ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום שמי מאור ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק. אחרי בדיקה מעמיקה התרשמתי משני דגמים שההבדל בינהם הוא הרזולוציה והזיכרון בראשון 8GB ורזולוציה 1600 על 900 כשבשני 4GB ורזולוציה של 1920 על 1080 שני המסכים 15.6 זה למעשה ההבדל בינהם, זיכרון תמורת רזולוצית מסך, אגב טווח המחירים דיי זהה. המחשב למטרות סטנדרטיות + עריכת סרטים בייתיים. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב וחזק כי הוא מהווה גם תחליף לנייח בשבילי הנה הדגמים שדיברתי עליהם: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5473 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6206 האם הרזולוציה 1600 על 900 במסך 15.6 נראית לכם מספיקה? האם מישהו מכיר את היבואן נייד נייד ויודע אם הם אמינים? האם אתם מכירים את המחשבים האלה או לפחו…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד שישמש בעיקר לאינטרנט כבד, 20-30 חלונות וקצת אופיס, הוא יהיה מחשב לעבודה. מסך 13-14 ויהיה נחמד אם הוא יהיה עמיד וקל. ואם יהיה לו גם עכבר גולה קטן במקלדת כמו בלנובו (שהיה לי והייתי מרוצה בסך הכל). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לנייד הזה: http://www.tuki.co.il/pl_product~K52FI3370M~49~273.htm במחיר קצת מעל 3000ש"ח השימוש בעיקר כמחשב נוסף בבית עם אופציה לניידות קלה. שימוש עיקרי לעריכת אלבומים דיגיטליים לא ברמה מקצועית ללא שימוש בתוכנות גרפיות כבדות. גלישה וקצת אקסל והכנת מצגות לעבודה. ינוע בין הסלון לחדר השינה ויצא מהבית לזמן קצר מדי פעם. מלבד ההצעה שקיבלתי, יש עוד משהו?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינטש מעבד I5 - איזה מעבד כדאי ( 480 ומעלה?) והמחשב הוא לצורך הדגמות יש צורך בכרטיס מסך טוב וחזק להרצת סימולציות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שימוש: סרטים (15' ומעלה) משחקים( שיהיה עם משהו מעבר ל INTEL GMA...) משקל: לא רלוונטי, לא יתנייד הרבה. סוללה: מירבי, אף אל פי כן ^ זה מחשב נייד... אחריות: לעיניכם הכי טובה, הבנתי שאחריות יצרן נחשבת לדלוקס. זיכרון: עם אפשרות להרחבה עד 8 לפחות הארד דיסק: עדיפות ל 7,200RPM נפח לפחות 500 יציאות: HDMI - לבחירה USB- לפחות 3 בתודה, נתן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אמנם כבר פתחתי בעבר נושא דומה, אך עכשיו אני לפני נקודת החלטה. איזה משני אלה עדיף: 1. http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137434196 (המחשב עם 128GB SSD ולא כפי שרשום). 2. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11842 אני עוסק בעיקר בתכנות (Java, asp.net). חשוב לי זמן סוללה משקל וכוח עיבוד. לא מיועד למשחקים במעט בכלל. מה מבין שני אלה יותר מתאים או האם יש מחשב בסגנון הנ"ל (13.3, קל) שיתאים לי יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן מדגם IBM thinkpad t40 המחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר במסך לפני כשנה המחשב עבד אבל המאוורר הרעיש בהגזמה אז פתחתי אותו ניקיתי אותו ומאז המסך לא עובד כשהמחשב נדלק הרמקול הפנימי לא מצפצף בכלל בדקתי גם את תקינותו של הרמקול הפנימי הוצאתי את הזכרון הפנימי וכשהדלקתי אותו הוא החל לצפצף אז אני יודע שהרמקול הפנימי עובד חיברתי את המחשב למסף חיצוני ע"י כבל חיבור VGA חשבתי אולי המסך של המחשב תקול אך גם זה לא עזר לא רואים שום דבר במסך הוצאתי את הסוללה (CMOS) והחזרתי אך זה לא עזר יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, לימודים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ליציאת hdmi * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? אחרי שראיתי איזה דקים המחשבים בלי כונן, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i3 ומעלה, זיכרון לפחות 2 gb. המחשבים שמתאימים למסך מט ממה ששמתי לב זה ה hp וה dell. ראיתי 2 מחשבים שעניינו אותי קצת: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10657 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6941 אשמח לכל עזרה...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
דרישות : אינטרנט + סרטים על הנייד מה דעתכם על המפרט והמחיר מסך "15.6 ]Intel® P6200 מעבד דיסק קשיח 250M זכרון 2048 MB DDR3 מאיץ גרפי Intel® HD Graphic שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי כולל מערכת הפעלה Windows 7 1,992 ₪
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המעבד המקביל של intel למעבד AMD Fusion Processor E-350 נתקלתי במעבד הזה ופשוט אין לי מושג איך להשוות אותו למעבד אינטל כדי לדעת מה טובו. חזק יותר, חלש יותר מ- atom? טוב בשמירת סוללה? מריץ משחקים מלפני כמה שנים (אבל תלת מימד)? שמעתי שהוא גם כולל כרטיס מסך מובנה AMD Radeon HD 6310, איך הוא ביחס לכרטיס המובנה של intel במקבילו או שאולי הוא מקביל ל- ion? האם הוא מסוגל להריץ ווידאו ב- 1080p?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-