ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי, דגם: A-530-10 של פוג'יטסו. WIN 7 SP1 חיברתי ל LCD, משום מה כרגע הסאונד נשאר הלפטופ ולא עובר לטלוויזיה(עד עכשיו , זה כן עבר). מה השתנה: עדכנתי SP1, אם כי אני לא בטוח שזה מה שגרם לזה. איך מגדירים מאיפה יבוא הסאונד ב Dual view? עדכון: פתרתי. הגדרות סאונד ב WIN.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גודל 15" צרכים: גלישה סרטים שירים אופיס חברות: עדיפות ל- DELL HP LENOVO אלא אם תמליצו לי על משהו אמין אפשרי שיהיה ללא מע' הפעלה ואני אתקין לו. תקציב בערך 2000 אבל אני יודע שקשה למצוא חדש אז 2300 זה המקסימום, תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, לאחר עזרה מהפורום הזמנתי מחשב לצרכי עריכת וידיאו של חובב בתחום. לוח האם הגיע תקול, הוחלף (לטענת החנות. לא רשמתי Serial Number אז אני לא באמת יודע האם בוצעה החלפה), ונשאר תקול. החנות המליצה לקחת לוח אם שאינו Intel, ולמען האמת אחרי 2 לוחות תקולים אני נוטה להסכים עם ההמלצה. האם יש המלצה על לוח אם של GB (או חברה טובה אחרת) באותו טווח מחיר (כ-480 ש"ח) שמכיל 4 סלוטים של זכרון, מבוסס H67 ותומך כמובן ב-i5 SandyBridge? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חיפשתי באייבי ראיתי מלא מפרטים אולי מישהו יעזור לי למצוא משהו טוב? לדוגמה http://cgi.ebay.com/Dell-Studio-1558-Laptop-i7-720QM-500gb-8Gb-Ram-/120689727683?pt=Laptops_Nov05&hash=item1c19ab18c3 http://cgi.ebay.com/DELL-XPS-14-Laptop-i7-740QM-4GB-RAM-500GB-HD-2GB-NVIDIA-/190506546922?pt=Laptops_Nov05&hash=item2c5b1336ea אפשרי גם משהו אחר שיהיה ברמה... אם אפשר גם הצעה לארדיסק SSD אשמח תודה אלון
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד במחיר של 3000 עם חריגה קטנה לטובת משהו טוב, המחשב ילווה אותו בשימושים שוטפים כמו אינטרנט וורד סרטים HD וכל מה שמסביב, אני רוצה לעזור לו לבחור מחשב עם הכי הרבה עלות מול תועלת במחיר הזה, אם יכנס במחיר I3 עם כרטיס מסך נחמד עדיף, כמובן 15.6", יציאת HDMI, ומחשב של חברה טובה, עדיפות לחנות זונה באזור השרון כמו אייבורי או KSP, תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח לצרכים ביתיים בסיסיים, עם יציאת HDMI. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1)האם יש ניידים שיותר מותאמים לפעולה רציפה 24/7 (תחליף שולחני) ואם כן איזה מאפיינים/תכונות יש להם? 2)האם יש ניידים עם מסכים קצת יותר טובים מאלה שמקבלים בדרך כלל או שהכל אותה ג'יפה עם פאנלים נחותים? 3)האם יש ניידים בלי מאווררים, עם קירור פסיבי בלבד? 4)האם מסכי הלד שאני רואה בחלק מהניידים עדיפים על ה-LCD? ועוד באותו נושא, האם מסך מט (לא מבריק) עדיף ולמה? 4) איזה חברות נחשבות כנותנות אחריות טובה בארץ? האם לדעתכם כדאי מאוד להקפיד לקבל מינימום 3 שנים? 5) רוב המפרטים שאני רואה מאוד דומים. עד כמה ההבדלים בין מעבדי ה- i3 גדולים למשתמש ממוצע (אינטרנט,סרטים) לדוגמא i3 350 מול i3 380? *לגביי HD , עד כמה ההבדלים בין 5400rpm ל-7200 יורגשו ?(שוב למשתמש ממוצע) המון תודה למי שיענה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסמן של הכתיבה(ההוא שדומה לאות ו') קופץ כל איזה 3 שניות של כתיבה מהתיבה (לדוגמא תיבת הטקסט של גוגל), ואני צריך ללחוץ שוב על תיבת הטקסט כדי להמשיך לכתוב-מה שגורם לאי נוחות בכתיבת טקסט. האם זוהי בעיה מוכרת ?,ואיך אני פותר את הבעיה? דרך אגב יש לי ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משרדי לצרכים בסיסיים (אבל להערכתי לא מספיק בסיסיים כדי שנטבוק יספיק). חשוב לי אמינות יותר מביצועים, ועדיף עם אחריות לשנתיים. לא קריטי שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. חשבתי בכיוון של http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 של לנובו עם שנה אחריות בעלות של 2050 ש"ח, או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5821&CatCode=315 של LG בעלות של 2190 ש"ח עם מפרט קצת פחות טוב אבל שנתיים אחריות. השאלה היא מה האמינות של המחשבים האלה ומה איכות שירות התיקונים. ניסיתי לברר איפה יש סניפי שירות תיקונים של LG ולא מצאתי באתר שלהם. זה סימן רע? אשמח לכל עזרה ועצה, עופר
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בעבור חבר מחשב נייד ושמח לקבל את המלצותיכם. • מה התקציב המקסימלי? עד 5000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. • במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. • מה הם השימושים הצפויים של המחשב – אוטוקאד, עבודה משרדית • אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב ירכש ע"פ המלצה בהמשך. • לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - גבוהות • האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) ? עכבר.מקלדת אלחוטיים. • האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (צורב) ? לא • עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 – 7 • האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא • האם י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-