עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד של asus g551 cn347h ואני רוצה לקנות לו משטח או אם יש משהו אחר שיקרר אותו.המחשב מיועד ספציפית למשחקים אך עדיין מתחמם לי כאשר אני משחק לכן אני רוצה שיהיה לו משטח קירור חזקמישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? חשוב משהו טוב

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by XpR,

שלום, אוקי אז כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות את המחשב Dell xps 13(להזמין מארה"ב) אחרי מיסים הדגם הספציפי שאני מזמין יוצא בערך 6 אלף שקל. עכשיו אני מתלבט אם להזמין אותו או שאפשר לרכוש משהו יותר טוב בכסף הזה. הדגם מגיע עם מסך מגע, i5 6th genrethe, 8gb ram ו128/256(תוספת של 100 דולר) gb. אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים(לאורך כל תקופת הלימודים) , שימושים תוכנית, אינטרנט, סרטים וטיפה משחקים(לא כבדים במיוחד), חשוב שהיה סוללה חזקה. מה אתם אומרים להזמין את המחשב או שיש משהו יותר טוב תמורת הכסף הזה? נ. ב. אני מזמין דרך buy2usa מישהו התנסה בשירות שלהם? תודה מראש לכל העונים =)

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by NoKa,

היי לכולם. אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי חשוב לי לציין שהמחשב לא ישמש כרגע למשחקים אלא בעיקר לתוכנות פשוטות שאולי פוטושופ היא הטובענית ביותר בגלל זה לא הכנסתי גם כרטיס מסך, אבל לקחת בחשבון כרטיס מסך עתידי. בנוסף למפרט הזה כונן Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD שיקנה בKSP. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Seagate[/TD] [TD]ST1000DM003[/TD] [TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series... שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD] [TD]₪252/247[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD]…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Dror Katzir,

זה הדגם Asus k55vd - sx095h הוא בן שלוש שנים בלי אחריות עובד מצויין כאילו קניתי אותו רק אתמול

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by Itshak Kohen,

יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. הי , מחשב נייד ברשותי : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=855183 lenovo g580 ideal pad I3 - 3110M RAM : 4 GB Intel HD Graphics 4000 יעבוד כרטיס זיכרון הזה : http://www.amazon.com/gp/product/B006YG8X9Y?dpID=51C6-EDu6gL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_23 http://www.amazon.com/gp/product/B008LTBJFM?dpID=21aIIWeO1mL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_4 וגם כל SSD - של סמסונג או סאנדיסק או קינגסטון של גודל 2.5' ועובי 7.0 MM יתאימו לי לחיבור בתוך המחשב נייד בפנים LENOVO G580 ? ומה הבדל בין sandisk ssd pro/extreame/ultra ? מה הכי ט…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V ,watch dog,cod black ops 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  10. שלום, חבר מחפש מחשב במחיר הנקוב. לא משנה לו אם זה מחשב ATX או מחשב מיני, חשוב לו התקציב וכמובן הביצועים. SSD פחות חשוב לו במידה וניתן לחסוך (הוא כלל לא מכיר את המוצר). אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 ביחס ל http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12555 או כל מפרט אחר שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור עבודה עם פוטושופ (ציור דיגיטלי ועריכת תמונות) וכזה שיאפשר גם עריכת וידאו. הבנתי שהמעבד והram הכי חשובים, לכן חשוב לי שיהיו חזקים ככל האפשר. המשקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. עדיף מסך מט. רזולוציה של 1920 על 1080 מספיקה, לא צריך 4K. כרטיס מסך, מעדיף NVIDIA. מבחינת כונן קשיח, אני מעדיף SSD, או תצורה משולבת בין הארד דיסק "רגיל" לאחד קטן יותר שהוא SSD, אם אפשר במסגרת התקציב. מחפש מחשב עם אחריות לשלוש שנים (או כזה שאפשר להרחיב את ההאחריות לשלוש שנים). התקציב הוא עד איזור ה-6000 - 6500 ש"ח. אני שוקל לקנות את המחשב הזה של לנובו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6729 מה אתם אומרים? יש המלצות? טיפים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

שלום, לאחותי נגנב המחשב. היה לה Dell Vostro 5470 עם: i5, 8gb ram, 128gb SSD, כרטיס מסך של Nvidia בנוסף לכרטיס מסך של אינטל. המסך הוא 14 אינץ' מן הסתם. היא הייתה מאד מאד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איזה דגם אפשר לקנות היום שיהיה תחליף ראוי לזה? ראיתי שיש במבצעי בלאק פריידי בארץ את האסוס UX305CA. האם הוא שווה במחיר הזה? האם יש דגמים טובים יותר במחירים דומים? אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב נייד ליום יום , סטודנט מחשבים. אשמח לעזרה. התקציב הוא 5000 שקל ויש אפשרות להזמין מחו"ל. * מטרות המחשב? מחשב ליום יום , אינטרנט , אופיס, תכנות קל , SQL SERVER * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון חשבתי על 13.3 ולא מבין מה ההבדל (איפה רואים יותר יפה?) * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יהיה מצוין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל חשוב שיהיה USB וכו' בלי צורך בחיבור חיצוני להוספת חיבורים * Bluetooth? לא צריך בעיקרון אבל אם יש למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD בלבד * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לרכוש א…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם , אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנטית - בגלל הבלאק פריידי המתקרב אתם מוצאים דילים שווים אשמח לשמוע(בארץ) תודה! דגם שמצאתי שעונה על הדרישות שלי ואשמח לחוודים עליו:[h=1]Lenovo Yoga 2 13 59442292[/h] מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית , רוב השימוש במחשב הוא בישומיי אופיס , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (מהכונן הקשיח ובצפייה ישירה) גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: העדפה ללא יותר מ13" , אין העדפה מיוחדת רזולוציית המסך: חשוב שתתאים לצרכים שציינתי למעלה , אין לי ידע בנושא ולכן לא יודעת לפרט דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיפות לעכבר TOUCHPAD משקל רצוי: עדיפות עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לזמן סוללה ארוך האם יש צורך ביציאות מי…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. שלום, אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב נייד. אני רוצה שיהיו לו את המאפיינים הבאים: מסך מגע (עדיפות למתקפל אבל לא חייב - לא טאבלט שמתנתק אלא מסתובב) גודל מסך 15.6 אינץ' HD יציאה לHDMI רצוי מעבד i5 סוללה חזקה! שתחזיק הרבה לפחות 500 GB עדיף יותר תקציב בערך 2300 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …

17. היי חברים,אני מעוניין לרכוש אחד מהמחשבים הניידים הבאים בבלאק פרידיי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28613&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28835&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.268..271..162..1358..159..161..2175..2185..853..442..2012..347..432..433..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27923&txt_search=&buy=&mi…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  18. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. שלום, המחשב: AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec המחשב לא עולה(רוב הסיכויים שלוח האם דפוק וכל שאר החלקים תקינים) האם יש טעם לנסות למכור חלק מהרכיבים? אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by lidorkalfa,

היי, מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הבאות: 1) מעבד I7-6700HQ 2) לפחות 16GB RAM 3) כ.מסך מינימום GTX960 עם עדיפות לכרטיס חזק יותר 4) מסך 15.6" עם מסגרת IPS (שיראו טוב מכל הזוויות)ברזולוציית 4K, לא אתנגד למסך Touch אבל לא מחייב.. 5) מקלדת מלאה סטנדרטית (שלא ישחקו עם הכפתורים כמו בDELL XPS ויזיזו אותם מהמקום שלהם) 6) רמקולים איכותיים, לא כמו ב-Asus N551 שמגיע עם סאבוופר חיצוני שהופך את הניידות לנטל.. (אני כרגע עם Lenovo Y580 והרמקולים פה מדהימים) 7) שיהיה כמה שיותר קל, המחשב הולך להיות המון בדרכים (לימודים, עבודה..) 8) חשוב לי שיראה טוב ופשוט, אם יש משהו שנראה כמו הDell Inspiron 755 (רק שלא יהיה מפלסטיק) זה מדהים.. 9) אחרון והכי חשוב, זמן סוללה.. המטרה שלי היא שכשהמחשב לא משתמ…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …

24. Started by erone,

אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים