עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני מחפש מחשב נייד קל, כלומר עד 2 KG (כולל סוללה), עם זמן סוללה יחסית ארוך, לצרכי Office ומידי פעם לראות איזה סרט. מבחינת ביצועים, עדיפות ליחס מחיר-ביצועים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by shkup,

המפרט עריכת וידאו מטעה לדעתי. כשמדברים על עריכת וידאו חובה לומר על איזו רזולציית עריכה מדברים. אם מדובר על עריכת 4K RAW המפרט כאן אינו מספיק בכלל. ב- 4K לרוב מדברים על DUAL XEON עם 6 ליבות כ"א (כלומר, שני מעבדי XEON וסך כולל של 12-16 ליבות), תצורת כרטיסי וידאו במערך של שניים וכמובן שמוניטורים ברזולוציה 4K שמתחילים ב- 700 דולר למוניטור בודד ועולים מאוד כאשר מדובר בצורך בלתי מתפשר בשחזור צבעים מדוייק. באופן כללי, ממליץ מאוד למי שרוצה לקבל מושג להסתכל בתצורה של MAC PRO משודרג. זה נותן מושג דיי טוב איזו כוח מחשוב נדרש כדי לעמוד בעריכה מסוג זה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד ואני לוקח חלקים מהמחשב הנוכחי שלי שמאוד יעזרו לי לחסוך (אני חייל): CD\dvd,כרטיס מסך HD 4670 , שני הארדיסקים = 550 ג'יגה אז ככה שאני צריך בעצם המלצה על החלקים הבאים : מעבד (AMD או לקנות INTEL ולעשות לו אוברקלוק?) לוח אם (אם יש אופציה ללוח אם עם כרטיס קול איכותי יחסית למובנה אז הוא בעדיפות) זכרונות (אני מקווה שאני לא לחוץ סתם על להביא 4G לפחות?) ספק מארז בעיקרון אני כבר סגור פחות או יותר על Compucase 8K01BS-U אני רק רציתי לדעת אם אפשר להכניס בו ספק נורמלי פשוט צריך מארז אופקי יפה שלא עולה על ה300 שקלים המחשב מחובר לטלוויזיה LG FHD אז ככה שסרטים ב1080P הם בעדיפות ראשונה ...גיימינג ..אם PES 2010 רץ לי טוב אז אני לא צריך יותר מזה…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by yitzy,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oram123,

אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים ואני מתלבט אם לקנות את המחשב מארהב, dell xps 13 זה המפרט שלו:Processor : 5th Generation Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Operating System: Windows 8.1 (64Bit) English Memoryi: 8GB Dual Channel DDR3L-RS 1600Mhz (On Board) Display: 13.3-inch FHD (1920 x 1080) infinity display Primary Battery: 52 WHr, 4-Cell Battery (integrated) Video Cardi: Intel ® HD Graphics 5500 Audio and Speakers: Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio® Pro 1W x 2 = 2W total Hard Drivei: 128GB Solid State Drive Camera: Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones Wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nivdvd,

‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ האם נותן ביצועים יפים בלפטופ ל LCD דרך יציאת ה HDMI Dell 1525

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (פיתוח/עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT 2, DIABLO 3,RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19 אינץ עם רזולציה מקסימלית 1024X1280. אני מתלבט אם לקנות מסך חדש על חשבון התקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אפשרי לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני ... , המון המון זמן , רציתי מחשב נייד . וכרגע אני מוכן לקנות אחד מישהו מכיר מחשב נייד ? שיכל להריץ משחקים ? מחשב נייד טוב ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by dbx22,

שלום, אני מתכנן בשבועות הקרובים לקנות בארה"ב מחשב נייד. הדרישות הן שיהיה כמה שיותר חזק לתקציב, הכי קטן וקל שאפשר. משחקים אני לא ממש מתכוון לשחק אבל אם יהיה כרטיס מסך נחמד זה יהיה טוב. התקציב היא 1000 עד 1200 דולר גג. יש את הטבלט של HP TX2500z שהוא קטן וחזק, ואני לא ממש צריך את מסך המגע, אבל זאת אפשרות נחמדה מאוד שאני יכול למצוא לה שימוש. http://www.jr.com/hp/pe/HP_TX2510US/ וראיתי גם את הדל XPS 1330, הדגם ב999 דולר באתר של דל שמכיל בערך אותו דבר, רק מעבד core 2 duo 2.0 ghz והרדיסק 160 ג'יגה, ו2 ג'יגה זיכרון במקום 3. איזה מהם אתם ממליצים לי יותר? יש לכם אולי דגמים אחרים להמליץ לי? אני מודע לקטע של האחריות ככה שאפשר לא לדבר על זה. ישנה גם האופציה של MacBook אבל מפחיד אותי …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by giler472,

שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אהלן, מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים, כמעט והזמנתי כבר מחשב מ KSP אבל שמתי לך שהספק והמארז שם זה סיני, לא בטוח שזה יחזיק יותר מדי זמן. מחפש מחשב שאפשר לשרוד איתו לתקופה ארוכה יחסית (3-5 שנים) כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת עכבר, רמקולים פשוטים) אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי בלבד - סרטים, משחקים קלים, אינטרנט, תוכנות פשוטות, עבודה משרדית, חשוב שהמחשב יהיה אמין לשנים. …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Noa Shani,

הי כולם :) אני רוצה לקנות מחשב נייח לחיבור לטלויזיה בסלון. בגדול הוא ישתמש לרוב להורדת סרטים, סטרימינג, גלישה באינטרנט ולעיתים קצת עבודה באופיס - בלי גיימינג או תוכנות כבדות. עדיין אני מוכנה להשקיע כדי לקנות משהו שיחזיק לי כמה שנים טובות (אחרי שקניתי מיני PC ב 500 ש"ח שבקושי עובד) ראיתי ב KSP כמה ערכות של מחשבים סלוניים ואין לי שמץ מה כדי לקנות. https://ksp.co.il/?select=269..398 אני לא מבינה במפרטים של מחשבים אז אודה אם מישהו יוכל פשוט לשלוח לי לינק למחשב שאני יכולה להזמין . תודה!!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by Magiclog,

היי, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות פה מחשב נייד ללימודים,אז אשמח להמלצות שלכם, חשוב לי גם שיהיה לי אחריות בארץ אז עדיף חברות שנותנות אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים וסדרות * גודל המסך? 15 אינץ' נראה לי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת אבל שיהיה רזולוצייה גבוהה ו HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אני לא צריך שזה יהיה הכי קל בעולם,אבל עדיף שיהיה משקל סביר כי אני הולך לקחת את זה איתי לאוניברסיטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth?אפשרי,לא …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום חברים, נעזרתי בכם בעבר וקניתי מחשב ששירת אותי שנים רבות, אך לצערי הגיע לסוף חייו ככל הנראה. כעת, אני מעוניין להשתדרג ולמצוא את הנייח הבא שלי לשנים הבאות. המטרות הן עבודה משרדית, צפייה בסרטים, תכנות וגיימינג. לגבי הגיימינג, לצערי אין לי זמן להשקיע יותר מידי זמן בכך, לכן לא חייב את המחשב הכי חזק לצורך הזה. מכיוון שבנוסף אליי יהיה עוד אדם שישתמש במחשב, הייתי שמח אם היה אפשר שיהיה (1) SSD ו/או הארדיסק ראשי (שלי) ועוד (2) הארדיסק קטן מבחינת הנפח למשתמש השני שהשימוש העיקרי יהיה לגלישה. אפשר לעשות משהו כזה? פשוט אני רוצה להמנע מצב שבו וירוסים שבטעות נכנסים דרך המשתמש השני, לא ישפיעו עליי. חשבתי להשתמש אולי בכונן חיצוני שאתקין עליו לינוקס,…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. * מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by ilanb0,

משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.

23. Started by politin,

היה הרבה בלאגן בנושא הקודם (מנהלים, אם תוכלו לנעול אותו בבקשה), אז אני פותח נושא חדש עם המפרט הכמעט סופי, אני רק צריך שמישהו שיודע בוודאות יגיד לי אם המפרט הזה מספיק חזק בשביל תוכנות כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ובשביל להפעיל את המשחק CSS (לא צריך משחקים חדשים, רק את זה). מחשב נייד מחברת DELL - Vostro 1500 מעבד: Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista® Home Basic מסך: 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife זיכרון: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM כונן קשיח: 120G 5400RPM SATA Hard Drive צורב: 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability כרטיס מסך: 128MB NVIDIA® GeForce 840…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by daniel4x,

שלום לכולם אז ככה אני צריך המלצה לנייד באזור ה2200 שקל עם חריגה עד 200~300 שקל (די משמעותי בשבילי,חייל) רק אם זה ממש ממש משתלם . אז ככה מטרות המחשב בעקרון הם: 1.עבודה משרדית,גלישה. 2.עבודה בתיכנות ברמה של מתלמד בסביבת עבודה של Microsoft. (אם זה נחוץ c#) * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי? לא מבין בזה. =[ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע במקומות שאני ישתמש בו יש חשמל אבל בכל זאת שהיה זמן ממוצע של כ3שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מומלץ שהיה במחשב אבל לא חייב. * בלוטות? לא משמעותי בשבילי אבל אם יש..... * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה +- אם יש יותר אחלה אם קצת פחות לא כל כך משמעותי. * צורב DVD? גם …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.