עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boaz_aha,

שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by MODY69,

hello, I am in the US now and planning to buy a laptop for a student + light gamer. The budget is 800$ but can be streched up to 1000$ if it worth it. * מטרות המחשב? student that playes games... but not too much * גודל המסך? I think that 14 will fit the most, But other sizes might be OK too * משקל רצוי? Light... preferably around 2 Kilos... a little bit more is fine * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? Yes... I would say min 5-6 hours * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? Not critical * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? Prefer to have DVD drive * כונן Bluray? notimportant * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by eranw,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעתיד יחובר למסך גדול (גודל טלויזיה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבור משחקים, בינוני-נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by bigbug45,

שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Surever,

ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אז אני רוצה לכנות מחשב.. יש לי מפרט שישבתי עליו עם חבר רציתי לשעת עם אפשר לשפר את הדברים עם מחיר סביר המפרט: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Gainward GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 426018336-1824 Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster HAF922 ATX Black Case CoolerMaster V8 CPU Cooler 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב השולחני שלי וחשבתי על הרעיון של קניית מחשב נייד קטן וקל, שיחובר בבית למסך גדול יחסית, מקלדת ועכבר. כך אני אהנה מהיתרון של מחשב נייד עם שימוש נוח בבית. הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? שימושים כללים בעיקר. גלישה באינטרנט, אופיס (בעיקר אאוטלוק אם זה משנה), מוסיקה, סרטים, תכנות חובבני. התוכנה הכי כבדה לדעתי שאני משתמש בה היא גיטר פרו. * גודל המסך? עד 13.3". חשוב שיהיה קטן. * משקל רצוי? עד 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה נחשב ארוך, אם הוא יחזיק זמן כולל של 3 או 4 שעות (השימוש בו לא יהיה רציף) זה יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות usb (לא משנה אם usb2 או usb3), יציאת hd…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by romansah9,

שלום לכם... אני מחפש מחשב נייד עד 10,000 שקלים. המחשב לא חייב להיות בעל זמן עבודה ממושך ללא חיבור לחשמל, אבל הוא חייב להיות בעל מעבד וכרטיס מסך טובים מאוד. אני מתכוון להפעיל אליו תוכנות לסירטוטים כמו autocad וכו... וגם להפעיל אליו משחקים. המשקל וגודל מסך לא ממש מפרעים אבל היתי מעדיף שתיהיה לו יכול תלת מימד. חשוב לי גם נוחות המקלדת (מלאה), פשוט כי זה המחשב הנייד הראשון שאני הולך לקנות. בדקתי וראיתי שיש מחשב asus g53j שעבר ביקורת באתר וקיבל ציונים טובים, אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבניה של אסוס, והיתי רוצה אולי מחשב יותר חדיש... למרות שאני יודע שישן לפעמים עובד טוב יותר מהחדש (פאשלות בבניה או דברים כאלה) מודה מראש על העזרה שתביאו.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב עם כמה שיותר זיכרון, עדיף 32-48 ג'יגה למטרות SQL-Server. מעבד צריך להיות חזק ועם כמה שיותר ליבות אבל כבר ברור לי שזה לא מה שיעלה הרבה כסף במחשב הזה. כרטיס מסך לא רלוונטי וכנ"ל שאר הרכיבים. יש משהו יותר טוב מ-1366 עם 6x4GB=24GB? האם כדאי לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים של אינטל/AMD? אלטרנטיבית, וכי אני נואש, מישהו יודע איפה קונים שרת קטן במחיר סביר? אולי יד שנייה, אבל איפה בכלל מחפשים כזה דבר? למה בNEWEGG הכל כל כך זול!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by avi4111,

צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by SeaMonster,

המחשב עבד מצויין ובלי שום בעיות עד אתמול. באתי להדליק אותו והוא לא נדלק, חיברתי את המטען וגם החיווי של הטעינה לא נדלק! הדבר היחידי שנדלק כאשר אני מחבר את המטען זה הלד ליד שקע הטעינה. אני מפספס פה משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guygold,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית לפטופ ללימודים (כלומר בעיקר צפייה בסרטי HD בתקופות בחינות לחוצות) ולתכנות. המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, עריכה גרפית או דברים כאלה. דרישות נוספות: גודל המסך: 15 אינץ' לפחות משקל: פחות קריטי. אני מעדיף מחשב חזק (פיזית) גם אם הוא שוקל מעט יותר. לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד נדרשות יציאות USB רבות (3 לפחות) וUSB 3.0 HDMI הוא בונוס נחמד, אבל לא הכרחי כונן קשיח: 250 ג'יגה מספיקים, אבל אפשר יותר נדרש כאמור ניגון סרטים באיכות HD בקלות, ועדיף בלי להתחמם יותר מדי. לא נדרש: בלוטות, צורב, כונן bluray, אחריות בינלאומית מאוד קריטי לי שהמקלדת תהיה חזקה ונוחה. אני מקליד הרבה, ולרוב המחשבים הניידים אין מקלדת מספיק טובה עבורי. בנוסף, אני מתכנן להתקין לינוקס …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by Lirux,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד למטרת לימודים ושימוש ביתי שלא כולל משחקים אבל כן ידרוש מעבד חזק ללייטרום ופוטושופ. התקציב הוא בערך 3200 ש"ח. חשבתי בנתיים על האופציה הזאת: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7645 יש משהו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 עד 4,000 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מסחר במניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר \ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 7, הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA,…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by baruh443,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד אבל אני הרבה זמן כבר לא מעודכן בכל הקשור למחשבים אז אשמח מאד לעזרה. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, משחקים וכמובן שימוש בייתי. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.4 אינץ' (שאלה- מה ההבדל בין מבריק למאט ?) הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: האם יש הבדל מהותי בין 2GB ל4GB? זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. לפחות 3 חריצי USB. מבחינת רמקולים: רוב הזמן מחובר למערכת סטריאו כך שרמקולים פחות חשוב לי. כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. לא צריך תוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוס…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שיחליף את השולחני שלי כרגע שהוא דיי ישן.. התקציב הוא עד 3700 כמו שרשמתי בכותרת דרישותיי מהמחשב זה מעבד חזק וטוב בעיקר למולטימדיה שזה צפיות ישירות, מוזיקה,מסמכים, וכ"ו ויפעיל בקלות תוכנות צריבה גם למכשירים ושיעבוד חלק גם אם כמה תוכנות פתוחות לגבי משחקים כבדים לא קריטי אבל אני מקבל מידי פעם ולא עלו לי במחשב השולחני הקיים ורוצה שיעלו בנייד נוחות בשימוש,סוללה חזקה,לא מתחמם ושקט,בלוטוס.אם יש E SATA יותר טוב. וכמובן שירות וגב למחשב מהחברה לא בא לי להתרוצץ ולשלם הון על כל פיפס. מחיפושים ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=682 מה דעתכם ובכלל על אסוס ,(בעקרון חשבתי יותר על דל). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by mess,

משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים