עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by moshevitali,

מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל4 מצלמות לבית האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב אמנם לא מיועד למשחקים אבל אם אפשר שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא, צריך את כל מה שציינתי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?רק שלא יהיה טרקטור, ושלא יהיה קרור סטוק למעבד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא יתבצע OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

3. Started by yamamoto,

אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dror Arasheven,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by JohnClark,

היי אני משדרג ומשאיר את הGF Ti4600 שלי ואת כל שאר הדברים אני קונה את הדברים הללו: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 664.25 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 332.6 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1 Subtotal : ¤ 3857.39 Dis…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by eins,

שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, אז אחרי הרבה זמן יחסית שלא הייתי פעיל בפורום, החלטתי לפנות אליכם לגבי יעוץ לשדרוג מחשב בן 6 שנים (שעדיין בועט) ובגלל מבצעי הבלאק פריידי. בגדול המחשב מבוסס מעבד AMD, זכרונות 4GB ב-D/C, כרטיס מסך ישן Radeon 5770 ולוח אם מסוג GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H. רושם פה מפרט מלא של המחשב: ספויילר CPU: AMD Athlon II X4 635 (Propus, BL-C3 (Bloodhound)) 2900 MHz (14.50x200.0) @ 803 MHz (4.00x200.9) Motherboard: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Chipset: AMD RS880 + SB750/SB710 Memory: 4096 MBytes @ 669 MHz, 9-9-9-24 - 2048 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Transcend JM1333KLU-2G …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by RnonR,

אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הדרישות היחדות שלי הן לוח אם עם כרטיס רשת כפול(DAUL NIC) מארז שיוכל לקבל כרטיס PCI באורך של 30 ס"מ וRAID בשביל גיבוי בינתיים יש לי את המפרט הזה מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤968 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ABIT AB9 Pro ¤651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9P כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי LEADTEK nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB PCIe ¤289 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV131 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3274¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אם יש לכם רעיונות טובים יותר הן יתקב…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. החלטי להחליף את הגרוטאה הנייחת שלי במחשב חדש. אני דיין לא בטוח אם אני רוצה מחשב נייד או מחשב נייח, אבל צריך לבדוק אופציות. אני לא יודע כמעט כלום בתחום ואשמח אם תוכלו לתת לי הנחיות או קווים מנחים. אזככה - אין ממש דרישה למשקל. צריך שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכי על הגדרות בינוניות-גבוהות(אם אי אפשר,אז חבל ). אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי, אבל אם יהיה אפשר לחבר איכשהו כרטיס קול חיצוני למטרת הקלטה זה גם יתקבל בברכה. התקציב שלי הוא 4500 שקל, אך אני מוכן לחרוג מתאיים שקל אם זה מוצדק. אני מחפש מחשב נייד, למרות שרוב הסיכויים שאני לא אצא איתו מהבית. האם לדעתכם שווה יותר לקנות מחשב נייח באותו כסף?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

שלום אני צריך דגם של מחשב נייד עד 5K שירוץ טוב ויפעיל איזה משחק שתיים כלומר שיהיה כרטיס מסך בסדר, לא צריך משהו יותר מדי טוב אם אפשר אז צורב DVD יהיה נחמד תודה

14. Started by yonich,

שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by askme,

https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח מעדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו Unity3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט בעיקר במשחקים במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא יודע ולא מבין בזה אבל אם זה יכול להוסיף ולא עולה יותר מדי אז כן. אשמח לקצת מידע על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by HaJ-B,

שלום. רשימת החלקים כבר הושלמה. ההתלבטות היא לגבי הצגים: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8086K 4GHz 6-Core Processor ($414.65 @ OutletPC) CPU Cooler: NZXT - Kraken X72 Liquid CPU Cooler ($192.99 @ SuperBiiz) Motherboard: Asus - ROG MAXIMUS X FORMULA ATX LGA1151 Motherboard ($384.98 @ Amazon) Memory: Corsair - Dominator Platinum SE 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200 Memory ($444.88 @ Corsair) Storage: Samsung - 970 Pro 1.0TB M.2-2280 Solid State Drive ($397.99 @ Amazon) Storage: Western Digital - Gold 12TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($469.99 @ Newegg) Video Card: EVGA - GeForce RTX 2080 Ti …

18. Started by frozen_fire,

Hi , i am writing from random internet cafe's is south america so i will not be able to commant quickly, so i will try to get all the requiered info in this message i am starting to study soon and i am looking for a laptop (13 inche's( for a compter scince student - programing mathlab and normal office usage any reqemedetions? thx

19. Started by elib,

אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. על פי מאמרים שקראתי פה באתר זה המפרט שהרכבתי ,אשמח לתיקונים ,ושיפורים מבחינת עלות תועלת . מערכת הפעלה Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה אנגלית, יחידות 1 ₪683 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1302 מעבד Intel Core i7 950 3.06Ghz Tray, יחידות 1 ₪2923 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=969 לוח אם Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=709 זכרונות Corsair 12GB Kit (2GBx6) DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL9 Core I7, יחידות 1 ₪1735 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=933 קירור Cooler Master Hyper Z600, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=598 מארז ANTEC Sonata III 500 Watt, …

22. Started by maork123,

אהלן חברים יקרים אני מנסה לבנות מחשב משובח לגיימינג ולגרפיקה(סולידוורקס) בדקתי באתר של outervision על כמות הוואט שאני צריך בספק כוח.. המליץ לי 500 אבל אני שוקל לקחת 650 W כי הם יותר חדשים וביאכות יותר טובה מהוואטים הנמוכים יותר בנוסף אשמח לעזרה וביקורת על המפרט ומה כדי לשנות כדי שיתאים יותר לצרכים וללוח אם : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600) Intel XMP 2.0 Desktop Memory Model CMK16GX4M2B3200C16 Capacity: 16GB (2 x 8GB) Type: 288-Pin DDR4 SDRAM Speed: DDR4 3200 (PC4 25600) CAS Latenc…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by ard,

שלום אני מתלבטת בין 2 המחשבים האלו המחירים של שניהם כמעט אותו דבר 3,800-4000 ש"ח אשמח לדעת מה טוב יותר Lenovo ThinkPad L520 7859-52G asus k53sc i7 תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.