ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות- כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנו…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט שיתאים בעיקר לתוכנות אופיס ואינטרנט וגם שיוכל להריץ משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) התקציב מוגבל ל- 2500 ~ המפרט ללא ציוד היקפי וללא מארז (יש לי מארז ג'נרי עם HEC 300W). חשבתי שכדאי שהבסיס יהיה מינימום AMD 3000 (סוקט939). וכ. מסך פשוט שיהיה ניתן לשפר אותו ב- OC, פתיחת צנורות וכו' ... . . . . . . . . . . . תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של בערך 6,000 ש"ח. לעבודה גרפית בעיקר על Photoshop CS5 Illustrator CS5 אני רוצה לשים עליו WINDOW 7 64BIT. רצוי מסך 15. תודה מראש על העזרה, איתמר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי, אני מחפס לפטופ עם הפרמטרים הבאים: מסך 12-13 אינצ' יציאת HDMI ויכולת להקרין HD בצורה חלקה (רוצה לחבר לטלויזיה) ללא DVD פנימי תקציב 3000 (טיפה גמיש) הקושי העיקרי שנתקלתי בו הוא היכולת להקרין סרטים...אין לי מושג מה אני צריך בשביל זה [br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 21:42:56 למשל המחשב הבא מספיק חזק ל-HD ?http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1631
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני מעוניין לבנתיים לחבר אותו, עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בנוסף יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 שאמורים גם להתאים (=1024). רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד, 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי נרדמתי עם המחשב (SAMSUNG RV520) במיטה מחובר לחשמל, והוא החליק לריצפה ונשבר לי השקע הטענה .... איפה אני מוצא מקום לתקן אמין וטוב את השקע בלי לקרוע את הכיס תודה !!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רק צריך שתיעצו לי מה הכי שווה מבחינת המחיר והביצועים: gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5410 HP http://ivory.co.il/product.asp?productid=628&CatCode=315 LG http://ivory.co.il/product.asp?productid=715&CatCode=315 תודהה אוראל.=]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, * מטרת המחשב : סרטים , אינטרנט , משחקים ישנים : half life ,heroes וכדומה * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB אבל כמובן שיותר זה יותר טוב * צורב DVD? רצוי אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה? לא קריטי אבל שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל את WIN 7 תודה רבה לכם foty123
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטודנטיילים (אופיס אינטרנט וכד'), צפייה בסרטים, KODI משחקים כבונוס בלבד התקציב כנראה נמוך בשביל זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבונוס בלבד לא חובה בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט - תוכנות משרדיות - צפייה בסרטים HD * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא נדרש מעבר לסביר שעה - שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 אפשר להספתק ב320 * צורב DVD? - לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אחריות 3 שנים אמינה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין הנייד בקישור למטה:L http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/500-series/510s-14-inch/?sb=:000001C9:00018DD1:#SYSTEM האם יש לו משלוח ישיר לארץ?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד עם זיכרון ראם של לפחות 4 ג'יגה, כרטיס מסך איכותי, 500 ג'יגה זיכרון, חשוב שתהיה לו כניסת פיירוויר המחשב אמור לשמש לעריכת וידיאו.. תקציב : באזור 4500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד מומלץ לסטודננטים- בעיקר לשימוש משרדי וסרטים. חשבתי על הדגם Dell Inspiron 13 5378 IN-RD33-9742 אך הוא מעט יקר לי, ישנם מחשבים שדומים לו? חשוב לי שמהסך יהיה לכל היותר13.3 וטאצ' מחשב איכותי וחזק, יכולה לחרוג קצת מהתקציב אך מעדיפה שלא. אשמח להצעות , תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ בצורה חלקה תוכנות הנדסיות כבדות כמו האוטוקאד ,סולידוורקס, ווטארקאד ... התקציב הוא 2500 ( אם יש משו שחורג מעט לכיוון ה 3000 והוא משמעותית נותן תפוקה יותר טובה אני לא אהסס לקחת ) אני מצאתי את זה אבל לא יודע אם יענה לדרישות שלי : http://www.newvision.co.il/items/1468801-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-15-5565-A12-9700 בכל מקרה אתם מוזמנים להמליץ על כל מחשב נייד שאתם רואים לנכון שיכול לעמוד בדרישות שרשמתי תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם מספיק לשדרג את המחשב הקיים, או שעדיף להשקיע כבר בקניית חדש, ולכן אשמח לקבל עצתכם. השימוש שלי במחשב הוא לתכנות בעיקר בסביבות כמו - eclipse,android Studio,visual studio וכד'. וכעת התחלתי לשים לב לאטיות שנראה שנובעת בעיקר מזיכרון העבודה המועט. השדרוג עליו חשבתי הוא - להוסיף כונן SSD וזיכרון RAM של 2X4G 1600mhz (סה"כ 8GB) - בעלות של 600 שח. בנוסף הוספתי מפרט למחשב אופציונלי חדש, אז אשמח גם לדעתכם עליו. נוכחי: או לרכוש מחשב בעלות של כ 3000 שח עם המפרט הבא: תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תפקיד המחשב הוא לשמש סטודנט להנדסת חשמל, כלומר תוכונת כמו MATLAB ו-Visual studio ו-ORCAD צריכות לעבוד חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתכונות הנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-