עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Googleness,

היי אני מאיזור חיפה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מעבדה לתיקון מחשבים ניידים באיזור. יש לי מחשב נייד Lenovo U550 שביומיים האחרונים פשוט מתחמם בצורה קיצונית עד שהוא נכבה, האחריות נגמרה כבר. ממה שבדקתי מול המעבדה הראשית של Lenovo אני אמור לקחת את הנייד לנקודת האיסוף שלהם (UPS) ואז הם מעבירים למעבדה שנותנים לי הצעת מחיר. מניסיון שלי בעבר עם מקרה דומה שהבעיה הייתה בגוף קירור עלות החלק החלופי לי בתור עסק בזמנו הייתה כ500 שקל, אז לפני שאני שולח ללנובו רציתי לעשות סקר שוק ולראות כמה בערך כלויות התיקון יהיו בכמה מקומות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום, אשמח לייעוץ עבור לפטופ עבודה למטרות AutoDesk - AutoCad. דרישות: 1. מסך עד 14" 2. מסך IPS / ANTI_GLARE 3. משקל - כמה שיותר קל 4. כרטיס גרפי (לא של אינטל) 5. תקציב עד 4000 ש"ח 6. אפשרות לשדרוג זכרונות מבחינת כוח עיבוד לדעתי i5 מהסדרות הגבוהות אמור להספיק עם 8 ג'גה זיכרון ו SSD. תודה לעוזרים. משה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. שלום חברים יקרים! אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים. לבקשתי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך. לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר. לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300. זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293 אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה. 1. מה התקציב המ…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by Flamez,

שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by 24sharon,

צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by ~oren~,

הלכתי למורנט מחשבים והרכבנו מחשב ב4000 ש"ח השימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ואינטרנט. תגידו לי אם כדאי לשנות משהו במפרט הוא שיש לכם הערה על חלק מהמפרט ומי שמכיר את החנות שיכתוב לי אם היא חנות אמינה 1 מארז איכותי Silver/Black 480W ATX2 WINSIS-WB13 מאושר אינטל 2 לוח-אם אינטל מקורי D946G INTEL ISELTON 3 שנות אחריות 3 מעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB 3 זיכרון פנימי מהיר 512MBx2 DDR2-667 DIGMA (1G) 3 שנות אחריות 4 דיסק קשיח מהיר W.D 160Gb SATA II 3 שנות אחריות 5 כרטיס מסך PALIT 7600GT 256/128BIT PCIEX1 שנת אחריות 6 צורב DVD LG DVDR/W X16 - BLACK 1 שנת אחריות 7 כרטיס קול 6-channel (5.1) audio subsystem 8 כרטיס רשת INTEL 100 Mbits/sec LAN O.B

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. ראיתי באתר הבינלאומי שלהם שכבר די הרבה מחשבים מגיעים עם USB 3.0 גם בדגמים לא HIGH-END כמו DV6 אפשר להשיג בארה"ב עם 3.0 מישהו יודע אולי מתי זה יגיע לארץ? חודש או אולי שנה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by RaZ^MaN,

צריך מפרט לשרת משחקים ב10000 שקל. מבוסס AMD Opteron / Intel Dual Xeon ומפרט לשרת איכסון ב3000 שקל, לא כולל הארדיסקים ובעל תמיכה ב4 הארדיסקים. מארז U1 תודה, רז.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. שלום, אני צריך מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט..) וגם קצת למשחקים וסרטים. אני צריך הצעות ללוח אם המתאים לקונרו E6300 בתקציב של עד 600 ש'... או הצעות ללוח אם + כרטיס מסך (המתאימים לE6300) בתקציב של עד 1000 ש'. יש הצעות???

