עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by pini k,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. היי, יש לי מחשב וותיק (מאוד) שהגיע הזמן לשדרג אותו. כרגע יש לי: מעבד: Amd athlon 64 X2 dual core processor 3800+ 2.00 Ghz לוח: GA-K8N Ultra-SLI or GA-K8N Pro-SLI or GA-K8N-SLI כרטיס מסך ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): Nvidia EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB ספק כוח (ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): antec high current gamer 900w זיכרון: 4GB כדי לחסוך כסף אני לא מתכנן להחליף כרטיס מסך או ספק כוח או מארז וכו'. נראה לי שמה שחשוב זה לשדרג את לוח האם, המעבד והזכרונות - ואת כל הקיים לשמור. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…

4. שלום בניתי לעצמי מפרט. כבר מזמן לא עשיתי את זה...אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את ההחלטות הנכונות. מה חשוב לי...לקנות מחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים לצרכים אלו. חשוב שיהיה מהיר. חשוב גם לא להגזים כי אני לא אדם שמשחק משחקים. בעיקר עובד גולש באינטרנט מקסימום רואה סרטים.. אגב במידה ויש לכם אופציה נהדרת לנייד (למרות שיש לי חדר עבודה בבית) אני מאוד אשמח. אני מתכון לחבר מסך 4K למחשב. בגודל של 27 אינטש או 2 מסכים של 24... (עוד לא החלטתי). [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח Antec 300W BP300PS[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: c…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by chich,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהצעת מפרט למחשב לצורך מסחר ( 4 צגים ) ללא הצגים כרטיס גרפי כבר יש לי דגם :[h=1]NVIDIA Quadro NVS 420 by PNY 512MB GDDR3 PCI Express Gen 2 x16 VHDCI to Quad DVI-D SL or DisplayPort Profesional Business Graphics Board, VCQ420NVS-X16-DVI-PB[/h] מבקש מארז איכותי ושקט ספק ברמה טובה לוח אם שיתאים לכרטיס דור שני של pci-e2x16 לא מיועד לגיימינג זכרון להערכתי 8 גיגה יספיק מעבד 1150 i5 כונן קשיח 1 טרה תקציב סביב 4000 שח גמיש בברכה משה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש פה ומתחיל להתעניין מאוד במחשב חדש נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רובו יהיה למשחקים, אולי קצת לתכנות אבל לא משהו שדורש ביצועים (יש לי מחשב נייד פשוט שמספק אותי מבחינת תכנות..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, סטייל XCOM למי שמכיר (עוד מעט יוצא משחק חדש שלהם), HEROES האחרון ועוד משחקים בסגנון הזה... פחות יריות ומשחקי מכוניות -אילו משחקי…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי עבור תלמידת בית-ספר בת 10 ולשימושים סטנדרטיים. הכוונה גם לחבר מדפסת למחשב * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3000 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין מעבד- לפחות I5. * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למדפסת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אם אפשר לשלב גם SSD של 128 +HD רגיל של 500 אז נראה לי בסדר. אם לא אז מה שנהוג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- WIN 8 או 10 מה שיותר מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Ben Dan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש כשרת בעסק קטן, יעבדו דרכו בתוכנה לניהול עסק פשוטה יחסית כ3 משתמשים סה"כ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול עסק לא כבד במיוחד בשימוש עסקי (כל יום כל היום, נדרש מחשב אמין) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ממ…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by Dror Arasheven,

אני מתלבט בן 2 המפרטים שרשומים לכם למשחקים במפרטי המחשבים ( 1 בסביבות ה4K וה2 בסביבות ה6K ) תוכלו להגיד לי מה ההבדל בניהם כמות הזמן למשחקים הם בעיקר בסופי שבוע אחרי סיום העבודות .... המחשב מיועד בעיקר לעבודה ממושכת לעבודות ובן לבן למשחקים ממוצעים + .... נ.ב המחשב הוא לטווח רחוק ... המחשב הנוכחי יש בעית לוח אם והוא בן 4-5 שנים ולכן עדיף להחליף אותו .... + המלצות לשינויים ומחירים .....

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by Michael Markov,

1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by GetShrag3D,

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Liran63,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות (צריך 8gb ram ומעבד i5 ומעלה), גלישה וכו... * גודל המסך? מעדיף 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, usb, חיבור ethernet * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הייתי מעדיף אופציה להוספת ssd בעתיד (או שילוב כיום) ע״י msata * כונן אופטי? לא הכי קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אני רוצה שהחיבור ethernet יתמוך ב1 גיגה ביט לשניה, ראיתי שלא כל דגמי הdell תומכים בזה (למרות שזה סטנדרטי היום)

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by bati6,

שלום, אם אפשר כמה שאלות להתעניינות 1. איזה כרטיס מסך נחשב טוב היום למשחקי מחשב, אשמח לקבל דגמים מכמה חברות ומי החברה המובילה היום? 2. האם יש היום מעבד טוב יותר מi7? 3. זכרון ראם היום מספיק 4 ג'יגה או מינימום 8? 4. מי הלוח האם שמובילים היום? איזה חברות? שאלה אחרונה, הבנתי שלכרטיס מסך, מעבד וזכרון הראם יש להם גם מהירות עבודה שנקראת ג'יגה הרץ. אם אני אקנה מעבד שמהירות שלו תהיה פחותה מכרטיס המסך והראם, זה אומר שזכרון ראם וכרטיס המסך לא ינצלו את כל המהירות שלהם כי הם תלויים במהירות של המעבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by GOBLIN17,

מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by kaboonkal,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סולידוורקס, ויז'ואל סטודיו, סרטים, משחקים קלילים פה ושם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לרוב אהיה בתוך חדר אם זה משנה, גודל 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף פחות מ2.5 קילו אך ניתן להתגמש * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך בביצועים מיוחדים, מקסימום צפיה ב-YOUTUBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, דרוש מפרט שלם (כולל צורב DVD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לעריכת וידאו HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח לשם ולשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid, Adobe Premiere. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים