ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לשימושים הבאים: קבצי וורד ואקסל גדולים מאוד צפייה בסרטים פוטושופ תיכנות (VISUAL STUDIO, ACCESS) אי-מיול שכפול DVD (עם DVDSHRINK) חשובה מאוד יכולת עבודה במקביל על לפחות שניים מתוך הנ"ל.. מפרט : חברה: רק לא LENOVO (מכיר באופן אישי סיפור נוראי על שירות במסגרת האחריות) מעבד: אין לי מושג.. זיכרון: אני מניח שצריך לפחות 1G זיכרון עדיף 2G הארד דיסק: מעל 80G מהירות לםפחות 5400 עדיף 7200 מצלמה: מצלמה ומיקרופון מובנים יציאות: SVIDEO ו FIREWIRE אינטרנט אלחוטי נורמלי זמן סוללה: ארוך (לפחות 4 שעות) משקל: עד 3 קילו אחריות: 3 שנים אם צריך אני יכול לגלוש גם ל 5500 אבל כמובן שעדיף שלא... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתלבט בין amd ל-intel מה אתם מציעים? ללא מסך
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים... אני מעוניין לקנות מחשב יד שניה.... לא משהו חדש... מבחינתי גם פנטיום 2. אבל שיהיה מכובד ושמיש. הרד דיסק בנפח סביר ולא חייב שיהיה מסך..... אם למישהו יש למכור או מכיר אמישהו אני אשמח אם תפנו אליי...... או פה או באיי סי קיו 38861431 זה ממש חשוב ומבחינתי כמה שיותר מהר..... תודה מראש!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ ותוכנות עריכה גרפית נוספות, תוכנות מידול תלת מימד לא כבדות (פחות 3DsMax למשל ויותר Rhino), תכנות (Android Studio, Processing וכד') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - כבד, אילוסטרייטור - כבד, ריינו - כבד, מאטלאב - מזדמן, אנדרויד סטודיו - מזדמן, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיף שיוכל להחזיק קצת גיימינג בהגדרות בינוניות, שיריץ טוב Witcher 3 למשל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם אני בשלבים אחרונים של קניית תחנת עבודה לצורך עבודה בעיקר עם מאיה ובנוסף עבודה על פוטושופ, זיבראש, פריימר , אפטר וכדומה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני מחשבים וגם לא סגור על המפרט. מחשב ראשון: Intel Core i5 8500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box Noctua NH-L9i CPU Cooler Asus PRIME H370-A LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, VGA …
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד בקנדה, בינתיים מצאתי מחשב אחד שמתאים, זה הקישור: HP מה דעתכם? אלו הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לימודים, מולטימדיה, משחקים. * גודל המסך? 15 ומעלה * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? קל - בינוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק גם בעוד כמה שנים, כדי להמנע מהחלפה בעתיד הקרוב
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ב-5000 ש"ח עבור אופיס ואינטרנט. על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צמצמתי ל-2 אפשרויות, שתיהן באותו מחיר: Toshiba Satellite® L555D-S7930 http://www.officedepot.com/a/products/329139/Toshiba-Satellite-L555D-S7930-17-3/ Toshiba Satellite® L505-S5990 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9549045&type=product&id=1218122295053 הראשון נראה קצת יותר טוב (במיוחד לאור הרזולוציה הגבוהה יותר), מצד שני יש לו מעבד amd שקצת מרתיע אותי, הבנתי שהם נוטים להתחמם מאוד. יש אמת בזה? מה מבין השניים הייתם לוקחים? (או אפשרות אחרת בטווח מחירים דומה)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תכנה וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל יותר טוב, גודל מסך עד "15.6 7. האם האם יש צור…
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב השולחני שלי. ראיתי את ה hp probook 4710 ומאד אהבתי. המקלדת שם ממש נוחה (מלאה). לקח לי הרבה זמן למצוא מסך לא רפלקטיבי (לא יאומן איך כל המחשבים היום רפלקטיבים). העניין שהוא יצא עכשיו עם windows 7 , והוא בגרסת מעבד פחותה מאותו דגם עם וינדוס ויסטה. ב hp לא ניתן למיטב ידיעתי לשחק עם מפרט המחשב. שאלה ראשונה - באתר של hp יש את אותו הדגם בכמה סוגי מפרטים. חלקם שווים יותר . בחנויות תמיד יש רק שני סוגים. למישהו יש נסיון עם hp - ויודע אולי אפשר לשחק עם מפרט? שאלה שניה - האם למישהו יש נסיון עם hp probook ? (תכף אפתח גם שרשור להשוואה בינו לאיזה dell. לא נערבב כרגע. )
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 7 שנים. מעבד HP I5-3470 3.2GHz 4GB זיכרון כרטיס מסך ישן לא מצליח לזהות איזה דגם. מתלבט באם לשדרג או לקנות מחשב חדש לילד. כיום משחק פורטניט ( לא במחשב לא הצלחתי להתקן) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים(פורטניט, עבודה משרדית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי מקלדת ועכבר גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתנו לי הצעה למפרט ב5000 ש"ח בדיוק ללא חריגה, השימושים הם לגיימינג ברמה בינונית ועריכה בפוטושופ, קיישוט 9 ׁ(לא תוכנות כבדות למדי) אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט הבא, והאם הייתם משנים משהו? AMD Ryzen 7 3700X Tray CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler Gigabyte B450 Gaming X Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL20 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3600C20 be quiet! Case PURE BASE 500DX White Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe Seagate HDD 1.0TB 64MB S…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA,GTA,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD יש לי מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבועות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? "6000 ש"ח, יש אפשרות חריגה פשוט חברים אמרו לי שזה המחיר שהגיוני שאשקיע (לא מבין בזה אישית)" 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? "אני נכנס לעולם האבטחת מידע וה-IT ואני רוצה להתנסות עם סביבת עבודה עם מספר מכונות וירטואליות שירוצו בו זמנית" 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? "לא צריך ציוד היקיפי, רק את המחשב" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) "חסר לי את כל הרכיבים" 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? "לא כל כך חשוב, פשוט…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה אנשים? למשחקים ללא OC צפוי עם מסך במחיר כמה שיותר קרוב ל4800 חשוב שלא תהיה בעיית התחממות והשקט לא כזה חשוב. מעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪830[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right] מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] קירור למעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪45[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]Arctic Alpine 11 בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם: [TABLE] [TR] [TD]₪225[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]לוח אם ASROCK H81M-HDS בקניית מחשב חדש [/T…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-