עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…

3. Started by Lior.B,

אשמח אם תתנו חוות דעת על המחשבים הניידים שאני יציג בפוסט הזה : אם המחשבים הניידים מתאימים למשחקים כבדים וחדשים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...,אילו ביצועים המחשבים האלה יתנו למשחקים הללו (ביצועים חלשים,בינוניים או גבוהים),אשמח אם תתייחסו לכל מחשב.המחשבים הם : http://www.no-risk.co.il/pl_product~300V5A-S06IL~1~0.htm http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912453 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9197 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9202 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9217 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790485 בנוסף למה שאמרתי+בי…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Diana0000,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד (שימוש: תכנות מחשבים). לאחר הרבה דיונים החלטתי לקנות מחשב של חברת DELL עם מעבד i5 וזיכרון 500G+32SSD אני מתלבטת בגודל המסך בין 14 ל- 15 וכן אשמח לשמוע על דגמי מחשב מומלצים. המבחר כה גדול, ואני ממש מבולבלת. אני מוכנה להשקיעבמחשב עד 4000-6500 בערך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב שימש לעיצוב גרפי(פוטושופ, אילוסטריטור וכו), עבודה עם תוכנות תלת מימד(3DMAX, MAYA, AFTER EFFECTS) ולתוכנות בניית אתרים. אני יודע שקיימים המון ת'ארדים בנושא אבל לא ממש מצאתי את עצמי בתוכם. ראיתי המון מפרטים קיימים של חברות מחשבים(ZED, KSP וכו) אבל אני יודע שעדיף להרכיב לבד מחשב כדי שלא יוכנסו חלקים ישנים או משומשים. נכון? אני לא מבין בחלקי המחשב ולא יודע להבחין בין מה איזה מעבד טוב יותר לאיזו תוכנה ואיזה כרטיס מסך טוב יותר עם איזו תוכנה, לכן אני מבקש עזרה. אם תוכלו גם להסביר לי מדוע החלקים האלה טובים ביותר מסגרת התקציב אני אשמח, כדי שכשאלך לרכוש את המחשב לא יוכלו לעבוד עלי. התקציב שהצבתי לא כולל מסך. תודה רבה, יוחאי אזולאי yohai…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by Kenny,

* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לחבר את המחשב למסך LCD\פלזמה * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תקציב של 3000 וקצת... המחשב בעיקר לאינטרנט\סרטים.... לא בשביל משחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by maozguy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 שח. גודל מסך 13' קל לנשיאה עם חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר) בעיקר לעריכת תמונות בפוטו שופ, לצפיית סרטים וגלישה. יציאת HDMI BLOUTOOTH אין העדפה לחברה אני מחפש מחשב שאפשר לרכוש בארץ ואני גמיש עם המחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. אורח Axel
    Started by אורח Axel,

היי אני מחפשת לפטופ חדש, אשמח להמלצות:) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד אזור ה-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. מחשב אישי - עבודה רגילה, בלי גיימינג 2. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרואיד (לא מיועד לתכנות, אבל רצוי שיתמוך בו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,אקליפס- שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by shevah,

היי, לאחרונה הפעלתי בקשת סיסמה על הכונן הקשיח של הדגם לעיל. חיפשתי המון על איך זה עובד, ומה זה אומר שיש סיסמה, מה ההגנה שזה מספיק לי? האם הכונן יבקש סיסמה גם כשיחברו אותו כ SLAVE למחשב אחר? לא מצאתי שום מידע על כך לא באינטרנט ולא באתר של דל. מישהו יכול להפנות אותי למקור אמין?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=9926 בksp הוא עולה 350 ש"ח יותר..

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by roykiki,

שלום. אני צריך מפרט למחשב עריכה וגרפיקה, אני עובד על cs6 adobe מחשב עריכה חזק ומהיר שיתן לי אפשרות לעבוד חלק ושה preview יעבוד חלק. אני עורך מקצועי וגם עובד הרבה עם פוטוושופ ותוכנות ארכיטקטורה כגון vector works, autocad,sketchup אני רוצה להשתמש במחשב לצורכי עבודה בלבד. אני לא משחק וסרטים רואה על הלפטופ. התקציב הוא באזור 4000 ש"ח למחשב ויהיה נחמד אם יכנס שם גם מסך סבבה אבל אני אוכל לגרד עוד קצת אם לא תהיה ברירה. אני גר בעמק חפר אז אשמח להמלצות לחנות באזור חדרה/נתניה אבל גם ת"א זה בסדר. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בזמן התואר באדריכלות. התקציב רשום כבר בכותרת. תוכנות שאני יודע שאצטרך להשתמש בהן במהלך התואר הן autocad revit sketch אולי solidworks ובאופן כללי תוכנות שרטוט ותלת מימד. לא צריכה להיות מערכת הפעלה ביחד עם המחשב, ובכלל לא חשובים דברים כמו מסך מגע שמסתובב או בכלל. זמן הסוללה צריך להספיק ליום לימודים~ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. מתלבט בין כמה חומרות למפרט מחשב שעולים +- אותו דבר, אשמח להסברים על הבחירות שלכם (לעומת האחרים). איזה לוח אם עדיף ? - למעבד מסדרת K. - שיהיו עם FIRMWARE יציב. - שיהיו אמינים. MSI Z87-G43 GIGABYTE GA-Z87-HD3 GIGABYTE GA-H87-D3H איזה קירור למעבד ? Arctic Cooling Freezer i30 CO Scythe MUGEN 3 REV B איזה SSD ? - שיהיה מהיר (בגבולות הסביר) - שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה עם FIRMWARE יציב. Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM Crucial M500 120GB Plextor PX-128M5S Sata3 Marvell+24nm M5 Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch Sandisk 120 G SSD Sata3 Sandforce 2281 Extreme כרטיס מסך ? - שיהיה שקט. - שיהיה מהיר. Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Sapphire Radeon R9…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  16. אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by xaier,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. 1.התקציב המרבי הינו 2500שח למחשב,חריגה בין 100-200 שח לכל היותר. 2.המטרות המרכזיות של המחשב הינם עבודה משרדית ולימודים,אך גם חשוב שיהיה מותאם למשחקים כמו .רובלקוס ו war thounder 3.כן;מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,אוזניות,מיקרופון ומצלמה. 4.מומלץ לכלול הכל במפרט. 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט על מנת שנוכל להתרכז בפעילות (לימודים/עבודה). 6.אין בעיה עם אורות,מומלץ שיהיה יחסית קליל. 7.כן ,יש צורף במערכת הפעלה ואופיס 2013 והרכבה בחנות. 8.אין העדפה,חשוב שיהיה איכותי ובמחיר אטרקטיבי,אזור מגורים:קריית אונו. 9.חודש, לכל היותר. 10.לא. 11.לא

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חבר'ה! אני מחפש מפרט מחשב לאח שלי(נמאס מזה שהוא משתלט לי על המחשב). כאמור התקציב הוא 3000(אם אפשר אז פחות),משחקים הוא לא ממש משחק אז לא צריך כ.מסך חזק(נראה לי שאפילו ONBOARD יספיק). השימוש העיקרי שלו הוא לאינטרנט ,צפיה בסרטים ושמיעת MP3,רמקולים כבר יש,ללא מסך כמו שכתבתי ורצוי 1 ג'יגה זיכרון ו160 ג' HD מינימום. אם אפשר לתת לי חנות באיזור המרכז (לא אייבורי,יש לי נסיון לא טוב איתם) אני אודה לכם. תודה,

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by predator_008,

היי זה המפרט מחשב שלי ואני רוצה לדעת אם זה קנייה טובה קניתי אותו לפניי שבוע AMD Athlon64 3200+ 512K venice E6 (overclockd +35%) MSI K8N Neo4-F 2x512 DDR400 hitachi 80GB SATA HDD 7200 8M MSI NX 6600 TD25MB6 DDR1 pci-e

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by חגי7,

מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.