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by asafmanor,

שלום. כללי: מסך 13" עד 14" , מט. קל משקל. שימושים: אינטרנט, אופיס (סטודנט) עריכת סרטים ברמת התחביב - סרטוני GOPRO אשר מצולמים ב-1080p בפורמט H.264 עלולים להיות כבדים. עריכת תמונות בתוכנות כגון פוטושופ. צפייה בסרטי DVD. מה חשוב לי? אפשרות להרחיב זכרון עד 8GB. מעבד מעבד מעבד. אחריות בארץ. מה בעדיפות שנייה/לא חשוב? אפשרות להתחבר לטלוויזיה (HDMI או DVR או כל פורמט שהוא המילה האחרונה היום, אני באמת לא עוקב). גודל הארד דיסק - לא מעניין אותי, יש לי חיצוני למקרה הצורך. מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה קלה. בגלל השימושים האומנותיים של המחשב, אמנם הכל בגדר תחביבים כרגע, אני שוקל גם קניית מקבוק פרו עם חריגה מהתקציב. אני לא מתנגד עקרונית לאפל' אבל כנראה שרק עבורו אסכים לשלם כל כך הרבה. הקני…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by PoOki,

שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנת הקבצים שלאחר מכן אמורה להתחיל ההתקנה של הווינדוס עצמה (אני מדגיש כי אין לי CD אלה הפירמוט נערך באמצעות USB שהכנתי במחשב אחר*) כאשר ההתקנה צריכה להתחיל אחרי הריסט .. הוא כותב לי ניסיתי לשחזר את הקובץ במחשב התקין וזה לא עוזר ניסיתי לערוך את הBOOT.INI אך ללא הצלחה מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפי התקציב אני מניח שזה יהיה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI לא* Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחי שהשתחרר מהצבא. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, ואולי טיפה למשחקים קלים. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? רזוליציה הכי טובה שאפשר להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב במיוחד. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות מ- KSP,TMS,IVORY תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. היי, אני מחפש מחשב נייד עם צג 15.4, הר דיסק לפחות 120 , Ram לפחות 1gb עם בלוטות', עם מערכת הפעלה ויסטה לא משנה איזו עם אפשר עם כרטיס תקשורת אלחוטית, עם צורבDVD COMBO ואולי גם מצלמה מובנת (לא חייב). המחשב ישמש בעיקר לעבודות (אינטרנט ואופיס) אך הייתי רוצה שיהיה אפשר גם להריץ עליו משחקים כמו Gta וכ'ו עדיף עם סוללה שמספיקה לפחות לשלוש שעות. את המחשב אני רוכש בארה"ב והתקציב הוא עד 850 דולר עדיף פחות. מצאתי כמה מחשבים. http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=193565&linkid=j13879814&affiliateid=k111512&mid=dl-115309 הנה עוד אתר של מחשבי ACER אני מחפש מחשב לא יותר מ850 דולר אני מיבא את המחשב מארה"ב http://www.tigerdirect.com/applications/category/category…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by boaz_aha,

שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by mordehay8886,

שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מירבי בעבודה עם מכונות וירטאוליות - VMware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 316 צפיות
  21. אני צריך הכל חוץ ממסך,מארז וכל הציוד ההיקפי. זאת אומרת מעבד+לוח אם+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+ספק,כל זה בסביבות ה1700 אפשרי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בסביבות ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים ומשחקים כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ודומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by danielj86,

שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 4K+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ימוקם בסלון ויחובר גם לטלויזיה וגם למסך מחשב אז גם משחקים גם סרטים וגם עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא פרו אולי GTA5 אם אפשרי בתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בסלון HDRADY מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 3.5K, הוא אדריכל ככה שצריך להרבה עבודה משרדית אבל גם בעל יכולות גרפיות כי הוא עובד עם מצגות ומפות כבדות וברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה חזקה, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, DVD שגם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל לא מזיק... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה חברה טובה. בנוסף חשוב שהמחשב יהיה גם בנוי טוב כי הוא הולך ל…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. אהלן לכולם אז אחרי שנה וחצי לימודים עם נייח, החלטתי שצריך נייד. מכיוון שאני כן משחק במשחקים (סקיירים, left4dead2 ועוד) אני כן מעוניין בנייד שיתאים לא רק למסמכים ואינטרנט. מבחינת משקל אין בעיה, מבחינת גודל מסך חייב גודל נורמלי. רצוי יחסית שקט (יודע שזה אינדיוידואלי) וכמובן הכי חשוב, שוב, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה.. בגדול, כמעט בכל מקום שאני אהיה איתו, יש שקע חשמל.. קודם כל השאלה שלי היא כמה כסף צריך מחשב כזה בערך לעלות? אני מניח שסביב ה6 אבל אני רוצה לדעת כדי לתכנן נכון את הזמן הקרוב מבחינה כלכלית.. המון תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.