עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה.. אשמח לקבל הצעות מפרטים ממי שמבין על מחשב משחקים ב- 4000-4500 ש"ח. לא צריך מסך + רמקולים. תודה מראש, טל!

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. שלום. אני מחפש מחשב, ואני צריך: 1. כרטיס טלוויזיה (כמה שיותר פשוט, רק להקליט דרכו,) 2. מארז כמה שיותר קטן 3. הארד דיסק כמה שיותר גדול (הכי חשוב.. אם יש התלבטויות במה להשקיע יותר) 4. חיבור SVIDEO (לחבר למסך קטן) תודה עריכה, אני חושב שזה יכול לעזור לי לא? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ אם אני אוסיף נגיד את http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3684

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by ShLoMi.R,

256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. אח שלי קנה מחשב חדש לפי מפרט שהוא בין השאר גיבש בעזרת האנשים פה בפורום. דבר ראשון רציתי להודות לכולם פה. דבר שני, קצת בשביל להחזיר לקהילה הזאת על העזרה, הנה פידבק קצר שלי אחרי התרשמות קצרה מהמחשב (מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים בקנייה משלהם). המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975X/G G.Skill 2x1024 DDR2 800Ghz CL4 XFX 7900GT Gigabyte Triton silver Enermax Liberty 400W Creative SBS 390 Viewsonic VX922 Logitech Internet pro keyboard המחשב לא עבר איזשהו מאמץ כבד עד עכשיו, לא אוברקלוק, אבל התרשמות בסיסית מהרכיבים בתור משתמש שמשחק משחקי high-end. מעבד - עד עכשיו מתפקד מעולה. לא קרה פעם אחת שנוצר איזשהו רושם של תקיעונת שנובעת מעומס על המעבד. לוח אם+זכרונות - ביוס מגוון יח…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by Tom Naveh,

היי, מחפש לקנות (כנראה בארהב) לפטופ שעיקר שימושו יהיה תכנות (אבל מטבע הדברים גם קצת הורדות/משחקים וכדומה). תקציב למען הסבירות עד 1200-1300 $. חשוב שתהיה לו חומרה חזקה ואני גם מעדיף מסך יחסית גדול (עם 13 אני כנראה אצטרך לחפש גם מסך). יש כמה דברים שהיו לי קצת יותר חשובים אבל אשקול לוותר עליהם אם יהיו המלצות לשנמוך: i7, 512 ssd, 12GB ram יש כל מיני לפטופים שעונים לדרישות הללו אבל משום מה לא הצלחתי למצוא לפטופים "כבדים" או סטנדרטיים עם ספסיפיקציות טובות.. רוב מה שראיתי עם נתונים כאלו היו דווקא ultrabooks..שזה אחלה אבל אם אני לא צריך משהו מאוד נייד זה סתם לשלם יותר. אני יכול לקחת דגמים בסיסיים יותר ולשדרג את החומרה שלהם אבל מאחר וכמעט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by doni27,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד 15.6 אינץ בתקציב של עד 3000 ש"ח וחוב לי שתיהיה בו יציאת HDMI ראיתי 2 מחשבים vostro 3500 vm-rd33-4341 של DELL או Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD שניהם בערך באותו מחיר , איזה ביניהם עדיף ? והאם יש משהו יותר טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by askme,

נערך עד סוף החודש סקר על ניידים ( לפטופים ) - https://hwzone.co.il/community/topic/583039-סקר-הניידים-הגדול/ השתתפותכם חשובה לכולנו.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by nice,

שלום,לאחרונה הוזכר בעולמי הפרטי שוב ושוב המושג "שרת". את ההגדרה השיטחית ביותר אני כבר מכיר - מחשב שמאכסן בתוכו קבצים למען שימוש של מחשבים אחרים.אבל כל מה שנוגע לדרישות משרת,מחירו הממוצע,והדרישות ממנו הוא תחום שבו אין לי כל ידע. ופה אתם נכנסים,אני הודה לכל מי שיוכל לתת קצת מידע על הנושא. כדי לייעל את המחקר הכנסתי מקרה היפותטי לסלט - ברשותי אתר עם 2000 כניסות ביום,אני מעונין להעלות אותו לשרת אחר מהשרת שברשותי עכשיו,מה אני צריך לחפש בשרת כזה אם ברצוני לאכסן אותו בביתי,ואיזו תשתית אני צריך בשבילו. תודה רבה לכל מי שיתרום לדיון ולא.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by jambo222,

שלום אני מחפשת מחשב נייד לשימוש ביתי ומשחקים קלים. המחשב ישמש אתי לאורך זמן עד 2,200 שח.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by אבי כוקיא,

https://www.dell.com/en-ca/work/shop/servers-storage-and-networking/poweredge-r940/spd/poweredge-r940/pe_r940_p2?selectionState=eyJGUHJpY2UiOjU5NTQ3NTQuMDUsIk9DIjoicGVfcjk0MF9wMiIsIlF0eSI6MSwiTW9kcyI6W3siSWQiOjE1NzQsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiNTA5ODc1NCJ9XX0seyJJZCI6MTUzMCwiT3B0cyI6W3siSWQiOiI1MDk5Mzg5In1dfSx7IklkIjoxNTUwLCJPcHRzIjpbeyJJZCI6IjUxMDM1MTMifV19LHsiSWQiOjE1NTEsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiNTEwMzU1MiJ9XX0seyJJZCI6MTY5NywiT3B0cyI6W3siSWQiOiI1MDk5NzAzIn1dfSx7IklkIjoxNTYxLCJPcHRzIjpbeyJJZCI6IjUwOTk1MTgifV19LHsiSWQiOjE1NjAsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiNTA5ODg5MCIsIlF0eSI6OTl9XX0seyJJZCI6MTU0MCwiT3B0cyI6W3siSWQiOiI1MDk4ODc3In1dfSx7IklkIjoxNTQxLCJPcHRzIjpbeyJJZCI6IjUxMDI1NjgifV19LHsiSWQiOjE1…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. שלום שמי מאור ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק. אחרי בדיקה מעמיקה התרשמתי משני דגמים שההבדל בינהם הוא הרזולוציה והזיכרון בראשון 8GB ורזולוציה 1600 על 900 כשבשני 4GB ורזולוציה של 1920 על 1080 שני המסכים 15.6 זה למעשה ההבדל בינהם, זיכרון תמורת רזולוצית מסך, אגב טווח המחירים דיי זהה. המחשב למטרות סטנדרטיות + עריכת סרטים בייתיים. חשוב לי שהמחשב יהיה טוב וחזק כי הוא מהווה גם תחליף לנייח בשבילי הנה הדגמים שדיברתי עליהם: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5473 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6206 האם הרזולוציה 1600 על 900 במסך 15.6 נראית לכם מספיקה? האם מישהו מכיר את היבואן נייד נייד ויודע אם הם אמינים? האם אתם מכירים את המחשבים האלה או לפחו…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. יש לי חבר שביום שבת טס לשבוע לארה"ב, ויכול להביא לי לפטופ בקנייה פיזית באחת מהרשתות הגדולות של האלקטרוניקה והמחשבים (בסטביי, קומפיואסאיי וכו). אני צריך יעוץ מהיר ואם אפשר לינקים מדוייקים של דגמים שאפשר להשיג בפועל ויהיו הכי משתלמים עד אזור ה- 4.5K שקל (אני מאמין שבפחות בארהב התקציב הוגדר לארץ בעקרון ואמור לכלול אחכ דברים נוספים) הדרישות הם: 14.1" לאחר שהוחלט ש- 13.3 קטן מידי ו-15.4 גדול וכבד מידי. לא צריך כרטיס מסך חיצוני, עדיף כמה שיותר יציאות מולטימדיה כמו SVIDEO, HDMI המחשב ישמש לסטודנטית ושימושי אופיס, אינטרנט מוזיקה וסרטים. רצוי הארדיסק גדול 250 ג'יגה ומעלה. לפחות 2 ג'יגה זיכרון. מצלמה מובנית. כמה שיותר קל משקל יותר טוב (במסגרת התקציב וגודל המסך). יתרון גדול אם יש אח…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by hellfire03,

אני מחפש קצת עזרה בבחירת מחשב נייד (סטודנט למדעי המחשב שנה ג') המחשב מיועד להרצית תוכנות לימוד כגון visual studio ואולי MATLAB גלישה שוטפת באינטרנט משחקים ממוצעים ואם זה משנה עריכת תמונות ברמה נמוכה רצוי קל משקל (גם אם המסך יהיה קצת קטן) וצריכת סוללה טובה ראיתי את המחשב הזה http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE101~2~0.htm נראה די נחמד אבל לאחר עיון שמתי לב שיש לו רק מאיץ גרפי של אינטל לאחר שעיינתי קצת בפורום על המאיץ הבנתי שהביצועים שהוא יכול לתת למשחקים לא גבוהים מידי השאלה עד כמה זה מפריע (האם ניתן להריץ בו משחקים ביינוניים פלוס נניח UNREAL 2004 בצורה חלקה???) אם יש למישהו רעיון למחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות אשמח מאוד תקציב:3000-3800 (אם יש צורך - מעט גמיש) מש…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by cow king,

יש לחבר שלי מחברת ACER לא בטוח אותו דגם והוא פשוט מדהים? רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו בכלל או מחשב אחר? שימוש בעיקר אינטרנט/משחקים שהם ממש ישנים שכול מחשב מכול דגם יכול להפעיל או ללכת על Asus Eee PC 1005HA ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

18. Started by avivkah,

מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. למישהו יש פתרון? אני בעיקר עובד ב אופיס כך שההשתקפויות הן בעיה. F1-227DE Intel Core Duo 2 T5500 1.66GHz 512Mb DDR2 667MHz 80GB SATA 15.4 "WXGA Glare (1280x800) Intel GMA 950 (Up to 256 MB) DVD- R/RW Super Multi Dual Layer 10/100/1000+802.11bg שלוש שנים (שנה אחריות בינלאומית) משקל 2.6 Win XP Home 5500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש מחשב, כמו שציינתי בכותרת וגם אולי כדי לחבר אותו לטלויזיה לפעמים ולראות סרטים. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי לארבעת המחשבים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~NZ327EA~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26469 איזה מחשב הייתם ממליצים? כמו כן, כמו המחשב השני יש את המחשב הבא, אשר ההבדל ביניהם הוא רק בתוספת 2GB RAM. האם שווה להוסיף את הכסף? http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm אם יש לכם הצעות נוספות במחירים האלה, אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ומולטי טאסקינג בתקציב של 2K , חשבתי ללכת על AMD מבחינת עלות תועלת : מעבד AMD RYZEN R5 3600 עולה 820 שקל לוח אם B450M-S2H עולה 290 שקל זיכרון קיט G.SKILL DDR4_8GBX2_2666 סה"כ 16GB עולה 325 שקל כונן קשיח SSD SAMSUNG 250GB EVO860 עולה 245 שקל כונן קשיח מכני WD 2TB 5400RPM 256MB עולה 270 שקל אני נמצא ב 1950 שקל ועדיין לא הגעתי למארז + כרטיס מסך ועוד .... המחירים מטורפים *אני יכול לקחת מעבד R5 RYZEN 1600 ולחסוך 400 שקלים ועדיין ישארו לי 450 שקל שזה רע

22. Started by z94x2,

שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. אהלן, אשמח לקבל המלצות למפרטים למחשב עבור צרכים משרדיים בסיסיים. *אין צורך בציוד היקפי כלל (אין צורך בעכבר, מקלדת או מסך). *אין חשיבות למארז יוקרתי או שקט מיוחד בפעולת המחשב. * 1TB הארד דיסק מומלץ. *WINDOWS או OFFICE לא חובה. *הרכבה בחנות. *הזמנה אונליין אפשרית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עם התוכנות הבאות: ריינו סקצאפ אוטוקד ופוטושופ ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by Oztriker,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשרי חריגה אם יש יתרון בביצועים אבל מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח web מתקדם, הרצת מספר דוקרים אז עדיף 32 gb זכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם אפשר לצרף להרכבה וזה לא פוגע באחראיות איתור תקלה. אפשר להוסיף ssd וזכרון מאמזון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאר…

• 0 תגובות
    • 333 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.