עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bugoji,

הלפטופ אמור לשמש להורדות ומוזיקה. שמע איכותי רצוי. אם אפשר יהיה לבצע עריכת וידאו ושימוש תוכנת פרימייר- מה טוב.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד DELL - INSPIRON 15 - 5000 איך אני בודק בחלונות 8.1 איך אני יודע איזה סוללה למשל 2 תאים או 3 תאים או 6 תאים? איך אני יודע שהסוללה שלי מקורי ולא תחליפי? איך אני יודע כמה שעות עבודה סוללה. בסרגל משימות יש סמל סוללה רשום טעונה 100%. ולא מראה לי כמה שעות עבודה סוללה בלי חשמל? בתודה לכל המשיבים בפורום...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤512 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤3120 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. ת…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, מחפש נייד שיהיה קל(~2 קילו, עדיף פחות). מסך של 13-14 אינץ מספיק, אבל שלא יהיה מסך רחב( ולא שימושי לרובנו). המחשב ישמש לגלישה ועריכת טקסט. מישהו המליץ על Apple MacBook, למרות שיש לו מסך רחב. מה אתם אומרים? הוא יחסית זול משום מה. תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Rami0786,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס 500 ש"ח העדפה לכיוון ה 2500 ש"ח אין העדפה למותג מסויים. אני מבלה המון זמן ברכבת ואני רוצה לנצל את הזמן הזה... אז הדרישות מהמחשב הן כאלה לפי סדר עדיפות (הראשון בעדיפות עליונה). מקלדת רחבה (לפי מיטב ידעתי זה אומר גודל מינימלי של מסך 15.6) אני עובד עם תוכנות של התחברות מרחוק (remote control) אני מניח שצריך ביצועים בהתאם!! משקל כמה שיותר נמוך כמה שיותר טוב חיי סוללה (כדי להישאר בתקציב אין לי בעייה לקנות עוד סוללה) המון תודות לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by rino,

לאחר שלמדתי לעומק כל מה שחברים חכמים אמרו בפורומים השונים , הנה מה שאני עומד לקנות Intel Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-8I965P-DS3 GeIL 1GB (2x512MB) DDR2 667Mhz Sapphire Radeon X1300 512MB VIVO Western Digital 250GB 16MB SATA-II מסך LG 1970HR מארז סילברסטון 17 שחור קירור - ביג טייפון ספק - אנרמקס ליברטי 400W מה אומרים החברים ? יש אישור? נ.ב כרטיס המסך לא משהוא אבל אם VIVO כיוון שהמחשב לא מיועד למשחקים בעיקר לעיבוד וידאו וגרפיקה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד של עד 800 דולר בערך שיקנה מחו"ל. המחשב יהיה לשימושים של אינטרנט סרטים ומוזיקה. צריך גם כרטיס רשת מובנה [אלחוטי] ואם אפשר אז גם בלוטות'... המחשב יקנה מארה"ב אז אם אפשר המלצה לחנות [בארה"ב] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…

16. Started by Lior.B,

אשמח אם תתנו חוות דעת על המחשבים הניידים שאני יציג בפוסט הזה : אם המחשבים הניידים מתאימים למשחקים כבדים וחדשים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...,אילו ביצועים המחשבים האלה יתנו למשחקים הללו (ביצועים חלשים,בינוניים או גבוהים),אשמח אם תתייחסו לכל מחשב.המחשבים הם : http://www.no-risk.co.il/pl_product~300V5A-S06IL~1~0.htm http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912453 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9197 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9202 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9217 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790485 בנוסף למה שאמרתי+בי…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by Diana0000,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד (שימוש: תכנות מחשבים). לאחר הרבה דיונים החלטתי לקנות מחשב של חברת DELL עם מעבד i5 וזיכרון 500G+32SSD אני מתלבטת בגודל המסך בין 14 ל- 15 וכן אשמח לשמוע על דגמי מחשב מומלצים. המבחר כה גדול, ואני ממש מבולבלת. אני מוכנה להשקיעבמחשב עד 4000-6500 בערך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by Kenny,

* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לחבר את המחשב למסך LCD\פלזמה * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תקציב של 3000 וקצת... המחשב בעיקר לאינטרנט\סרטים.... לא בשביל משחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. אורח Axel
    Started by אורח Axel,

היי אני מחפשת לפטופ חדש, אשמח להמלצות:) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד אזור ה-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. מחשב אישי - עבודה רגילה, בלי גיימינג 2. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרואיד (לא מיועד לתכנות, אבל רצוי שיתמוך בו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,אקליפס- שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by shevah,

היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=9926 בksp הוא עולה 350 ש"ח יותר..

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by roykiki,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עריכה וגרפיקה, אני עובד על cs6 adobe מחשב עריכה חזק ומהיר שיתן לי אפשרות לעבוד חלק ושה preview יעבוד חלק. אני עורך מקצועי וגם עובד הרבה עם פוטוושופ ותוכנות ארכיטקטורה כגון vector works, autocad,sketchup אני רוצה להשתמש במחשב לצורכי עבודה בלבד. אני לא משחק וסרטים רואה על הלפטופ. התקציב הוא באזור 4000 ש"ח למחשב ויהיה נחמד אם יכנס שם גם מסך סבבה אבל אני אוכל לגרד עוד קצת אם לא תהיה ברירה. אני גר בעמק חפר אז אשמח להמלצות לחנות באזור חדרה/נתניה אבל גם ת"א זה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים