ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! הסטודיו 14 (דל) האהוב שלי מתחיל לצערי להראות סימני גיל והחלטתי להתחיל לחפש מחשב חדש. אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: levono z40 ו dell vostro 5470. אני מחפש מחשב 14 אינצ' עם כרטיס מסך, מעבד i5 חזק (2.4 ומעלה) או i7 חלש. זה מחשב שישמש ללימודים אבל גם צרכי מולטימידה, משמע משחקים (ברור לי שכשמדובר בכרטיס מסך פשוט יחסית זה יהיה בהגדרות נמוכות) ועדיפות למסך באיכות טובה. הלנובו נראה עסקה טובה יותר בהינתן והמסך שלו הוא FULL HD, הוא מגיע עם 8 גי'גה RAM במקום 4 ואפילו כונן DVD שזו תוספת נחמדה לדעתי. מצד שני, אני קצת דואג לגבי איכות ההרכבה שלו בהשוואה לדל, והבנתי שהרמקולים שלו בעייתיים. הדל גם קל יותר בכמעט חצי קילו (2 מול 1.6) מה דעתכם? האם יש שיקול…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב איכותי ללא כרטיס מסך. משחקים לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך עד 15 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר מסך טוב , לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל , מיועד לסטודנט בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמ זמן סוללה ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות להביא לפטופ מארה"ב. אני לא צריך מחשב חזק במיוחד אבל אני כן רוצה מחשב שיתפקד טוב גם בעוד שנתיים- שלוש., אשמח להמלצות מטרות המחשב? לימודים ושימוש בסיסי * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? ( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ2ק"ג, עדיף לכיוון ה1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק ליום לימודים (בערך 6-8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ונראה לי 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-