עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alergic,

אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by yonaboos,

אני בקרוב מזמין מארצות הברית את המחשב הבא: http://www.amazon.com/N53SN-EH71-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B005SQMBK8/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1330441545&sr=1-5 אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא כרטיסי מסך במחשבים ניידים. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם לכל מחשב נייד יש כרטיס מסך? ת: לכל מחשב, נייד או שולחני חייב להיות שבב גרפי (GPU - Graphics Processing Unit) שאחראי על תצוגה. כשמדובר במחשבים שולחניים, הGPU יכול להיות מובנה בלוח האם (integrated GPU), או על כרטיס חיצוני (discrete GPU). לעומת זאת, בניידים, משיקולי מקום, הGPU, גם אם אינו integrated, יהיה מולחם ללוח האם ולא על כרטיס נפרד. למרות ההבדל הזה, הGPU ממלא במחשבים ניידים אותו תפקיד כמו במחשבים שולחניים. משום שהביטוי "כרטיס מסך" שגור בפי כולנו כשם נרדף לGPU, נמשיך להשתמש בו גם כשנדבר על GPU של מחשב נייד, על אף שמבחינ…

• 0 תגובות
    • 27.7k צפיות
  5. Started by Shoko,

הסיבה שזה HP היא שאנ יכול לרכוש אותו בלי מע"מ (רק מחשבי hp). אני מתלבט אם באמת משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף. חשוב לי שאלה יהיו רק דגמים עם 3 שנות אחריות. שימושים : לימודים , תיכנות , אולי גם מכונות וירטואליות. חשוב לי סוללה שתספיק לכמה שעולת טובות ולא אצטרך להיות עם חיבור קבוע לחשמל. מה שחשבתי שארכוש עד עכשיו הוא ה- hp folio 13" אני מעוניין במסך 13-14" . ישנה את האפשרות הזו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815734 או זו http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2103&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he שאני לא כ"כ מבין למה יש בניהם הבדל מחירים וכמובן אם כדאי להשקיע בפוליו ומה ההבדל בין שני התתי דגמים שלו : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19445&cf…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עם משתלם עד 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. A.V.A SF2 COD4 BATTLEFIELD LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות [לא צריך תמחשב הכי טוב בעולם אבל משהו סבבה לפחות] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by david7885,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 3.3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב יעשה בו שימוש של גלישה רגילה באינטרנט, סרטים באיכות גבוהה, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,fifa 16, משחקים שיצאו בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by Omga4000,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אך יש להתחשב ב"כדאיות" המוצר. כלומר: אם כרטיס מסך שעולה 1,500 ש"ח נותן ביצועים X, וכרטיס מסך אחר עולה 2,500 ש"ח, אבל טוב ממנו רק ב-2% יותר, יש לבחור בכרטיס שעולה פחות (יחס עלות-מחיר). אין צורך לנצל את הסכום "בכוח". ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-150 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: משחקי FPS למיניהם - Call of Duty, Battlefield.. משחקי MMORPG (אונליין) - Dekaron, Diablo, Path of Exile.. משחקים שונים כמו GTA V, Just Cause (כשייצא) וכו'.. רזולוציה טבעית: 1920x1080. מסך AOC 2341Va בגודל 23'. הגדרות גרפיות גבוהות. 3…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. היי. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1548 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 550 Ti…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

Hiper Type-R MK2 880W ראיתי שקיבל המלצות חמות השאלה כזאת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם רק מחו"ל אז נאיזה חנות אני יודע שהחשמל בחול זה 110 ובארץ 220 אז מה עושים בנידון

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ronnyeps,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב 2 ב-1 כמחשב משני. אחרי הרבה בדיקות והתאמות למסגרת תקציב, אני מתלבט בין שני מחשבים. 1. lenovo yoga 300 מעבד N3700 4gb DDR3L1600 כונן קשיח היברידי 500+8 1850 ש"ח, אחריות לשנה. 2. dell inspiron 11 מוחדש אותו מעבד אותו זיכרון כונן קשיח 500 רגיל. 1599 ש"ח (דרך בהצדעה) אחריות לשנה לפי מה שראיתי באינטרנט, המסך ביוגה 300 מאוד בעייתי (TN) ופחות טוב מזה של הדל. גם זמן הסוללה קצר יותר אצל הלנובו. אני מתלבט בגלל שתי נקודות: כמה העובדה שהכונן של הדל לא היברידי זה חיסרון? כמה העובדה שהדל מוחדש צריכה להשפיע על ההחלטה?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by kobibo,

מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. שלום לכולם, אני נמצא ביומיים הקרובים באילת ואני רוצה לסגור על מחשב נייד לסטודנט לעבודה משרדית ועריכת תמונות פשוטה. מה שאומר שאני צריך מחשב נייד קליל יחסית, מעבד חזק במידת האפשר, כונן SSD של 256 ג'יגה לפחות, RAM נדיב של 6 ג'יגה ומעלה ובמידת האפשר (ונתון לשיקולכם) כרטיס דיסקרטי אם זה יהיה משמעותי כנגד הכרטיס המובנה של אינטל. הנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ ללימודים ועריכת תמונות צילום. (חובבני) א) במיד…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by NoonChaka,

רכשתי את המחשב הזה היום מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 עוד פירוט לגביו פה: http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=11926766#!tab=specs האם העסקה שווה? ניתן להביא יותר במחיר? ואיך המחשב בכללי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר

20. שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. היי חבר'ה....מפרט לHTPC 3K המקסימום שחבר שלי יכול לשלם...הדרישות הם: כרטיס טלויזיה שמאפשר הקלטה באיכות מעולה וקלה עם שלט דיסק קשיח בנפח של מינימום 250GB מעבד שיוכל להריץ סרטים באיכות HDTV בלי קירטועים וללא שום בלאגנים ושהמחשב יוכל להריץ ויסטה בצורה מצויינת (2GB זיכרון מינימום) אני יודע שהדרישות רבות ומגוונות והתקציב קטן אבל זה מה שחבר שלי צריך...אם אפשר אז שיהיה או מIQPC או מסקייפיסי מנועה TMS וכאלה הוא לא מעוניין כי הוא רוצה להגיע לחנות בעצמו... ועוד דבר: יש לוח של ASUS למעבדי AMD M2A-VM HDMI שיש לו DVI וD-SUB מובנים ופאנל HDMI וכאלה....יש לי ניסיון עם הלוח אבל לא כHTPC האם הכרטיס מסך המובנה שלו יוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה בצורה טובה על טלויזיה בגדול 32 אינץ'? כי אם כן…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by אלעד עובד,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

23. Started by Tzviya,

אני רוצה להתחיל לימודי הנדסת תוכנה. איזה מחשב מומלץ? (הייתי מעדיפה דגם של אפל) תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by stingeR-,

זה מה שחשבתי עליו.. צורב DVD לא נחוץ כאן.. : מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤491 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1774¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il האם יש משהו שאפשר לשפר?(לא נחוץ 4GB זיכרון אני אישית חושב ש2G…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. אהלן! המחשב שאני מחפש מיועד עבורי ואני סטודנט ככה שאני לא משחק (לא שאני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), אבל סרטים אינטרנט, תכנות ואופיס. ממש צנוע בסה"כ יש לי כ. מסך FX-5200 מהמחשב הישן שאני משתמש בו רק עבור הTVOUT אז מה כדאי? משהו על טהרת הD-805 או 3500+ או משהו אחר? הייתי רוצה 1GB זיכרון ולוח אם מינימלי ואמין - אני לא מתכוון לעשות OC חשוב לי שהעסק לא ירעיש כי כנראה זה יהיה בחדר שינה (מה לעשות..) דיסק של 160 . הצעות?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.