ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני נמצאת כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא בטוחה במפרט שעלי לחפש. אני מוכנה להעמיד תקציב של עד 1300$. המחשב צריך לשמש אותי ללימודים באוניברסיטה ככה שאני אצטרך לסחוב אותו אבל מצד שני הוא צריך להיות חזק כי אני מתכננת ללמוד מדעי המחשב.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור ולעניין די הייתי סגור על מחשב HP Pavilion dv7-1020us או ACER http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147749&nm_mc=OTC-pr1c3watch&cm_mmc=OTC-pr1c3watch-_-Notebooks-_-Hewlett-Packard-_-34147749 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115458&nm_mc=OTC-pr1c3watch&cm_mmc=OTC-pr1c3watch-_-Notebooks-_-Acer+America-_-34115458 ועכשיו הבנתי שלא התייעצתי - אז ככה - מה שבאמת מעניין אותי זה היכולת להפעיל משחקים, עכשיו זה לא שאני איזה גיימר על או משהו אני מסתדר יופי עם ה 8600GT שלי ואפילו הסתדרתי עם ה 6600GT שהלך לעולמו עם ה AGP שלי... המפרטים האלה קורצים לי ולכן רציתי לקנות אחד מהם מה שחשוב לי באמת זה בסוף יכולת להריץ משח…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מארה"ב הצרכים שלי הם video editing,transcoding והמון multi tasking כמובן שגם ארצה כרטיס מסך שמריץ את המשחקים של היום אם התקציב לא מספיק אוכל אולי לעלות אותו ל 850$. מארז ומסך יקנו בארץ ואינם חלק מהתקציב
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עם גודל מסך 11.6. אני רוצה שיהיה אפשר להשתמש בו בתוכנת עריכת מוזיקה ובפוטו שופ, שימוש בשתיהן ברמה בסיסית. ראיתי מחשבים של אסוס x200ca ןvivobook. שהם עם מעבדי intel-corei3 וi5 מוחלשים.. כלומר מעבד U ולא m. האם זה אומר שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתוכנוות האלה? יש הצעות אחרות? לא משהו יקר מ3 וחצי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך| כתובת אתר טוב של חנות/רשת טובה ואמינה ורצוי זולה למכירת מחשבים ניידים? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצאתי באתר של החברה את הדרייברים למחשב למערכת ויסטה הורדתי את כולם אבל הדרייברים של המסך הכרטיס מסך כאילו לא הותקן והכרטיס רשת אלחוטי גם לא הותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה אני מעביר את התמונה מהמחשב ל TV והכל בסדר מתעוררת בעיה במצב שאני אמור לראות בו גם במחשב וגם ב TV. אני עובר למצב הזה ויוצא מצב שאני רואה ב TV טוב ובמחשב אני רואה רק את רקע שולחן העבודה והסרגל הצידי של הויסטה, לא התחל לא קיצורי דרך לא כלום! מה אתם אומרים על המצב הזה? תודה רן
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים. 1. מחפשת מחשב נייד עד 5500 שח. (ואולי גם רלוונטי מחירי אילת) 2. שימוש המחשב לתוכנות: פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור ואינדזיין (עריכה ועיצוב). 3. חשוב לי איכות התצוגה ולכן איכות מסך וכרטיס מסך טוב 4. יש עדיפות גדולה למחשב קל במשקל. 5. מתלבטת אם לעבור למק בתקציב הנוכחי האם זה רלוונטי (האם הגרסאות הזולות של מק מספיק טובות לצרכים שלי? וכמה זה בעייתי כשבבית יש מחשב נייח לא של מק?) 7. כלול עם מערכת הפעלה - לא יודעת אם יש צורך בספציפיות 8. מתל אביב אבל יכולה לקנות גם באילת לצורך מחיר נמוך יותר. 9. מתכננת קנייה בימים הקרובים 10. חשוב שהיו חיבורים ל usb + h…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרה בשביל לבחור מחשב נייד לאחותי. השימוש הוא משרדי ביתי ולא מצריך מחשב חזק במיוחד. הבנתי שכדאי לפחות את גרסת המעבדים של i5. רצוי שיהיה בו הרבה מקום אחסון. עדיפות ל512 ג'יגה. נתקלתי במחשב הזה. מה אומרים עליו? (לא הצלחתי למצוא ביקורות בגוגל): Lenovo V14 IIL 82C400SDIV לנובו אשמח לחוו"ד עליו או המלצות במסגרת התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש מחשב נייד לגיימינג בעיקר בתקציב של בסביבות 6000 ש"ח. מעדיף לרכוש בארץ עם אחריות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בשביל לימודים ומידול תלת ממד בblender כתחביב. הקישור שפרסמו באתר (https://www.amazon.com/dp/B09127DDVT?tag=hwzone0f-20) נראה לי מתאים, קראתי כמה ביקורות שהמסקנה של רובם היתה שלא כל כך משתלם כי יש באותו מחיר מחשבים יותר טובים. עכשיו שיש הנחה לא מצאתי משהו מאלה שהציעו שם במחיר קרוב. השאלה שלי בסוף היא כמה באמת הנתונים (i7 דור 11, RTX 3070) באמת עדיפים על נייד עם רכיבים שעל הדף יותר חלשים אבל בתכלס יתנו יותר תפוקה. מישהו עם קצת ניסיון יוכל לייעץ לי אולי איך אפשר לבדוק משהו כזה? בנוסף שאלתי פה קודם על מחשב והומלץ לי לחכות ליציאת מעבדי דור 12 לניידים, מכיוון שאני לא רוצה לחכות חצי שנה שהמחירים לא יהיו מחירי השקה, השיפור בין הדורות הוא משמעותי ברמה שאותו…
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אז ככה.. אבא שלי החליט לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר לעבודה, לא משו שמצריך מחשב חזק.. קראתי את המאמר על המחשבים הניידים.. ועברתי על עשרות ואם לא מאות מפרטים והגעתי למסקנה הבאה ורציתי אישור סופי לפני שאני קונה.. :yelclap: זה המחשב הזה.. Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1810 Model Name IN-RC03-1810 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared Sound 7.1 channel stereo sound with speakers Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 13…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון בשביל חבר, התוכן מועתק אחד לאחד: הי חברה ! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר - 2000$ * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * שיהיה דק ויראה טוב המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. אלי
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס ואינטרנט בעיקר, גם צפייה בסרטים) קיבלתי הצעת מחיר ל מחשב נייד HP Pavilion DV6-2120 WH703EA - ב 4100 ש"ח. המחיר נראה טוב מאחר והוא זול יותר מהמחירים ב זאפ. שאלתי - האם אכן המחשב הנ"ל טוב לשימושים שביקשתי? אם לא, מה מומלץ במגבלות התקציב, עד 4500 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאשר 2 הדרישות הכי חשובות לי הן שיהיה לו Pointing Stick (עובד עם זה כבר 10 שנים, התרגלתי לזה וזה מאוד נוח לי) ושיהיה לו מסך מאט. השימושים של המחשב הם בסיסיים - אינטרנט, סרטים ואופיס בגדול. מתכנן להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים, כך שחשוב שיהיה מספיק חזק. אם עלות-תועלת יש מחשבים ב-3,000-4,000 שנותנים יחס טוב יותר - אני מעדיף אותם על פני מחשב ב-5,000. לפי הפורמט: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13-15.6, חשוב שיהיה מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אהיה ב-15 ליולי בארה"ב.. איזה חלקים כדי לקנות שם (הרבה יותר זול שם).. אני מתכוון הכלל לקנות מחשב חדש.. אבל חלק מהדברים אני קונה פה.. בשביל האחרויות.. וחלק שם.. כך שלא יהיה לי אחרויות.. איזה חלקים אתם ממליצים לי לקנות בלי אחריות? (ואני מתכוון לקנות מ-newegg.com) בנתיים חשבתי על מעבד וכרטיס מסך.. אולי גם זכרונות.. מתי יצאו לוחות אם שתומכים ב-conroe?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא עבודה ומשחקים (לא יותר מדי אינטנסיביים)... לא צריך ציוד הקפי... מבחינת רכיבים שוליים אני צריך רק DVDRW (לא floppy, הכרטיס סאונד של הלוח אם (5.1) יספיק לי) לא צריך מערכת הפעלה או הרכבה... ייתכן שעוד שנתיים שלוש כשהמחשב יהיה מיושן אעשה OC, עדיף שהרכיבים יהיו מוכנים לכך *הספק שאני קונה ממנו מוכר רק של החברות הכי גדולות (gigabute, lg... לא nec, antec, evga, dfi) הנה מה שבניתי בינתיים, אשמח להשלמות, הצעות, הערות... מעבד: INTEL D 930 (המעבד הזה 64 ביט?) כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS (חברים שלי קנו לי אותו פשוט, אבל אם יהיה משהו הרבה יותר טוב אולי אצליח להחליף אותו אז תציעו- אין EVGA בכל מקרה) זכרונות: 512MBX2 micron Org ddr400 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S7…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, אני לוחם לקראת שחרור ורוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי/להתכונן לתואר באמצעות המחשב. יש לי מחשב נייח לא רע בבית (E8400, HD4870) ועבודה על כל מיני נטבוקים ממוצעים עשתה לי דיי חררה. לכן אני רוצה מחשב שייתן לי חווית שימוש מהירה וזורמת, מכאן נובע הרצון שלי להתקדם ל-SSD (כי אם כבר אז כבר), וכדאי שגם יהיה מעבד קצת מעל הממוצע. כמו כן לא קשה לנחש שהעתיד נמצא במגע. עם יציאת ווינדוס 8 שמהווה את שריקת הפתיחה של מעבר המיינסטרים למסכי מגע, הייתי רוצה שהמחשב יהיה מה שנקרא Future Proof. המחשב ישמש לסרטים, גלישה אינטסיבית, Matlab וקצת משחקים בינוניים. (Deus Ex:HR,Diablo 3, PCSX2) משקל ומראה לא חשובים לי כמעט בכלל, כנ"ל זמן בטרייה. עדיף שלא יהיה כונן דיסקים בכלל (דיי מיותר בימינו) וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי אחרי חיפושים באינטרנט נסגרתי אל שתי אלו. אני צריך את העזרה שלהם, איזה מבין שתי המחשבים הניידים האלו לבחור? לרוב אני ישתמש במחשב לסרטים אינטרנת ומשחקים בגלל זה אני רוצה גם שיהיה כרטיס מסך טוב למחשב, כדי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (GTA.CRYSIS...) http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 ממה שהבנתי הכרטיס של ג'יגאבייט יותר חזק משמעותית. או שיש להם המלצות אחרות למחשב נייד ב3000 שח אם אפשרוייות גיימינג?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-