עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ~The_Sultan~,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לתכנות, וגם גיימינג קל מדי פעם (מסתכם ב-CSGO). התקציב הוא עד 11K, כולל המסך. לגבי המסך חשוב לי שיהיה איכותי, בהירות 350, אזור ה-27" עם 2K בלפחות 144Hz... אני חושב שהמסך שהמליצו לי שם בא אחלה בתקציב. מה דעתכם על המפרט שהרכיבו לי ב-TMS? https://www.tms.co.il/120234 מעבדים AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray 1 ₪ 1944 קירור למעבדים NZXT Kraken Water Cooler X73 1 ₪ 778 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 1025 מארזים be quiet! Case PURE BASE 500DX Black 1 ₪ 424 ספקי כוח Gigabyte PSU AORUS 850W PFC Gold 80+ Mod…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Evil_Mind,

שלום אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח המחשב ישמש לסרטי HD, משחקים (כמו Modern Warfare2על הגדרות גבוהות יחסית) ומדי פעם גם עבודות גרפיקה קלות. המחשב מחובר לטלוויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768. (סמסונג S81) כונן קשיח של 500, שיהיה מארז שקט, עם ספק כוח איכותי. אם אפשר להתאים גם חומרה תומכת האקינטוש זה יהיה מצויין (אבל בעדיפות 2) תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  4. Started by david866,

בהתחלה אני חשבתי על דגם Asus N56VB אבל חושש בגלל המשקל 2.7 רשום בגלל זה לא קניתי (וכרגע אני מתלבט) מחשב נייד Asus N56VB-S4022H אסוס - זאפ חשבתי גם על דגם Asus R510VC מחשב נייד Asus R510VC-XX112H אסוס - זאפ אהבתי בגלל המפרט משקל(רק לא יודע מה המקסימום שאפשר להוסיף זיכרון ראם חיסרון-כרטיס מסך חלש מי הדגם Asus N56VB והמקלדת בדגם הזה לא מוארת(לא כול כך משנה אבל זה נותן אני חושב z510 (בביקורת שראיתי אמרו שהמקלדת לא נוחה) אבל אהבתי בגלל המפרט והמראה http://ksp.co.il/?select=.159.&list=...e=0&maxprice=0 יש כאן מהפורם שיוכל לעזור ולהגיד מה עדיף יודע לעוזרים. תקציב עד 4200k מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזצי…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by benz89,

יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  6. כמה שיותר זול יותר טוב... ב DealExtreme אין במלאי. מדובר fujitsu siemens Amilo Pro V3405 אם זה משנה, לדעתי יש סטנדרט במחשבים ניידים (תקנו אותי אם אני טועה...) תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. אין כיוון ברור ולא העדפה לדגם זה או אחר אשמח לכמה הצעות המחשב לרוב יושב בבית ופחות מסתובב לגבי כרטיס מסך -- אשמח לכמה המלצות עד כמה כדאי להשקיע על כרטיס חזק יותר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by IT4Y,

שלום, פתחתי משתמש כדי לבקש מפרט לחבר. הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Lital Laufgas,

מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.

11. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? לכל היותר 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה יבוא לידי ביטוי באיכות/מהירות המחשב, לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים HD, מוסיקה, תכנות, בעתיד עבודה עם גרפים של שוק ההון וריבוי מסכים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ NetBeans - כבד Office - תדיר Bitorrent - כבד Dropbox - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Bugoji,

הלפטופ אמור לשמש להורדות ומוזיקה. שמע איכותי רצוי. אם אפשר יהיה לבצע עריכת וידאו ושימוש תוכנת פרימייר- מה טוב.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד DELL - INSPIRON 15 - 5000 איך אני בודק בחלונות 8.1 איך אני יודע איזה סוללה למשל 2 תאים או 3 תאים או 6 תאים? איך אני יודע שהסוללה שלי מקורי ולא תחליפי? איך אני יודע כמה שעות עבודה סוללה. בסרגל משימות יש סמל סוללה רשום טעונה 100%. ולא מראה לי כמה שעות עבודה סוללה בלי חשמל? בתודה לכל המשיבים בפורום...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤479 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤512 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤3120 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. ת…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, מחפש נייד שיהיה קל(~2 קילו, עדיף פחות). מסך של 13-14 אינץ מספיק, אבל שלא יהיה מסך רחב( ולא שימושי לרובנו). המחשב ישמש לגלישה ועריכת טקסט. מישהו המליץ על Apple MacBook, למרות שיש לו מסך רחב. מה אתם אומרים? הוא יחסית זול משום מה. תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by Rami0786,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס 500 ש"ח העדפה לכיוון ה 2500 ש"ח אין העדפה למותג מסויים. אני מבלה המון זמן ברכבת ואני רוצה לנצל את הזמן הזה... אז הדרישות מהמחשב הן כאלה לפי סדר עדיפות (הראשון בעדיפות עליונה). מקלדת רחבה (לפי מיטב ידעתי זה אומר גודל מינימלי של מסך 15.6) אני עובד עם תוכנות של התחברות מרחוק (remote control) אני מניח שצריך ביצועים בהתאם!! משקל כמה שיותר נמוך כמה שיותר טוב חיי סוללה (כדי להישאר בתקציב אין לי בעייה לקנות עוד סוללה) המון תודות לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by rino,

לאחר שלמדתי לעומק כל מה שחברים חכמים אמרו בפורומים השונים , הנה מה שאני עומד לקנות Intel Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-8I965P-DS3 GeIL 1GB (2x512MB) DDR2 667Mhz Sapphire Radeon X1300 512MB VIVO Western Digital 250GB 16MB SATA-II מסך LG 1970HR מארז סילברסטון 17 שחור קירור - ביג טייפון ספק - אנרמקס ליברטי 400W מה אומרים החברים ? יש אישור? נ.ב כרטיס המסך לא משהוא אבל אם VIVO כיוון שהמחשב לא מיועד למשחקים בעיקר לעיבוד וידאו וגרפיקה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד של עד 800 דולר בערך שיקנה מחו"ל. המחשב יהיה לשימושים של אינטרנט סרטים ומוזיקה. צריך גם כרטיס רשת מובנה [אלחוטי] ואם אפשר אז גם בלוטות'... המחשב יקנה מארה"ב אז אם אפשר המלצה לחנות [בארה"ב] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.