ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, נעזרתי בכם בעבר וקניתי מחשב ששירת אותי שנים רבות, אך לצערי הגיע לסוף חייו ככל הנראה. כעת, אני מעוניין להשתדרג ולמצוא את הנייח הבא שלי לשנים הבאות. המטרות הן עבודה משרדית, צפייה בסרטים, תכנות וגיימינג. לגבי הגיימינג, לצערי אין לי זמן להשקיע יותר מידי זמן בכך, לכן לא חייב את המחשב הכי חזק לצורך הזה. מכיוון שבנוסף אליי יהיה עוד אדם שישתמש במחשב, הייתי שמח אם היה אפשר שיהיה (1) SSD ו/או הארדיסק ראשי (שלי) ועוד (2) הארדיסק קטן מבחינת הנפח למשתמש השני שהשימוש העיקרי יהיה לגלישה. אפשר לעשות משהו כזה? פשוט אני רוצה להמנע מצב שבו וירוסים שבטעות נכנסים דרך המשתמש השני, לא ישפיעו עליי. חשבתי להשתמש אולי בכונן חיצוני שאתקין עליו לינוקס,…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי, סרטים, קצת משחקים, קצת עריכת מוזיקה. חשוב שיהיה קל להרחיב זיכרון או כרטיסי קול/וידיאו אם ארצה לחזור להתעסק בעריכת וידאו או תיקלוט אותם זנחתי לבינתיים... * גודל המסך- עד 14", שלא ישתקף (זה מאט?) * רזולוציית המסך- לא כ"כ משנה, לא בטוח אם יש חשיבות ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חובה, מה שיותר נוח לשימוש ארוך במהלך יום- גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי שדור 4 של אינטל שהגיע לאחרונה ארצה מספיק ל-8-10 שעות, אחת הסיבות בגללן חיכיתי. אשמח ליותר מ-5 שעות בכל מקרה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו שאוכל לחבר עמו את המחשב למסך ישן יחסית עם "הכנה ל-HD"- יציאת DVI לדעתי. אולי יציאה אלחוטית- האם זה …
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
משתמש במקלדת לגלישה וכתיבה בלבד. המקלדת שלי גמרה את הסוס. אשמח לקבל המלצות.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
היה הרבה בלאגן בנושא הקודם (מנהלים, אם תוכלו לנעול אותו בבקשה), אז אני פותח נושא חדש עם המפרט הכמעט סופי, אני רק צריך שמישהו שיודע בוודאות יגיד לי אם המפרט הזה מספיק חזק בשביל תוכנות כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ובשביל להפעיל את המשחק CSS (לא צריך משחקים חדשים, רק את זה). מחשב נייד מחברת DELL - Vostro 1500 מעבד: Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista® Home Basic מסך: 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife זיכרון: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM כונן קשיח: 120G 5400RPM SATA Hard Drive צורב: 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability כרטיס מסך: 128MB NVIDIA® GeForce 840…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני צריך המלצה לנייד באזור ה2200 שקל עם חריגה עד 200~300 שקל (די משמעותי בשבילי,חייל) רק אם זה ממש ממש משתלם . אז ככה מטרות המחשב בעקרון הם: 1.עבודה משרדית,גלישה. 2.עבודה בתיכנות ברמה של מתלמד בסביבת עבודה של Microsoft. (אם זה נחוץ c#) * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי? לא מבין בזה. =[ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע במקומות שאני ישתמש בו יש חשמל אבל בכל זאת שהיה זמן ממוצע של כ3שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מומלץ שהיה במחשב אבל לא חייב. * בלוטות? לא משמעותי בשבילי אבל אם יש..... * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה +- אם יש יותר אחלה אם קצת פחות לא כל כך משמעותי. * צורב DVD? גם …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי חברה אני הולך לקנות בקרוב Gaming laptop והתקציב שלי הוא נע בין 5-6 ואפילו קצת קרוב ל7 אלף ומצאתי לפטופ משתלם מאוד במחיר זול אבל אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני מחליט סופית אז השאלה שלי היא כזאת: האם אתם מכירים לפטופ עם מפרט כזה במחיר משתלם ויחסית זול חדש מהחנות? the specs is down below: cpu i7-i5 gpu gtx 1070+ or rtx 2060 16ram 1tb hdd 256-512gb ssd
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הנייד הכי זול שיש עם שני התנאים הבאים: כונן SSD - בגלל מהירות ואמינות כרטיס רשת קווי 1Gb - לבדיקות מהירות יומיומיות. המחשב נועד לעבודה הנ"ל בלבד. ידועה לי האופציה של מתאם רשת לUSB, מעדיף מובנה במחשב בכל זאת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על מחשב נייד MSI PR601 T5800
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לצורך לימודים - אופיס, אינטרנט, משחקים קלים ברשת, סרטים, קצת פוטושופ / פרימייר ושימוש בתוכנת MatLab. טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח. שמתי עין על המחשב Dell Inspiron 1545 T4300. המפרט: לוח אם Intel® Cantiga GM45 Chipset מעבד Intel Dual Core T4300(2.1GHz,800MHz,1MB) 2.0GHz 800MHz מהירות 1MB זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1x2048) 800MHz DDR2 נפח 800MHz מהירות זיכרון איחסון 250GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 5400 rpm מהירות דיסק מסך 15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED סוג 15.6" גודל (1366x768) רזולוציה נתונים טכניים החל מ 2.64 ק"ג משקל Primary 6-cell 46W/HR LI-ION סוללה אחריות ושירות שלוש שנים משך האחריות אלה הם הנתונים העיקריים.…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במגמת תקשורת ואני מעוניין במחשב נייד חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימוש עיקרי: תוכנות לעריכת ווידיאו (adobe premiere), עריכת תמונות ושימוש שוטף באינטרנט שימוש משני: סרטים ומוזיקה. מסך: שיהיה כמה שיותר שטח עבודה ביצועים כלליים: מעבד מהיר , הרבה זיכרון כרטיס גרפי: כרטיס תומך בעריכת ווידיאו באיכות גבוהה *זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום. אשמח לקבל שמות של דגמים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולקבל הכוונה כללית בנושא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
ראיתי את המחשב של דל שיכול להתהפך לטאבלט. איך הוא? בעקרון מחפשת משהו כמו אייפד אבל במחשב נייד חשוב זכרון גדול להורדות וכו מהיר שאפשר להריץ תוכנות קטן תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייברים למחשב HP מדגם dv4000 למערכת הפעלה 7. באתר של hp לא הצלחתי להוריד אותם, וגם מה שיש שם לא תומך במערכת 7. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עבודה אם תמונות ועבודה מישרדית יעשו על המחשב הזה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב נייד של apple macbook pro 15 הנתונים שלו הם 2 גיגה זיכרון מעבד אינטל Dual Core כרטיס מסך 8600 256 מגה 200 ג'יגה זהו בגדול יש לי בעיה קטנה איתו אני ממש אבל ממש לא מבין איך להסתדר עם מערכת הפעלה שלו אז ככה יש לי שתי שאלות * עם אני יכול להתקין עליו ויסטה 32 ביט ? ועם אפשר עם זה נעשה באופן רגיל כמו בכול מחשב עם דיסק כשמעלים את הדיסק דרך הboot * עם בכול זאות אפשרי להתקין השאלה איך אני משיג תדריורים של המחשב לווינדוס עם הוא בנוי למערכת הפעלה של mac ?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: אני אקנה אותו בניו יורק, תקציב של 1000$-1500$. * מטרות המחשב? רוב הזמן הוא יהיה במקום אחד בבית. ישמש לצפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD 42 אינץ', קצת משחקים, אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי?לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- יציאת HDMI דרושה. * בלוטות? לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל הבנתי שמבחינת האחריות הבינלאומית כדאי לקנות DELL. אני רוצה מחשב חזק שלא יעבוד לאט וכל פעולה תיקח הרבה זמן, ראיתי גם מחשבים עם מפרטים די …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם! פעם ראשונה שלי פה בפורום, וראיתי שיש לכם כללים נורא נוקשים... אני מקווה שאני לא אשכח אחד מהם בטעות :-X ככה, מעבד יש לי את הQX9770 extreme edition (השגתי ב"קומבינות"... סתם, לא ;D אבל אני מקבל אותו בחינם) הרכבתי איזה מפרט, בעקרון הסתמכתי על מפרטים אחרים, והתייעצתי עם אנשים. אבל עדיין יש לי כמה ספקות. בעיקר לוח האם - מצד אחד, הבנתי שבאופן רישמי המעבד הנ"ל נתמך רק ע"י לוחות אם מבוססי צי'פ X48. מצד שני, הבנתי שגם לוחות עם צי'פ X38 או P35 עם BUS במהירות 1600MHz יעשו את העבודה. לא הצלחתי להבין אם יש או אין הבדל מבחינת הביצועים... במפרט שהרכבתי הלכתי על לוח מבוסס צי'פ X48, עם תמיכה בזכרונות DDR-3 - אני לא רוצה לקחת עכשיו לוח שתומך רק בזכרונות DDR-2 ושבעתיד אני אצטרך לה…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-