ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שאני רוצה לקנות, הראשון : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10563 לבין זה: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN עם מעבד של T6400, אני יותר נוטה לכיוון האייסר, אבל השאלה המציקה לי היא אם המעבד של אייסר (T6400) הינו מעבד טוב, המחשב מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667, 500 ג'יגה הארדיסק במהירות 5400 וכרטיס מסך סביר של 9600GT עם 1 ג'יגה זיכרון, שיריץ את הרוב אשמח לתשובות ועצות ואפילו לחוות דעת למי שיש את המעבד... תודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המסך לא חייב להיות מי יודע מה. מקלדת, עכבר ורמקולים - פשוטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, מצאתי מחשב טוב של MSI בארה"ב. הבעיה היא כמובן נושא האחריות בישראל. האם יש דרך לקבל אחריות בארץ למחשב MSI שנרכש בארה"ב. במידה ולא, האם שווה לדעתכם מחשב זול ללא אחריות? איזה תקלות יש בדרך כלל במחשבים ניידים לאחר שנה, שנתיים וכו'? באיזה סדר גודל של הוצאה יהיה מדובר במידה ואין לי אחריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחזיק כבר למעלה מ4-5 שנים מחשב שנראה שדיי עשה כבר את שלו היום, ולא ניתן לשדרג אותו. לכן הגעתי להחלטה דיי מהירה(אבל לא פזיזה) להתחדש במחשב עד סכום של 6K ללא מסך עבור משחקים. השאלה האם יש טכנולוגיות עיבוד וגרפיקה חדשות באופק של הזמן הקרוב ועדיף לחכות...אני מבין שדור הקונסולות החדש לא רחוק כל כך.. וכשזה ייקרה יצרניות החומרה ימהרו להתעלות על הטכנולוגיה הנוכחית. הייתי גם שמח אם מישהו מבין עד כמה כדאי או שווה ה680GTX בלי קשר לשאלה הקודמת. תודה רבה לכל לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את המפרט הבא בהסתמכות על אחד המפרטים המומלצים באתר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-5300 Black Edition + Radeon 7480 Box Fm2 65W כמות: 1 - מחיר: ₪266 לוח אם: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 for FM2 כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪355 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪1633 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשל…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מערכת חדשה, התקציב הוא 4K אפשרות לחריגה קלה, אין צורך במעבד עצמו וגם אין צורך בכונן קשיח אלא רק בכל השאר, אין צורך בשום ציוד היקפי, חנות מועדפת P-SEE אבל אם יש פערי מחיר משמעותיים בהחלט אפשר להתגמש. חשבתי על משהו כזה לוח אם - GIGABYTE EX58-UD4¤1,246.001¤1,246.00 זכרונות - G.SKILL DDR3 NQ 3X2GB 1600MHZ¤580.001¤580.00 כרטיס מסך - SPARKLE GTX 275¤1,137.001¤1,137.00 ספק כח - SEASONIC S12II-500 500W¤423.001¤423.00 צורב - LG GH22NS30 X22 BULK¤135.001¤135.00 לגבי המארז, חשבתי על P 182 יש אותו ב KSP ב 755, אני צריך לבדוק מארז של GB בשם trinton 180 שהמליצו לי עליו, אם יש המלצות נוספות למארזים סולידים ושקטים בעיקר, במסגרת התקציב שנשאר …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר סביר עם ביצועים טובים, מינימום RAM 8GB CORE i5+ כרטיס מסך NVIDIA ו 500GB/1TB זיכרון. מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים של היום באיכות בינונית-גבוהה בלי איבוד FPS. אשמח לייעוץ לגבי איזה מחשבים כדאי לי לשקול ומאיפה כדאי לקנות אותם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ואני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי לצורך הלימודים. אני מעדיף מחשב קטן יחסית שיהיה קל לנשיאה ובעל זמן סוללה ארוך יחסית, אבל לא נטבוק (לא רוצה 10'.. מעדיף 12-13', מטעמי נוחות), חשוב לי רק שיהיה בעל זכרון פנימי של 2GB (לא רוצה שיקרטע), ומעדיף שיתמוך ויגיע עם WIN7 כי זוהי המערכת שיש לי במחשב בבית ואז אוכל לסנכרן ביניהם בלי יותר מדי כאבי ראש. שאר הרכיבים פחות חשובים לי,אני הולך ללמוד כלכלה כך שאין לי צורך במחשב שיפעיל תוכנות כבדות, בעיקר אופיס וגלישה, אבל אני בכל זאת לא רוצה מחשב שיתקע כל שניה. לגבי תקציב- בסביבות ה1500-2000, אבל אני טס לארה"ב בקרוב אז אם יש לכם דגם טוב שעולה יותר יכול להיות שהוא כן יעמוד בתקציב שלי אם אני יקנה אותו שם. תודה…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זהו, אז לאחר שהחלפתי ספק לפני כחודשיים והמחשב עבד כמו שצריך, נראה על פניו שהלוח אם החליט שהוא נכנע לאחר 7-8 שנים שיש לי אותו (עבר שדרוגים של זכרון,כרטיס מסך וכונן SSD). מאתמול יש צפצוף אחד ארוך ו2 קצרים לאחריו, ניתקתי את הכרטיס מסך ועדיין זה מצפצף... על כל פנים אני חושב שכבר הגיע הזמן למחשב חדש. אשמח לקבל מפרט אמין, שהמחשב יוכל להחזיק מספר שנים (8 זה ריאלי?) טובות עם אפשרות לשדרוג כ' מסך/זכרון. חשוב לי זכרון, כרטיס מסך (של nvidia), מארז נוח וקירור טוב. לא צריך מסך, יחובר למסך 22-23 אינצ' (רחב) ללא חיבור HDMI (אתחדש במסך חדש בעתיד) אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בכונן אופטי. יש לי דיסק קשיח SSD 240 ג'יגה של סמסונג אז בהכרח "לא צריך" דיסק…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בבנית מפרט 1. תקציב: 4,000 עד 5,000 שקלים 2. לסטודנט לאנימציה, בעיקר התוכנות הבאות: Maya, Flash, Photoshop, Illustrator, Premier 3. לא כולל ציוד היקפי. 6. רצוי שיהיה שקט, העיצוב לא חשוב 7. הרכבה והתקנת מערכת ההפעלה במעבדה 10. בלי OC 11. לא מיועד למשחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, תודה ל Moon-Mage על המפרט שלהלן שהצעת לי. העניין הוא שאת הזיכרונות, ספק הכוח וה SSD לא הצלחתי למצוא באזור המגורים שלי רמת גן. יש לציין שאני מחפש באזור המגורים, יותר מבחינת מימוש האחריות למקרה ואצתרך. מסתבר שנקודות השירות של "START PC" לא פעילות בנתיים. בנתיים רכשתי את המעבד, לוח האם והמארז ברמת גן. מעבדים AMD RYZEN 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1487 לוחות אם Gigabyte B550M DS3H 1 ₪ 457 זכרונות Apacer DDR 4 16GB (8Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 305 …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים של hp. הראשון: HP Pavilion dv7-4296nr http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157844 לעומת השני: HP Pavilion dv7-6179us http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834158078 אני מתכוון להשתמש בהם למשחקים כבדים (יחסית) ולעבוד איתם על מוזיקה בעזרת הצוכנה traktor איזה עדיף? ד״א איזה פתרונות יש למקלדת בעברית (חוץ מהמדבקות של השנקל)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט ב-3700 גג מחשב חזק בעיקר למשחקים... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי וקצת תכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים בצורה נורמלית. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג עדיף רחב או רגיל? אני חושב אולי שכדאי רגיל בגלל העבודה המשרדית והתכנות. אם מנסיון של אנשים פה רחב לא מפריע בדברים הנ"ל, אני אלך על רחב... כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB לפחות, כמובן 5,400 RPM (אם יש בכלל HD עם פחות) זכרון - 1GB (בשביל התכנות), עדיף אפילו יותר אם זה לא תוספת גדולה מידי במחיר. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצוי יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל …
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-