עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omert,

שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by razyon,

היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by spoonman,

צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. טוב אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך יעוץ לגבי המחשב הנייד הנל HP Pavilion dv5-1060ej. טוב הינה המפרט שלו: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3773656.html האם הוא טוב? אמין? כמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בערך לשימוש בסיסי (אינטרנט וכ'ו)? האם הוא יספיק כדי להריץ משחקים די קלים ובעיקר תוכנות גרפיות בעיקר דו מימדיות כגון פוטושופ ואדובי אילוסטריטור ומידי פעם גם תלת מימדיות כגון סינימה 4D? תודה מראש על כל תשובה שתתקבל.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

7. Started by eyazlaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אולי חריגה לאיזה 6200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וגם Streaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג, וגם לעשות Stream על משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, BF4, Skyrim, GTA V, Far Cry ועוד כל מני, בעקרון הוא צריך להתאים לכולם, אבל גם במיוחד ל-CSGO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 ב-144hz…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by litaei,

אני מתלבט בין 2 מפרטים לגיימינג אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור. Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus והמפרט השני: INTEL TOM COVE DH55TC DVI HDMI eSATA DDR3 1333 INTEL CORE i5 650 3.20GHZ 4MB BOX DDR3 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON 500GB 32MB SATA 3 AADS WD GALAXY GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 DVI / HDMI 256BIT DVRW LG X 22 SATA אין לי בעיה להוסיף או לשפר מאווררים אם צריך תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by ychamp,

i came up with this cunfiguration to a office internet and light gaming lap top Operating System Microsoft® Windows® XP Home Edition with SP2 Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by elor16,

שלום לכולם, אני יותר מאשמח לעזרתכם בנושא, מאחר ובמחשבים ניידים אני לא בקיא כמו במחשבים נייחים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עבור לימודי הנדסה(ככה שיש צורך במחשב שידע להתמודד עם עומס של תכנות וכו') אני משתמש גם בפוטושופ לפעמים, ככה שכן הייתי מעדיף כרטיס מסך דיי טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרצון הוא להישאר באיזור ה-3000 ש"ח, אבל אני מוכן גם לשלם עד 3500 אם מדובר במחשב ששווה את המחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלי, המון OFFICE, יוטיוב, תכנות, קצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. מיועד למשחקים ברמת רזולציה הכי גבוהה במסך 22 אינטצ' אין תוכנות יעודיות. רמת השקט איננה חשובה כלל אין צורך בציוד הקפי לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה מהירות שוטפת + מהירות הפעלת המחשב ברמת חשיבות גבוהה מאוד לכן שמתי שני דיסקים SSD שברצוני לחבר בRAID0 למערכת הפעלה וvirtual memory Intel Core i5-760 - 205$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115067 GIGABYTE GA-H55-USB3 - 110$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128437 G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) - 50$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277 MSI R6850-PM2D1GD5 Radeon HD 6850 1GB - 190$ http://www.newegg.com/Pr…

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by roilevi,

אני קונה מחשב נייד בארה"ב והתקציב שלי 800 $ . מכיוון שאני הולך לכיוון של 13 אינצ' יש לי מספר מוגבל של אופציות . או ללכת על HP ואז המחשב פחות חזק (intel -i3 פשוט) או ללכת עם ACER או ASUS ובאותו מחיר לקבל מחשב יותר חזק (intel -i5 ) הנה הקישורים : 1. [http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1852304&jumpid=in_r329_emailconfig] 2.[http://www.amazon.com/Acer-Aspire-TimelineX-AS1830T-3721-11-6-Inch/dp/B003N3JJJY/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1290966344&sr=1-3] 3. [http://www.amazon.com/U35F-X1-Light-13-3-Inch-Laptop-Battery/dp/B003XRDA4A/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&amp…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני אתאר את כל התסמינים אולי מישהו נתקל בזה. המחשב היה במצב hibrnate בלילה. בבוקר הדלקתי אותו והוא נתקע על המסך הראשוני של HP. ביצעתי ריסט ומאז אין תצוגה במסך. יש מספר תופעות ששמתי לב אליהם: 1. אם המחשב מחובר לחשמל, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה ונדלק שוב לבד. 2. אם הוא מחובר לסוללה, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה אך לא נדלק יותר. 3. בזמן שהוא מחובר לתחנת עגינה, הוא לא מוציא מתח ל USB, אבל אני כן רואה אור בכבל רשת. לפני שבוע החלפתי לו מאוורר. ניגשתי עם המחשב לטכנאי שתיקן לי אותו, והוא טען שרוב הסיכויים שהלך הלוח אם... לי נראה כאילו המחשב תקוע במצב hibernate. ניסיתי להוציא את הסוללה הפנימית, ולחבר אותו לצג חיצוני אך זה לא עזר. לאחר בדיקה אצל טכנאי, הוא הוציא חלק חלק במח…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם . אני צריך מפרט לגיימינג רציני ופוטושופ פה ושם, הדגש הוא על משחקים. יהיה נחמד אם אני אוכל להוסיף DDR3 בעתיד, והכוונה היא לשחק גם בDX 10. הרעש לא משנה לי, העיקר שהמחשב יפעל. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה, והרכבת מחשב בחנות. אין צורך בציוד היקפי, ואולי בעתיד הרחוק העשה אוברקלוק אוטומטי. התקציב הוא עד 7500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by CyberBot,

ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GH ללא OC בודק אפשרות שדרוג אם מישהו מעוניין - - - תגובה אוחדה: - - - טעיתי בפורום מנהלים תעבירו בקשה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by דורון מושקוביץ,

היי, צריך מחשב נייד לעבודה משרדית, המון כרטיסיות של גוגל פתוחות בו זמנית, וורד פתוח ווצאטפ פתוח ברקע. צריך קישור למפרט או TMS או KSP אשמח לשניהם אם אפשר. עם מערכת הפעלה בעברית תקציב: עד 5000 בגג, כמה שפחות יותר טוב אבל שיעמוד בקריטריונים (שהם לא גבוהים במיוחד)

24. Started by regev_k,

היי , אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות 3080RTX או 6800XT ? המערכת שלי: I7 8700K 16GB 3200 Z370 AROUS ULTRA GAMING ספק לא זוכר בדיוק אבל אם צריך יוחלף כרגע עם כרטיס מסך ישן SAPPHIRE R9 290X TRI-X מסך AROUS FI27Q 165hz מצד אחד ה AMD קורץ בגלל ה 16GB ומצד שני ה NVIDIA קורץ ממעבר לירוקים. פפפפלללללייייייזזזזזזזז תעזרו לי לגבש דעה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. היי. אני עומד לפני קניית מחשב נייד. עיקר העיסוק שלי עם המחשב הוא עריכת תמונות בפוטושופ. מוזיקה לשמיעה ווידאו לצפייה גם, אבל ההתמקדות שלי היא על הצרכים שנוגעים לעריכה כי זו העבודה שלי. חיפשתי קצת באתר של דל, <בתקציב, כאמור, של סביבות ה1300$.> וראיתי שני מחשבים שנראו לי מתאימים ובמחירים נמוכים, והוספתי עליהם זיכרון מעבד ומסך. בגדול נראה לי שאני אקנה אחד משני אלו, אבל עדיין לא החלטתי מה. הראשון הוא: אינספריון 1420. כשאני מוסיף לו זיכרון: 3GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz, מעבד: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB, ומסך: High Resolution, glossy widescreen 14.1 inch display (1440x900. <בנוסף צורב dvd, בלוטוס> וזה יוצא לי בערך 1300. השני…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.