ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
היום בוצעה אצלנו הזמנה ל CORE I3. רציתי להראות לכם ולשתף. תהנו ;D http://www.facebook.com/photo.php?pid=3068317&l=5ab72cc32a&id=585669517
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. השימוש העיקרי שלי יהיה אינטרנט ותוכנות אופיס. להלן שני הדגמים אשר אני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5689 Asus X54 i3 http://www.imshops.co.il/pl_product~X54I3~3~5.htm אל תתייחסו למחיר הסופי כל כך - כמו לשאלה האם אוכל להסתפק במעבד i3 (האם צריכת החשמל שלו נמוכה מזו של 5 - יותר בטריה?) האם יש חשיבות לסוג המעבד הגרפי? האם יש הבדל בין התצוגות (מסך) ובעיקר זמן שימוש (בטריה). תודה לכל העונים/העונות.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה היתרונות של המחשבים האלה ? יותר טוב ממחשב נייד רגיל לשימושי גיימינג ושימושים שוטפים? אני מחפש משהו בסביבות ה3 אלף שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לסרבר מקומי חזק עם כמה שיותר ליבות וזכרון. יותקן ווינדוס המטרה חישוב מקבילי (parallel computing) בליבות שונות בתוכנה של Matlab. כולל חישובים גרפיים. זכרון RAM אשמח גם למעל 512GB (לפי מה שאתם מכירים) אם אפשרי להוסיף גם כרטיס רשת שמצליח לקרוא עד 10Gb/sec. אין איזושהי מגבלת סכום אך אשמח לכמה אפשרויות בסכומים שונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות נייד ולהשתמש בו גם כדי לראות סרטים בסלון, HD... התקציב עד 2K ש"ח
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב לשהולך לשמש לתלת כבד עריכת סרטים ועוד כמה (אני סטודנט לאנימציה) הביאו לי את המפרט הבא ורציתי חוות דעת נוספת עליו אם אין איזה צוואר בקבוק או אי תאימות בין רכיבים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המפרט בקובץ jpg מצ"ב מחשב לאינטרנט, אופיס, עיבוד תמונה לא מקצועי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לצערי לא הצלחתי לשחזר את הסיסמא למשתמש הישן אז פתחתי חדש - בכל מקרה, תקציב באזור 4500 (קונה בKSP אילת) מתכוון להשתמש בתוכנות כמו Rhino, 3d max, Autocad, Photoshop האם yoga 700 הזה יספק ומה אתם אומרים עליו - http://ksp.co.il/?select=.2185..853..466.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28667&txt_search=yoga+700&buy=&minprice=0&maxprice=0 או סדרת y700 http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..853.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29365&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=5163 נוחות מול ביצועים אני מניח, האם יהיה לי משמעותי ההבדל בין i7 לi7HQ תודה מ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייח ולא מסתדר עם המפרטים המחשב לעבודה משרדית ולהרצת מספר שרתים וירטואלים סטומרת צריך יותר מ16GB זכרון אני צריך עזרה במציאת הרכיבים המתאימים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן תלוי כמה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + התקנת שרתים וירטואליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,office,photoshop ,vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחים שלי שלום... אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתקציב כמו שאתם רואים בכותרת לא בדיוק אידיאלי עבור מחשב נייד אבל זה מה יש... :\ עם זאת אני צריך להסתדר ואני מבקש ממכם לעזור לי ומי שמבין בניידים ויכול לעזור לי להרכיב מפרט חייתי בתקציב הנ"ל אז אני יודה לו מאוד מספר נקודות חשובות: *זיכרון גדול (ולא פחות מ 667MHz)... *דיסק קשיח של לא פחות מ- 120 גיגה *ביצועים טובים מבחינת גרפיקה *אמינות המוצר אם אתם יכולים להשיג לי מפרט על פי הדרישות הנ"ל תבורכו! ;D
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת את חוות דעתכם על המפרט ואם יש משהו שהייתם משנים/מורידים/מוסיפים. לא רלוונטי המחיר של החלקים. המחשב הוא לעבודה עם פוטושופ, פרמייר (עריכת וידאו) מידי פעם, וכמובן עבודה רגילה, אינטרנט, קצת סרטים... לא למשחקים. Intel Core i7-3770K - מעבד Arctic Freezer 13 Pro CO - קירור למעבד Gigabyte GA-Z77X-D3H - לוח אם Gigabye GTX-650 2GB DDR5 - כרטיס מסך Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E - כרטיס קול G.Skill DDR3 16GB (8X2) 1600MHz 10-10-10-30 Ares - זכרונות Samsung SSD 840 Pro 2.5" 256GB - SSD Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Sony (DVD-RW) AD-7280S X24 SATA Black - צור…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאמא שלי. 1. תקציב היעד הוא עד 3,000 ש"ח, רצוי לחסוך. 2. לעבודות משרדיות (אינטרנט, סוליטר וטיפה אופיס). 3. גדול מסך בין 15-17 אינצ' 4. נדרש צורב DVD המחשב מתוכנן להיות נייח כך שמשקל וחיי סוללה לא קריטיים. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: בין 4 ל-5(לא יותר.) מעדיף לא להגיע ל-5 אבל תלוי בכמה שהמפרט מוצלח המחשב מיועד בעיקר לעריכה והקלטת מוסיקה כמו גם להופעות ונגינה לייב. בעיקר עם תוכנת Ableton Live. תכונות הכרחיות: - 4 ליבות - מסך 15 או גדול יותר - כונן SSD של לפחות 256GB (למחשב צריכה להיות אפשרות להוסיף כונן נוסף גם אם הוא לא כולל שניים מלכתחילה, אלא אם כן הSSD הוא של 512 ואז אוכל להתפשר על אחד. אם המחשב מגיע בנוסף ל-SSD גם עם HDD הוא חייב להיות במהירות 7200RPM) - רזולציית FULL HD לפחות - לפחות 8GB RAM תכונות רצויות: - 3 פורטים של USB לפחות. - כרטיס מסך נפרד מהמעבד(לא צריך להיות מעולה רק רצוי שיהיה לא חלק מהמעבד) …
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם מערכות VR (כמו htc vive, rift וכו') שמן הסתם צריך להיות חזק. אני כרגע בקנדה ככה שיש לי אפשרות לקנות משהו יחסית בזול, אבל אני צריך להיות מסוגל להעלות אותו למטוס. שזה מגביל אותי ללפטופ או מיני מחשב (שיותר הגיוני עבורי, כי אין לי צורך במסך של הלפטופ). אשמח להמלצות. מעדיף שלא יעלה יותר מ 4000 ש"ח, עדיף כמה שיותר זול. הבהרה: להעלות למטוס. מבחינתי גם לשים במזוודה תודה, מתי
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוג asus 1000he. האם יש אפשרות להוריד את הרגישות של הפד כאשר לוחצים עליו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני צריך הצעות למחשב משרדי, אבל שגם יתאים לתוכנות כמו MATLAB ... לא למשחקים בכלל בכלל... מעבד: לא סלרון/סמפרון ולא קונרו, אני מתלבט בין אתלון AM2 3200/3500/3800, דואל קור של AMD, או פנטיום D של אינטל האם הפנטיום D עדיף על האתלון חד ליבה (המחשב לא למשחקים... לפי מה שאני רואה ה - D זול יותר מהכפול ליבה של AMD)? לוח: שתומך ב- PCIE, DDR2, SATA2 10/100/1000 יכול להיות נחמד (אם זה בכלל משנה, אם לא אז שיהיה 10/100) לא צריך כ.מסך על הלוח... יש לי כבר כרטיס מסך משלי זכרון: 2X512 MB לא משנה לי יותר מדי החברה או המהירות - 533 או 667 שלא תהיה חברה ממש לא מוכרת... בגדול TWINMOS או משהו כזה זה מספיק הרד דיסק: 80 ג'יגה SATA2... DVDRWX16 מארז וספק גנריים - אני לא מאמין שאפשר …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-