ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות סוללה למחשב נישא (x61). מישהו יכול להמליץ על אתרים לקניה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=566&ProductID=16130&VariantID=16131〈=he http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=246&ArticleID=729&Page=1 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7715326 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי COMPAQ PRESARIO C700 יום אחד אני מדליק אותו טועה ויסטה הכל טוב אחרי שהמסך טעינה עובר אני רואה את החץ של העכבר עם העיגול הזה שמראה שמחשב חושב ופתאום החץ נעלם והמסך נשאר שחור (לא שחור של מסך כבוי אלא שחור של מסך דלוק) לא קורה כלום נסיתי SAFE MODE אותו דבר קורה נסיתי LAST KNOWN GOOD CONFIG לא עוזר ניסיתי עם LIVE CD של אובונטו גם שם קורה אותו דבר ניתקתי את הבטריה והחזרתי גם לא עוזר התקשרתי לחברה והם אומרים שאין אחריות על SOFTWARE אלא רק על HARDWARE :pissed: ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אאני לא יודע בדיוק מה לחפש מישהו יכול לעזור לי למצוא לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר Touch יש לו 6 תאים סוללה... מה אתם אומרים? יחזיק במצב ECO 4 שעות לפחות? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים והשוואות צמצמתי את רשימת המחשבים שמוצאים חן בעיני לשתי סדרות - סדרת E6400 של דל וסדרת T400 של לנובו. המחשב ייועד לעבודת פיתוח על לינוקס ועבודת פוטושופ על וינדוס. המעבדים של הסדרות האלה הם בין 8400 ל-9600 גודל מסך 14.1 אינץ', לדל יש דגמים עם תאורת LED אחורית. ולשאלות: 1. יש איזה ידע נפוץ לגבי מי מהמחשבים/חברות האלה יותר אמין ולמי יש יבואן יותר אמין? 2. הפרש המחירים בין 8400, 8600, 9400 ו-9600 הוא לא קטן, עד כמה ישנה לי הפרש הביצועים בין המעבדים האלה לסוג העבודה שאני מייעד למחשב? 3. מישהו כאן יודע על בעיות עם תאימות עם המחשבים האלה ללינוקס? 4. בחיפושים שלי נתקלתי בהפרשי מחירים (בין zol.co.il ל - notebookclub.co.il למשל) די גדולים וטווח דגמים גדול גם כן, אנ…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה למדי ותלות ביצרניות הניידים שיואילו בטובם לתת לינקים לדרייברים הגרפיים של נווידיה ולרוב לא מעדכנים אותם בכלל או להסתמך על כל מיני דרייברים "פרוצים",סוף כל סוף נווידיה נותנת תמיכה בצורה רשמית לדרייברים של כרטיסי המסך מתוצרתה באתר הרשמי שלה. המידע באדיבות NBR - http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4742 אישית לא יצא לי עדיין להשתמש בזה וגם הדרייברים הנ"ל מסומנים כבטא. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים, ורוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חנויות שכדאי יותר או פחות לקנות בהן. באופן ספציפי מעניין אותי - כדאיות מבחינת רמת מחירים, אמינות, שירות (תיקונים וכו'), יחס ללקוח וכד'. הכוונה היא לחנויות אינטרנט וחנויות אמיתיות גם יחד... תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בעיקר במסך 22 לא מתוכנן בנתיים oc אולי בהמשך משהו קל למעבד עוד היום אני מתכנן לקנות בksp אשמח לקבל חוות דעת אגב שווה להוסיף עוד 110 שקל בשביל ללכת על 4870 של gigabyte ? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Thermaltake Blue Orb II Silent CL-P0257 מארז…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כבר למעלה משבועיים - היה אצל טכנאי - אבל (תעלומה) כשחובר אצל הטכנאי - לא הרעיש בכלל כרטיס מסך ג'יפורס 8800 אפשרי לנתק אותו לגמרי...?? כי הטכנאי אומר שזה לא יפריע אבל אני לא סומכת על טכנאים יותר... הוא עבר ניקוי בלחץ אוויר ושימון (לפי טענת המעבדה), אז מה עוד נשאר לעשות? להחליף אותו? תודה לעוזרים!! דרך אגב - בדקתי בספיד-פאן והטמפ' נראית סבירה...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לא אכפת לי מבחינת ביצועים כל כך, השאלה היא צריכת חשמל. קראתי בסטיקי שה 5800 הוא למעשה כמו 7250 רק ללא תמיכה בוירטואליזציה. השאלה כמה W הוא לוקח... ראיתי שכתוב שם 35W לסידרה 5XXX ו7XXX כך שבטוח שה 5800 לוקח שמקסימום 35W. הבנתי שה T3400 מבוסס על אותה ליבה של ה T5800 רק עם 1MB זיכרון CACHE במקום 2 וש כל המעבדים תומכים ב-Speedstep לחיסכון בחשמל. עכשיו נשאלת השאלה כמה לוקח הT3400??? תודה לעונים. עריכה: עכשיו מצאתי באתר של INTEL שיש להם אותה צריכה של 35W.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול,בביוס כתוב לי nb8p-gs עם 256MB האם זה 8600GT 256MB DDR3?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מוזיקה, משחקים קלים כמו CS, אינטרנט. * גודל המסך? לא רלוונטי, בסביבות ה15 אני מאמין. * משקל רצוי? לא צריך לשקול כמו נוצה אבל בטח שאני לא רוצה לסחוב איתי משקולת, ככה שזה די חשוב המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לחרוג מהתקציב ב50$ , אני מזכיר, אני קונה את המחשב בארה"ב אז תביאו לי בבקשה לינקים למחשבים בחנויות בארה"ב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה המשחקים החדשים ביותר עובדים לי באמת במחשב הזה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html GTA -34 FPS COD5 - 33 FPS אם אני אתרים XP זה ישנה משהו בלהתחלשב של DX10 לא חשוב לי ועוד שאלה כדי להתקין XP צריך דרייבר ל SATA אז את הדריבר יש לי השאלה איך אני שם אותו ומתקים אותו לא בוינדאוס אלא בהפעלת המחשב כדי שהמחשב יזהה את הכונן SATA ולא יתן שגיאה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהזדמנות אני יכול להביא לפטופ מארה"ב מאחת החנויות הגדולות. המחשב ישמש למשחקים קלים ומולטימדיה, לא חובה פורט HDMI אבל חובה שיהיה כרטיס מסך מספיק חזק להריץ WOW ו HL2DM כל זאת כמובן עם משקל שלא עולה על 2.5KG. מגבלת התקציב היא 800$, עם עדיפות לחנויות בעלות רשת סניפים. לא לשכוח שעכשיו עונת החגים לכן כמעט לכל הלפטופים יש הנחות! תודה לכל העזורים, חג חנוכה שמח~!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שיחות וידיאו דרך האייסיקיו בנייד של LG? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קיבלתי היום נייד HP דגם 1130 רציתי לברר אם לדגם הנ"ל יש את לחצני המגע שמוארים בירוק שממוקמים מעל למקלדת שעושים כל מיני פעולות כמו להשתיק קול .להחזיר קדימה ואחורה .להגביר קול? אני קיבלתי את הנייד בלי הלחצנים האלה ואני חושש שקיבלתי אותו דגם אבל ישן מישהוא ראה את הדגם הזה ויכול לגיד אם זה בא עם הלחצנים האלה? בשאר הדגמים כמו 1160 ו1179 הם קימים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לחשוב שלפני הצבא עוד הבנתי בכל העניינים האלו לא רע בכלל, 3 שנים וכבר הכל נשמע סינית... 6 שנים ובכלל זה אמהרית יש לי מחשב די ישן - 4 שנים..... הסתכלתי במפרטים במערכת מפרטים ויש לי כמה שאלות שבטוח יעלו לכם חיוך 1- האם מפרטים מספטמבר עדיין רלוונטיים? אני מסתכל על המפרט עריכה גרפית ב 2500 ש"ח , אני צריך לעבודה על תמונות בפוטושופ, רוצה יעבוד טוב רוצה 8GB זיכרון פנימי... האם המפרט הקיים שם עוד מספק לי את הדרישות והאם הוא תומך ב 8GB? 2- ממה שאני יודע לעבודה גרפית פחות חשוב כרטיס מסך ויותר חשוב זיכרון פנימי ותקשורת מהירה של הרכיבים כגון SATA וכו'? אני עושה סלט? או שזה נכון? על מה כדאי לי להתמקד כדי שהמחשב שלי יריץ לי עריכה גרפית, גלישה ברשת ומוזיקה לדוגמא במקביל הכל... בלי ל…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-