ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום אחותי כרגע בארה"ב והיא רוצה לקנות לפטופ, יש מבצע בבסט באי למחשב של HP דגם dv6704nr במחיר של 550 דולר שזה מבצע שנראה לי ממש טוב וזול. עכשיו המפרט עצמו נראה לי טוב מאוד חוץ מהעניין שאין לי שום נסיון עם AMD בניידים. למרות שבנייחים אני איתם כמה שנים טובות. מה אתם אומרים צריכה להיות בעיה? הבנתי שהם נחטפים שם ולדעתי לשימושים שלה שזה איטנרנט אופיס מוזיקה וסרטים לא צריכה להיות שום בעיה.. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב נייד, הדרישות: * מטרות המחשב - מטלב, פוטושופ, אקליפס * גודל המסך- 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט ?? * רזולוציית המסך - מספיק גבוה שאוכל לראות הרבה שורות קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף שיכלול numpad * משקל רצוי - קל ככל האפשר!! 1.5kg~ * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - ethernet, usb sleep and charge, חיבור למסך חיצוני (בלי צורך ב dongleים למניהם) *Bluetooth - ?? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * מעבד I7 * RAM: רוצה 16GB * כונן אופטי - לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741761 אני לא מבין גדול אבל את המחשב הזה הציעו לי ב-3000 שח ולאחר סקרים מרובים הוא נראה ונשמע אחלה גם מבחינת מחיר ותמורה. יודע שיש את המחשב ביותר זול אבל מעדיף את החנות שהייתי בה. צריך מחשב קל אבל יותר חזק וגדול מה-10 אינץ' למיניהם (גם המסך קטן לי) הטושיבה הוא 11.6 אינץ' מקלדת ומסך נוחים 3 GB מעבד pentium dual core 1.3 ghz סוללה 6 תאים (המוכר אמר שבגדרה הוא 8 שעות אבל תכלס הוא יעבוד 6) מסך full hd 1920*1080 השימושים שלי הם בעיקר לנסיעות לחו"ל, מולטימדיה (סרטים בעיקר-העלאה והורדה) וכתיבה לאוניברסיטה האחריות היא לשנה, ביטוח לשנתיים אם יש המלצות נוספות על משהו דומה אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחי בדיוק סיים קורס קצינים, ובמסגרת תפקידו הוא יצטרך מחשב נייד, בעיקר להכנת מצגות, טבלאות, ומסמכים בוורד. כמו כל חייל תקציבו הוא נמוך - עד 3000 שקל. חיפשנו משומשים אבל כולם מפוקפקים, ומעדיפים לקנות חדש. ראיתי בZAP מחשב Dell Latitude D600 14.1" 1.6Ghz 40Gb גודל מסך: 14.1 אינטש, משקל: 2.2 ק"ג, רשת אלחוטית: כרטיס אלחוטי מובנה 802.11 , דיסק קשיח: 40 GB, יצרן: Dell 2700 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. בנוסף עומד על הפרק מחשב נייד Lenovo 3000 C100 Intel M 1.4hz 40GB עולה 2800. אחיו הגדול 3000 C200 (TZ05NIZ) 1.66GHzוLenovoו שעולה 100 יותר, 2900. אז, האם הזול ביותר מספיק טוב? האם אחרים שווים את השדרוג? ומה דעתכם באופן כללי? תודה מראש, כיף לחזור לפה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מקלדת: Microsoft Wireless Desktop 700 כמות: 1 - מחיר: ₪99 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט ומידי פעם הכנת סרטונים ב- PINNACLE STUDIO (גרסה 16 פלוס כרגע). אין עריכת תמונה אלא רק חיתוך סרטונים, תמונות, אפקטים והוספת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE STUDIO מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בעיקר דו-מימד (פוטושופ,אילוסטרייטור) אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב כי אני כנראה אעבוד קצת גם על אפטר... תקציב עד 4,000 ש"ח אני קונה דרך 'אנסול' אם מישהו מכיר ויכול להליץ לי על משהו ספציפי שיש להם
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד למטרה עיקרית של תכנות (בניית אתרי אינטרנט בעיקר), והרצת תוכנות כגון Visual Studio, Sql Server. התקציב כאמור עד 4,000 ש"ח. הדרישות העיקריות שלי מן המחשב, חוץ מאשר היותו חזק ככל האפשר במסגרת התקציב, הן בעיקר מסך טוב(רצוי גם 15"), דיסק קשיח 7200, משקל נמוך, בטריה שתחזיק לאורך זמן ואחריות לטווח ארוך כמובן שלא תזיק. נראה לי שמיותר לציין שיכלול כרטיס רשת אלחוטי. אין צורך במצלמה או מיקרופון מובנה. נחמד שיהיה ערך מוסף אך לא חובה. רצוי גם ללא מערכת הפעלה בכלל. ראיתי כמה דגמים ברחבי הרשת, אך מעולם לא קניתי נייד ואינני בקיא במחירים ובחומרה. אשמח לעזרה .. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב עבור משחקים ושימושים משרדים [הרבה עבודה בוורד ] ומעט סרטים. יהיה OC. מעבד אינטל E6750 ב 1150 ש"ח לוח אם ASUS P5k ב855 ש"ח [יש בו FIREWIRE וeSATA] זכרונות 2X1Gb ocz Plantinum Revision 2 XTC ddr2 800MHz CL 4-4-4-15 ב695 ש"ח [מתוכנן OC] דיסק קשיח Seagate ST3250620AS 250GB Sata 3GHz 16MB ב320 ש"ח צורב liteonX20 ב180 ש"ח כרטיס מסך 8800GTS 640MB ב2100 ש"ח סה"כ 5300 ש"ח אני צריך מארז וספק בכ900 ש"ח וקירור למעבד בכ250 ש"ח חשבתי על Enermax Chakra ECA-3052 ב430 ש"ח ואיזה ספק של 500W אבל אם יש איזה מארז+ספק שבאים ביחד ומומלצים בסכום של 900 ש"ח אשמח לשמוע המלצות [עשיתי קצת חיפוש אבל לא ממש הגעתי לתוצאות] סה"כ מפרט ב6450 ש"ח מסך וציוד היקפי מסך כנראה הDELL2007WFP בכ…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ביום חמישי האחרון גיליתי לתדהמתי שכיסוי הפלסטיק במחשב הנייד שלי מדגם dv9076eu של חב' HP שנרכש לפני כשנה וחצי החליט להסדק בצד האחורי שמאלי באיזור של חור חיבור הנעילה למחשב. לאחר ששמעתי כבר מחבר שדבר זהה קרה לו במחשב מדגם DV6000 החלטתי לברר באינטרנט לגבי הבעיה, מסתבר שמדובר בתופעה רחבת היקף, מדובר בלמעלה מ10000 אנשים ברחבי העולם שקרה להם מה שקרה לי, בעיקר בסידרת המחשבים DV9000. אני מצרף קישורים לאתרים בהם מתוארת התופעה. לכל מי שקרתה אותה בעיה בבקשה תגיבו כאן על מנת שנוכל לאמוד את היקף הבעיה בישראל ואולי ניתן יהיה לתבוע מHP ישראל לתקן את המחשבים. לכל מי שחושב לקנות נייד של HP מהדגמים הנ"ל קחו את הנושא לתשומת לבכם!!! להלן הקישורים: http://www.notebookhingecrack.com/20.../#c…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000(תקציב קיצוני, אני לא רואה סיבה להשתמש מעבר ל-2500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודות משרדיות,תכני HD (סרטים/סדרות), גלישה יומיומיות. רצוי שיהיה נוח לשעות עבודה ארוכות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש מסיבי בתוכנות Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט ותוכנות כגון אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טרם ידוע, אך אין דרישה מיוחדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף, לא קריטי 6. ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 עברית 64BIT 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
החשב בעבודה שלי צריך נייד חדש, התקציב הוא לא פקטור. איך הנייד הנ"ל, האם הוא בנוי בצורה ומחומר איכותי? שמעתי בזמן האחרון על בעיות התחממות עם טושיבות, קיים? האחריות בארץ סבירה (לכיוון דל ו-hp) או קצת פחות? (לכיוון Acer)
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המסך מתכבה לי כל איזה חצי שעה שאני לא נוגע במחשב,וכל ההגרדות על NEVER נה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רציי לשאול מהו מחיר ריאלי של מחשב שברצוני למכור. המפרט: IBM A21m, 800MHZ, 320 MB, DVD סוללה תקינה, מודם, רשת, מטען, תיק נשיאה. הבעיה של התמחור נובעת מזה שהמסך (14") לא תקין והמחשב עובד רק בחיבור למסך חיצוני או SVIDEO. מה דעתכם? ניתן לשלוח תגובות גם ל amitai10@yahoo.com תודה.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 970 Black Edition שהוספתי לו קירור ועשיתי OC ל4.0 שני סטיקים של 4 גיגה בייט G.SKILL לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3 GTX 660 2GB שבא מומהר. שני דיסקים קשיחים בנפח כולל של 750 גיגה ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W וכל זה בתוך מארז ANTEC THREE HUNDRED חשבתי להחליף את הפנום בi5 4570, את הלוח אם בGigabyte GA-H87-D3H LGA1150 ואת הספק בSeaSonic SSP-650RT 600W Gold Active PFC, סה"כ 1915 ש"ח, לא כולל הרכבה. נראה טוב, אבל לפני שאני מתחייב אני רוצה לדעת אם יש מפרט מבוסס AMD שיציג ביצועים זהים ויחסוך לי כמה שקלים או שההפרש בביצועים בין פנום למעבד AMD מהדור החדש הופך את הבחירה בAMD ללא משתלמת ואם משדרגים עדיף ללכת על אינטל. השימוש הוא למשחקים בעיק…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב קל בין 1.5-1.8 קילו כשהוא בירר אמרו לו שיש רק עם מסך 12 אינץ' אם יש יותר גדול אז יותר טוב. הציעו לו LG דגם E200 . הוא מחפש מחשב: קל חזק (לא צעצוע עם אחריות) לעבודה עם אופיס ואינטרנט (סטודנט) הוא מחפש משהו באיזור 6000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מחשבים ניידים לסטודנטית להנדסה מה הייתם ממליצים מבחנית זמן סוללה משקל כולל מהירות ומה הייתם קונים ולמה. תודה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=845385 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847797
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הספק שנתנו לי פה זה ספקי כוח ?Enermax? - ?Liberty ELT400AWT 400W? . שיגעו אותי כמה חברים אמרו זה קצת 400w .אז אולי מישהו מוכן להסביר לי מה מיוחד בו וגם שהוא די יקר.? תודההההההה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-