ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב HP בארה"ב בקרוב. נתקלתי בסדרת HP Pavilion dv6t Quad המציעים מעבדים של AMD : AMD A8-3500M ואינטל : Quad Core i7-2630QM או i5 רציתי לדעת מה דעתכם על מעבדים אלו ומחשבים אלו בכלל והאם כדאי לקחת מעבד של AMD או אינטל ? המחשב ישמש ללימודי תואר למדעי המחשב וצריך להריץ תוכנות חזקות. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וגלישה * גודל המסך? לא משנה למרות שאני מעדיף פחות את הקטנים ביותר (10') או הגדולים ביותר (15'), משהו באמצע * משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום לכן אני מעדיף משהו לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 גיגה לפחות * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp, dell, lenovo המחשב הולך להיות מחשב משני שישמש אותי בעיקר ללימודים או לנסיעות, יש לי מחשב די סוס בבית, אבל אני לא רוצה משהו שיתקע כל שניה לגבי התקציב אפשר טיפה להתגמ…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: טרקלין חשמל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 2800 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: DELL inspiron מערכת הפעלה מועדפת: עדיף בלי מערכת הפעלה כדי שיעלה פחות גודל כונן קשיח מועדף: מינימום 250GB משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15,9 זמן סוללה רצוי: 4 שעות לפחות צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: חיבור HDMI , שלט שיהיה אפשר להפעיל אותו מרחוק מהשלט(לא רק דרך כפתור ההפעלה) , רצוי בלוטוס מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאת…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לשימוש כתחליף לדסקטופ בבית. שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, אולי מעט מוזיקה וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. כרגע אני מסתכל על HP 4580S כאלטרנטיבה טובה. בא עם הרבה פיצ'רים (HD 7200RPM, מעבד i3-2310M ויציאת HDMI, כולל WIN7, זיכרון 4GB), עם תג מחיר של 2400+-, אך לצערי רק עם שנה אחריות. הלפטופ הוא בשביל אימי, לכן ניתן להבין שלא צריך להיסחף לשום מקום ;D בנוגע לחומרה טובה יותר. מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? קראתי חוות דעת באתרי השוואה, וסה"כ נכתב עליו שהוא סביר++ ובמחיר הזה הוא ממש מציאה. הדאגה היחידה היא מסיפורי עבר על איכות של HP ולכן חשובה לי דעה מנסיון אישי, אם מישהו יכול לתת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני שוקלת לרכוש מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה יהיה פרזנטציות וכן עבודה על תוכנות שרטוט כגון אוטוקאד וסקטצ אפ מידי פעם היות ויש לי מחשב נייד שהוא עיקר עבודתי. בנוסף מאד חשוב לי משקלו הקל של המחשב. לכן אני מתלבטת בין שני דגמים עיקריים של טושיבה. האחד portege r700 1e8 והשני tecra r840 109 ההבדל העיקרי בין השניים הוא גודל המסך 13.3 אינצ לעומת 14 בהתאמה וכן העובדה שלדגם tecra יש כרטיס מסך ati ולשני אין כמובן שיש גם הבדל משקל 1.38 לportege לעומת 1.7 לtecra שאלתי היא האם עניין כרטיס המסך כה מהותי כך שהמחיר שאשלם יהיה הבדל של 400 ג ,היות ואני רואה את ההבדל במסך זניח. מהתיעציות קודמות בציעו לי רק מחשבים עם כרטיס מסך קוורדרו, מבדיקה שעשיתי את המחשבים האלה מפיצה אותה חברה המפיצ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני קורא בפורום מדיי פעם והחלטתי לפתוח יוזר על מנת לשאול שאלה מקצועית, אני קצין שנכנס עוד מעט לקבע והחלטתי לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכמה דברים עיקריים, הדבר העיקרי הוא נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה מצויינת כמו מחשב שולחני מה שהופך אותו למחשב נייד לגיימינג, בנוסף אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי איתו (מכיוון שאני לא נמצא בבית...), דבר נוסף ואחרון הוא גודל המסך אני רוצה לפחות 15.6, התקציב שלי נע עד 5.5 אלף שקלים. יש נייד מסויים שמומלץ לי ללכת עליו? אני מאיזור ירושלים ולכן נכנסתי לאתר KSP ויש שם כמה דברים נחמדים שרציתי שתאמרו את דעתכם עליהם. 1.[table][tr][td]CPU[/td][td]Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr] [tr]…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי השתחרר ורוצה לקנות לעצמו מחשב נייד שיוכל לשרת אותו גם ללימודים שנה הבאה וגם לשימוש ביתי לשנה הנוכחית. הווה אומר, אין צורך במחשב נייד קטן מאוד שיוכל להתנייד איתו, אבל גם יש חשיבות שלא יהיה מחשב נייד גדול מדי (שיגרום לאי נוחות גדולה מאוד כשירצה כן להתנייד איתו). אני חייב להודות, שבמחשבים נייחים היה לי בזמנו נסיון, אבל במחשבים ניידים, אין לי שמץ. כל שאני יודע זה שצריך מחשב נייד ב3200 ש"ח (כולל מע. הפעלה - וחשוב לו שתהיה בעברית) ולשימוש הכתוב לעיל. אני אשמח מאוד לעזרה ותודה רבה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי רק רציתי לשתף אתכם,קיבלתי לפני כמה ימים את הטאבלט ואני ממש הופתעתי לטובה, קודם מערכת ההפעלה מדהימה ומלוטשת היטב, לא הספקתי להתעסק איתו הרבה אבל ממה שהספקתי ראיתי שהמשחקים שלו מדהימים ברמת הגרפיקה והפירוט, מבחינה סטירימינג כל פורמט שהיה לי על המחשב הוצג בלי שום בעיה כולל להציג אותו בטלויזיה גםתכניות ב 1080I. בשורה התחתונה אני מאוהב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 3.500 שקל המחשב צריך להפעיל משחקים אינטרנט שירים סרטים כמעט הכל המחשב צריך לבוא עם מקלדת מלאה עם המספרים בצד 108 מקשים המסך צריך להיות 15.6לפחות ואחריות בין 2-3 שנים רמקולים וכל היציאות שאפשר כמובן... עשיתי קצת בדיקות והיה דגם של MSI FX620 שעולה על כל הדרישות והמחיר שלו היה עד יום שישי 3680 שקל רק היום ראיתי שהמחיר שלו ירד באייבורי ל3290 שקל אני מאמין שאני אפילו יכול להוריד אותם ל3200 שקל למזומן רציתי לדעת מה דעתכם על הפירוט של המחשב בלינק הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7227&CatCode=315 קניתי פעם שעברה מחשב MSI EX623 מאייבורי והאחריות והשירות שלהם היו טובים לא התאכזבתי אני חושב לקנות את הדגם הזה כי הוא בעיצוב יותר יפה מכל מחשב שר…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: HP G62-B50SJ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד E7200, שני ג'יגה DDR2-800 ו-9600 GSo. אני משאיר את המארז/ספק/פריפריה ומתכנן על 2 "פעימות" של שדרוג: 1) i3 2100 + H61 + 4GB 1333 -> בין 900-1000 ש"ח כיום. 2) כ. מסך: 6850/6870/460/560 (לא Ti), עוד לא החלטתי -> בין 700-1000 ש"ח. השאלות שלי: א': אם אני מבצע אותן בהפרש של חודשיים, עם איזו מהן כדאי להתחיל? (מבחינת שיפור בביצועים, צווארי בקבוק בקבוק מהמערכת הקיימת, ירידת מחירים פוטנציאלית וכו'). ב': באופן כללי, אם הבחירה שלי נראית טובה ומאוזנת, או שהייתם ממליצים על משהו אחר. השדרוג הוא בתכלס לצרכי גיימינג בלבד. רזולוציה 1080P. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב שאני מתכוון לקנות כתוב: מחשב איכותי הכולל חיבור 1.4 HDMI לאיכות צפיה מושלמת (uid, במסכי LCD TV או פלזמות) בממיר של עידן + בטלויזיה שלי יש יציאה של HDMI. זה אומר שניתן לחבר בינם בעזרת כבל ולראות את מסך המחשב בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בעוד כשבוע אני טס לארה"ב לחודש ותכננתי לנצל את ההזדמנות לקנות נייד חדש. התקציב הוא כ-1000$ השימוש העיקרי הוא הרצת תוכנות Adobe, אנימציה ממוחשבת (דו ותלת), תוכנות תלת למניהן (Maya) העדפה למסך 15.4" (משהו באזור) המחשב לא יחליף את הנייח ולכן אשמח אם יהיה לו זמן סוללה מכובד (3+ שעות) מכיוון שאני אשתמש בו לציור ותלת שקלתי לקנות טאבלט (עם או בלי מקלדת) ולחסוך לעצמי להסתובב עם הוואקום בנוסף (יש לי כבר וואקום כך שלא יהיה צורך לקנות). הבנתי גם שהטאבלטים יקרים בהרבה בהשווה לניידים עם אותה חומרה. האם ההפרש במחירים עד כדי כך משמעותי? נניח, כמה יותר יעלה לקנות טאבלט עם חומרה חזקה כמו לפטופ? במקרה ויש מי שימליץ לי על טאבלט הדרישות העיקריות הן wacom digitizer, windows, הגודל מן הסתם יהי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-