עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by gavoha,

אני מעוניין לקנות מחשב htpc שיהיה בסלון שלי ולכןחשוב שיראה יותר כמערכת סטריאו מאשר כמחשב ברשותי מסך סמסונג t 220 וייתכן שבעתיד ארצה לשדרג למסך 24 אני לא מעוניין בכרטיס מסך טלוויזיה. על המחשב להיות שקט מאוד, עם שלט רחוק, קירור למעבד ומיועד בעיקר לסרטים ,שמיעת מוסיקה וכן עם יכולת להריץ משחקים "קלים" ותוכנת qbase התקציב הינו עד 3200 ש" קיבלתי הצעה מאייבורי בסכום הנ"ל : מארז SX MEDIA LAB MOZART THERMALTAKE + שלט ספק כח 450W 12CMF REAL לוח אם G31 מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Nvidia GeForce 9400GT 1G HDMI דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון B.DRAGON DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ הא…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?

5. Started by vk,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤2091 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤527 [b ]מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤631 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤615 קרור למעבד: SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤286 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤6445 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אוקיי מה אתם אומרים על המפרט הזה? עריכה: אופס טעות בפורום להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. אורח אריק
    Started by אורח אריק,

שלום לכולם, כבר כמעט חודש שאני קורא בכל מיני מקומות ברשת לגבי חומרות כאלו ואחרות עד שהרכבתי לעצמי מפרט מחשב. להלן המפרט (בעלות של 9650 ש"ח בKSP): מעבד אינטל ‏מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 26923 מאוורר למעבד ‏קירור נוזלי Corsair Hydro H90 140mm High Performance‎ 1 42433 לוחות אם למעבדי אינטל ‏לוח אם Asus TUF Z270 MARK 1 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP‎ 1 37827 זכרונות ‏HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit‎ 1 כרטי…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by Nevo,

שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. אורח לירון
    Started by אורח לירון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  9. גודל מסך: 15 בערך, שימוש: משחקים כבדים וסירטי hd, תקציב: 1500$ חריגה: 500$ אולי עוד קצת, מחול/מהארץ: מחול , משקל: לא הכי משנה אבל יש חשיבות. חברה מסוימת:לא משנה שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד חזק מאוד (בערך 460m מינימום) ההורים שלי בתילנד ושם זה הרבבבה יותר זול ובדקתי איזה מחשב יש לי לבחור ואני מצאתי כמה מחשבים (אם אפשר בבקשה לענות מהר כי ממש עוד מעט הם לא יוכלו ליקנות תודה רבה) MSI-GX600R-060US ואת Schenker XMG P501 ואת ASUS G53JW ואת Sager NP8690 אם יש עוד תגידו ( לא אמרתי alienware כי הבנתי שזה יקר בלי טעם) והשאלה שלי היא איזה מחשב מהסדרות האלה מומלץ (מתוך כל סידרה איזה הכי מומלץ לדוגמה: באסוס וכו) ואיזו סידרה מומלצת (בבקשה לפרט) אם יש אתר בעיברית לסקירת המחשבים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. acer extensa 5620z t2330 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by Os.Master,

שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by shaikap,

היי. אני רוצה לקנות מחשב חדש, השימוש הכי תובעני בו יהיה הרצת PES. להבנתי מדובר במשחק עם דרישות נמוכות יחסית. Recommended system requirements של המשחק כוללים מעבד Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350 וכרטיס מסך NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X. עכשיו, ממה שאני רואה, מעבדי i7 דור 3 לא נמכרים יותר, אז איך אני ממיר את הדרישות האלה לחומרה עדכנית? האם אני יכול לבחור מעבד i7 הכי זול שנמכר היום? האם אפשר להסתפק אפילו בפחות? כנ"ל לגבי כ. מסך. בשורה התחתונה, אני רוצה להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות, ואם עוד שנה או שנתיים תתווסף למשחק תמיכה ב4K אני ארצה שהמחשב עדיין יוכל לעשות את זה. אין לי הגבלת תקציב קשיחה, אני יכול לשלם עליו גם 4K, אבל נראה לי …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by shlooks,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אם אפשר בפחות כמובן עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות במקביל, פיתוח תוכנה (בעיקר Web, DB, Python). לא משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה על עכבר / מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, SSD של 512 GB שייצטרף לאחד נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Voodude,

יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by bokertov,

היי כולם אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 11.6-13.3 , בתקציב של עד 3500שקל אני מתלבטת בין 2-3 דגמים, ואשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו יודע ומכיר HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: W…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by alergic,

מחשב נייד עם חלקים מהירים לעבודה פשוטה אבל מהירה אין חובה לכרטיס מסך יקר וקרטיס הקול יכולים להיות ON BOARD 80 GB

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by T0-R3ST,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו במהירות 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שפספסתי משהו ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by redead,

המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  25. שלום! לפעמים המסך כבה ונדלק לאחר מספר שניות, והמערכת מודיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ונעשה עליו RECOVERY. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לעזור? בנוסף רציתי לדעת שעם הקנייה שלו, לא קיבלתי שום דיסק התקנה של מערכת ההפעלה, ורציתי לדעת במקרה שארצה לפרמט, מה אני אמור לעשות לגבי הנושא הזה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.