עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzay,

העלתי מוקדם יותר בקשה לעזרה בבחירת מחשב אבל כנראה שסיבכתי עם יותר מידי פרטים. אני אנסה הפעם לתמצת את השימושים הצפויים במחשב ואוסיף כמה אפשרויות שראיתי באינטרנט: השימושיים העיקריים במחשב הם עבודות על מסמכים כגון וורד, אקסל (בעיקר שימושים חשבונאיים ולכן יש יתרון מסוים למקלדת מלאה), מצגות וכד'. מעבר לכך המחשב משמש לצפייה בטלוויזיה ובסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הוא סביב ה- 2,500 ש"ח. גודל מסך 14 או 15.6 (בתקווה שהוא לא גדול מידי) כל מה שקשור למעבד, זיכרון ופרטי חומרה אחרים, אני לא מבין בזה ולכן קשה לי לדעת מה ועד כמה החשיבות של כל פריט חומרה (בעצם, במה חשוב יותר להשקיע). אשמח לקבל המלצות להעדפה של אחת האפשרויות ו/או טיפים שיעזרו לי להחליט. תודה! 1- http://www.p1000.co.il/s…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by bitcoin,

שלום אני מעוניין במחשב המסוגל לבצע mining עם GPU ברמה גבוהה של כ 30000 KH/s יש דברים כאלה? ואם כן איזה חלקים אני צריך לגבי מעבד אפשר להתפשר כי החישובים התבצעו על ה GPU ובכמה אפשר להעריך מחיר של מחשב כזה ? כמה יעלה לי המפרט שלו בארץ\חו"ל (הזול שביניהם)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אני מחפש מחשב לאינטרנט, מסמכים והכי הרבה לצפייה בסרטים. מעבר לכך הדרישות די סטנדרטיות (512, 80G, צורב DVD). החלטתי להשקיע יותר ממעבד Sempron (מה דעתכם על כך?), הייתי בהרבה מקומות והמפרט הכי משתלם שמצאתי הוא מהחנות הנודעת בשיני הפיל שלה... יש פה הרבה רכיבים שהם קצת overkill (המעבד, הזכרון) אך הצעה זו יותר זולה מהצעות הרבה פחות טובות במקומות אחרים. מה דעתכם? PENTIUM Dual core 2.66GHZ 805 INTEL GRAND COUNTY2 כולל סלוט PCI-E(לא AGP) CHIPSET ATI (לא VIA) כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 ATI RADEON X300 UPTO 128M משולב 160G SATA2 (WD,MAXTOR,HITACHI) 1024MB DDR2ניתן להרחבה צורב DVD RW LG 1,930 ש"ח

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by Tal735,

זה המחשב ברשותי: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SD/#specifications Intel® Core™ i7 2670QM Processor Battery 6Cells 5200 mAh 56 Whrs עברה בערך שנה מאז שקניתי אותו. כעת אני מקבל 4297mah כשאני מטעין 100% (ירידה של 1000mah). קצת מעצבן כי הסוללה נגמרת מהר יותר ממה שהיא אמורה. יש דרך לכייל את הסוללה חזרה או שזה נורמלי שהסוללה נשחקת בקצב כזה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by jehova,

שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים (קונה בארצות הברית): מוזיקה סרטים (גם תכני HD) תוכנות כגון- 3ds max (לצורך לימוד בעיקר ולא ליצור סרטי אנימציה באורך של שעה וחצי) photoshop, illustrator flash , dreamweaver משחקים- אני לא צריך מפלצת, כלומר איני גיימר ולא אשחק ברזולוציות הגבוהות ביותר. יכולת ממוצעת תספיק בהחלט. דברים שמאוד חשובים לי - אורך חיי סוללה נורמאלי (מניסיון אישי, ישנם מחשבים ניידים שאורך חיי הסוללה שלהם הוא שעה-שעה וחצי) גודל מסך מעל 15 אינץ'. אם יש אחריות בינלאומית אז מה טוב. חיפשתי קצת ומצאת את המחשב הזה:http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב? תודה רבה.

9. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Masasa,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=12474 או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BKi241#shidrug מה שווה יותר? ובקשר לכרטיס מסך nVidia GeForce GT525M 1GB הוא מספיק חזק בשביל משחקים של 2011? וגם אותה שאלה על nVidia GeForce GT540M 1GB

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום, כבר 5 שנים שלא קראתי על חומרת מחשב אבל הפורום של HWZONE זכור לי טוב -בקטע חיובי :-) קניתי לפני שבוע בחו"ל כרטיס מסך NVIDIA GTX660 TI של ASUS ואני רוצה לבנות מחשב חדש סביב הכרטיס הזה. מעבד - נראה לי שאני ארכוש את ה- i5 4570 Haswell. ראיתי שהמחיר שלו סביב 1000 ש"ח קירור למעבד - בחרתי ב - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 בסביבות 120 ש"ח זכרון - נראה לי שארכוש G.Skill 8G*1 שעולה בסביבות 360 ש"ח דיסק קשיח- אני אקח 500G של WD או SEAGATE בסביבות 280 ש:ח ספק - שוקל לקחת ספק ממחשב קודם של HIPER S625 625 ואט - למרות שאני לא רואה שהחברה הזאת קיימת בחנויות כיום... מה שנשאר לי לבחור ואני לא מצליח להחליט מה יותר יתאים זה מארז ולוח אם טובים ויעילים בתקציב של כ-900 ש"ח. מארז עדיף עם לפ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים. אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה. מדובר ב 2 אופציות. יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע. יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008: מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel לוח אם - GAEP35CDS3R זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2 כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3. מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768 זה בחדר שלי. בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח, עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות עריכה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by sas2k3,

תוכנה כמו 3DMAX עד 5000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by Ofir Baruch,

מחשב נייד LG E500 S.AP3DE - קישור למפרט שודרג הארד דיסק ל 320GB, שודרג הזכרון ל 4GB DDR2 800Mhz. בכמה אפשר למכור אותו כולל השדרוגים? כמובן שהמחשב במצב מצוין! פועל נהדר! והתקנתי עליו ווינדוס 7, אמנם יש לו ויסטה מקורי אבל אף אחד לא ירצה את זה בטח.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  16. אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by mor789,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by alonsadan,

שלום, אשמח לקבל הצעת מחיר לשני מחשבים ניידים. המחשבים הם בעיקר לצרכי לימודים (לא גיימינג) לשני נערים בני 13 אני מעוניין במחשבים פשוטים שיתנו בעיקר תמיכה לתקופת הלימודים און-ליין. התנאי היחיד מבחינתי הוא שהמעבד יהיה לפחות i7 ורצוי מהיר וחזק יותר. כתובת המייל שלי - alonsadan@gmail.com תודה אלון

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום, מבקש המלצה לבחירת מחשב גימינג לילד בן 10 - תקציב עד 3500ש"ח

20. Started by VGFreak,

מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן

21. Started by Nihility,

אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב השולחני שלי וחשבתי על הרעיון של קניית מחשב נייד קטן וקל, שיחובר בבית למסך גדול יחסית, מקלדת ועכבר. כך אני אהנה מהיתרון של מחשב נייד עם שימוש נוח בבית. הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? שימושים כללים בעיקר. גלישה באינטרנט, אופיס (בעיקר אאוטלוק אם זה משנה), מוסיקה, סרטים, תכנות חובבני. התוכנה הכי כבדה לדעתי שאני משתמש בה היא גיטר פרו. * גודל המסך? עד 13.3". חשוב שיהיה קטן. * משקל רצוי? עד 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה נחשב ארוך, אם הוא יחזיק זמן כולל של 3 או 4 שעות (השימוש בו לא יהיה רציף) זה יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות usb (לא משנה אם usb2 או usb3), יציאת hd…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by ronmiz,

שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by r00n,

שלום רב, נדרש לי מחשב לעבודות משרדיות (ישומי אופיס ואינטרנט) אך נדרש לי שיהיה מספיק חזק בשביל להכיל שלושה משתמשים במקביל (אני מעוניין לתת לו גישה ברשת לעוד שני משתמשים). אודה להמלצתכם. מבחינת המחיר אז כמובן מה שיותר זול אך שיהיה טוב לפרמטרים לעיל. לא נדרש לי ציוד נלווה למארז. שוב תודה!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.