ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד של אפל macbook קבלתי אותו (חדש) לפני כ חודשיים התקנתי עליו XP הכל טוב ויפה פתאום אתמול הווינדוס לא עולה ליותר הוא מראה את את הטעינה של ה XP עם הלוגו ואז עושה ריסטרט ומגיע למסך בחירה safe mode וכו'... אפליו לעשות שחזור זה לא נותן. אין לי מושג מה לעשות יש לי קבצים נורא חשובים במחשב מה אני יכול לעשות? יש איזושהיא אופציה להתקין הכל מחדש איך אני נכנס להתקנה מחדש? הכנסתי דיסק וההתקנה לא עולה אפילו לביוס אני לא יודע איך נכנסים במחשב הזה בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי שני מפרטים שונים בשתי חנויות שונות (היות ואני רוצה לקנות את הכל באותה חנות). מקווה לשמוע הערות או עצות מועילות. מפרט ראשון מפרט שני שתי המערכות מבוססות על E8400 וכרטיס מסך 4850. לוחות האם נבחרו בגלל אפשרויות ה RAID שלהם. לצערי בפוקס אין לוח אם מבוסס P43 עם אפשרות RAID לכן הבחירה קצת יותר יקרה ולפי הביקורות גם הרבה יותר טובה מלוחות יקרים יותר של אסוס. כמו כן בשתי המערכות המארז הוא מסוג P182 עם קירור מעבד Kama Cross (חולה שקט). מבחינת מחירים המערכות שוות ערך, אבל אני חושב המערכת של פוקס יותר עדיפה, גם בגלל הלוח אם היותר חזק וגם בגלל האפשרות לעשות 3 תשלומים בלי ריבית.. אבל תמיד יש מקום לשיפורים\שינויים. מה דעתכם? כמו כן האם שווה לחכות קצת לחגים ולצ…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רכיבים עם שם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס. אני יכול להשיג את המחשב הבא http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/ ב 3450 ש"ח. האם יש מחשב עם מפרט טוב יותר במחיר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה דגם חדש וראיתי שהוא מומלץ פה לבעלי תקציב נמוך יחסית.. אפשר לקבל ממישהו התרשמות כללית וחחות דעת עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני הולך לקנות כרטיס מסך (בעזרת ה'). ואני מתלבט בין כמה כרטיסים 9600gt או 9800gt או hd 4670. כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 500-750 שקל.כל הכרטיסים האלה תומכים בpci-e2.0. והלוח שלי תומך בpci-e ואני רוצה לדעת אם חוץ מהקנייה של הכרטיס מסך משתלמם לי גם לשדרג עוד חלק במחשב זה המפרט שלי: e6300 asus p5l-mx 2*1024 ram of Kingston 667mhz geforce 7300gt מסך samsung 203b 20 אינץ 250 gb hard disk
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אחים שלי אני מבקש את עזרתכם .. קניתי לפני שבוע מחשב של ASUS F8VR בקניה אמרו לי שאני אוכל להחליף את המערכת VISTA למערכת XP התקנתי XP על כונן נפרד מההתקנה של הVISTA כדי שישמר לי האופציה לחזור לVISTA כעת לאחר ההתקנה נוצרו לי 2 בעיות , אבקש את תמיכתכם בעיה ראשונה , איני מוצא דריברים לדגם הזה שיתאימו לXP וככה שום דבר לא עובד (ווירלס ועוד ועוד) בעיה שניה , אין לי אפשרות לחזור לVISTA ואפילו שניסיתי ללחוץ F11 הוא לא מגיב .... אבקש את תמיכתכם , מודה לכם אחיי !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
היום התחילה לי בעיה מוזרה של התנגשות בין USB ל אינטרנט ברגע שהאינטרנט מחובר ואני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה של מדפסת לא מחוברת ובעיה ביציאת USB002 ואני גם לא יכול לגלוש באינטרנט... ברגע שאני מנתק את הכבל USB של המדפסת אני יכול לגלוש ... והפוך... המדפסת : LEXMARK X2650 WINDOWS : XP SP2 אינטרנט : תשתית: בזק ספק: ברק ניסיתי הכל מחקתי את כל הTEMP שיש במחשב ניקיתי את הארדדיסק - בדקתי וירוסים ותולעים הכל תקין אודה על העזרה אודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חזק עבור אינטרנט ואופיס עד 1,000 ש"ח (אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח, אבל עדיף שלא) - מערכת הפעלה שתותקן Windows XP. עדיף שהמפרט יהיה מLogicPC, כולל הרכבה! חובה לפחות 2GB זיכרון! חובה מארז שחור עם כניסות USB ואודיו בחזית! איזה מפרט אפשר להרכיב בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי נגנב הנייד מהביית מייד לפני שהפיטבול שלהם תפס את השודד. אני כולי תיקווה שהמחשב ישלם עבור תרותפות לסרטן שיש לגנב. ועכשיו ברצינות אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4500 לטובת אינטרנט סרטים וורד. אני יודע ש 1537 של דל או לנובו (לא סגור על דגם עדיין ), אם ישנה אפשרות ל ASUS אז גם טוב כל המלצה של הפורום המכובד הזה יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. ברשותי מחשב נייד HP 530 (בן כשנה+) עם חלונות ויסטה (basic). לפני כחודש וחצי התקנתי את המחשב מחדש (שיחזור ע"י ה-HP Backup). לאחרונה החלה לי בעייה של היעלמות האינטרנט (בחיבור אלחוטי) לאחר זמן מה של חיבור. אייקון שליד השעון עדיין מראה שיש חיבור לאינטרנט, אבל לא הפיירפוקס ולא אינטרנט אקספלורר מעלים דפי אינטרנט כלשהם. גם כיבוי והדלקה של כרטיס הרשת לא עוזר - אלא רק אתחול המחשב. ניסיתי לעדכון דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי - אך לא השתנה דבר. בנוסף כדאי לציין שלרוב כשזה קורה ואני פותח את ה-task manager אני יכול לראות שם תהליך פועל של פיירפוקס או אינטרנט אקספלורר (בהתאם למה שהתמשתי אחרון) - למרות שלשניהם אין חלונות פתוחים. כאשר מסמנים ת…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
neeed a reccomendation for a laptop for office, internet a bit of games and video stuff with a good battery life and not heavy Checked out the tom's guide they have the hp and dell models for good deals during this day what do you think wanting to take into consideration proper handling and warranty in israel thank you
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לא לפטופ רגיל, המחשבים הניידים הקטנים בגודל של ספר (המסך שלו הוא 8 אינץ' עד 9 אינץ' משהו כזה מבוסס על זיכרון פלאש ולא על הארדיסק, פשוט לא יודע איך נקרא הסוג הזה של הניידים) קיצר, צריך המלצה לאחד כזה, שיהיה כמה שיותר חזק ....
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הערות חשובות: 1. ראיתי שהיום OC מבוצע כבר בחנות ואני לא צריך להתעסק עם הגדרות. כך שאין לי בעיה לבצע OC, אם כי לא מכיר את ההשלכות (אשמח אם מישהו יסביר בקצרה). 2. אין צורך ב- HD 3. עדיפות למפרט שקט (במגבלות התקציב) 4. מסך - עדין לא קניתי, אפשר ויהיה 19'' ואפשר ויהיה 22'' 5. חשוב! - מרחב לשדרוג בעתיד 6. אשמח לקבל אפשרויות מומלצות לשדרוג למפרט תוך פירוט התוספת הנדרשת בתקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-