ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחיר כמעט זהה MSI נותנים 2 מ"ב במקום 1 מ"ב Asus. אולם כאן בפורום אומרים כי MSI הוא צעצוע ליד Asus. האם ניתן להתקין על מחשב שכזה אופיס 2007 ותוכנת אנטי ווירוס? כאן בפורום כותבים כי למעבד 280 צפוי להגיע ערכת שבבים גרפית מיוחדת. האם כדאי לחכות? (השימושים: גלישה, אופיס, קצת משחקים ברשת לא משהו מיוחד, סרטים)
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות ואני מחפשת נייד שיתאים לי. התקציב נע בין 4500-5500 ש"ח והתוכנות אותן אני מריצה הן AUTOCAD, ARCHICAD, MAXWELL, PHOTOSHOP, STUDIO 3D MAX ועוד תוכנות רינדור. איזה מחשב עם אילו רכיבים כדאי לי לחפש? תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי יש לי דל 1535, ושמתי לב שהצבעים בו אפורים וקצת נאוניים ביחס למסך השולחני שלי CHIMEI 222H, הייתי שמח לעזרה או לינק שיעזור לי לקנפג את המסך בנייד לצבעים יותר חמים. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישבתי לקרוא את התשובות המעניינות לחלק מהפוסטים פה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול: מחפש מחשב לעבודה עם מוזיקה (כמו virtual DJ ו CUBASE למשל). המחשב ישמש כמובן לאינטרנט אופיס סרטים וכדומה (לא משחקים). לגבי פירוט דרישות: מחיר כמו שאמרתי עד 4000 ש"ח מסך - לא קריטי, תלוי במחיר, בעיקרון עדיפות ל 15'' פלוס מינוס זיכרון עדיף כמה שיותר - 4G הארד דיסק תמיד צריך יותר - בשביל זה יש כונן חיצוני, אך רצוי שההארד דיסק הפנימי יהיה מהיר חברה - עדיפות לחברות מוכרות - יותר חשוב לי לקנות מחנות אמינה (מאיזור המרכז) רצוי שכל התקני התקשורת יהיו קיימים: WIFI, בלוטות', RJ45, מצלמה ומיקרופון קורא כרטיסים וכדומה כרטיס קול סביר, אם סטנדרטי זה סבבה, אז לא צריך להיסחף מעבד - פה אני לא כל כך מתמ…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם או במצב ספציפי כלשהו.. פשוט מתי שבא לו!! וזה די מעצבן. מישהו מכיר\שמע\קרא על תופעה דומה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל ויש לי הצעה ב 3400 ש"ח המפרט של המחשב מספק את הצרכים שלי. יש למישהו מחשב דומה שיכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? :s05: מישהו יודע על איכות הניידים של Toshiba כמו כן על האחריות(שנתיים)/אמינות ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לארה"ב ורוצים לקחת איתם לפטופ כדי להזמין מלונות על הדרך ולצרכים כללים.. חשבתי להמליץ להם לקנות נט בוק בגודל 10 אינצ' בגלל הנוחות והמחיר הבעיה שלי שיש מליון דגמים של המחשבים האלה, ואני לא ממש מצליח לראות הבדלים הייתי שמח אם משהו יסביר לי מה ההבדל בין נטבוקים של לנובו לקומפאק ל-MSI לדוגמה ובנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לדגם הכי משתלם (הכוונה המחיר הכי נמוך לביצועים הכי סבירים)
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן. היום בדיוק רכשתי את הHD4870 של פליט, 1GB DDR5, אני מתכוון לקנות את שאר המחשב במהלך השבוע הקרוב, זה הכיוון הכללי רציתי לשמוע הערות בייחוד בנוגע לספק ומארז שזה משו שלא ממש התעניינתי בו אבל אני יודע שצריך משו יציב לכרטיס הזה E8400 GB DS3L s775 Intel P43 4GB Kingston 800Mhz CoolerMaster Elitre 334 Chieftec 550W WD 500GB 7200RPM 16MB וכמו שאמרתי הכרטיס מסך כבר נרכש ב900 ש"ח, כך שלשאר המחשב נשאר תקציב של 2000-2500. יש העדפה לKSP פשוט כי זה דקה מהבית, אם יש למישו הצעה למפרט חדש אז בכיף
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 ואני רואה שאין לי תמיכה ב GPU, OpenGL, יש פתרון או ש... זה מה שיש לכרטיס להציע?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב בייתי לשימוש אינטרנט וצפיה בסרטים יש לי בחדר LCD 32 אינץ' של סמסנוג עם כניסת HDMI אז חשבתי למנף את זה ולקנות מחשב עם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. יש לכם מפרט להציע לי עד 2000 שח לקניית מחשב לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים ללא מסך כי יש לי כבר. עוד דבר ששחכתי לציין:אני צריך שלמחשב יהיו 2 יציאות למסך אחת לטלווזיה של HDMI שיהיה מחובר קבוע ועוד אחת של VGA או DVI לחיבור למסך שלי בחדר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, כפי שבטח ראיתם פתחתי מספר ת'רדים בפורומים שונים למטרות שידרוג. כאן אני הולך לרכז את המפרט הסופי שנהיה, ונתדיין במספר מפרטים מעט שונים (שאתם תציעו לי). תקציב: 2400-3100 אם הכרחי (כמובן שיותר נמוך יותר טוב). מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 [url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0'>http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0 לוח אם וזכרונות: מתלבט, עזרו לי בלינק הנ"ל^^^^^^ מארז: מתלבט, עזרו לי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413266.0 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT IFX-14 ¤369 קרור למארז: [..] SCYTHE KAZE MARU 140mm 1200rpm ¤88 כמות:2 מחיר סופי: ¤545 אודה מאוד אם תעזרו לי עם הרכיבים השונים, Chao…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש במרכז הבינתחומי יריד בחינות ואקסלנט-DMO מוכרים שם מחשבים. הם אמינים? מישהו מכיר אותם והייתה לו איזו התנסות איתם? בניתי מפרט לפני כמה זמן בfox-tms., מישהו מכיר אותם? איך הם? מכירים אולי איזו חנות אמינה באיזור הרצליה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אבקש את עזרתכם האדיבה בחוות דעת עבור המחשב עם המפרט הבא הוא במבצע באלקטרה תמורת 800 ש"ח האם הוא כדאי לעומת היכולות שלו ?? מהם היכולות האמיתיות שלו?? מחשב אולטרה נייד 10.2HASEE דגם: MJ122 מעבד Intel Atom N270 1.60GHz - בעל צריכת חשמל נמוכה. מסך 10.1'' WXGA 1024x600 בטכנולוגיית LED בעל תצוגה חדה וברורה מאי פעם. דיסק קשיח בנפח 120GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 1GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 3 כניסות USB + קורא כרטיסי זיכרון בלעדי!!! רישיון לתוכנת Office 2007 Home & Student Edition לשנה, הכוללתWord, Excel, PowerPoint, One Note (One year pre-Paid Edition for Netbooks)
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מדי פעם כרטיס הרשת האלחוטית הפנימי (gigabyte GN-WS50G, עם chipset של atheros) בנייד נתקע: התקשורת האלחוטית נפסקת ונתוני הקליטה לא מתעדכנים. sleep/hibernation וחזרה ממנו לא עוזרים, רק restart פותר את הבעיה. ניסיתי לשדרג דרייברים (דרך atheros.cz) - הבעיה לא נפתרה. מישהו מכיר את הבעיה ו\או איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצורך עבודה משרדית קלה, אינטרנט וצפיה בסרטים על גבי מסך טלויזיה. המחשב הוא תחליף דסקטופ ולכן המשקל לא משנה. כמו כן השימוש בו ייעשה בעיקר בבית. דרישות: מעבד לפחות 2GHz זיכרון 3-4GB חובה: יציאה שתאפשר לראות סרטים על גבי מסך טלויזיה. הטלויזיה היא חדשה ודקה. שיהיה כמה שיותר אמין ושתהיה אחריות של לפחות שנתיים עדיף שלש שנים במקום אמין. המחשב לשימוש בידי אנשים שאינם מומחי מחשבים. אני יודע שהדרישות מאד מגבילות ומצאתי כמה מועמדים: Dell Studio 1537-2658 T3200 250GB Dell Vostro A860 T5670 X3100 DELL Vostro A860 T2410 Lenovo N500 2Ghz 15.4" Lenovo G530 4233-46G LG E310 GIGABYTE W576M T4200 2.0GHz 2GB לגבי יציאה שתאפשר לראות סרטים בטלויזיה אני לא יודע למי מהם יש. הא…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV גם בKSP ג…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם מחירי הניידם ירדו בקרוב ? ומה כדאי לי לקנות ? לחקות 2 חודשים אן לא ? ועל מה אתם ממליצים עד 3500 שח ומאיפה ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-