ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר בדיקה בבסט ביי ישנם שני דגמים העונים על הקטיגוריה: compaq presario CQ60-615DX - מעבד Intel® Celeron® processor 900, זכרון 2GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 4500M, הארד דיסק 250GB, כמובן חיבורי wireless, שלוש כניסות usb, משקל 6.6 lbs, עובי 1.7". Acer - Aspire AS5532-5535 - מעבד AMD Athlon™ Single-Core Processor , זכרון 3GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי ATI Radeon HD 3200 graphics, הארד דיסק 160GB, שתי כניסות usb, משקל 6 lbs, עובי 1.5" וגם Multi-in-1 media reader שממש אין לי מושג מה זה. הרצון הוא כלי פשוט להפעלת יישומי אופיס, אינטרנט שהטופ שלו הוא סרטונים ביו-טיוב, אמין ובעל אחריות בארץ כמובן. אשמח לשמוע תגובות בנדון מן המבינים בתחום...בתוד…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של 6000 שקלים ללא ציוד היקפי , כאשר אני מעוניין לרכוש את כל המפרט ממקום אחד כולל הרכבה. יעוד המחשב הוא בעיקר לעבודה בתלת מיימד (סוליד,3DMAX -לא צריך להתחשב ברינדורים מסיבים) ועבודה עם תוכנות גראפיות כמו פוטושופ. מערכת ההפעלה העתידית תהיה ווינדוס 7 (לא קשורה לתקציב). אני לא בקיא ברמת הפרט של חומרת המחשב ואשמח לקבל מפרט סגור ככל הניתן כדי לבצע קנייה ישירה. דברים שכדאי להוסיף, חשוב לי שהמחשב יעבוד בתנאי קירור טובים כדי שלא אשמע אותו מתאמץ . זיכרון גבוה ודיסק קשיח בעל נפח של 1000GB תודה רבה לכולם! מלאתי את הפרטים הבאים אם צריך: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.7K 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה איזה מהם כדאי לי לקחת המטרה היא למשחקים וסרטים Qosmio X505-Q860 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460550 * Intel® Core™ i5-430M Processor * Genuine Windows® 7 Home Premium * 4GB DDR3 memory * 500GB hard drive (7200 rpm) * 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® 360M * DVD SuperMulti with Labelflash® * 802.11n wireless * Integrated webcam * HDMI output * harman/kardon® stereo speakers * Fusion® Finish in Omega Black ASUS N61JQ-A1 http://www.xoticpc.com/asus-n61jqa1-order-p-2734.html?wconfigure=yes !! FREE !! UPS GROUND SHIPPING (Use Coupon Code FREESHIP in Checkout - US Only) - 16" HD WXGA LED 16:9 "Glare Type" Super…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
*** הפורום הוא לא מקום לפרסום ***
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש נייד ללימודים (קנייה בארה"ב), הדרישות שיהיה קל יחסית לסחיבה (להסתובב בקמפוס\מהבית לאונ') אפשר יהיה לתכנת עליו - בהתחלה הייתה בטוח שמתחת ל15 לא ילך, מצד שאני אני כבר לא סגור על זה, אם למשהו יש נייד קטן יותר ומתכנת עליו (או ניסה לתכנת) אני אשמח לשמוע חוות דעת לגודל. בהנחה שהוא באיזור ה15" מקלדת מלאה היא עדיפות גובהה. סוללה שתספיק ל4~ שעות של שימוש קל-בינוני (עבודה עם IDE\גלישה אלחוטית) כ.מסך ייעודי שיוכל להריץ משחקים ברמה של L4D (ניצול הסוללה במשחקים לא רלוונטי כי אם אני אשחק הוא יהיה מחובר לחשמל). התקציב הוא באיזור ה1K, אבל אם אני אמצא מחשב שיתאים לדרישות אפשר יהיה להתגמש לכיוון ה 1.5
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: CPU2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] Memory3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB HD320 GB (5400) Display15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPUNVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical DeviceLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support SoundAltec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד שיהיה חזק למשחקים של היום ולתוכנות עריכה של גרפיקה כגון קוראל דראוו, האם אפשרי למצוא נייד בסביבות המחיר הזה? הסתכלתי באייבורי ויש להם מחשבים ב4900 משהו כזה... תודה על כל תגובה דפנה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה. גודל מסך 15 אינץ או גדול יותר. המחשב ישמש גם לקריאה של תוכניות אוטוקאד. מעדיף עם כונן SSD חשוב לי שיהיה אמין ונוח. איכות תצוגה טובה זמן בין טעינה לטעינה פחות חשוב.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עיקר השימושים הם גלישה באינטרנט מוזיקה ואולי משחקים קלילים.. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני כרגע מתלבט בין נייח לנייד, המחשב צריך להריץ כל משחק אפשרי בהגדרות בינוניות-גבוהות יותר לכיוון הגבוהות (לא אולטרא). לא מפריע לי המשקל של המחשב וגודל המסך מעדיף 15 אינץ אבל לא חקוק באבן. האם אני יכול למצוא מחשב כזה שעולה בסביבות ה10 אלף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בס"ד באתר של שלנובו יש אופ' לשדרג את האחריות הסטנדרטית באורך שנה לאחריות 3 שנים בבית הלקוח תוך יום עסקים אחד. לא משנה היכן חיפשתי, לא הצלחתי להבין איך אני בודק אם האחריות הזו תקפה בארץ או לא. חיפוש בפורום העלה לינק שכבר לא זמין. מישהו ניסה/ יודע איך אפשר לדעת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד שישמש אותי בלימודים (אופיס?) ובשעות הפנאי (מוזיקה - סרטים - רשתות חברתיות?). לא גיימר...
-
היי חברה, אני חדש פה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש לגרפיקה ותלת מימד, פלאש פוטושופ עריכת וידאו וסאונד כל הבלאגן.. אני צריך משהו טוב אבל לא יקר כי אין לי תקציב ואין לזה סוף... חשבתי משהו בכיוון כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤864 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=527 GIGABYTE GA-EP45-DS3L SATA2 FSB1600 ¤579 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=549 2 X Kingston 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz CL5 ¤224 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=609 Western Digital WD3200AAKS S-ATA II - 320GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY ¤285 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=64 Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤770 http://www.bit-tech.co.il…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם בבקשה! מעוניין לקנות את הלנובו יוגה 910 מבסט באי בימים הקרובים. ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, הדגם שאני רוצה זה ה512SSD עם 16GB ראם 4K. עולה שם כ2000 שקל פחות מהארץ. ממה אני צריך לחשוש? והאם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת עליו.. בבקשה דחוף ליום יומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח לעבודה עם תוכנות עיצוב גרפי : photoshop ו Autodesk - Revit. זה לא יהיה למשחקים או מתוכנן לOC. רק עבודה עם התוכנות לעיל וכמובן אינטרנט, אופיס וכו. ישנן כמה דרישות מהמפרט - 1) אני מעדיף פנטיום Intel Core 2 Duo , קצת לתמוך בתעשייה שלנו 2) זכרון 2 גיגה , לא פחות. 3) אני יודע שזה מוגבל כספית קצת, אבל אני אשמח אם יהיה אפשרי להכניס מסך 19 למפרט, אבל גם 17 עם אופציה לחריגה הולך.. 4) המפרט צריך לכלול את כל הנלויים ( מסך, עכבר + מקלדת, צורב DVD, כרטיס רשת וכו ) תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-