עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by biflush,

i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אבקש מחשב בתקציב של עד 2500 ש" ללא מסך בבקשה שיהיה מפנדה. עקב קירבת הרוכש לחנות זאת. הדרישות המחשב ישמש קצת למשחקים אבל צריך שהמשחקים יעבדו לא יותר, איכות הגרפיקה הנדרשת לא צריכה להיות יותר מבינונית. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT בשביל להקרין סרטים בטלוויזיה. הטלוויזיה היא טלוויזיה רגילה, ככה שצריך חיבור מסוג SVIDEO או coax תודה מראש זאת הצעת המחיר שקיבלתי 1 Compucase 6C28F Midi Tower True 300Watt PSU (Firewire) 315 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.6Ghz 1Mb BOX AM2 525 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 355 ש"ח 1 Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 4-4-4-12 330 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 250GB 3.5 7200Rpm 8MB Buffer SATA II 355 ש"ח 1 …

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שלום, המחשב: AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec המחשב לא עולה(רוב הסיכויים שלוח האם דפוק וכל שאר החלקים תקינים) האם יש טעם לנסות למכור חלק מהרכיבים? אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד שיהווה בעצם תחליף לשולחני, וישמש למטרות הבאות בעיקר, לפי סדר חשיבות: photoshop dreamweaver אינטרנט- לעבודה שוטפת- העברת קבצים, עבודה מול אחסון וכו' flash avid liquid cubase sx (אופציונלי) חשובה לי איכות תמונה ברורה ונוחה- שאפשר יהיה לעבוד מול המחשב שעות ארוכות, שאפשר יהיה לראות הבדלים קטנים בתמונות. האם במובן הזה מסך של נייד יפול ממסך של שולחני? יש לי שני הארדיסקים מהמחשב השולחני והזקן שאעדיף לעשות בהם שימוש לא שוטף, בעיקר לגיבוי ואיחסון- איך מחברים בינהם בדרך קומפקטית ולא יקרה? יש לי גם כרטיס קול audiophile 2496- האם אפשר לעשות בו שימוש במחשב נייד? עד כמה זה בכלל נכון להשתמש במחשב נייד להקלטות? המשקל פחות חשוב לי- נראה לי שעד בערך 4 קילו ז…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by idoo_e,

כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by roim85,

אני מעוניין לקנות מחשב נחמד שיוכל לחזיק מעמד מספר שנים וישמש בעיקר לסרטים אינטרנט ולמשחקים מהדור הישן יותר אין צורך במסך אלא רק במחשב. אני מעוניין להרכיב מפרט התואם למחיר ולצרכים ככה שיהיה לי כיוון כללי על איזה מחשב אני אקנה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by tripto,

תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.

10. Started by Omri Aboudi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חריגה של 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, תכנות, שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Quad HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by CoolOne,

הייתי רוצה להרכיב לעצמי מחשב קטן ושקט לצרכי הרצת יישומים פשוטים כגון תוכנות שיתוף. כמה קל להשיג חלקים מתאימים בארץ? אני רוצה שיהיה לוח עם Socket P, ושהמארז יוכל להכיל הארד דיסק 3.5".

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אני מבצע שדרוג זוחל למחשב קיים. המטרה הסופית שלי היא מחשב עדכני במארז קטן. יש לי כרטיס מסך TI 1500 של EVGA (מאוורר אחד פרופיל קטן). החלקים שאני צריך - מעבד, קירור מעבד, לוח-אם MICRO ATX, מארז, זיכרון 8GB. בשלב זה לא ספק (יש לי של קרוסאייר 750W, לא מודולארי. אני מקווה שאוכל להשתמש בו במידה והוא לא יעורר בעיית זרימת אוויר וניהול כבלים). התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח. (מאה שקלים לכאן או לכאן אפשרי, אבל אני מעדיף לא לפרוץ את התקציב). הזמנה מאמזון בהחלט על הפרק למעט לוח וזיכרון שאני מעדיף אחריות בארץ. מעבד - אני לא מבצע OC. מדובר בביצועים מהקופסה. עד כמה ההבדלים בין i5 7600K ל- i5 7500 משמעותיים? קירור מעבד - שקט בפרופיל נמוך. שלא יעורר בעיות במארז קטן. לוח אם - האם…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש רכיב חיצוני שדרכו אוכל לבצע הקלטות של סאונד (גיטרות, פסנתר) מחיר: עד 600 ש'ח גמיש כמובן בהתאם לאיכות. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by shimon0238,

איזו רכישה מוצלחת יותר לדעתכם לנובו t400s או מחשב עם מעבד חדש יותר של דל e6410 עם מעבד 7i? הרזולוצייה דומה 1440/900 היתרונות ללנובו משקל נמוך היתרונות לדל מעבד חזק המעבד של הדל sp9400 מה שחשוב שהם ניתנים לחיבור לתחנת עגינה, בשניהם המקלדת מעולה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by MOOMOY,

קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by M.o.D,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד קטן וקל בגודל בין 11.6 עד 12.5' לשימוש בעיקר משרדי , סרטים קצת ,אינטרנט בכלל לא משחקים ככה שכרטיס מסך או מעבד I7 לא מדבר אלי. אין לי בעיה שזה יהיה גם טאבלט שניתן להרכיב לו מקדלת או משהו בסגנון העיקר שיריץ וינדוס 8 ( ולא RT) כי אני עובד עם יישומיי אופיס. חשבתי בהתחלה ללכת על מקבוק אייר , אבל בשביל מה שאני צריך אני יצתרך להתקין עליו וינדוס אז אין ממש טעם להשקיע כ"כ. התקציב הוא באזור ה 3000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 11.6-12.5 , לא חושב . * רזולוציית המסך? לא קריטי , עדיפות ל HD כמובן * ד…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by azaxsyndrom,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם לעבודה וגם למשחקים תקציב עד 6000 ש"ח מסך בגודל 13 מעבד חזק כרטיס מסך טוב למשחקים שתהיה לו יצאתHDMI תודה מראש לעוזרים ....

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, יש לי מחשב נייד של XPS של DELL אני רוצה לחבר אותו לLCD שלי דרך חיבור HDMI, אני משחק עם הרזולוציות אך עדיין אני לא מקבל תמונה בLCD. ניסיתי לעבור על ההוראות דרך הספרון של המחשב אבל לא כל הפקודות שבספרון מופיעות במחשב, יש לי גם לוח בקרה של NAVIDA שאמורה להיות בו הדרכה לחיבור HDMI אבל לא מצאתי שם (אולי בכלל שהNAVIDA שלי בעברית). מה אני יכול לעשות? אני צריך איך שהוא להפעיל את החיבור הזה במחשב אבל איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Sharks,

שלום! רציתי לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 6000-6500... יותר בנוי למולטימידיה וקצת בשביל המשחקים.. אני צריך שיש בו 60 GB HD או יותר אבל חשוב שיהיה 7200RPM מעבד core dou, solo will do... או turion sound card איכותי והשאר לא כל כך חשוב(חשוב אבל פחות) אודה לכם אם תעזרו לי... מאוד.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שלום אני צצריך חוות דעת למחשבים הבאים : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL45016 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN1B3A363 מה עדיף לי לקנות. אני רוצה מחשב שיעבדו עליו המשחקים הבאים : gta sa / generals zh /sims 3 אם סימס לא עובד לא נורא .. אבל תגידו אם זה לא עובד הכי חשוב לי Generals zh וזהו אאני לא צריך עוד משחקים. המחשב חוץ מהמשחקים האלה מיועד לגלישה ולשימוש ב word אז מה לדעתכם? איזה מפרט מבין אלו ששלחתי לכם הכי ממתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים