עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit.w23,

היי חברים אני צריך הצעות למחשב נייד עד 3.5K השימושיים העיקריים אינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה תודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by LAUSER,

שלום אני מחפש דרייברים עבור XP של המחשב הבא - Compaq Presario CQ60-225EJ אני לא מרוצה מויסטה ורוצה להחליף ל XP. באתר הרשמי של HP ניתן להוריד דרייברים רק עבור VISTA , כשהתקשרתי לתמיכה נאמר לי שהם תומכים רק בויסטה כי המחשב סופק כך ללקוח. תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by erano1,

יש לי מחשב של dell אשר יש בוא כניסה מתחת לסוללה לsim card רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש באינטרנט כמו בטלפון ע"י קניית sim וחבילת גלישה ואם כן איך אני עושה זאת תודה erano1

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by igarath,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מהסדרה הנ"ל, ונאמר לי באחד מסניפי באג שהדגם 20f למרות שהוא חדש יותר עם נתונים מעט יותר טובים (4 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה הארד דיסק בהפרש של 250 ש"ח) הבעיה איתו שהוא מתחמם מעט יותר מהדגם 20a שהוא 3 גי'גה זכרון ו-160 ג'יגה הארדיסק. המליצו לי לקנות אותו ולהוסיף זיכרון ל-4 גי'גה, כך שבסופו של דבר המחיר מאוד קרוב. המחיר של המחשב הוא בערך 4500 ש"ח + אחריות לשנתיים (הדגם הזול יותר פחות 250 ש"ח בערך). רציתי לדעת אם הדבר נשמע לכם הגיוני, אם מישהו יודע על כך משהו ומה דעתכם באופן כללי על המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by BIZOX2,

ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by cateye,

במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by MagnuM_47,

עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by warezon,

יש לי את הדגם טושיבה satellite l310 והתקנתי עליו מערכת xp במקום הויסטה .. הבעיה שעכשיו אני לא מצליח למצוא דרייברים..... אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח!! תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by warezon,

יש לי מחשב toshiba l310 הזכרונות שלו 666 mhz אבל הם עובדים על 533 קבוע..... בנוסף לזה המעבד משחק במהירות שלו לפי העומס וגם את זה הייתי מעוניין לבטל ולקבוע כמהירות מקסימלית.... במחשב רגיל זה ממש פשוט נכנסים לביוס וזהו פה אין את האופציות האלו בביוס אז השאלה שלי מה עושים???

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by erap129,

אני מחפש מחשב ב1000 ש"ח אין צורך במסך אם אפשר להרכיב לי את המפרט מKSP תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. שלום לכולם, אז ככה איך המפרט הבא: מ KSP אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 440 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 320 1 320 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 870 1 870 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 370 1 370 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units Total Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler 195 1 195 מארזים‏ …

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  17. היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by judajo,

מה אתם אומרים על המפרט? מיועד לסאונד וקצת ווידאו וזהו!!! כדאי וויסטה? לקחתי בגלל שזה 64 ביט וזה יתמוך ב 4 גיגה זיכרון. חזק מספיק? שקט מספיק? תודה מראש! חבילה זו כוללת אחריות לכל החיים למעבד ולזכרונות, 3 שנים אחריות ללוח אם, לכרטיס מסך, ולדיסק הקשיח. ושנתיים אחריות לכונן האופטי. מעבדי ‏AMD Phenom Tripple-Core 8650 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד …

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by oris,

סתם כך כאילו כלום, המחשב כיבה עצמו לדעת וסרב להדלק חזרה. לאחר טלטולי שיכנוע הוא נאות להניע אבל שקעי הUSB לא ממש זורמים איתו. רק עכבר אחד מכלאלה שניסיתי, הראה סימני חיים בכך שהדליק את הנורה אבל בשום אופן לא ניתן להפעיל כל אביזר USB. שאלותי: האם התופעה מוכרת? האם ניתן לתקן באופן עצמאי? האם השקעים נמצאים על לוח האם? חשבתי לאלתר עם מתאם USB ל PCMCIA (יש לי כזה לפייר וויר) אבל אין בחנויות הרגילות . אשמח לעזרה גם בעניין זה. תודה אורי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by shapin,

אני מעוניין במפרט ב5.5K, כמעט נטו למשחקים וגם למולטיטסקינג קצת. אני מעוניין במסך איכותי עדיף סמסונג. מעוניין בלוח שיתמוך בFULL CROSSFIRE או FULLSLI או CFX הכוונה שיהיו שתי חריצים של PCIE 2.0 על 16X. מעוניין במארז וספק שקטים יחסית לא צריך להגזים אבל בערך שלהם. אני למשל הלכתי על הCM ELITE שעולה 135ש"ח וספק של 350 בערך. אבל בתנאי שאני עושה SLI או CF או CFX צריך ספק יותר רציני וקירור יותר רציני. הסיבה שאני עושה SLI או CF או CFX היא מפני שיותר קל לי לקנות עכשיו מחשב ועוד חודשיים שלוש עוד כרטיס (4890\275). השאר הוא לשיקוליכם האמת היא שאין לי גם מקלדת ועכבר אבל זה מחוץ לתקציב אם יש המלצות אקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. שלום, אני צריך לשדרג את המחשב, מחשב למשחקים gta iv, crysis - גם עריכת וידאו, vmware המפרט שלי כרגע לוח אם Gigabyte P35-DS3 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb מעבד Intel Core 2 E4400 עם OC ל 3.2Ghz קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 זיכרון 2X2GB DDR2 800 מארז Compucase HEC 6A19 Black WITH PSU כונן קשיח 640GB WD אני חייב לשדרג את הכרטיס מסך כי הוא יעבור למחשב אחר. עדיף חלקים שקטים. עד ~ 1800 ש"ח ללא ציוד הקפי, OC אפשרי

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום לכם. לאחרונה החלטתי לקנות מחשב מיני נייד ותיכננתי על ה S10e lenovo לצערי(הרב) המבצע נגמר. ואשמח להמלצה על מיני מחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש''ח. הדרישות הם: מסך כמה שיותר גדול(אם אפשר 10INCH) מעבד יחסית חזק(מעדיף להימנע מה celeron 900mhz) זיכרון לפחות 1GB בקשר להארדיסק יספיק לי אפילו 4GB. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום אשתי עובדת בעיקר עם אוטוקד- תכנה לתכנון אדריכלי כל השאר, רגיל: גלישה ומסמכים, שום דבר מיוחד היא ראתה היום 3 מחשבים ואודה לכם על עזרתכם בבחירת המחשב הנכון 1. hp550 http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=577 2.Acer Aspire AS5735Z Intel T4200 2.0Ghz http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=24680 3.Lenovo N500 4233-5NG http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N50042335NG&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=220&aff=Zap〈=HE תודה רבה על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. נטבוק של lg מדגם X110 זקוק לפירמוט והתקנה מחדש של המערכת. הוא אינו מגיע עם דיסק שחזור ולכן אני מניח שהשחזור נעשה ע"י מחיצה נסתרת? לא מצאתי מידע ברשת בנוגע לזה (אולי לא השתמשתי בסטרינג הנכון) אשמח להכוונה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים