן שלי גם הציע לי לבדוק outlet של דל ... לפי ההסבר שלו זה מוצרים של דל שהחזירו אותם תוך 14 יום ו/או פתחו את האריזה ואז לפי החוקים בארה"ב החברה מחוייבת לקחת בחזרה את המוצר. ומה שעושים החברות מורידים את המחיר ב15-20 אחוז החיסרון הוא שאי אפשר לשנות מפרט גמור ועוד חיסרונות שיש לכם להגיד על קנייה מהסוג הזה. אינני פוסל חברות אחרות כמו hp toshiba ועוד ...
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי קניה של שני סוגים של מחשבים (די דומים)...שניהם לעבודה משרדית בלבד אינטרנט אופיס. שניהם לא מיועדי OC ושקט ככל לא חשוב. לא צריך ציוד הקפי כלל. תקציב אחד הוא ב2000 והשני ב 1500. 1.השאלה היא האם שווה לחכות עוד 4 חודשים(משום שאין לחץ כלל למרות שהמערכת הנוכחית ישנה מאוד!) לפלטפורמות החדשות של AMD? 2.האם I5 אפשרי במחשב ב 2000 שקל ובכלל האם שווה מערכות AMD במחירים אלה? בעיקרון אם יש המלצות למחירים נמוכים יותר בעיקר למחשב ב1500 שהיו משתלמים אשמח! תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח מקסימום ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - אופיס, תכנות, עבודה עם קבצים כבדים שפתוחים במקביל. מבחינת גיימינג - צריך שיריץ משחקים פשוטים יחסית בסטים, זה לא השימוש העיקרי של המחשב אבל שלא יקרטע לי עכשיו על משחקים כמו PUBG לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה א…
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי-משרדי ותכנות קל (Android studio עם אמולטור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טופס בקשת המלצה למחשב נייד קציב 8000 ש"ח שימוש עבודה גרפית: עיצוב, עריכת תמונות, ושימוש בינוני בתוכנות אדובי 2 גיימינג: משחקים ברמה בינונית (לאו דווקא משחקי AAA חדשים על הגדרות אולטרה ביצועי גיימינג בינוניים (עבור משחקים כמו Call of Duty, Wukong, GTA מתי מתוכננת הרכישה? בקרוב האם יש חברה מועדפת ולא מועדפת למחשב הנייד? לא אין חברה מועדפת ללא מערכת הפעלה גודל מסך לא משנה משקל מחשב לא חשוב לי גודל אחסון? 1 טרה זמן סוללה? בין 3 ל-5 שעות
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד כרגע לפני רכישת מחשב ניד והוצא לי המחשב הזה במחיר 4550 מעבד: P7350 2.0Ghz 3 MB Penryn מסך: "15.4 brilliantView מצלמה: 1.3MPIX זיכרון ראשי: 3GB 800Mhz כונן קשיח: 250GB תקשורת: Wifi Link 5100 תומך HDMI מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium מחשב נייד המיוצר בגרמניה אחריות מלאה של 3 שנים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח כרטיס מסך: NVdia GeForce 9300 GS השימושים שלי הם גם לעבודות כסטודנט וגם למשחקים ולסרטים האם אתם ממליצים על מחשבים מחברת פוגי'טסו סימנס הוא שיש לכם איתם ניסיון רע. מכיוון שזה המפרט הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שיש לי עד 4500 אלף ש"ח. חשובה לי גם נוחות המקלדת והעכבר מכיוון שהוא ישמש לרוב לעבודות וכתיבה בוורד. האם יש למישהו הצעה אחרת בת…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה מחשב נייד לשימוש מינהלי. אני מחפש מחשב נייד אמין עם אחריות טובה. חשיבות למסך בריא לעיניים ומקלדת נוחה להקלדה יחס ביצועים מחיר גבוה. קרוב שלי יהיה באזור ארצות הברית בעוד חודש אז אשמח לקבל הצעות בכיוון. לסיכום המחשב הכי טוב במחיר הכי נמוך שאפשר --לקבל הרבה ולתת מעט. תודה מראש לכל העוזרים. אם יש אפשרות לציין לי מקומות אפשריים ורשתות זולות בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצות לחלקים מעבדי אינטל לוח אם עם SLI DDR2 800 כ"מ אני צריך לדעת מה הכי טוב או 9800GTX או 8800GT SLI או שיש בחירה יותר טובה HD 160GB לא צריך יותר מזה ספק לא מבין בסוגים טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בלי מסך ובלי ציוד הקפי שישמש אותי כרגע לעבודה משרדית ובעוד שנה אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשדרג ל: א) כ.קול מקצועי לעבודה עם QBASE ב)כ.מסך מקצועי לעבודה עם תוכנת solidworks רציתי לשאול אם כ.מסך וכ.קול Onboard עלולים להוות מכשול לשדרוג העתידי ? והאם יש לכם הצעה למפרט עד 3000 ש"ח המתאים לנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לפטופ עבור לימודים באוניברסיטה. אין לי מושג בנושא זה, אשמח לשמוע עצות. הדרישות: - מסך גדול ואיכותי (שיהיה נוח לקרוא מסמכים וכמה שפחות יפגע העניים). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - טווח מחירים: בין 3000-4000 - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - יכולת צפייה בסרטי HD 720p. - המשקל לא קריטי. - מראה לא קריטי. אשמח להמלצות, בברכה, יועד
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤416 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ¤266 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9800GX2 1GB HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2374 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤145 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדי…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מעוניין לרכוש את הXPS 1530 הנושא כרטיס גרפי 8400GS של NVIDIA אבל מטרידה אותי הבעייה של התחממות הליבה הגרפית. האם נכון להיום יש פתרונות נוספים מעבר לעידכון ביוס? האם לדעתכם בכלל שווה לרכוש נכון להיום את הXPS כאשר הבעייה קיימת עדיין? תודה עידו
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-