עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני הכל אני צריך לדעת איזה מבין כרטיסי המסך טוב יותר? GeForce G 103M Intel 4500MHD ATI Radeon 3450HD ? *אני אשמח אם תוכלו להשוות את כרטיסי המסך האלה לכרטיסי מסך של מחשבים נייחים.. לדוגמא הRadeon 3450HD "=" נייח x1600.. סתם דוגמא. אלו המפרטים של שני המחשבים בהנחה שלשניהם אני אוסיף עוד 1GB זיכרון : 1.Fujitsu Siemens Esprimo-Mobile-V6545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV6454#more_info 2.CQ61-140EJ Compaq http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61140EJ *עם כמה שהמחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב נמוך, עדיין חשוב לי לקבל את המקסימום. אם לדוגמא עם המחשב של Compaq יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד, או כל דבר אחר חשוב לי מאוד לדעת. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם צריך את עזרתכם בבית מחשב עד 2000 ש"חלא כולל מסך. התחלתי ללמוד עיצוב גרפי , פוטושופ, פלאש ועוד... יש הרבה שיעורים ואני רוצה מחשב שיכול לעמוד בזה, חוץ מזה השימושים יהיו לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, אינטרנט. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אם אפשר שהלוח אם יהיה קורא כרטיסים, fiw לחיבור המצלמה הדיגיטלית וכמה USB יש צורך בצורב DVD אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאת HDMI לחיבור מסך LCD יש לי מסך של סמסונג 2043 BW תודה מראש לעוז…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. אני מאוד דל בתקציב, וצריך מכשיר נייד קטן יחסית שיענה על הדרישות הבאות: חיבור WIFI אפשרות להטעין ללא חיבור לנקודת חשמל מקלדת QWRETY דפדפן אינטרנט ואפשרות לשימוש בתוכנת מסנג'ר. זה בערך כל מה שאני צריך.. ה OLPC פשוט מושלם בשבילי אבל אני רואה ב-EBAY שהמחיר שלו לא יורד מ 150 דולר למכשיר משומש (אין לי בעיה עם משומש.. אבל זה לא מעט כסף בשבילי) אם יש מכשיר סלולארי שעונה על הדרישות האלה או כל דבר אחר, המלצות יתקבלו בברכה. (במחיר יותר זול כמובן, כי אם זה יותר יקר עדיף כבר לקחת את ה OLPC) התקציב הוא בסביבות ה 700-800 שקל, עדיף כמה שיותר זול.. וללא חריגה משמעותית.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: (מעבד)E6600 P35C-DS3R(לוח-אם) 2GB RAM DDR2 KINGSTON(זיכרון ראם) 200GB SATA2 SAMSUNG(דיסק קשיח) 8800GTS 320MB(כרטיס מסך) מארז +ספק 500וואט ג'נרי קניתי את המפרט הנ"ל לפני כשנתיים כאשר היה לי מסך 17 אינץ'..לאחר כמה חודשים התחדשתי במסך 24 אינץ'(DELL 2407) ברזולוציה 1920*1200... מכיוון שהמחשב שלי לא היה מספיק חזק כדי לסחוב את הרזולוציה במשחקים כבדים נאלצתי להתפשר על גראפיקה..לא נורא מאוד..אבל ככל שהזמן עבר נאלצתי יותר ויותר להתפשר עד שאני מוצא את עצמי משחק משחקים כבדים על LOW ובכך מאבד את כל החוויה שבמסך כזה ובמשחקים כאלו.. לכן אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב.. המטרה העיקרית היא לשחק משחקים כבדים(יריות-COD,CRYSIS מירוצים-BURNOUT,GRID אסטרטגיה-E…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by ohadc,

שלום, לא מזמן אחותי קנתה מחשב נייד של LG דגם E200-A.CB19E. אני מחפש בשבילה כבל לחיבור המחשב לטלויזיה. אחרי בירור קצר הבנתי שיש כניסה לכבל HDMI אך זה לא עוזר מכיוון ואין לה פלאזמה/LCD. האם יש דרך אחרת לחבר המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים ? אודה לתשובתכם

