עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by יוגב1,

אתמול פורסם באתר YNET של- DELL יש קצת פדיחות עם המסכים שלהם, למישהו זה קרה ? והאם מדובר בכל המחשבים או שזה מצב שיכול לקרות? ויותר מזה... שנה שעברה הייתה להם פדיחה עם הסוללות(כתוב בסוף הכתבה) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415782,00.html (ולחשוב ששבוע הבא תכננתי לקנות את ה Inspiron6400 אני כבר לא יודע מה לעשות גם הוא בעייתי..?)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  3. למי שלא יודע ה Acer 11.6 יצא רשמית ברשת באג ומאוד התעכזבתי לגלות שאכן המעבד הוא Z520 1.33Mhz למרות שידעתי זה היה בכל זאת מעכזב אז הוא יצא המחיר 2496ש"ח בבאג מרשים אבל חלש מאוד

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  5. אורח Abc

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300]3000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?[glow=red,2,300]תכני HD[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[glow=red,2,300]אולי FIFA 14שיצא[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300]1080P[/glow] -לאילו הגד…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  7. נייד בעיקר לאינטרנט וסרטים. מסך בכיוון ה15 אינץ' חיבור HDMI ,BLUETOOTH יהיה מהיר אמין ומותג מוכר. עם כרטיס מסך סביר להפעלת משחקים בינונים. אשמח אם תמליצו לי!!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by vxcvxcv xcvxcvxc,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ3500 שקלים, ניתן לחרוג ל4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, כרטיס מסך כבר יש(כרגע 1050TI שיתחלף בRTX 2080 בעתיד). כונן SSD וHDD לא נדרש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב, אבל לא על חשבון קירור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

9. Started by masmddr,

שלום. אני מחפש דריוורים לנייד שבכותרת לXP. הדריוורים באתר החברה הם לvista ו 7 ושל XP יש רק חלק מהדריוורים. לא הבנתי מהמפרט באתר איזה כרטיס קול יש, רק שהרמקולים הם של harman/kardon שגם באתרם לא התמזל מזלי. הנייד משווק עם וויסטה אבל כולי תקווה שישנם גם דריוורים לXP. אשמח לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by nod katlany,

מישהוא מכיר מאיפה אפשר לייבא או ייבא במחיר הגיוני razerblade stealth. בארץ מצאתי רק דגמים ישנים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. כמו כן, האם יציאת כרטיס הדור הבא של ATi תוביל להורדת מחירים של כל הכרטיסים תומכי DX10? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. מגבלות: Micro atx, INTEL - חובה! אני מוסיף למחשב כרטיס מסך gts450 כונן SSD ועוד 2 כוננים קשיחים SATA אשמח לקבל חוות דעת על ההרכבה בעיקר על המאווררים שבחרתי וספק הכח (לא מתוכנן OC) להלן המפרט שהורכב: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪884 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: SilverStone Precision PS07 כמות: 1 - מחיר: ₪473 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ₪61 ספק כוח: FSP RAIDER 450W 80Plus Silver 36A @ 12V A.PFC כמות: 1 - מח…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by tood24,

15. Started by Nimrod Weinberg,

אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?

16. חשוב שתהיה תאורת מקלדת 1. אפשרי לחרוג מהתקציב מעט אבל אפשר גם בפחות כסף אם יש משהו טוב {אשמח להסבר על הבדלים אם תציעו יותר מדגם אחד) 2. בעיקרון מיועד ל"עבודה משרדית" 3. ללא ציוד 4. 5. שיהיה שקט אם זה בכלל רלוונטי כיום 8. איזור המרכז אבל צריך משלוח מהיר 9. מחר 10. עדיף שיהיה חיבור חשמל חדשני אם זה יכול להיכלל בכזה טווח מחיר אפשר גם מסך יותר קטן אם זה לא נפוץ היום 15.6 תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Sarai,

שלום, מחפשת לפטופ יחסית דחוף אחרי שהנוכחי קרס סופית. מתכנתת בשפות סי, סי++, קצת פייתון - עוד לא ברור על איזה סוג פרוייקטים אעבוד מיקום: אזור ירושלים-מודיעין-ת"א תקציב: בסביבות 3,000 - אפשר קצת להתגמש השימוש היומיומי הסביר כולל קומפילציה של קוד ב-Ubuntu על VirtualBox, במקביל לשיחת זום מרובת משתתפים עם וידאו ושיתוף מסך יתרונות: - מקלדת כמה שיותר נוחה - אודיו סביר לטובת סטרימינג בשעות הפנאי והבנה צלולה של שיחות זום - יחסית קל משקל ולא מאד גדול (עד היום היה לי הכי נחמד לעבוד על 13 אינץ׳ אבל יכולה להתגמש) מה כדאי לקנות? למה לשים לב וממה להיזהר? תודה לעונות ולעונים!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מאמין שאפשר להשתמש בכולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500, אבל אם ממש לחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה סדרות וסרטי HD 720P/1080P, וכן משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר, לדוגמא modern warfare' bad company' , או משחקים כמו WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell2209wa-1680X1050' טלוויזיה מחוברת בHDMI, 1360…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by Idan747,

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8199 מחשב נייד למשחקים כמו NFS לתיכנות לסרטים ולאופיס הכרטיס מסך מספיק?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ROTEMan,

1.תקציב עד 2000 ש"ח ,ניתן לחרוג במעט 2. אין צורך בציוד היקפי ,כבר יש לי כרטיס מסך 4670 וצורב לכן זהו מפרט חלקי 3.ללא אוברקלוק 4.השקט חשוב לי לכן אני רוצה מאווררים שקטים וכונן קשיח שקט 5.צריך ספק כוח איכותי ,אין צורך שיהיה חזק כי המחשב לא ידרוש הרבה כוח ואני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך 6.רצוי שהמארז יהיה יותר קומפקטי ממארזים רגילים לדוגמא NSK6500 7.אני מאזור המרכז ,אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות עם שירות טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום, מתעניין בנייד שהוא שילוב בין קלות כמו של מיני אבל בכל זאת נותן ביצועים טובים, ויכול לסחוב windows 7 עם כמה תוכנות office פתוחות בו זמנית. בעבר הציעו לי בפורום את DELL INSPIRON 14Z. אשמח לכמה שיותר הצעות וחוות דעת על המחשב הנ"ל גם כן. תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שלום, במימים הקרובים אני קונה מחשב חדש מ HP בארה"ב, רציתי לקבל את דעתכם על המפרט הבא: Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor Intel® Core i3-330M Dual Core processor (2.13GHz, 3MB L2 Cache) Memory 3GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card Intel® HD Graphics - For i3 and i5 Processors Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Personalization Webcam + Fingerprint Reader Networking Intel Wireless-N Card with Bluetooth TV & enter…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נטבוק, אך יש לי די הרבה שאלות בנושא ואשמח לעזרה. קודם כל, כרגע אני בעליו של ארכוס 605 והוא מבחינתי סוג של מחשב נייד, אמנם אין ממשק ווינדוס או עכבר, אך יש מסך מגע, אינטרנט, מוזיקה סרטים ועוד. 1. האם מחשב נטבוק יכול להיות תחליף בטיול לנגן כמו הארכוס מבחינת ניגון סרטים ומוזיקה? 2. האם קיים מחשב נטבוק עם צורב מובנה? 3. מה גודל ההארד דיסק המירבי שניתן למצוא במחשב נטבוק? 4. האם למחשב נטבוק יש יציאה לטלוייזיה? 5. האם מחשב נטבוק יכול להריץ תוכנות של ADOBE כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אידיז'יין? 6. האם מערכת הפעלה של לינוקס תרוץ יותר טוב על מחשב כזה? ואם כן, האם תיהיה לי אפשרות להריץ על לינוקס תוכנות של ADOBE לדגומא? 7. האם מחשב נטבוק מריץ סרטי HD חלק? …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. באשכול זה נרכז קישורים לFAQים השונים פרי עיטם של חברי האתר בנושא מחשבים ניידים. בעתיד נשתדל להרחיב את הנושאים. כל מי שיכול לתרום תוכן / רעיונות / תיקונים מוזמן לפנות למנהלי הפורום, ויתקבל בשמחה. הנושאים המכוסים כרגע: זכרונות למחשבים ניידים סוללות Li-Ion למחשבים ניידים כרטיסי מסך למחשבים ניידים

• 0 תגובות
    • 59.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.