ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מה כדאי יותר? האם יש בעיות בטאצ' של היוגה 2? מדובר על מעבד i5 עם 8 גיגה זיכרון משתמש עסקי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת כמה זמן אני יכול לעבוד על המחשב עם רק הסוללה (לא חיבור חשמל) כשהסוללה היא מלאה? מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=594700 בנוסף הוספתי עוד ג'יגה זיכרון למחשב = 2 ג'יגה! תודה לעונים, gbguy
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנטית לתואר שני - עבודות אופיס אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה ושקטה לעבודה ממושכת - איכות בניה טובה * משקל רצוי? קריטריון חשוב מאד - כמה שיותר קל!!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד, מחשב נייד לסטודנטית שלומדת UXUI כרגע, ומשתלבת בתחום הזה בהמשך. שימוש בתוכנות: Photoshop, Illustrator, Adobe xd, Figma תקציב - עד 4000 שקלים גג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים ושימושים בסיסיים, ותוכנות של UXUI דרישה לנפח גדול של זכרון - 16 ג'יגה מינימום 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך גדול יחסית - 15 ומעלה אבל מצד שני שתיהיה יכולת למשקל קטן (לס…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לאחר כמה שנים טובות עם מחשב של לנובו מדגם y5070 touch שכבר מתפרק אני מחפש מחשב נייד חדש של דל (בגלל האחריות שהיא בין הטובות שיש ) מה שחשוב לי זה : מעבד מדור 13 של אינטל(אשמח להסבר מה ההבדל בין הסדרות של המעבדים ) כי מזמן לא רכשתי מחשב השימושים העיקריים צפייה ואחסון סדרות משחקים לדוגמא gta החדש שיצא בעתיד ועוד חיבור כבל רשת Type c ומקלדת מלאה ומוארת מה שהכי חשוב אחריות בבית הלקוח
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עמוד לקנות מחשב שבעיקר עומד לשמש אותי למשחקים המפרט הנוכחי AMD ATHLON XP 2500 ------------------------------------------------------ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ ------------------------------------------------------ ATi Radeon 9700 PRO ------------------------------------------------------ EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 ------------------------------------------------------ כל שאר הדברים אני קונה בהזדמנות אחרת חוץ ממארז אם למישהוא יש המלצה לגבי מארז ?? האם כדאי להמתין עד שהכרטיס החדש של ATI יצא לשוק ??? ובכלל הצעות ושיפורים יתקבלו בשמחה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב נייד. האם המחשב נייד הזה טוב? Intel® Pentium Dual Core 2.20GHz 4,096 (2,048 + 2,048) MB RAM Mobile Intel® GMA 4500M כרטיס מסך מחיר: 2664 שח
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לבאי ובאות הפורום, מחפש מפרט למחשב גיימינג תקציבי. אני יודע ש- 2.5 אולי קצת מגרד את התחתית של מחשב למשחקים, ולכן אשמח גם לשמוע עד כמה, אם בכלל, מחשב כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלוי במה שהוא יוכל להריץ! בתקווה, משחקים חדשים כמו GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב המיועד למשחקים ושימושים כלליים (גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וכו') + אופציה ל OC קל. אני ארכוש בנפרד E6600 (אני משיג אותו בהנחה) כך שהמפרט חייב להיות מבוסס אינטל ואין צורך לכלול מעבד בתקציב. יש צורך במקלדת ועכבר איכותיים - חשבתי על G5 או MX518 + לוג'יטק Media Elite שעולים בערך 400 שקל. אין צורך ברמקולים (ברשותי ATP3). בנוגע למסך חשבתי על 971P או VP930. חשבתי על המפרט הבא: 514 לוח אם ABIT IB9 (האם כדאי ללכת במקום על GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 שעולה 660 ?) 