עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים.. אז ככה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשמיעת שירים, סרטים, תמונות, אינטרנט ואולי משחקים מדי פעם.. לא משו רציני בכל אופן אממ חשוב שהמסך לא יפול מ 15.4... ומשו שגם נורא חשוב לי הוא שיהיה לו 3gb זיכרון פנימי לפחות וכל זה במחיר של 3000 ש"ח (חריגה קטנה מותרת, לא להגזים!!) מצפה לתשובות מכם.. תודה רבה, נאור.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לפטופ למטרות פיתוח תוכנה וגלישה. מצאתי 2 דגמים שנראים לי טובים אבל אני אשמח לחוות דעת. אחד זה Lenovo N500 והשני MSI PR601. המפרטים בסוף ההודעה. שאלות נוספות: 1) כיום יש לי מחשב עם מעבד Intel M 1.7GHz. פי כמה לדעתכם המעבד T6400 יותר מהיר? איך המעבד הנוכחי שלי עומד ביחס למעבדים ב- Netbooks למיניהם? 1.7GHz Intel Atom לדוגמה. 2) אני הולך להשתמש בלפטופ הרבה ברכבת. אתם חושבים שסוג המסך (מט או מבריק) צריך להיות לי חשוב? 3) MSI היא חברה שאני לא מכיר אבל הלפטופ שלהם יוצא זול יותר ועם שנה יותר אחריות. הבנתי שהאחריות ניתנת ע"י החנות ולא ע"י MSI. מה דעתכם בעניין? 4) אתם מוזמנים להציע אלטרנטיבות המפרטים: מחשב נייד Lenovo N500 - NS779IV מחיר: 3,690 ש"ח ב- KSP וגם באייבור…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by mx-3,

שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. עשיתי הזמנה של המחשב הזה והבנתי שהוא לא הכי טוב והרבה לא מרוצים ממנו. זה מה שהזמנתי: אני רוצה לשמוע הצעות דחופות כי יום ראשון אני אמור לקבל את המחשב בבקשה ואני רוצה כמה שיותר מהר להתחרט ולהחליף רכיבים המקסימום שלי הוא 3000 שקל והוא כולל את הרכיבים הבאים בלבד ללא תוספת של רכיבים בבקשה: לוח אם כרטיס מסך זכרון מעבד מארז ספק. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו: GTA5 FARCRY2 וכו' שהם משחקים די כבדים אבל גם מיועד לאינטרנט ואופיס בבקשה חברים זה דחוף לי מנהלים אם חרגתי מתחנן לא לנעול בבקשה לתת מפרט רק של נועה מחשבים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 19:29:39 זה הלינק לבניית המחשב:http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by mikibo,

שלום רב! אני לא בטוח לגבי המקום שצריך להציב שאלה זו אבל בכול זאת.... ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v2030 לאחרונה המאוור רועש מאד(כדברי בתי יש שם זבוב תקןע) כול נסיונות הנקוי וכ"ו לא עזרו צריך להחיף מאוורר. שאלתי איפה אפשר לרכש מאוורר לנייד. אם אפשר ויש פתרון רצוי באיזור הצפון (כרמיאל). תודה מיקי

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Aner,

מתכנן לרכוש בשבועיים הקרובים לפטופ חדש וראשון בעקרון התבייטתי על הSTUDIO 1537 P84000 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm +שדרוג של זכרון ל-4GB מה שביאס קצת זה שמתברר שהוא לא בא עם התאורת מקלדת והקורא טביעות אצבע...(או שכן ומישהו שקנה אותו שם יתקן אותי) יש דגמים נוספים שנותנים כזו תמורה של מפרט\אחריות\פיצ'רים לתקציב? מה שחשוב לי זה "בית טוב" במקרה של תקלות ותיקונים המחשב ינויד בין הבית שלי לבית של החברה ובתוך הבית, ובעתיד בין הבית לאוניברסיטה. אין בעיה עם משקל. השימושים הם אינטרנט (מלא טאבים וPDFים פתוחים), סרטים והרבה, תכנות ווב ותכנות VISUAL STUDIO, הרצת VM וגם משחקים פה ושם (מנג'ר, GTA VICE CITY וכו', לא משהו כבד) האם ההבדל בין P8400 ל-T5800 שווה 7…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. מציעים לו משומש, MSI S430 ב350 דולר. כולל אחריות. נשמע שווה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by barlevi321,

צהריים טובים , וחג שמח וכשר לכלום \. יש לי מחשב נייד דיי ישן של acer 5100 עם מערכת הפעעלה win-xp באנגלית. שאני נכנס ל- bios לשנות שזה יעלה מדיסק אני לא מצליח , אין שם הגדרה כזאת לשנות , הוא לא נותן בכלל , מישהו מכיר את ה- bios הזה ?? איך אני עושה שזה יעלה מדיסק?? ניסיתי כמה דיסקים וכלום לא עובד לי!! בתודה מאש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. שלום, אני מתעסק המון בהקלטות ועריכת מוזיקה. אני מעוניין לקנות נייד שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להתמודד עם תוכנות עריכת מוזיקה כבדות מאוד.. אני לא זקוק לכרטיס מסך טוב - ולהפך אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה כמה שפחות טוב, גם כדי להוזיל במחיר וגם כדי שלא יכביד על המחשב. אני זקוק כמובן לכרטיס קול מאוד חזק וגם למעבד מאוד חזק שיוכל להתמודד עם התוכנות הכבדות. התקציב שלי למחשב הוא 5000-4000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. אני צריך רק מחשב ללא מסך. יש לי מסך של סמסונג 19 אינצ' אם כבר אז שווה אולי את ה- ATI HD 4890

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by QASHOA,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה שאני לוחץ על קישור או דף של אינטרנט המחשב לא מגיב והמסך נהיה בצבע שחור ונתקע ואז אני מוכרח ללחוץ על האיקס האדום בשבל לסגןר את הדף ולהתחיל מחדש זה קורה לי הרבה ומאוד מעצבן מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by zvika04,

מעונין לקבל מפרט למחשב משרדי לעצמאי (בתחום ההנדסה-לא באוטוקאד!) שעובד בבית כולל מסך בעלות 3000 ש"ח כולל מע"מ (לא כולל מערכת הפעלה ותוכנות), כולל הרכבה (לא יהיה O.C) עיקר השימוש: אינטרנט, אופיס, תמונות ווידאו, ותוכנות מלל להנדסה לגבי מעבד אני מתלבט בין ה E5200 ל E7400 של אינטל לגבי כרטיס מסך: המחשב אינו מיועד למשחקים, האם ניתן להסתפק בלוח עם כרטיס מסך מובנה כמו זה:. Onboard Graphics Integrated in the NVIDIA® GeForce 7100/nForce 630i chipset האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יותר? אם כן באיזה מחיר! בתודה צביקה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ. הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים, והייתי שמח אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר. או אם יש עוד איזה נייד בטווח שפספסתי ... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9263496&type=product&id=1218071605696 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9168063&type=product&id=1218041998438 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4483719&sku=T71-15411&cm_re=Homepage-_-Spot%2001a-_-CatId_12_T71-15411 רציתי לדעת האם אני אצטרך רק מתאם לחשמל או שגם צריך …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by marmark,

שלוםל כולם התחדשתי במחשב נייד חדש, יש לי שאלה האם הקליטה של כרטיס הרשת האלחוטית המובנה בתוך המחשב חזק יותר מכרטיס אלחוטי חיצוני בחיבור USB.? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב מלפני כ 4שנים. המפרט amd3500+ 1giga ram 160 gb 2600xt מסך 19" הספק הג'נרי שלי מתחיל לזייף וברוב המשחקים החדשים המחשב נכבה. (הבעיה לא בכרטיס מסך ובמעבד..) הייתי שמח לקנות מחשב ב4K אבל כרגע התקציב לא בדיוק מאפשר לי חשבתי אולי לשדרג את המעבד ולשים 4 ג'יגה זיכרוןוכמובן לוח שיאפשר לי שדרוגים בעתיד. הכ.מסך וההארד מספק אותי כרגע מקסימום בעתיד אני אוכל להוסיף/להחליף. אודה לכם אם תייעצו לי את החלקים שיהיו הכי משתלמים בתקציב של 1000-1500 תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by elad12,

מה הכוונה לכך שמעבד שקול למעבד אחר ללא וירטואליזציה? לדוגמא T5800 וT7250. על מה זה משפיע בדיוק מבחינת ביצועים? מה בעצם הורידו פה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by mztik,

טוב ביגלל שאני לא ממש מבין ענק במפרטים וכאלה.. אני מחפש מחשב גיימינג ב2500 שקל ..(עד 2500) שיוכל לסחוב .. תודה מראש - התקציב ללא מסך !!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by tsah1982,

שלום, אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים (אופיס,אינטרנט וכו'), מוזיקה ואולי גם קצת סרטים. אני לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך). רצוי 4gb זיכרון וצורב די.וי.די תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by ben389,

שלום, יש לי מחשב נייד Acer TravelMate C300 שהלך לו הדיסק הקשיח. שמתי לו הרדיסק חדש ועכשיו יש לי בעיה. מאיפה אני משיג XP TABLET בשביל הרשיון שלו? "ארגנתי" XP Tablet 2005 בדרך המקובלת אבל הסריאל שיש ברשיון לא מתאים לו, כנראה שאני צריך גרסה יותר מוקדמת מ2005. מה עושים? אין לי בעיה שיהיה עליו גם XP רגיל אבל אני צריך שהעסק יהיה חוקי. תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אחרי שיטוט בפורום, שיחה קצרה וחיפוש באתרים אחרים, הצלחתי להרכיב את המחשב הבא. אני לא יודע מה חסר לי בו, כי המחיר יצא די זול. חוץ מזה אני מתלבט באשר לכרטיס המסך (פרטים בהמשך). חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה שקט, שיריץ טוב פוטושופ בתמונות ענק (תמונות של 4X4 מטרים ב-300DPI ויריץ משחקים) לא כתוב במפרט איזה מארז. מגיע עם ספק כח JSP-Tech EZ-cool 450W REAl ומאוורר 12CM מעבד Intel E5400 לוח אם או Asus P5KPL G31 או Gigabyte GA-G31M-ES2L דיסק קשיח Western Digital 500GB זכרון פנימי Kingston/ceon 4GB DDRII 800MHZ יש אפשרות לשדרג לזיכרון Geil עם DBT וצלעות קירור אלומיניום ב-60 ש"ח יש לי מסך 32'' (וסביר להניח שבחיי המחשב הזה אחליף למסך גדול יותר) וכאמור אני משחק פה ושם ומשתמש הרבה בפוטושופ…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  25. נתחיל בתקציב, ונעזוב אותו במנוחה. אינו רלוונטי כרגע. הדרישות הן יותר עליה מהירה, ואפשרות שדרוג קדימה. כרגע יש לי את אותו המחשב כבר שנתיים, Q6600 שנמצא כבר שנה ב OC ל 3.2 על לוח אם של G35, והגיע הזמן להחליפו. בנוסף יש לי מארז kandalf, שמשרת אותי לא רע כולל איורור נוסף, אבל אני לא בטוח האם כדי להחליפו כי כבר היום עם שני כרטיסי מסך בפנים (4850 ו 3870x2), הוא נראה לחוץ מבחינת רוחב. ספק כוח יש לי היום 650 של HEC שנראה שמתחיל להיגמר לו הכוח. בנוסף אני מריץ בתוך המחשב היום עוד 2 מחשבים ב vmware, ותוך כדי היום אם אני פותח משחק, מרגישים את העצבים של המחשב (ושלי). מסך יש לי שניים כרגע של 22", כשבעתיד כנראה אחליף אחד מהר ב 24" לרזולוציות גבוהות יותר. אז נתחיל במה שאני מתכוון כרגע, ו…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים