ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עם סלולאר משלב טאבלט של לנובו, אבל ממש לא מבינה ולא יודעת האם הוא טוב או כדאי. אודה לך מאוד באם תוכל לסייע ולתת חוות דעתך עליו. http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..159.&... תודה מראש ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני עורך דין עצמאי, בקרוב (אינשאללה) חוזר לספסל הלימודים. אני צריך מחשב נייד לעבודה במשרד ובחוץ, וקצת למשחקים כמו gta 5 או bf4. אפשר לומר ש10- 15 אחוז מהזמן יהיה למשחקים והשאר לעבודה ולימודים. רוב הזמן המחשב מחובר במשרד למסך חיצוני גדול. ההתלבטות: ASUS GL502VS עולה בערך 9,100 ויש לו מעבד 7700HQ, כרטיס מסך GTX1070, זכרון 32 גיגה. המסך בגודל 15.6 וקצב 60HZ. הוא שוקל 2.2 ק"ג כך שהוא נוח לנשיאה. אפשרות נוספת וקצת פחות ריאלית היא ASUS G701VI שעולה 14,000 ש"ח, עם מעבד 6820HK, כרטיס מסך GTX1080 ו- 64 גיגה זיכרון. גודל המסך 17.3 בקצב 120HZ. פלוס נוסף שלו זה 2 כונני SSD של 512 גיגה במקום כונן אחד של 256 ועוד דיסק של 1tb sata שקיים…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לעיצוב וזקוקה למחשב נייד (נייח זה פשוט לא פרקטי לצערי, כי הבנתי ששם המפרטים טובים וזולים יותר). בעיקר חשוב שיצליח לסחוב תוכנות תלת מימד וגם להריץ כמה מהן במקביל בלי לקרוס. כמו כן רצוי אחד כזה שיחזיק ל-3-4 שנים אם אפשר. תודה לעוזרים! חג שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה, כל עוד זה שווה את המחיר ויש תמורה עליו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500, אבל עדיף לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הנייד של אסוס ux330, אבל צריך לעבוד איתו בעיקר בחוץ בטבע, באור שמש. אם יש לכם אותו, אשמח לקבל חוות דעת האם האור של המסך מספיק חזק. אם לא, אשמח לדעת על מחשב נייד אחר שאפשר לעבוד איתו באור יום (לא בצל). תודה ליאב
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
פרימייר, אפטר, אילוסטריטור ופוטושופ (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מטרת המחשב בעיקר לגיימינג ובנוסף לעבודה עם מכונות וירטואליות. אתם יכולים להתייחס למפרט ללא / או עם המסך ולתת חוות דעת לגביו. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58df7cc9db485 תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם חוות דעת על המפרט הנ"ל. אשמח לקבל הערות/שיפורים אם ניתן. (יש ברשותי דיסק קשיח של 500 GB שאני מוסיף) http://www.tms.co.il/preview/spec/sp8thnj2 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 7700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1381 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪99 לוח אם: Gigabyte GA-Z270X-ULTRA Gaming כמות: 1 - מחיר: ₪690 מארז: Corsair Carbide Series® SPEC-ALPHA Mid-Tower Gaming Case — White/Red כמות: 1 - מחיר: ₪317 ספק כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: DDR4 8GB …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בגלל שהמחשב שלי עושה בעיות כבר חצי שנה ואני רוצה להעביר חלקים מהמחשב למחשב החדש. המחשב שהזמנתי: i7 7700K Corsair Hydro H60 Gigabyte GA-Z270 Gaming K3 Fractal Design Define R5 Blackout ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Samsung SSD 500GB 850 EVO M.2 …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את witcher 3 בגרפיקה גבוהה (מעבר לדרישות הספציפיות של המשחק הזה אין לי עניין בעוד משחקים ולכן אני מעוניין לצמצם הוצאות ולא לקנות מחשב חדש מאפס). הבעיה היא שאני לא בטוח שזה עוד אפשרי בשבילי לשדרג את המחשב שלי כאשר יתכן הרכיבים המתאימים לי יצאו מיצור או אינם נמכרים בארץ יותר. אני צריך לשדרג מעבד וכרטיס גרפי ומעוניין להוסיף עוד ראם למרות שהוא עוד אמור להספיק. אני מסתמך עד הדרישות המומלצות של cd project אם הדרישות שלהם לא הולמות את הדרישות בפועל אשמח לדעת גם מזה בבקשה לוח האם שלי הוא H77 G3H המעבד הנוכחי הוא i5 3570K כשאני צריך לשדרג ללפחות לi7 3770 הכרטיס גרפי הוא HD7800 הראם הוא gskill ares 1600 4x2gb. …
-
שלום לחברים בפורום...ברשותי שני לוחות אם-הראשון הוא של ASROCK-H71M-DGS ...והשני הוא של INTEL-DH61CR... איזה אחד להעדיף...?...תודה
-
היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עליו אחריות יותר ומכיל תחלקים הבאים: מעבד:Intel 4570 haswell core i5,3.2ghz box לוח אם: Asus h87-pro זכרונות: Corsair xms3 8192 (4096mbX2) cl9 1600 כ.מסך: Gigabyte gtx780 GHZ edition 3GB GDDR5 צורב: Asus dvdrw drw-24b5st sata-X24 מארז: Coolermaster CM690 II advanced usb3 black ספק כח:Seasonic s12ii 620W bronze דיסק קשיח: Seagate 1TB SATA3 מסך: DELL ultrasharp led 24" u2412m ips panel המחשב הוא מחשב גיימינג, שמור מאוד ונקי, נמכר בלי ציוד הקפי.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מבצע שדרוג זוחל למחשב קיים. המטרה הסופית שלי היא מחשב עדכני במארז קטן. יש לי כרטיס מסך TI 1500 של EVGA (מאוורר אחד פרופיל קטן). החלקים שאני צריך - מעבד, קירור מעבד, לוח-אם MICRO ATX, מארז, זיכרון 8GB. בשלב זה לא ספק (יש לי של קרוסאייר 750W, לא מודולארי. אני מקווה שאוכל להשתמש בו במידה והוא לא יעורר בעיית זרימת אוויר וניהול כבלים). התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח. (מאה שקלים לכאן או לכאן אפשרי, אבל אני מעדיף לא לפרוץ את התקציב). הזמנה מאמזון בהחלט על הפרק למעט לוח וזיכרון שאני מעדיף אחריות בארץ. מעבד - אני לא מבצע OC. מדובר בביצועים מהקופסה. עד כמה ההבדלים בין i5 7600K ל- i5 7500 משמעותיים? קירור מעבד - שקט בפרופיל נמוך. שלא יעורר בעיות במארז קטן. לוח אם - האם…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, חברה שלי מתחילה ללמוד בשנה הקרובה באוניברסיטה, והיא מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותה ללימודים. היא מתכננת ללמוד לימודי כלכלה, פילוסופיה ומדעי המדינה. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, אבל לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לימודים וגם סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אופייס בסיסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-