730 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 1,734 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E (האם יש כרטיס MID ששווה ללכת עליו או לחכות לו בסכום של כ 1200 שח ? פשוט …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Savings Total Price EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Item #: N82E16814130082 Return Policy: Standard Return Policy Replacement Plan -- $59.99 3 Year Service Net 1 Peripheral Extended Plan -- $59.99 $20.00 Mail-in Rebate $294.99 Arctic Silver Ceramique Thermal Compound - OEM Item #: N82E16835100009 Return Policy: Consumable Items Return Policy $4.99 GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA= - Retail Item #: N82E16820144062 Return Policy: Standard Return Policy $104.99 ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - R…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מKSP אם אפשר חבר שלי קונה רק משם בלי פיצולים רק שם
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חשבתי להשקיע בזה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndor22&c=us&l=en&s=dhs&cs=19 כי רציתי את הבטריה של 9 תאים אבל אמרו לי שזה לא שווה את הכסף ובשביל השימושים שלי אפשר להשיג ביותר זול ולא פחות טוב. עדיפות לDELL עדיפות לבטריה של 9 תאים תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב כבר בן 7 שנים בערך, ולצערי בזמן האחרון אני שם לב שהוא כבר לא עומד בצרכים שלי. אני חייל ככה שהייתי מעדיף לא להוציא יותר מדי. - תקציב של עד 2,500 ש''ח. מעדיף לא לחרוג, ואם יש אופציה, אפילו להוריד כמה מאות. (רק מחשב ללא שום ציוד היקפי / תוכנה). - השימושים מהמחשב הם מוסיקה, אני משתמש במחשב כדי להקליט ושם לב שהמחשב לא מצליח ''לסחוב'' כשאני מתחיל להפעיל הרבה פלאגינים ושירים מתחילים לקבל הרבה טראקים. אין צורך בכרטיס קול כי אני אשתמש בחיצוני הקיים. - בנוסף, חשוב לי שהמחשב ישמש אותי גם למשחקים, ושאני לא אצטרך לחשוש שמשחקים חדשים לא ירוצו עליו. משחקים שאני משחק בעיקר הם COD, GTA וכו, אם זה משנה. - אשמח למחשב שבעתיד אוכל פשוט לשפר במ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב. אחי מחפש מחשב קטן בכמה שפחות בוצאה לצורך ניגון סרטים ב-1080P תלת מימד, תקציב דיי נמוך. בניתי לו את המפרט הבא, ורציתי לדעת אם הוא יענה לדרישות: מעבד: INTEL G640 לוח: H61 זיכרון: 4GB 1333 כרטיס מסך: RADEON HD6450 מארז אני כבר ימצא משהו ודיסק קשיח כבר יש לו המחשב יענה לדרישות ויוכל לעמוד בסרטי 1080P ותלת מימד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ללימודים, שימושים רגילים, עבודות כתיבה אינטרנט, לא משהו יוצא דופן אני מעוניין ברכישת אחד מהדגמים של ASUS ZENBOOK. קצת התבלבלתי עם זה אז אם תוכלו לעזור לי יש 3 דגמים ששמתי עליהם עין ZENBOOK UX306UA UX310UA (שלפי מה שהבנתי עוד לא הגיע לארץ) ו UX303UB . הדגם 303 הוא יותר ישן, אך הבנתי שבשנה האחרונה אסוס הוציאה את אותו הדגם רק עם מפרט משופר מאוד (מעבד i7 , דיסק 512 SSD ו 960 כרטיס מסך, שנותן פייט חזק לדגמים "היותר חדשים") הסתכלתי וקראתי על סקירות באינטרנט של המוצרים, שלושתם טובים. נוציא כרגע את 310UA כי הוא עדיין לא הגיע, השאלה מה הייתם ממליצים לרכוש. מבחינת הנתונים הם כולם מאוד זהים, גם ח…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 (לא נעול על 2000 במידה ויהיה שיפור רציני ברכיבים ניתן לחרוג) 2. מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט + אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך+מקלדת+עכבר( לא כלול בתקציב) 4. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 5. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב מיועד לסבא שלי לכן אין צורך בהארדיסק גדול במיוחד בנוסף אשמח להמלצה למסך גדול חשבתי על SAMSUNG T260/T240 חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו בקלות (גודל נקודה גדול) המחשב יקנה ב TMSFOX תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-