עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tamir Zamoscinski,

* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !

2. Started by Horeshh,

שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Tarnegolz,

קיבלתי את המחשב שהוזמן מהמבצע של וואלה (Asus n56jk) וכעת זה הדקות הראשונות שאני משתמש בו... רציתי לדעת האם יש איזהשהיא אפשרות לבדוק האם למחשב יש "זמן תגובה" אשר מצופה ממנו - לדוגמה שאני עושה מקש ימני על השולחן עבודה, לוקח לו שתי שניות עד שהוא פותח לי את התפריט, וכך גם שאני לוחץ על התיקייה למטה על מנת לפתוח את המחשב שלי..(יכול להיות שזה הקטע של הווינדוס 8 וזה נורמלי - פעם ראשונה שאני משתמש בו). אני מודע לזה שבמחשב אין כונן SSD, אבל עדיין יש לו HDD של 7200 RPM ומעבד\זיכרון חזקים מאוד - לכן זה נראה לי קצת מוזר... בנוסף, נתקלתי בבעיות קלות בסאונד (קשה להסביר, אבל זה כמו מוזיקה שמחוברת לרמקולים ולפעמים מישהו משחק עם החיבור ויש הפרעות) - רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה זו וג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gloteron,

היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kotevnir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת פוטושופ רזולוציית מסך טבעית: FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן צורב/כונן דיסקים - נלקח מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. נתניה , עדיפות לKSP וIVORY 9. מתי …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by amir_tat,

מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by sivan787861,

כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Chumlee,

המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. * מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by Or Dikman,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by J0HNiE,

PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by zbeng,

פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nadav2517,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by salty,

שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים