ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני יעשה לו DOWNGRADE לXP מויסטה. המחשב הוא DV6646US. מצאתי את רוב הדרייברים אבל עדיין יש לי בעיות עם התקנת כרטיס הקול. עשיתי כל מה שרשום בשירשור הזה: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1232099281555+28353475&threadId=1168283 עדיין לא עוזר. אני מקבל הודעת שגיאה שההתקן לא מזוהה. יש סכוי שזה קשור לעובדה שהXP שהתקנתי הוא עם SP3 מובנה? אני זוכר שקראתי פעם שיש בעיה לSP3 עם מעבדי AMD.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר חודש מתכנן לקנות מחשב נייד dell vostro 1510 t5870 כי הוא מתאים לצרכים שלי בדיוק וקיבלתי המלצות חמות על החברה ועל הדגם הספציפי הזה בפרט. עכשיו גיליתי שאחי טס לטיוואן בעוד שבועיים ונראה לי שהוא יכול לקנות לי את המחשב במחיר ממש זול, אך אני לא יודע האם גם שם הוא ייקרא באותו שם ומאותה חברה (אמרו לי שהחברות המקומיות מייצרות את המחשבים לדל ולשאר החברות). האם מישהו קנה בטיוואן מחשב נייד בזמן האחרון ויש לו מושג בעניין ? אני פתוח גם למחשבים אחרים כי נראה לי שאפשר לקנות שם במחירי מציאה מחשבים ממש ממש טובים ...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב. זקוק לנייד לשימושים כללים (אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לפעמים עריכת וידאו או קצת פוטושופ, לא משהו רציני, משחקים - גם לא משהו רציני, בד"כ לא, אבל אם כן, דברים ברמה של FIFA ). אחרי שקראתי הרבה המלצות פה בפורום, כבר גמלה בליבי ההחלטה לחרוג מהתקציב, ולרכוש Dell studio 1537 p8400 (סתם כי יש לי חיבה לג'אדג'טים ולמחשבים חזקים). אבל אז ראיתי את ההצעה הזו: מחשב NEC: http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19 כדי לערוך השוואה קצת יותר הגיונית, השוויתי אותו עם dell inspiron 1525 הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm איפה הקאטץ? איפה הפער של 1000 ש"ח בין המחשבים? לשניהם אותו מעבד, אותו גודל מסך, אותו משקל, אותן יציאות, סוללות מקבילות.. 1000 ש"ח (שה…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי. קראתי כתבה שבקרוב מגיעים ניידים חדשים עם ה- hd4850 [אם אני לא טועה]... את הכתבה קראתי בפורום אך אני לא מוצאת אותה יותר. רציתי לדעת האם יש כבר תאריך יציאה לניידים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש דרייברים לVISTA64, למחשבים של DELL? בעיקר לדגמי INSPIRON 1520 ו 1525? לא מצאתי באתר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בבקשה מפרט עד 2550 ש"ח לא כולל מסך,ציד היקפי והארד דיסק המפרט שיכולול את הלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ואת הזכרונות האלה G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בבקשה לבנות את המפרט מFOXPC ודרך אגב אני חשבתי על הכרטיס מסך הזה Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 Value Pack PCIe המחשב מיועד למשחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לאנשים ... לאחרונה קניתי את המחשב הנ"ל המחשב פצצה חזק מאוד עם כרטיס מסך נפרד ( ATI 3450 ) הבעיה היא איכות המקלדת לא משהו והפד גם לא להיט ... מה שמפריע הוא שלא ניתן לגלול מקצוות הפד, למי שמכיר רוב הלפטופים היום יש אופציה בדרייבר לאפשר scrolling בקצה התחתון והימני של הפד. במחשב הנ"ל אין דרייבר לפד. הווינדוס מזהה את משטח העקיבה כעכבר תואם מיקרוסופט .... באתר של MSI אין דרייבר למשטח העקיבה. מה שכן כאשר הרצתי לינוקס (אובונטו) על המחשב כמובן שללא דרייברים המערכת הותקנה כאשר ניתן לגלול ממשטח העקיבה ימינה שמאלה ולמטה למעלה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך יעוץ לגבי המחשב הנייד הנל HP Pavilion dv5-1060ej. טוב הינה המפרט שלו: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3773656.html האם הוא טוב? אמין? כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בערך לשימוש בסיסי (אינטרנט וכ'ו)? האם הוא יספיק כדי להריץ משחקים די קלים ובעיקר תוכנות גרפיות בעיקר דו מימדיות כגון פוטושופ ואדובי אילוסטריטור ומידי פעם גם תלת מימדיות כגון סינימה 4D? תודה מראש על כל תשובה שתתקבל.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
להלן ריכוז של השאלות הנפוצות ביותר בנושא סוללות בניידים. שימו לב- המדריך מתייחס לסוללות Li-Ion, הסוללות הנפוצות ביותר בניידים בשלב זה, ואינו רלוונטי לסוללות מסוגים אחרים. להצעות ייעול או תוספות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי. ש: האם יש לטעון/לפרוק את הסוללה לפני השימוש הראשון ולכמה זמן? ת: בסוללות Li-Ion אין משמעות לטעינה ארוכה לפני השימוש הראשון, ניתן להתחיל שימוש רגיל באופן מיידי. הנחיות הנוגעות להכנת הסוללה תוך טעינה של שעות ארוכות לפני השימוש הן בדר"כ שרידים של המלצות לגבי סוללות קודמות מסוג ניקל שאינן נמצאות בשימוש בניידים כיום. ש: בכל זאת קראתי/ ראיתי המלצות לפריקה וטעינה מלאה של הסוללה, הכיצד? ת: פריקה וטעינה מלאה היא שיטה לקליברציה של מד הסוללה. אפשר לבצע מחזור אחד…
-
- 0 תגובות
- 27.5k צפיות
-
-
Lenovo 3000 N500 NS737IV Model NS737IV CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024 MB) Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA VibrantView TFT LCD Glossy GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Intel WiFi Link 5100AGN Bluetooth Yes Integrated camera integrated camera Card Reader 4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD) Ports Display port HDMI RJ-11 RJ-45 4 USB 2.0 OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.74 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני לא מוצא תיק נורמלי שנראה בסדר לגודל 18.4 מישהו אולי נתקל בחנות שמוכרת תיק בגודל הזה למחשב הנייד שימליץ לי או איזה אתר אני ישמח מאוד יום טוב
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם... בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k המטרות שלי! אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי.... כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע ש…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב יש לי תקציב של עד 1.2K בלי חריגה ואם כה זה של משהו כמו 100 שקל גג לא שקל יותר מזה. המיפרט יהיה מיועד לגיימינג קל מאוד(שרק FIFA וPES אני משחק זהו)כמו FIFA09 ככה שבינתיים אני מעדיף להיות עם כרטיס מסך מובנה ולהשקיע יותר על המארז ודברים כאלה השקט של המארז לא הכי חשוב אם אפשר להביא משהו טוב בעיקרון אני מתכנן לו OC אני רוצה תE5200 יש לי בצד תF7P ושהמארז יהיה מקורר טוב חשבתי על הCM 334 יש עוד כמה כמו כמה HEC למיניהם 2 אופציות אשמח לחוות דעת מפה גם הנה המיפרט שבניתי מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל MSI G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Samsung…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 שווה את הכסף? איך הספק שלו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך את עזרתכם במציאת דרייברים למערכת הפעלה XP לדל סטודיו הדגם של הנייד הוא studio-1537 וזה המחשב.. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm אני צריך דרייברים בישביל אקס פי לצ'יפסט ללאן לאאודיו לכרטיס מסך בלוטוס וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-