עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪

4. Started by PzD,

אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  6. המחשב יהיה לשימוש ביתי ממוצע גלישה באינטרנט ועוד דברים רגילים, ומשחקים (סימולטורי טיסה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by מוטי770,

שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by matanefrat,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המחשב הזה: Dell Inspiron Mini 1012.. ואם כן, האם הוא מומלץ בתור נטבוק לגלישה באינטרנט, סרטים ודברים כאלה.. עוד משהו שרציתי לדעת, אם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה (הכוונה לבד) כי ראיתי שמוכרים אותו עם 1 ג'יגה ולא כתוב בשום מקום אם הוא תומך ביותר או שלא... (אני מניח שאם כן זה לא פוגע באחריות, יש לי מחשב inspiron ושידרגתי לו בעצמי) בכל מקרה, אם מישהו יש לו המלצה לנטובק הזה, או אפילו אחד אחר אני אשמח לשמוע, כי אני די מבולבל מכל הסוגים.. וגם לגבי שידרוג זיכרון ל2 ג'יגה לנטבוקים (כי לפי מה שראיתי לא מוכרים אותם עם יותר, ואם כן זה מקפיץ משמעותית את המחיר).. תודה!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by ohadco5,

הראשון [h=1]Asus X554LJ-XX437H[/h]http://www.visualdg.co.il/ASUS/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D/15.6%22_i7/3815-ASUS_X554LJ/ השני [h=1]Lenovo Z50-70 59427668[/h] אני מחפש מחשב ללימודים סרטים ומשחקים ( לא משחקים משוגעים dota 2 מקסימום) אם אתם מכירים מחשבים יותר טובים בסכומים דומים אשמח להצעות (3.5K) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אתמול ה6.6.06 יום השטן הבין לאומי נפטר המחשב שלי ששירת אותי מאוקטובר 2001 כמעשה זדון שטני מארז המחשב נתקע בכיסא המחשב וכשהוזזתי את הכיסא המחשב פשוט צנח אל מותו אז מה שאני צריך מכם זה מפרט למחשב חדש עד 3000 ש"ח המחשב לא ישמש אותו למשחקים כבדים וגם לא לאוברקלוקינג ואין לי צורך גם במסך וגם לא בהארד דיסק מה שכן חשוב לי זה לוח אם מצויין עם לפחות 5 חריצי הרחבה לכרטיסים +4 סלוטים לזיכרון +תמיכה בPCI EXPRESS +תמיכה בSATA II עם יכולת RAID וגם כמובן תמיכה בIDE כי ההארד דיסק הישן שלי הוא IDE

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by yarivot26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום לכולם, אחותי ביקשה מימני עזרה לקניית מחשב צנוע בתקציב של עד 3000 שקל עם כל המערכת (מסך,מקלדת,רמקולים) היא בעצם צריכה אותו רק לשימוש באינטרנט...ומשחקים קטנים אז כרטיס מסך ורשת עמידים ומסך אם יעמוד במכיר אז מסף שטוח ודק..אבל זה לא הכרחי.. אני שמעתי על הפורום מחבר שיש פה הרבה מבינים..אז אשמח לקבל הצעות ואתרים מולצים שאוכל לירכוש מחשב תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלומות! 8) אז ככה, אני צריך מפרט כפי שכתוב בכותרת וההערות הבאות: ללא מסך, לא כוננים אופטים וללא פלופי. מפרט למשחקים חזקים. שהכרטיס מסך ישרוד כמה שיותר זמן מבחינה טכנולוגית ושיהיה לו חיבור ישן ולא רק DVI... אני יחושב שקוראים לזה VGA... משהו כזהיש לו 15 פינים. רמת רעש לא כ"כ מזיזה לי אבל רצוי שהרעש יהיה ברמה סבירה כי אני ישן עם המחשב באותו החדר. מי שמביא מפרט יש לי רק עוד בקשה אחת... תביאו לי את האתר/שם של החנות שממנה אתם מביאים את המפרט. אגב אני גר במרכז. תודה רבה רבה מראש! ראיתי מפרטים ישנים של 5K אבל אני רוצה להתעדכן אחרי ירידת המחירים שהייתה לאחרונה. שוב תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. כמו שאמרתי בכותרת , אני צריך מפרט ב2000 שקל , בלי חריגות עד כמה שאני יודע (אני מרכיב את המפרט לחבר) , עם לפחות ג'יגה זיכרון , ומעבד כפול ליבה תוספת : עם אפשר לא סלרון או סמפרון (סמפרון פחות נורא , אבל תפסלו לחלוטין סלרון d ) , דיסק קשיח כמה שיותר גדול , זיכרון של ג'יגה חשוב מאוד , עם אפשר שיעבוד בDUAL CHANNEL , לוח אם מספיק של חברה זולה או דגם זול , משהו בסגנון של ASROCK , קדימה חברה להרכיב מדובר באתגר מעניין תוספת 2: תגובות כל עוד אנחנו צעירים בבקשה תוספת 3 : מצטער על הלחץ , אבל חשוב לי המפרט הזה מדובר בחבר טוב

19. Started by yoni_c1,

שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by lompy,

שלום לכולם מדובר למפרט לסטודנט למחשבים,שצריך מחשב ללמודים השימוש הוא אופיס,אינטרנט ותיכנות הוא רוצה שגם יהיה אפשר לשחק בו פה ושם אז תכניסו לא במפרט את הכרטיס מסך הכי חזק שתצליחו (אם אי אפשר אז משהוא ONBOURD) וכמעט שכחתי זה צריך לכלול מסך LCD 17 וציוד הקפי אבל לא רמקולים. אם זה מגיע לקטע של כפול ליבה או כרטיס מסך חזק יותר אז עדיף כפול ליבה כי כרטיס מסך תמיד אפשר לשדרג. ----עריכה----- טוב חיפשתי קצת לבד כי אף אחד לא מגיב וואני צריך השלמות זה מ-KSP Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 512MB TwinMOS * 2 520 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8‎ 190 סה"כ יוצא 1860 שקל 1000 שקל נשאיר למסך וזה משאיר 1140 לספק+…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות, פה ושם קצת משחקים. מחשב קומפלט כולל מסך! עדיפות מ-KSP או חברה שיושבת בירושלים (איוורי גם אפשר). תודה.! איך המפרט הבא:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. NVIDIA GeForce G 103M במחשב מדגם HP Presario CQ61-140EJ או NVIDIA GeForce 9200M GE במחשב מדגם HP Presario CQ60-225EJ ** אני פשוט מתלבט בין שני לפטופים -ולא מצליח למצוא מידע על ההבדלים בין כרטיסי מסך. בשאר הרכיבים המפרט כמעט זהה אבל המעבד קצת פחות מהיר בדגם CQ61-140EJ, ז"א 2.0GHZ לעומת 2.16GHZ. מחירי הלפטופים כמעט זהים אז חבל להפסיד... תודה מראש לכל מי שייענה והמשך שבוע טוב דודי

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by kobiiakobi,

מעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זכרונות Kingston 4GB 1600 כרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail הארד דיסק WD 500GB Sata 3 Caviar Blue המחשב ימכר לאח של חבר אז תנו מחיר חברי

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by roi_besor,

יש לי סוללת 6 תאים וזה לא מספיק לי (שעתיים וחצי בלבד) אני רוצה לרכוש סוללה נוספת ואני לא בטוח איזו כדאי בהשוואת מחיר לתפוקה. יש להם סוללת 9 תאים והבנתי שגם יש סוללות משניות ואין לי מושג מה זה אומר ומה זה נותן. אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן וימליץ לי על סוללה ומחיר(חשוב) אן במקביל יסביר איך אפשר לחסוך בזמן סוללה ואם יש תוכנה כזו בנוסף אני לא מבין את הנתון - WHr. מה זה אומר שלסוללה שלי יש - 56 WHr תודה רבה רועי

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים