עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ransa,

שלום רב, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ואני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי לצורך הלימודים. אני מעדיף מחשב קטן יחסית שיהיה קל לנשיאה ובעל זמן סוללה ארוך יחסית, אבל לא נטבוק (לא רוצה 10'.. מעדיף 12-13', מטעמי נוחות), חשוב לי רק שיהיה בעל זכרון פנימי של 2GB (לא רוצה שיקרטע), ומעדיף שיתמוך ויגיע עם WIN7 כי זוהי המערכת שיש לי במחשב בבית ואז אוכל לסנכרן ביניהם בלי יותר מדי כאבי ראש. שאר הרכיבים פחות חשובים לי,אני הולך ללמוד כלכלה כך שאין לי צורך במחשב שיפעיל תוכנות כבדות, בעיקר אופיס וגלישה, אבל אני בכל זאת לא רוצה מחשב שיתקע כל שניה. לגבי תקציב- בסביבות ה1500-2000, אבל אני טס לארה"ב בקרוב אז אם יש לכם דגם טוב שעולה יותר יכול להיות שהוא כן יעמוד בתקציב שלי אם אני יקנה אותו שם. תודה…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום מבקש עזרה בבנית מפרט 1. תקציב: 4,000 עד 5,000 שקלים 2. לסטודנט לאנימציה, בעיקר התוכנות הבאות: Maya, Flash, Photoshop, Illustrator, Premier 3. לא כולל ציוד היקפי. 6. רצוי שיהיה שקט, העיצוב לא חשוב 7. הרכבה והתקנת מערכת ההפעלה במעבדה 10. בלי OC 11. לא מיועד למשחקים תודה מראש

4. Started by yoyoav,

שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by torrent,

- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום רב, תודה ל Moon-Mage על המפרט שלהלן שהצעת לי. העניין הוא שאת הזיכרונות, ספק הכוח וה SSD לא הצלחתי למצוא באזור המגורים שלי רמת גן. יש לציין שאני מחפש באזור המגורים, יותר מבחינת מימוש האחריות למקרה ואצתרך. מסתבר שנקודות השירות של "START PC" לא פעילות בנתיים. בנתיים רכשתי את המעבד, לוח האם והמארז ברמת גן. מעבדים AMD RYZEN 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1487 לוחות אם Gigabyte B550M DS3H 1 ₪ 457 זכרונות Apacer DDR 4 16GB (8Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 305 …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני מחשבים של hp. הראשון: HP Pavilion dv7-4296nr http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157844 לעומת השני: HP Pavilion dv7-6179us http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834158078 אני מתכוון להשתמש בהם למשחקים כבדים (יחסית) ולעבוד איתם על מוזיקה בעזרת הצוכנה traktor איזה עדיף? ד״א איזה פתרונות יש למקלדת בעברית (חוץ מהמדבקות של השנקל)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by tzahi16,

שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Kingston,

מפרט ב-3700 גג מחשב חזק בעיקר למשחקים... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי וקצת תכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים בצורה נורמלית. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג עדיף רחב או רגיל? אני חושב אולי שכדאי רגיל בגלל העבודה המשרדית והתכנות. אם מנסיון של אנשים פה רחב לא מפריע בדברים הנ"ל, אני אלך על רחב... כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB לפחות, כמובן 5,400 RPM (אם יש בכלל HD עם פחות) זכרון - 1GB (בשביל התכנות), עדיף אפילו יותר אם זה לא תוספת גדולה מידי במחיר. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצוי יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  15. ההבדל בין 120ej ל410ej עומד על 550 שקל. ההבדל המרכזי במפרטים הוא בין מעבד T4200 לT4400, מהירות זיכרון 667 לבין 800, ועוד 160 ג'יגה בהארד דיסק. ההבדלים האלו שווים את ה550 שקל בשביל סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר על האופיס או כדי לראות סרטים. מה המשמעות בין מהירות זיכרון 667 ל800, זה כזה ביג דיל? 120ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1405 410ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1632 תודה, דורי

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. חג שמח! אח של חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש שיעשה במחשב זה לראות סרטים לשמוע מוזיקה וקצת משחקים (הכבנה היא כמו הרוב). התקציב שלו הוא 3.5K עד 4K. הוא רוצה מסך גדול WD. על איזה מפרט אתם ממליצים??? אשמח לקבל את עזרתכם תודה רבה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. אהלן חבר קיבל הצעה למחשב נייד DELL 3543 ב 2590 ש"ח (KSP). רצינו לבדוק האם יש מחשב משתלם יותר עד 3000 ש"ח. מה שחשוב לו זה הארדיסק גדול, לפחות 700+ ג'יגה, מסך טוב, וסוללה חזקה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rani1986,

- מעוניין בלפטופ עד 1500 ש"ח למטרת עבודה ולימודים, שימוש באינטרנט, חיבור בין המחשב לTV - אין חשיבות לחברה היצרנית - מסך 15.6 בלבד - אוכל לקנות את המחשב מאילת ולחסוך את המע"מ אשמח גם להמלצה על חנות אם זה לא נוגד את חוקי הפורם - רצוי SSD אבל אם לא נכלל בתקציב אז לא קריטי - אין צורך במערכת הפעלה - רצוי שתהיה אחריות ל3 שנים אשמח לתגובתכם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, לפי אתר דל ישראל ניתן לבחור כרטיס רשת בתקן N עבור 1525 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs אבל הכרטיס הזה לא מופיע אצל אף אחד מהמשווקים, לא בתור חלק ממפרט הבסיס ולא בתור אפשרות שדרוג. מישהו יודע האם ניתן בכל זאת להזמין אותו?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש

21. יש על גב המחשב הנייד שלי שריטה מה אפשר לעשות בנדיון ? שם הדגם של המחשב : hp povilion g6 series

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. שלום רב, המחשב נייד שלי בן ה-8 שנים, תותח שהתחיל לדעוך ולקראת סיום חייו אני מחפשת מחשב נייד עד מחיר 4.5K * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטונים ותמונות) * גודל המסך: מסך מאט 14-15.6" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אפשר מקלדת מלאה אבל לא חייב - העיקר שהמקלדת תהיה נוחה * משקל רצוי: עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, רוב השימוש המחשב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: כן בתקן הכי אחרון של eSATA, HDMI, קורא כרטיסים, ולפחות 3 חריצי USB 3.0 * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB ומעלה * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Menahemd,

שלום,אני מחפש המלצה לנייד לתואר בחינוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך בגדר התקציב * האם …

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI EX620X עם כרטיס מסך ATI HD 3740 . האם אפשרי להחליף לו כרטיס מסך ואם לא האם הכרטיס מסך הנ"ל יכול להריץ משחקים היום על גרפיקה בסיסית/נמוכה ? עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שיש לו כרטיס מסך לא מובנה על הלוח, אם אני לא טועה זה נקרא MXM. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך מEBAY שיוכל להריץ ברזולוציה סבירה משחקים היום על המחשב הזה? התקציב הוא 150-200 דולר.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by tsvika,

לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים