ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רצה לקנות מחשב נייד הטווח שלי הוא בין 2500 ל3000 גג יש כל כך הרבה מבחר ואני לא ממש מבין מה כל דבר אומר לא משנה לי איזה חברה רק שיהיה הכי חזק שאוכל להביא במחיר הזה המסך שיהיה מעל 15" (זאת אומרת או 15.4" 15.6" וכו...) תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.10.2010 בשעה 12:31:26 מישהו הצעות?איך המחשבים האלה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 או זה http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3357 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5235&CatCode=315 או זה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=6041
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: OFFICE,אינטרנט,סרטים HD * גודל המסך?10-12 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)?HDMI יהיה טוב * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר במסגרת התקציב * כונן DVD? לא מאמין שיש מחשבים כאלה עם CD אבל אם יש אז למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק שהמחשב לא יתחמם יותר מדי תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד זול, ללא חיבור אינטרנט, למטרת הקלדה בלבד. אם יש איזושהי דרך להתקין אך ורק תוכנה אחת (WORD) ואפילו בלי מערכת הפעלה, אשמח לשמוע איך אפשרי לעשות דבר כזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/vrt59ygc למחשב אשר מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב ישתמש ככל הנראה ב Cubase ובתוכנת עריכת סאונד אחרות.. רק המחשב עצמו ללא ציוד היקפי בלי מסך... אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני צריך שזה יהיה מחשב חזק.. ודבר נוסף, אני רוצה לחבר מסך נוסף, אבל אני לא רוצה כרטיס מסך חזק בכלל, מצידי שיהיה מובנה איזה תוסף צריך בשביל זה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב פנים ואני עובד עם autocad, photoshop, 3d max התקציב שלי לא גדול בסביבות ה 6 ,7 אלף. מה הדברים החשובים שאני צריך והאם בכלל כדאי לי לחפש משהו בסכום כזה או שזה לא משתלם ... תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
(תודה ליוצר האתר על האתר)דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים להשתמש באותה הקלות שבה השתמשו במחשב הנייח שלהם עם ה וינדוס הכי פשוט ולכן גם טוב בעולם XP במחשב הנייד שלהם עם ווינדוס 8 שהוא כולו אפליקציות, מוגבל וקשה לעבודה מכל מחשב אחר. (על ידי הצגת 2 בעיות שאני מאמינה שיש להן פתרון)בשלב זה נתייחס לפתירת שתי הבעיות הבאות:1. אחרי שהפעלתי את JavaScript במחשב הנייד שלי בווינדוס 8 באקפלורר, עשיתי אפילו ריסטרט למחשב כדי לרענן, עדיין אני מקבלת את ההודעה:כדי להשתמש ב- Gmail בתצוגה רגילה, יש להפעיל JavaScript. עם זאת, נראה כי JavaScript מושבת או שאינו נתמך על-ידי הדפדפן שלך. כדי להשתמש בתצוגה רגילה, הפעל JavaScript על-ידי שינוי האפשרויות בדפדפן ולאחר מכן נסה שוב. כאילו שלא הפעלתי את JavaSc…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מעבד אינטל core2duo לפחות 4 גיגה זיכרון כ.מסך לא על הלוח מ SKYPC עדיף (לא חייב)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מכירים את האתר TSM ? - זה אתה בטיחותי ? חוץ מזה, זה מחשב טוב ? בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים על איכות טובה והרבה FPS , משחק בעיקר CSGO ו PUBG מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 589 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 391 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 142 כוננים קשיחים: Toshiba HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 3.5" P300 HIGH-PER…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p fhd, bluray * גודל המסך? 14"-15.6" * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר מולטיטאצ (אם יש) * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם כבר אמרתי, המחשב יקנה בארה"ב, תקציב גמיש, חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. אני מחפש מחשב חזק, שיחזיק כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מי יכול לייעץ לי איזה רכיבים אני לקנות או להכניס למחשב בשביל עריכות מוסיקה ווידיאו לא צריך כרטיס מסך עכבר ,מקלדת ומסך
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: הקלטה ועריכת סאונד, צריך שיעמוד בפלאגינים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/protools , sibelius, addictive drums2, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל המסך 24 אם אני לא טועה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב = 6000, אפשר לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, משחקים חדשים שירוצו טוב, ועריכת מוזיקה עם קיובייס ואבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הייתי שמח לייעוץ - האם לצרף מערכת הפעלה למפרט. זאת אומרת לקנות מהחנות, מול לקנות מערכת הפעלה ולהתקין בנפרד. מדובר במחשב נייח. חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות. בפרט, האם אני יכול לסמוך על החנות שהתקינו לי מערכת מקורית ולא גרסה פרוצה? מה קורה אם ארצה לפרמט את המחשב? האם הרשיון אצלי או שהחנות השאירה אצלה או שיתפה עם אחרים? האם אני יכול לסמוך על החנות שקיבלתי התקנה נקייה, זאת אומרת שלא התקינו\הגדירו שום דבר מעבר למערכת הפעלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה לי ללכת על מעבד ה-extreme quad 6600 והייתי רוצה לשמוע מכם על הצעה הכוללת לוח תומך, הארד דיסק גדול מארז שקט ורצוי יפהפה. זיכרון מהיר וכרטיס מסך סביר. מס' שאלות: בגלל שה-quad הוא מהירות 2400 הוא פחות עדיף מה-e6600 שהוא 3000? האם צפוייה ירידת מחירים בינואר הקרוב על מעבדים? אני מתעד לעבוד עם עריכת וידאו חובבנית ומעט משחקים, האם להתפשר על כ.מסך או להישאר עם משהו סטנדרטי (עד שייכנס עוד כסף)? האם לעבודה ביתית כמו שציינתי נחוץ קירור למעבד? מקווה שלא בילבלתי ת'מוח, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לדעת האם הדגם הזה של דל שמותקן עליו במקור ויסטה ניתן לעשות לו שדרוג לווינדוס 7 והאם צריך דרייברים נוספים???
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-