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by gavoha,

אני מעוניין לקנות מחשב htpc שיהיה בסלון שלי ולכןחשוב שיראה יותר כמערכת סטריאו מאשר כמחשב ברשותי מסך סמסונג t 220 וייתכן שבעתיד ארצה לשדרג למסך 24 אני לא מעוניין בכרטיס מסך טלוויזיה. על המחשב להיות שקט מאוד, עם שלט רחוק, קירור למעבד ומיועד בעיקר לסרטים ,שמיעת מוסיקה וכן עם יכולת להריץ משחקים "קלים" ותוכנת qbase התקציב הינו עד 3200 ש" קיבלתי הצעה מאייבורי בסכום הנ"ל : מארז SX MEDIA LAB MOZART THERMALTAKE + שלט ספק כח 450W 12CMF REAL לוח אם G31 מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Nvidia GeForce 9400GT 1G HDMI דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון B.DRAGON DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ הא…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. דרוש מחשב סביר לאינטרנט ואופיס, סרטים (כולל HD ) ומוזיקה ללא מסך או ציוד, 2500 ש"ח. שקט במיוחד לעבודה בחדר חם במיוחד בחורף ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. דרוש מחשב חזק לאינטרנט ואופיס, עריכת סרטים וצפייה בסרטי HD כולל מסך וציוד , 3500 ש"ח. מארז אסתטי ושקט במיוחד בלי תאורות למינהם ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by atila3,

ברשותי מחשב מסוג זה ולאחר שפירמטתי אותו אני שומע מהרמקולים המובנים של המחשב ומהיציאה של האוזניות לא.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. מסך 17" לא מבריק כונן קשיח מעל 300GB 4 ג'יגה זיכרון מינימום כרטיס מסך חזק לגרפיקה ברמה של G9600 GT ומעלה שיהיה חברה אמינה תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. מעוניין בדגם הנ"ל- נמכר במחיר 3900 ש"ח גודל המסך חשוב לי-מעוניין לדעת איך המחשב הנ"ל באמינות בביצועים? הציפסט במחשב הנ"ל הוא ATI1250 איך הוא מבחינת אמינות? תודה לעונים ntel® Pentium Dual Core® Processor T2390, 1MB L2 Cache, 1.86GHz, 533MHz FSB מעבד 2GB DDR2(667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) 2Slots 13.3" WXGA(1280x800),*Fine Bright Technology ATI Radeon Xpress 1250 כרטיס גרפי 250GB(SATA) דיסק קשיח DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100MB Ethernet רשת (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות Express Card/34 תקשורת מהירה 24bit High Definition, Internal Mic כרטיס קול 3xUSB, VG…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד4.2K והא ביקש את עזרתי, ואני מבקש את עזרתכם. השימושים שלו הם אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים, הוא לא גיימר מטורף הוא בעיקר חובב פרו. אני אישיתי אמרתי לו שעדיף לו מחשב נייח אבל הוא מתעקש, מכיוון שאני לא מבין בשוק הניידים אני מבקש את עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אין לי מחשב נייד ואף פעם לא היה לי, אבל בכוונתי לקנות אחד. קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא, מי שמבין אם יוכל לומר לי דעתו אני יותר מאודה לו! מפרט: Toshiba A300-1LT מעבד: 2.0Ghz Dual Core זיכרון: 3GB DDR2 כרטיס מסך: ATI Radeon HD370 256MB-1GB מסך: 15.4 (קריסטל) הארד-דיסק: 320GB צורב DVD מצלמה מובנת WiFi BlueTooth כרטיס רשת ווינדוס: Vista אחריות לשנתיים קישור למפרט מלא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=580 הצעת מחיר: 4,412 ש"ח מהשוואת המחירים שראיתי באתר "זאפ", הזול ביותר שניתן למצוא הוא 4,700 ש"ח. מה דעתכם? מישהו יכול לתת חוות דעת? ומה דעתכם על כרטיס המסך? ישן? סביר? חזק?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. וורד אקסל וכל אלה וקצת אינטרנט זה המפרטים שאני מצאתי תגידו לי מה חושבים http://www.ktl.co.il/p/9812/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T42_1.7Ghz,512Mb,40Gb מחשב מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/2155/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T30_2.0Ghz_40G מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/7398/מחשב_נייד_IBM_ThinkPad_T40___CENTRINO_Intel_1.5Ghz מתצוגה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nrJVB_tDHkCuAeK1G58f4im:12bbi68k5?id=sp6-3898889

19. אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Discord,

(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by גבי ק,

היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  25. היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים