עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD חדש (עוד לא החלטתי אם 256GB או 512GB) אבל אני די החלטתי ללכת על ממשק ה-M.2 (יש משהו שאני מפספס). ראיתי דגמים שונים ברשת, ואני לא בטוח מה מהנתונים הוא זה שאני צריך להסתכל עליו. להלן חלק מהדגמים שמצאתי בטווח התקציב שלי: Intel 600P Series Samsung 960 Evo Toshiba OCZ RD400 WD Black TeamGroup T-Force Cardea Corsair Force MP500 ADATA XPG SX8000 Plextor M8PeG Patriot Hellfire PNY CS2030 אני לא מכיר את השחקנים החדשים בשוק האיחסון, את המוכרים לי הדגשתי. כמובן שאשמח לשמוע על המלצות אחרות בטווח המחירים הזה. אני מחפש דיסק מהיר ואמין לאורך שנים.…

2. Started by k534d,

https://pcpartpicker.com/ האתר הינו אינדקס של חלקים למחשב, והוא מאגד בתוכו גם השוואת מחירים וקישור לחנויות בחו"ל (לא רלוונטי עבורנו). אבל מעבר לזה מה שהוא כן מציע לנו: בעת בניית המפרט ניתן לראות תאימות של כל החלקים הוא מתריע כאשר אין קירור, או הכרטיס לא מתאים למארז וכדומה, בנוסף הוא נותן הערכה של כמה כח דורשת המערכת. בנוסף לכל זה ניתן לראות מפרטים שאנשים הרכיבו ניתן לראות שילובים של חלקים עם חלקים אחרים על ידי חיפוש, וכמובן ביקורות של הגולשים. אין לי שום קשר לאתר או לבעליו אבל חשבתי לשתף את הכלי הנ"ל אני מוצא אותו מאוד שימושי גם בישראל.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא לעבודה ממושכת באפטר אפקטס / פרימייר ושאר תוכנות אדובי ויכול להיות ששימוש קל בתוכנת C4D אני גם אשחק פה בו מידי פעם ולא חשוב לי שיתאים למשחקים הכי חדשים וחזקים אבל שכן יהיה אפשר לשחק בו בלי להתבאס עוד שנה שנתיים קדימה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 / TITAN FALL 2 / OVER WATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אשמח להערות, זה המפרט - הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 [AMD - AMD RYZEN 5 1500 - Box - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX...[/url] שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 899/881 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 [ - ASUS - PRIME B350M-A - Socket AM4 - AMD B350 Chipset - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - 2x PCIe 2.0 x1 - 6x SATA - 2 x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 4x USB 2.0...[/url] אספקה מסוף מרץ - שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 445/436 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח - Corsair - 16GB (2x8GB) DDR4 32…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity , תדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש שני מחשבים שונים אחד בגודל 15 אינץ והשני 17 . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/סטודנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by MujinTengu,

1. התקציב המקסימאלי הינו 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : סקייפ, יוטיוב, קריאת מסמכים, זיכרון אחסון גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: סקייפ, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מקלדת עכבר ומסך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הרכבת מחשב בחנות? כן, לכלול ווינדוס 10 ושירכיבו את המחשב בחנות 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? השנה ביוני 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/ח…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…

9. Started by gadi01,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE GTX 1070 xtreme ganing אני מתלבת המון בנוגע למסך המושלם לכרטיס מסך שלא יהיה אובר ... ושלא יהיה פשוט מידי אני רוצה שיהיה מושלם תקציב של 1700 גג ... לא יודע אם זה חשוב אבל גם מעבד טוב יחסית, i7 6700

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Höd Aşulin,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=105979 אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא אבל אני מעוניין לדעת האם הזיכרון 3000mhz יהיה טוב עם זה מצד אחד הבנתי שרייזן תומכים עד 3200mhz אבל מצד שני ראיתי סרטונים שאנשים עושים איזשהו משהו בביוס כדי להפעיל את זה רציתי לדעת אם אני צריך לעשות איסה אוברקלוק או משהו בביוס כדי לגרום לזכרונות לתפקד על 3000 הרץ

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. היי חברים, אני מחפש מחשב נייד. השימושים הם משרדיים (אינטרנט, מסמכים, וכו'). בגדול חשבתי על מסך בינוני 13.3 בערך, כונן SSD, עדיף מעבד I5 כדי שיהיה רלוונטי ומהיר להרבה שנים (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אפשר גם I3) סוללה סבירה (לרוב ישמש בבית כמחשב ראשי אבל חשוב שידע להיות נייד לפעמים). ללא צורב. אין גם צורך במערכת הפעלה. מבחינת תקציב, מעדיף לסגור את העניין בכמה שפחות (עד 2500 - 3000 ש"ח באילת), אבל מוכן גם לחרוג במידה ושווה. חשבתי על המחשב הזה - לנובו 13.3, עם I5, SSD, 8G RAM, מסך HD. איך המחשב? מבחינת איכות בניה, חיי סוללה? מהבחינות האחרות?האם מישהו התנסה איתו או עם מחשב דומה מהסידרה? והאם יש לכם המלצות נוספות למחשבים ניידים אחרים, בערך באותה הקטגוריה? מתכוו…

12. אורח אורח7
    Started by אורח אורח7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה והקלטת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. אורח מבא
    Started by אורח מבא,

שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה, לימודים (אופיס) וגיימינג קל (סקיירים, דיאבלו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרבה אופיס, מוזיקה (אייטונס בלבד), אינטרנט ותוכנות של שוק ההון (אין לי מושג את הדרישות, אני לפני תחילת לימודים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - סקיירים, דיאבלו וכו'.. דברים קלים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360 http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית מסורבלת יותר. בנוסף כל הד…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. אורח Syrex

אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  19. אורח LIRON231
    Started by אורח LIRON231,

היי חברים אם אפשר עזרה אשמח תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Liroy Levi,

תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי:כמה שיותר יותר טוב אבל לא להגזים האם לתת דג…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by zaprodil461,

שלום אני מחפש מפרט גיימינג עד 2800 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באיזור ה 100 שח רק אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם גלישה באינטרנט,סרטים וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. עולם פתוח,יריות,ספורט וכו. -מ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  22. מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  24. אורח Bozoglo
    Started by אורח Bozoglo,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים