ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש לקנות לקשיש שאני עובד איתו מחשב לפעולות בסיסיות בלבד. השאיפה מחיר נמוך אבל שבאמת יעבוד בסוף. עוד פרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 עם חריגה של 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה באנטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ותיק פשוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המקום היחיד שראיתי אותו בארץ למכירה באתר בשם קומביניאור והמוכר בשם RM ELECTRONIC http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=113560 האם יש למישהו מידע עליהם או אי פעם רכש מהם מוצר כלשהו? יכול להיות שתהיה אפשרות שמישהו יביא לי מחו"ל אבל בנתיים הסיכוי קלוש. אגב למי שמעוניין הנייד של MSI הולך די ראש בראש עם ASUS G74SX (המצליח של גרסאת G73) ואפשר לעקוב אחרי הדגמים בNBR. הולך להיות קיץ לוהט ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הלוח mATX של INTEL - DP55WB עם כרטיס מסך של PowerColor ATI HD 5750 ולשים אותם במארז TT Wing MA. השאלה היא האם הכרטיס מסך שהוא למעשה כפול, יתאים מבחינת הגודל ויכנס בלוח ( ולא יתנגש ב -Heatsinkים או קבלים למינהם), או האם הוא לא ארוך מידי. והאם יש מקום במרז לזה. תודה, רועי כץ
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
צריך מפרט או מחשב נייד חדש 6K המחשב לאינטרנט +אופיס משחקים קלים כמו NBA LIVE .. יותר טוב אם החנות תיהיה מצפון.. המחשב עצמו ישמש כנייחח ולעיתים רחוקות כנייד אז הבטריה לא כול כך חשובה אך עדיפות לבטריה טובה תודה מאור
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22964156 http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK52 על האסוס יש ביקורות טובות אך הזכרונות איטיים יותר והמעבד הוא i3 בזמן שלנובו חזק יותר אבל אני מפחד מאיכות ה"פלסטיק" מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחי מחפש לפטופ לעבודה...הדרישות שלו הן: הוא צריך שהתוכנות הבאות ירוצו חלק - ויסואל סטודיו, מאטלב, logisim , multisym ,orcad cadenc (ותוכנות נוספות בסגנון הזה) הוא לא צריך גרפיקה "מטורפת" מסך בגודל לא ענק ולא קטן תקציב סביבות 3000-3500 זה בסדר? אם לא אז כמה שיותר קרוב=) אשמח לעזרה\כיוון בבקשה:) תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה האם אפשר לקנות THERMALTAKE SHARK וגם BIG TYPHOON האם זה לא יגע אחד בשני במאוורים של הארחורה אם ה ביג תיפון סלחה אם זה לא בפורום זה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים והשוואות צמצמתי את רשימת המחשבים שמוצאים חן בעיני לשתי סדרות - סדרת E6400 של דל וסדרת T400 של לנובו. המחשב ייועד לעבודת פיתוח על לינוקס ועבודת פוטושופ על וינדוס. המעבדים של הסדרות האלה הם בין 8400 ל-9600 גודל מסך 14.1 אינץ', לדל יש דגמים עם תאורת LED אחורית. ולשאלות: 1. יש איזה ידע נפוץ לגבי מי מהמחשבים/חברות האלה יותר אמין ולמי יש יבואן יותר אמין? 2. הפרש המחירים בין 8400, 8600, 9400 ו-9600 הוא לא קטן, עד כמה ישנה לי הפרש הביצועים בין המעבדים האלה לסוג העבודה שאני מייעד למחשב? 3. מישהו כאן יודע על בעיות עם תאימות עם המחשבים האלה ללינוקס? 4. בחיפושים שלי נתקלתי בהפרשי מחירים (בין zol.co.il ל - notebookclub.co.il למשל) די גדולים וטווח דגמים גדול גם כן, אנ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חיפשתי באתרי אינטרנט בארץ ולא קיימת האופציה הזו בחו"ל מאידך האופציה קיימת עזרה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות. חיפשתי קצת בפורום וראיתי את המחשב הזה - האם מדובר ב overkill או שזו בחירה טובה? https://tms.co.il/desktops/mini-pc/minisforum-um880pro-32g1t בכל מקרה, אשמח גם להמלצה על ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג עד עוד 1000 שח אם יש לזה חשיבות מבחינת אמינות ואריכות חיים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים קטנים, מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר…
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ההמולה שיצרו ה-Apple Pay וה-Touch ID, נראה כי חיישני טביעות האצבע בדרכם להשתלט גם על המחשבים הניידים שלנו, תודות להטמעה בתוך משטחי המגע שמציעה חברת Synaptics לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%98%d7%97%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב נייד עד סוף פבואר בסביבות ה 5000 ש"ח עכשיו המחשב צריך להכיל תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו אוטוקאד, מאיה, 3D סטודיו עזרה בבקשה תודה דורון
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי נכנס לקבע והוא החליט שהוא רוצה לקנות מחשב נייד בתחום המחירים של עד 3000 + או - אין חשיבות למחירו של המחשב ואין חשיבות למשקל או לחיי סוללה המחשב עצמו מיועד בעיקר להעברת זמן, ניגון סרטי HD גלישה באינטרנט וכדומה המשחקים היחידים שהוא אמור להרית הם משחקים דומי סימס, כך שאין צורך במחשב מפלצתי עדיפות למסך 15 אינץ' ומעלה תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם שווה להביא את הHP Pavilion dv5234us ב850 דולר???? לא בשביל דברים מסובכים סתם ללימודים וכאלה או שבכסף הזה אפשר להביא משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב להורים, בעיקר לשימוש ביתי (אינטרנט, מייל, אופיס, קצת סרטים) ולפעמים גם שימוש ב autoCAD לצורך עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט, מייל ואופיס. לפעמים autoCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה.. אני מחפש לפטופ לגיימינג.. משחקים חדשים כגון COD GTA FIFA וכדומה... התקציב בערך 2000 ש"ח חיפשתי בנעוצים אבל לא ממש הצלחתי להבין.. לא משנה כל כך מה החומרה רק שיריץ חלק את המשחקים אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לפטופ תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, קצת משחקים קלים וסרטים של 720p... * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד למרות שלא חובה, ויציאה למסך חיצוני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320gb.... * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אבל אם כבר צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? האם זה משנה משהו על האחריות אם אני שם מערכת הפעלה פרוצה? במידה וכן - אז שיהיה כלול מערכת הפעלה ואם לא משנה אז שלא * האם יש לכם הע…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זה מה ששלחו לי מחברה ידועה לא אומר את שמה האם זה שווה ומה אפשר לתקן מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ללא ספק ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER לוח אם G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון CEON 4GB DDR3 1066MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL X4500 מובנה בלוח האם מסך G925HDA D-SUB 1:40000DCR 5MS 18.5" BENQ מקלדת CHICONY שחורה KB-0503 10HOTKEYS + PS2 עכבר CHICONY אופטי USB שחור 3 לחצנים רמקולים למחשב שחורים 2.0 AUDITEK
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז ככה מחשב אחד יהיה לעריכת סרטים- כלומר תוכנות ליישום תרגום מבונה לעריכת סרטי בלו-ריי וHD, המון אינטרנט והורדות, בלי משחקים וסרטים! יבוצע OC חשוב שקט. המחשב השני ככל הנראה יתחבר לטלויזיה והתפקיד שלו יהיה מדייה סנטר שישדר את הסרטים שהורדתי וערכתי בראשון, חשוב שקט, לא חייב מארז HTPC. ציוד משרדי: מסך?+רמקולים. ציוד קיים: מעבד: D920. לוח אם: 975X-P5WD2-E זכרון: שתי סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של קינגסטון ועוד 2 של גייל עם קירורים כל ה4 CL5. כרטיסי מסך: ATI X700\GF7600GT. דיסק קשיח: WD 250. מארז: AURORA רגיל. ספק: ENERMAX 525. מקדלת+עכבר: MICROSOFT ELITE BT. מסך-153V SAMSUNG. אין חובת שימוש בחומרי הגלם הקיימים. דברים מאוד חשובים- -המסך שירכש כנראה יהיה 971 אחד במחיר של 1400…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-