ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלומות! 8) אז ככה, אני צריך מפרט כפי שכתוב בכותרת וההערות הבאות: ללא מסך, לא כוננים אופטים וללא פלופי. מפרט למשחקים חזקים. שהכרטיס מסך ישרוד כמה שיותר זמן מבחינה טכנולוגית ושיהיה לו חיבור ישן ולא רק DVI... אני יחושב שקוראים לזה VGA... משהו כזהיש לו 15 פינים. רמת רעש לא כ"כ מזיזה לי אבל רצוי שהרעש יהיה ברמה סבירה כי אני ישן עם המחשב באותו החדר. מי שמביא מפרט יש לי רק עוד בקשה אחת... תביאו לי את האתר/שם של החנות שממנה אתם מביאים את המפרט. אגב אני גר במרכז. תודה רבה רבה מראש! ראיתי מפרטים ישנים של 5K אבל אני רוצה להתעדכן אחרי ירידת המחירים שהייתה לאחרונה. שוב תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת , אני צריך מפרט ב2000 שקל , בלי חריגות עד כמה שאני יודע (אני מרכיב את המפרט לחבר) , עם לפחות ג'יגה זיכרון , ומעבד כפול ליבה תוספת : עם אפשר לא סלרון או סמפרון (סמפרון פחות נורא , אבל תפסלו לחלוטין סלרון d ) , דיסק קשיח כמה שיותר גדול , זיכרון של ג'יגה חשוב מאוד , עם אפשר שיעבוד בDUAL CHANNEL , לוח אם מספיק של חברה זולה או דגם זול , משהו בסגנון של ASROCK , קדימה חברה להרכיב מדובר באתגר מעניין תוספת 2: תגובות כל עוד אנחנו צעירים בבקשה תוספת 3 : מצטער על הלחץ , אבל חשוב לי המפרט הזה מדובר בחבר טוב
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר למפרט לסטודנט למחשבים,שצריך מחשב ללמודים השימוש הוא אופיס,אינטרנט ותיכנות הוא רוצה שגם יהיה אפשר לשחק בו פה ושם אז תכניסו לא במפרט את הכרטיס מסך הכי חזק שתצליחו (אם אי אפשר אז משהוא ONBOURD) וכמעט שכחתי זה צריך לכלול מסך LCD 17 וציוד הקפי אבל לא רמקולים. אם זה מגיע לקטע של כפול ליבה או כרטיס מסך חזק יותר אז עדיף כפול ליבה כי כרטיס מסך תמיד אפשר לשדרג. ----עריכה----- טוב חיפשתי קצת לבד כי אף אחד לא מגיב וואני צריך השלמות זה מ-KSP Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 512MB TwinMOS * 2 520 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 סה"כ יוצא 1860 שקל 1000 שקל נשאיר למסך וזה משאיר 1140 לספק+…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות, פה ושם קצת משחקים. מחשב קומפלט כולל מסך! עדיפות מ-KSP או חברה שיושבת בירושלים (איוורי גם אפשר). תודה.! איך המפרט הבא:
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce G 103M במחשב מדגם HP Presario CQ61-140EJ או NVIDIA GeForce 9200M GE במחשב מדגם HP Presario CQ60-225EJ ** אני פשוט מתלבט בין שני לפטופים -ולא מצליח למצוא מידע על ההבדלים בין כרטיסי מסך. בשאר הרכיבים המפרט כמעט זהה אבל המעבד קצת פחות מהיר בדגם CQ61-140EJ, ז"א 2.0GHZ לעומת 2.16GHZ. מחירי הלפטופים כמעט זהים אז חבל להפסיד... תודה מראש לכל מי שייענה והמשך שבוע טוב דודי
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זכרונות Kingston 4GB 1600 כרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail הארד דיסק WD 500GB Sata 3 Caviar Blue המחשב ימכר לאח של חבר אז תנו מחיר חברי
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי סוללת 6 תאים וזה לא מספיק לי (שעתיים וחצי בלבד) אני רוצה לרכוש סוללה נוספת ואני לא בטוח איזו כדאי בהשוואת מחיר לתפוקה. יש להם סוללת 9 תאים והבנתי שגם יש סוללות משניות ואין לי מושג מה זה אומר ומה זה נותן. אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן וימליץ לי על סוללה ומחיר(חשוב) אן במקביל יסביר איך אפשר לחסוך בזמן סוללה ואם יש תוכנה כזו בנוסף אני לא מבין את הנתון - WHr. מה זה אומר שלסוללה שלי יש - 56 WHr תודה רבה רועי
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! אני נמצאת כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא בטוחה במפרט שעלי לחפש. אני מוכנה להעמיד תקציב של עד 1300$. המחשב צריך לשמש אותי ללימודים באוניברסיטה ככה שאני אצטרך לסחוב אותו אבל מצד שני הוא צריך להיות חזק כי אני מתכננת ללמוד מדעי המחשב.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור ולעניין די הייתי סגור על מחשב HP Pavilion dv7-1020us או ACER http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147749&nm_mc=OTC-pr1c3watch&cm_mmc=OTC-pr1c3watch-_-Notebooks-_-Hewlett-Packard-_-34147749 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115458&nm_mc=OTC-pr1c3watch&cm_mmc=OTC-pr1c3watch-_-Notebooks-_-Acer+America-_-34115458 ועכשיו הבנתי שלא התייעצתי - אז ככה - מה שבאמת מעניין אותי זה היכולת להפעיל משחקים, עכשיו זה לא שאני איזה גיימר על או משהו אני מסתדר יופי עם ה 8600GT שלי ואפילו הסתדרתי עם ה 6600GT שהלך לעולמו עם ה AGP שלי... המפרטים האלה קורצים לי ולכן רציתי לקנות אחד מהם מה שחשוב לי באמת זה בסוף יכולת להריץ משח…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מארה"ב הצרכים שלי הם video editing,transcoding והמון multi tasking כמובן שגם ארצה כרטיס מסך שמריץ את המשחקים של היום אם התקציב לא מספיק אוכל אולי לעלות אותו ל 850$. מארז ומסך יקנו בארץ ואינם חלק מהתקציב
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עם גודל מסך 11.6. אני רוצה שיהיה אפשר להשתמש בו בתוכנת עריכת מוזיקה ובפוטו שופ, שימוש בשתיהן ברמה בסיסית. ראיתי מחשבים של אסוס x200ca ןvivobook. שהם עם מעבדי intel-corei3 וi5 מוחלשים.. כלומר מעבד U ולא m. האם זה אומר שלא יהיה ניתן לעשות שימוש בתוכנוות האלה? יש הצעות אחרות? לא משהו יקר מ3 וחצי...
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
צריך| כתובת אתר טוב של חנות/רשת טובה ואמינה ורצוי זולה למכירת מחשבים ניידים? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מצאתי באתר של החברה את הדרייברים למחשב למערכת ויסטה הורדתי את כולם אבל הדרייברים של המסך הכרטיס מסך כאילו לא הותקן והכרטיס רשת אלחוטי גם לא הותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה אני מעביר את התמונה מהמחשב ל TV והכל בסדר מתעוררת בעיה במצב שאני אמור לראות בו גם במחשב וגם ב TV. אני עובר למצב הזה ויוצא מצב שאני רואה ב TV טוב ובמחשב אני רואה רק את רקע שולחן העבודה והסרגל הצידי של הויסטה, לא התחל לא קיצורי דרך לא כלום! מה אתם אומרים על המצב הזה? תודה רן
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ותודה לעוזרים. 1. מחפשת מחשב נייד עד 5500 שח. (ואולי גם רלוונטי מחירי אילת) 2. שימוש המחשב לתוכנות: פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור ואינדזיין (עריכה ועיצוב). 3. חשוב לי איכות התצוגה ולכן איכות מסך וכרטיס מסך טוב 4. יש עדיפות גדולה למחשב קל במשקל. 5. מתלבטת אם לעבור למק בתקציב הנוכחי האם זה רלוונטי (האם הגרסאות הזולות של מק מספיק טובות לצרכים שלי? וכמה זה בעייתי כשבבית יש מחשב נייח לא של מק?) 7. כלול עם מערכת הפעלה - לא יודעת אם יש צורך בספציפיות 8. מתל אביב אבל יכולה לקנות גם באילת לצורך מחיר נמוך יותר. 9. מתכננת קנייה בימים הקרובים 10. חשוב שהיו חיבורים ל usb + h…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרה בשביל לבחור מחשב נייד לאחותי. השימוש הוא משרדי ביתי ולא מצריך מחשב חזק במיוחד. הבנתי שכדאי לפחות את גרסת המעבדים של i5. רצוי שיהיה בו הרבה מקום אחסון. עדיפות ל512 ג'יגה. נתקלתי במחשב הזה. מה אומרים עליו? (לא הצלחתי למצוא ביקורות בגוגל): Lenovo V14 IIL 82C400SDIV לנובו אשמח לחוו"ד עליו או המלצות במסגרת התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אהלן, חבר מחפש מחשב נייד לגיימינג בעיקר בתקציב של בסביבות 6000 ש"ח. מעדיף לרכוש בארץ עם אחריות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-