עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orong,

תקציב עד 5. לגיימינג ויום יום. http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=12996

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד חדש בארה"ב (בניו יורק ככל הנראה). המטרה העיקרית של המחשב היא לצורך גיימינג, כאשר גודל המסך שאני מחפש הוא בין 15"-17". אני מחפש כמובן מחשב PC, ואין לי העדפה מסויימת לחברה מסויימת (למרות שאני כן רוצה מעבד של אינטל). חשוב מאוד שהעיצוב של המחשב יהיה סולידי, ולא עיצוב סטייל Alienware. התקציב כאמור - 1100$ (כולל חריגות). במידה ושחכתי פרטים, אשמח אם תיידעו אותי. בתודה רבה מראש לעוזרים! אורי.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by tslil100100,

blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 300 שקל אבל לא כדאי כי אולי אני לא מקבל את הכסף הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).192…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by daniel4x,

שלום לכולם אז ככה אני צריך המלצה לנייד באזור ה2200 שקל עם חריגה עד 200~300 שקל (די משמעותי בשבילי,חייל) רק אם זה ממש ממש משתלם . אז ככה מטרות המחשב בעקרון הם: 1.עבודה משרדית,גלישה. 2.עבודה בתיכנות ברמה של מתלמד בסביבת עבודה של Microsoft. (אם זה נחוץ c#) * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי? לא מבין בזה. =[ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע במקומות שאני ישתמש בו יש חשמל אבל בכל זאת שהיה זמן ממוצע של כ3שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מומלץ שהיה במחשב אבל לא חייב. * בלוטות? לא משמעותי בשבילי אבל אם יש..... * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה +- אם יש יותר אחלה אם קצת פחות לא כל כך משמעותי. * צורב DVD? גם …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by maor0247,

http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by maor0247,

מה עדיף אנדרואיד3 או ווינדוס7 לטאבלט??

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by eliezer,

המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  11. היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by matan572,

שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. רציתי לדעת האם המחשב הנ"ל (acer aspire 5742Z) יעבוד ללא תקיעות בפתיחת מספר טאבים באינטרנט(3-5) וגם צפייה סרטים שלא תיתקע והאם הוא שווה לקנייה בסה"כ. תודה רבה מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Pentium Dual-Core P6200 2.0GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 3,072mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg או ששווה להשקיע עוד 425 שקל ל-acer aspire 5742 או לעשות OC למחשב הקודם? מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Core i3 380M 2.53GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 4,096mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  15. אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by moti7,

שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by mor789,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by liav12,

HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Boomer,

אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by shanewald,

שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by לביא2112,

בס''ד מחפש מחשב נייד להציע עם 9 /8 סוללות 6\8 ג'יגה זיכרון 250\1000 ג'יגה כונן קשיח מעבד i7 4 ליבות מערכת הפעלה פרופשונל\אולטימיית וינדווס 7 64 סיביות יכולת WIFI וכרטיס מסך שיספיק להפעלת המשחקים האלו : Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft עד 7000 ש''ח .

24. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודי קולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת ת"א ולשם כך אני רוצה לקנות מחשב נייד שתהיה לו גם יכולת לערוך וידאו בצורה טובה. הנה הדרישות: משקל: אני הולך להסתובב איתו הרבה כולל רכבות ואוטובוסים ככה שדי חשוב שיהיה לא כבד מדי. גודל מסך: בגלל הצורך של התעסקות עם וידאו אני מניח שאזור ה15 אינץ'. חברה: לא משנה לי, הבנתי שחשוב נושא האחריות והטיפול בארץ. תקציב: ממה שהתחלתי לברר אני מבין שמחשב כזה יעלה לי באזור ה5000 ש"ח. אני עומד בפני שכירת אוהל בת"א וכל שקל חשוב ככה שאשמח להצעה כמה שיותר משתלמת. מצד שני אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים הקרובות לפחות אז שווה להשקיע.אציין שייעוד המחשב הוא בעיקר עריכת וידאו ושימושים משרדיים (אופיס ואינטרנט). לא מעניין אותי גיימ…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by liad88,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים