עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hanokh,

היי מעוניין במחשב עם מפרט סף הבא : מעבד אינטל כפול במהירות 1.7 2 ג'יגה זיכרון מהיר 80 ג'יגה HD מסך רחב 15.4 המחשב מיועד למטרות עיבוד גרפי (PS) כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד אה , כן בלי ויסטה בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by habub25,

שלום לחברי הפורום המכובדים! אני מתכוון למכור את המערכת הבא: מעבד E8500 לוח אם Asus p5q PRO זכרונות Gskill 2*2GB קירור מעבד Thermalright Ultra-120 כ. מסך Club 3D HD 4870 1GB מארז Antec One Hundred (נקנה פחות משנה) ספק Hyper 620W (ספק מעולה, שקט ומחזיק את כל המערכת בלי שום בעיה) כונן קשיח Seagate 1Tb כונן DVD רוב החלקים נקנו בסקיי פי סי הישן, ולא עברו OC. כל החלקים שמורים במצב טוב ועברו נקיון פעם ב.. כמו כן נשארו לי ניירות וחלקי ספייר מהערכה של לוח אם, כ. מסך ומארז(יש לי אפילו קופסה של המארז). המערכת מורכבת ומוכנה לעבודה - פשוט לחבר ולהשתמש. המחשב מסוגל להריץ רוב המשחקים על הגדרות גבוהות. הכוונה שלי למכור אותו לכיוון 1000-1200 ש"ח. מה דעתכם, כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by hilikon,

ראיתי שללפטופ הזה אין יציאה דיגיטלית של כרטיס קול, השאלה היא אם הרסיבר ידע לזהות את הסרטים של ac3 ולהשמיע אותם בסראונד?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  5. האם יש צורך בשינוי במפרט בנוגע לספק? יחזיק את המפרט הזה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT EDITION 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - RETAIL זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC כמות:2 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT

6. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by RS4,

יש לי מחשב נייד של לנובו דגם C200 עכשיו פירמטתי תמחשב וחלק מהדרייברים הורדתי מהאתר של היצרן והצלחתי לעדכן אותם ויש חלק שלא הצלחתי לעדכן רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא תדרייברים של המחשב כי לפי מה שהבנתי כל הדרייברים אמרוים להיות באופן מובנה בתוך המחשב חיפשתי ולא מצאתי יש מישהו שמבין ויודע... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by דניאל טיגר,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק לא מפלצתי אבל חזק שיוכל להריץ על הגדרות טובות את רוב המשחקים שיש היום בשוק ושיהיו בשנים הבאות [כאילו אני ישדרג מדי פעם את המחשב...] תקציב:3000 שקלים חריגה מהתקציב:3500 שקלים המחשב לגיימינג ועריכת סרטונים אולי אין צורך בציוד הקיפי כולל מערכת הפעלה מקורית אין העדפה של חנות מסוימת חשוב מאוד על אופציה לשדרוג בעתיד עדיף שהוא יהיה שקט הלוח אם שלא יהיה ישן מדי כי הכרטיס מסך יוכל לשרוף את לוח האם אם אם הוא לא נוצר ב7 שנים האחרונות זה תלוי בכרטיס מסך אין בקשות מיוחדות תודה רבה לכל מי שעוזר [:

11. Started by lowlow1001,

האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  12. אז ככה היום נשרף לי הלוח אם וכול השאר אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז המפרט שנתנו לי בגדר המלצה הוא: מעבד Intel Dual-Core 2.00GHz 800MHz 2180 לןח אם ASROCK Intel 945GC A2 זכרון A DATA 2GB DDR2 800MHz הארד דיסק Samsung SATA-250GB 7200 PRM צורב לא משנה מארז גם לא ספק EZCOOL P/AMD ATX Real 420W 24Pin GTConnector כ.מסך PLAIT 8600GT 512MB-DDR3 GeForce 8600GT SUPER אז אני מעוניין לשפר אותו בלהחליף את המעבד ואולי עוד כמה דברים אבל לא לחרוג מה 3000 כולו עולה עכשיו 2400 אז לאיזה מעבד להחליף? אולי לוח אם ואולי זיכרונות

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Roei101,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000-6000 שקל, חשבתי על הASUS ZENBOOK. מה דעתכם? * תקציב? 5000-6000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה בתחום האינטרנט, תוכן, מדיה חברתית ומידענות, לימודים, צפייה בסרטים * גודל המסך? 14-15" * משקל רצוי? לא מאוד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות * זיכרון ? 6-8GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * מעבד - אינטל i7 בלבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלה נוספת - האם כדאי לקנות דגם עם מסך מגע? אני לא מחפש טאבלט, אבל יש למסך מגע הרבה יתרונות מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by shay82,

אני כמה ימים מחפש מחשב נייד באתרים ברשת מצאתי את זה ASUS X55C-SX150 http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18436 שמחירו בתקציב שלי אשמח לקבל עליו חוות דעת ורעיונות למשחבים נוספים בתקציב של עד 2400 (100-+) * מטרות המחשב: עבודות משרדיות אינטרנט וצפיה בסרטים מהרשת * גודל המסך: 14, 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth : רצוי * אין צורך במערכת הפעלה * זיכרון: לפחות 4 Gb * מעבד: I3 לפחות תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Manoss,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Destiny 2, OverWatch, Shadow of Mordor וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשמח להמלצה על מסך שלא יכלל בתקציב למחשב. עד 1000 שח -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by בוטן,

בוטן החליט לקנות מחשב מחשב למשחקים,לימודים, מעבד 6600 - 1800 בוטנים לוח אם אינטל 965P - 650 בוטנים זיכרון 7קינקסטונה 667 CL 5 - כ 740- בוטנים כרטיס מסך 7600GS - 610 בוטנים מארז וספק 220 בוטנים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. מחשב נייד שיכול לשמש כטאבלט (מסך מתפרק)עד 14 אינצ' עבור אישה מבוגרת לצפייה בהרצאות באינטרנט וכתיבת מסמכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. ניתן לחרוג עוד 500 רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אישה מבוגרת לאינטרנט וצפיה בהרצאות והקלדת מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by Adgar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ב4000 והנה הטופס: * מטרות המחשב?תוכנות כמו אדובי פרמייר ופוטושופ, גלישה, מוזיקה, סרטים. * גודל המסך?15.4 לפחות. * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שאשמח לכמה שיותר. לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב מאוד חיבור למקרנים, ואשמח מאוד לחיבור לטלוויזיה. * בלוטות? אשמח. לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 לפחות. אשמח ל250. * צורב DVD? כמובן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. בארץ מספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הכל חוץ מLENOVO. חברה אמינה. המחשב לא אמור להיות למשחקים, לכן אשמח למעבד טוב יותר וראם גבוה על חשבון כרטיס מסך טוב.. אני הולך לקנות את המחשב שבוע הבא. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by tomna,

שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלוום!!! אני צריך מפרט מחשב עם עד 2000 שח עם חריגה של 100שח לצורכי גיימינג עד כמה שאפשר ללא מארז וללא דיסק קשיח הננה מפרט שאני בניתי: ואם אפשר מפרט יותר טוב במחיר אני ירצה מאוד שתעזרו לי- מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ¤272 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39262 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤213 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996632 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ¤592 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G962DDC צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by RayZ,

אז ככה, אני צריך לבנות מפרט פשוט למשחקים שישהה במקום מסויים שאני נמצא בו הרבה וגם ישמש נאמנה את ממי ששם, השימושים הם שימושים פשוטים ומשחקים קלים (רוב המשחקים ועל הגדרות נמוכות\בינוניות). הרכבתי מפרט מסקאי-פיסי ואני צריך את דעתכם. התקציב בעיקרון היה 1.5K, אבל נאלצתי לעלות ל-2K במפרט שהרכבתי... אם יש משהו עדיף וזול יותר אני אשמח לשמוע. המטרות כמו שהזכרתי הם שימושים רגילים כמו גלישה, וורד, סרטים ומשחקים בתצורה נמוכה, אבל שיהיה מחשב יחסית סביר ולא יזחל, מה שאני מאמין שאפשר להרכיב כיום בזול. דרוש ציוד היקפי של מקלדת\עכבר ורמקולים 2.1, אין צורך במסך, ישנו מסך קיים שאוכל לספק ברזולצית 1024*1028. השקט הוא לא פקטור מרכזי פה, אבל דרוש איזה שקט מסויים. מ- 1 עד 10 הייתי אומר …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. המחשב יהיה לגיימרים, מסך 19, אולי ישודרג ל22 בהמשך לקחתי את זה בחשבון. לא צריך ציוד היקפי, המארז חייב להיות יפה ואיכותי,יש אפשרות חריגה ב100-200 ש"ח אבל לא הכי רצוי. זה מה שבניתי: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪880 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR2 800Mhz Platinum CL5, יחידות 1 ₪504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=117 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ₪333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪775 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.