ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
HWzone פותח שנה: אלה הם חמשת הניידים המובילים בתחומם שאתם יכולים למצוא בארץ, נכון לחודש ינואר 2016 שנת 2016 כבר כאן, המעבדים וכרטיסי המסך למיניהם כבר הושקו, היצרניות פרסו את רוב הקלפים שהחזיקו קרוב לחזה טרם ההשקה של דור הסקיילייק של אינטל – ואנחנו מרגישים שזה הזמן הנכון לתת את הדין, עם רשימת המחשבים הניידים הטובים ביותר שתוכלו לקבל בעבור כספכם כאן בארץ הקודש. אז לפני שאנחנו מתחילים, כמה הערות ודגשים: שוק המחשבים הניידים בארץ הוא מגוון ורחב היקף, והדבר נכון עוד יותר עבור השוק הבינלאומי בו ניתן למצוא כמה וכמה יצרניות שאינן זמינות בארץ באופן רשמי ומוסדר. על כל בחירה שנעשה כאן ללא ספק ניתן יהיה לערער ממגוון כיוונים שונים, ולשם כך נציין גם כמה אלטרנטיבות ראויות לכל ב…
-
- 0 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, הצרכים שלי: המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ותוכנות קלות. מסך 15.6'' מט. רזולוציית 1920X1080 עדיפות לIPS. RAM 8GB עם אופציה להוספה. שאר הדברים פחות רלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורות על המחשב שקניתי המחשב בעיקר לשימוש יומיומי וטיפה משחקים. מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1009 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR4 8GB 2133Mhz כמות: 2 - מחיר: ₪240 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Ca…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, ברצוני היום להזמין מפרט גיימינג (קל עם אופציה לשדרוג בעתיד) הרכבתי מפרט וצריך את חוות הדעת המקצועית שלכם ברשותי כרטיס מסך RADEON 6850 בבית , כרגע יספיק לי , בנוסף אני קונה היום מסף 144hz של ASUS החלטתי לקנות מפלונטר כי שמעתי עליה דברים טובים , מה אתם אומרים על החנות? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray..…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה מתחילה לחשוף את קו המכשירים שלה לתערוכת CES 2016, ויש כמה הפתעות מעניינות בהחלט השבוע הוא השבוע הגדול של תערוכת CES לשנת 2016, ומי שהחליטה להקדים את כולן הפעם ולחשוף את מוצריה יומיים לפני פתיחתה הרשמית היא לנובו, שלה יש כמה ג'וקרים בשרוול, מסתבר. היצרנית הסינית הכריזה על עדכון לקו הניידים שלה, עם דגם חדש דק וקל עוד יותר ל-Carbon X1 שהיה בעבר הנייד הדק ביותר בעולם כולו, עם ThinkPad X260 שיירש את ה-X250 האהוב ומבטיח חיי סוללה של עד 21 שעות בעזרת הסוללה המוגדלת הנוספת שניתן לרכוש עימו, עם ניידי ThinkPad 13 'עממיים' אשר ניתן יהיה לקבל או עם מערכת חלונות 10 או עם מערכת Chrome OS, וגם עם עדכונים לקווי ה-ThinkPad 450 וה-ThinkPad 550 המגוונים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קו המחשבים והמסכים המעודכן של היצרנית הטאיוואנית אשר מוצג ב-CES 2016 אפוף בתקן התקשורת החדש והזריז אייסר הייתה אחת מהחברות הראשונות שהציגו את קו המוצרים החדש שלהן במסגרת תערוכת CES לשנת 2016 (למעשה, היא עשתה את זה לפני שזו החלה רשמית), ונכון לעכשיו נראה שהמוטיב הבולט של מרבית המוצרים שלה הוא חיבורי ה-USB Type C הקומפקטיים והסימטריים, אשר כבר עכשיו מאיימים להפוך לאחד החידושים הכי פופולריים בעולם הטכנולוגיה בשנת 2016 באופן כללי. הדגם הראשון והמעניין ביותר של החברה הוא כנראה ה-Aspire Switch 12S, אשר מהווה עוד נייד-טאבלט היברידי שינסה לטעום קצת מההצלחה של מכשירי ה-Surface Pro ודומיהם. באייסר החליטו לבחור במעבדי ה-Core M החסכוניים יותר (מדור הסקיילייק, כמובן) והעוצמת…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני נוטה לרכוש מחשב מסוג Lenovo Yoga 700, אבל הבעיה היא שהוא לא נמצא בתצוגה בשום מקום בארץ ואני קצת חושש לקנות על עיוור. במידה ולמישהו כאן יש היכרות עם המחשב, הייתי שמח לפידבק בנוגע ל: 1) איכות החומר שממנו עשוי המחשב - האם הוא מרגיש איכותי ולא זול? (אני מתרחק מ-Dell Inspiron 7359 בגלל ההיבט הזה) 2) השתקפות המסך - קראתי מספר הערות שליליות על המחשב בנושא הזה. האם מדובר בהבדל משמעותי ביחס למחשבים אחרים (ללא מסך Matte)? האם זה גורם לקושי לעבודה בסביבות מוארות היטב או שזה משהו בגבול הסביר? תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לעבודה,בעיקר לימודים(תוכנות OFFICE וגלישה באינטרנט) * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני חושב על TOSHIBA בגלל האחריות המורחבת שלהם ל 3 שנים... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. תודה!! ---------- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, ובתנאי שלא על חשבון השקט והמהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 3.…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד למשחקים בלבד, כבדים ככל שיהיו, כרגע ב 1080p (ובעתיד אולי גם oculus rift). בהחלט אנסה לבצע OC - לכן אני מתלבט לגבי לוח אם. כרטיס מסך כבר יש - 970gtx, דיסק קשיח, מסך וכו' כנ"ל. תקציב הוא כ 5000 שקל. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 2005/1965 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gi…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שקיים נוסח שצריך למלא - אך אני מגיע עם מפרט בנוי ורק רוצה שתייעצו לי האם להשאירו במצב הקיים או שהתמורה שאני מקבל בפחות כסף בעזרת שיפור מפרט שלכם תהיה כדאית לי יותר. המפרט שאני בניתי: מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (DDR4 USB 3.1) S1151 זכרון: 529 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty מארז: 220 ₪ - Antec GX300 ספק כוח:…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לסרטים ולמשחקים ומצאתי שתיים ב best buy http://www.bestbuy.com/site/lenovo-ideapad-500-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4578000.p?id=1219775847283&skuId=4578000 http://www.bestbuy.com/site/hp-pavilion-17-3-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-natural-silver/4793802.p?id=1219822139339&skuId=4793802 אני מתלבט איזה לקנות Lenovo מסך 15.6 מעבד amd a10 8700p כרטיס מסך amd readon r6 6 גיגה ראם hp מסך 17.3 מעבד intel core i3-5020u כרטיס מסך Intel® HD Graphics 5500 8 גיגה ראם אני מעדיף את hp בגלל שהמסך יותר גד…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-