ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש לי משחב של HP מסדרת pavilion g6 דגם 1020sj החלפתי היום משכה טרמית למעבד וגיליתי שאשר להוציא את המעבד מהלוח אם (כמו במחשב נייח) מה שרציתי לדעת זה אם אפשר להוציא את המעבד מהלוח אם כמו במחשב נייח זה אפשרי לשדרג אותו למעבד יותר טוב בעל אותו הסוקט? המעבד הוא core i3 380M תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים למחשב נייד HP Pavilion dv7-1285dx .. שמתאימים ל vista 64BIT ... כמובן שיהיה משרת מהיר.. ניסיתי מהאתר של HP וזה לא זז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שימושים- משרדי+סרטים+פוטושופ מדי פעם(לא בשימוש כבד ומקצועי יותר עריכת תמונות שצולמו, דברים פשוטים). תקציב 3000 שקלים. חשבתי לקחת את המפרט המשרדי ביתי שבאתר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 להחליף את כונן הSSD בההרדיסק 1TB סטנדרטי. ולהוסיף כרטיס מסך נחמד אם צריך. מהSSD נחסוך 200 שקלים, כך שכרגע המחיר עומד על 2100+-. 300 שקל הולך למערכת הפעלה+150 שקלים להרכבה במקרה הגרוע. האם שווה להשקיע את יתרת התקציב בכרטיס מסך או שהכרטיס המובנה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי הו~, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ובחיפושי הממושכים יצא לי לעבור דרך חברת Gigabyte. לפני החיפושים שלי לא יצא לי לשמוע על החברה הזאת ולכן אני לא בטוח עד כמה המחשבים שלהם אמינים. רציתי לדעת מניסיונכם עד כמה כדאי לקנות מחשבים שלהם כי עד כמה שאני שמתי לב יש להם מפרטים טובים לניידים במחירים הגיוניים. בדקתי בכמה פורומים והיו תגובות לשני הצדדים וגם היה מישהו שהשווה את Gigabyte לפיאט (המכונית) ואת HP למרצדס... בנוסף אני רוצה לשאול לדעתכם לגבי שני דגמי Gigabyte ואם ההפרש הכספי ביניהם שווה לפי דעתכם. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25965#details http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva תודה מראש למי שיוכל לעזור לי בדילמה הזו~
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל מכל העצות וההמלצות, וגם ככה אני לא מבין גדול בתחום. אני מחפש מחשב נייד 13-14 אינצ' עם סוללה חזקה (5 שעות +) בעיקר לצפייה בסרטים- כרטיס מסך טוב מוזיקה- רמקולים טובים ואינטנרט מהיר- מעבד חזק. תקציב של 3000 ש"ח פלוס מינוס. * מה דעתכם על קניית מחשב ביד2 ? תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לי סוללה חדשה לנייד. מצאתי את זה בEBAY - http://cgi.ebay.com/NEW-6-Cell-Battery-Dell-XPS-M1330-WR050-PU563-PU556-/400211070792?pt=Laptop_Batteries&hash=item5d2e704f48#ht_1877wt_1248 אני לא יודע אם היא באמת מתאימה היות ורשום שם באדום שאם היה לי לפני זה סוללה של 4 תאים אז זה לא מתאים. הסוללה שיש לי כרגע בנייד היא לא המקורית ככה שאני לא יודע.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בן 11 שנה והגיע הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (חריגה בקטנה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, gtx 1050 ti חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ומשחקי רשת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ללא SSD, שהדיסק קשיח יהיה 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, יהיה בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid-tower אפשר עם אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case 664.00 ¤ 1 664 ¤ 1 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤ 2 9090 Seagate 250GB ST3250620NS 16MB NCQ S-ATA II HDD 518.00 ¤ 1 518 ¤ 3 9059 ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 799.00 ¤ 1 799 ¤ 4 9826 G.Skill F2-6400PHU2-1GBHZ (2x1024MB) DDR-II 8000 Memory 1030.00 ¤ 1 1030 ¤ 5 9469 LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ 1 190 ¤ 6 9130 Coolermaster Regular 600W eXtreme Rev 2.01 Power Supply 393.00 ¤ 1 393 ¤ 7 9408 Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 1189.00 ¤ 1 1189 ¤ 5832 ¤ מלוג'יק PC המחשב יהיה מחובר למסך LCD 22 אינץ' CMV\ASUS\BENQ ל…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, איזה אדיר המקום הזה. המון המון תודה על העזרה!! אשמח לקבל מפרט ו\או המלצה לרכישה של מחשב שיכול להתאים לצרכים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000שח , מקסימום 6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - call of duty, CS:GO, ומשחקים עתידיים מוסיקה- Ableton Live, Cubase תלת מימד- Solidworks, Blender 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בבעלותי כרטיס קול חיצוני 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך, אם כי עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד +עבודה עם בסיסי נתונים, אם כי לא באינטסיביות גבוהה. עבודה משרדית וביתית. כמעט ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, חריגה של 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא( אין צורך במסך גם ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך …
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות ללפטופים. יש אפשרות לקנות בארצות הברית בגדול התקציב 3500 שח גג. אבל רצוי פחות * מטרות המחשב? המטרות לא מוגדרות כל כך. אבל בגדול ללימודים * גודל המסך? 14 רצוי מט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי * בלוטות? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? צריך כרטיס מסך בנוסף למובנה חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד חשוב לי חברה איכותית כגון דל אני תכננתי לקנות את הvostro 3450 אבל אני רואה עכשיו באתר של דל שאין את הדגם עם ה500 ג'יגה הרד דיסק באופן מו…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש מפרט למחשב עד 5000 שח שישמש בעיקר לעבודה על אנימציה (די מימד - פלאש) וגם לעריכה ועבודה גרפית (פרמייר, אפטר אפקטס ופוטושופ). אין צורך בציוד היקפי אך יש צורך במערכת הפעלה. חשוב שהמארז יהיה מאוורר ושסביבת העבודה תהיה שקטה. אחרי מחקר קטן הגעתי למסקנה שלצרכיי עדיף שהמערכת תהיה מבוססת על - מעבד i7 3770 8 גיגה זיכרון (אני מקווה) שיספיקו בשלב הזה כרטיס מסך - אני מתלבט בין הgtx560 לgtx560 ti? שווה את ההפרש במחיר? (כ300 שח) אני מתלבט גם לגבי רכישת כונן ssd ( ה120 גיגה)..שווה להשקיע את הכסף? ימהיר לי את העבודה עצמה (לצורך העניין על קבצי פרמייר) או רק את הזמן שיקח להעלות/לשמור את התוכנה/הקובץ? אשמח להמלצות תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל הת…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה ארוך ככל האפשר * בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD-RW * עדיף עם אחריות בינ"ל * עדיפות לחברות DELL,HP,TOSHIBA * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 16:19:20 סליחה על ההקפצה אבל מצאתי כמה מחשבים מעניינים ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5684&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אשמח לחוות דעת ולא יזיק …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-