ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
היי :) אני מחפש לפטופ שישמש אותי לתוכנות כמו סולידוורקס, סימולציות וחישובים. התקציב נע מסביב ל5000 ש"ח. מוכן להתגמש בתקציב רק עבור משהו ממש שווה. דברים שחשובים לי: מבנה קשיח ואיכותי. i7 8xxx H/HQ - (כמה שיותר ליבות) Geforce 1050< 128GB+1TB 15.6'' 8gb RAM< מצאתי כמה דגמים, לצערי לא מצאתי חנות שיש בה תצוגה של הדגמים האלה. חשוב לי מאוד שהבניה שלו תיהיה חזקה (למשל כמו סדרת ThinkPad של לנובו) אז אשמח לשמוע מהנסיון שלכם. הדגמים: 1) DELL G3 https://ksp.co.il/?uin=51313&select=.268..271..211..2175..5274..5156..5155..5159. 2) Lenovo Ideapad 330 https://ksp.co.il/…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך , אין מחיר קבוע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד גם לגיימינג( אבל לא בעיקר) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספיציפי ( פשוט שיוכל להפעיל משחקים( לפחות את רובם) כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung S24B300BL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נייד עד 5000 ומרוב מבחר אני לא יודע מאיפה להתחיל... אני רוצה שהנייד יכלול את הדברים הבאים: 1.מסך 15.4. 2.לפחות 512mb זיכרון. 3.HD 80GB או יותר. 4.מעבד חזק. core due או משהו דומה. 5. 3 שנים אחריות - חשוב! 6.CD-RW. אני מצאתי את ההצעה הבאה מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm האם כדאי לי לקנות lenovo במקום Dell?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום עזרתם לי מאוד בפעם שעברה שהתייעצתי איתכם ואשמח לעזרה במחשב הנוכחי. אני צריך מפרט למחשב עבור הבן של אחותי. המחשב צריך להיות כזה שיתאים לגרפיקה (פוטושופ/אילוסטרייטו) לוידאו ברמה ממוצעת ולמשחקים ברמה ממוצעת. מדובר על מחשב נייח בלבד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח כולל מסך וכו' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ אילוסטרייטור אופיס עריכת וידאו (ייתכן פריימר או למצער - קורל וידאו) משחקים ברמה בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך של …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LENOVO 3000 N200. למחשב יש כרטיס רשת פנימי בתקן G. לאחרונה החלפתי את האינטרנט בבית לNGN 15 מגה, כולל ראוטר תקן N. בחדר שלי נמצא באותה הקומה של הראוטר ולא במרחק גדול כל כך. עד עכשיו היה לי 5 מגה הורדתי טוב על 550-600 ככה אבל עכשיו פתאום יש בעיה בקליטה אני מוריד במחשב נייד על 700-1000 לעומת 1800 במחשב הראשי שמחובר לראוטר. אני מעוניין לדעת האם יש אופציה לתקנות כרטיס מסויים שיחליף את כרטיס הרשת שלי (כרטיס בתקן N). המחשב דיי ישן ואני לא יודע איזה כרטיס אני צריך לקנות. אני רואה שיש מקום לכרטיס האמצעי התמונה http://bixnet.net/images/pcm-expresscard-cardbuscomparison.jpg איך קוראים לכרטיס שאני אמור לקנות? עוד שאלה עלה דרך אם אני פה- הראוטר שלי ממוקם על השולחן…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אחרי תקופה ארוכה של מספר שנים שלא הייתי פעיל כאן. בזמנו הייתי מכיר את כל הרכיבים ומה כל אחד שווה, היום אני בור מוחלט בכל הנושא. התקציב עומד על כ-4000 ש"ח, רצוי שלא לחרוג אך ניתן במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים חדשים וקצת גראפיקה. הרכיבים הדרושים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. מפרט נוכחי, לדעתי לא כדאי לשדרג: AMD Sempron 3000+ @ 2000MHz DFI Infinity NF UltraII-M2 Team Xtreem 1GB DDR2-1000MHz Leadtek WinFast 7900GS 256MB Western Digital 640GB SATA2 FSP GROUP 400W FSP400-60THA
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני חדש כאן, ונרשמתי לפורום אחר שוטטות רבה באינטרנט, וחיפוש קהילה באמת מקצועית בכל התחום הזה. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. אני לפי קניית מחשב נייד חדש בתקציב של כ5500 שקל - אני קונה אותו מחול עם אדם שנוסע לשם : זאת אומרת שאין תשלום משלוח וכל זה והתקציב הוא כ1500 דולר. המחשב ישמש אותי לגיימינג (די כבד..קריסיס לדוגמא ואססין קריד), לעריכה ושימוש בפוטושופ וללימודים וסרטים. זאת אומרת שהוא צריך להיות חזק מאוד, בעל מסך איכותי מאוד (בנתיים 15.6) FHD והכי חשוב מהיר מאוד. התקציב של 1500 דולר בקניה מחול נראה לי מספיק בהחלט לקניית מחשב מאוד חזק. אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע. כמה פרמטרים אחרים- חייב USB3 , לפחות 1. לא מפריע לי שלא יהיה בלו ריי, אבל אם אפשר אז למה …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני חדש פה בקהילה, ואשמח לעזרתכם. אני מחפש חנות מחשבים שהיא מלאה בציוד בשלל גרסאותיו וחיבורים וכבלים בשלל צבעים וסוגים, על מנת לבצע הרכבה לחלוטין של מחשב קאסטום. כיום KSP IVORY TMS עדיין מוכרות את אותן גרסאות של רכיבים ואינן מציעות מבחר גדול של כבלים (צבעים שונים, זוויות חיבור, RGB ספקי כח מגוונים, וכו כו) דוגמא לכך היא שלצורך העניין מאד קשה להשיג כבל SATA 15-pin בצבע שחור אפילו. רובם עם אותו צבע אדום צהוב ישן ויש עוד שלל דוגמאות. יש תחושה שבפועל אין איזו חנות כלבו למרכיבי ורכיבי מחשב. אפילו שהלכתי למספר חנויות ציוד\ מעבדה מקומיות, לא היה להם SATA 15-pin שטוח(להצמדה של ssd לדפנות המארז) שזה הרגיש לי שמה שאמור להיות יחסית נגיש בעולמות האלה, הפך ל…
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בדגמים ומפרטים של המחשבים הניידים הטובים ביותר שאפשר להשיג במחיר של עד כ-5000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית עם תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב שאני רוצה בעיקרון: 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core™ 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIB…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש. אבקש שתעזרו לי לתת לו מפרט שימצה את כל מה שאפשר בתקציב של 3500. הנה הדרישות שלו: -תקציב 3500. -מטרות המחשב: משחקים(לא יותר מדי להשקיע), סרטים, הוא DJ שעושה רמיקסים עם תוכנות מוזיקה כבדות. -צריך ציוד הקיפי. -לא צריך כונן דיסקטים אבל צריך צורב DVD. -נושא הקירור והעיצוב לא חשובים הרבה. -לא מתכונן OC. אבקש תשובות בהקדם. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומסביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני פותח דיון באתר כאן, למרות שתמיד אהבתי את האתר. אז ככה, אני מחפש מחשב בשבילי, כעקרון אני משחק במחשב במשחקים משנת 2011-2013 אני הייתי בסדר עם המחשב שלי Q8200 עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות לי בעיות. מה שאני מחפש זה מחשב שאני אוכל להמשיך לשחק משחקים מהשנים האלה ועדיין לצפות שאני אוכל לשדרג את המחשב ולהריץ משחקים של שנת 2016 ברגע שאגיע אליהם. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה של תקציב, פשוט מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וקצת עריכה ADOBE PREMIER …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, תוכנות עריכה תלת מימד ועיצוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש נרחב בפוטושופ, פרמייר וטיפה Cinema 4d. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק עכשווי שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920×1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך (יש לי GTS 250 שייתכן שישודרג בהמשך). מה שחשוב בעיקר זה אופק שדרוג - שיהיה את האפשרות להרחיב זכרון, שדרוג כ. מסך וכן הלאה. ראיתי את הלוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H שנראה מרשים מאוד (צ'יפסט H77 שאני מניח שהוא מוצלח יותר מה-61, 4 סלוטים לזכרון, USB3). בנוסף חשבתי על מעבד אינטל i3 3220. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…