ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח לקבל המלצה עבור נייד, כשעיקר העבודה היא ניתוח קבצי נתונים גדולים (לפעמים דרך EXCEL), וכתיבת קוד לצורך בניית אפליקציות מתאימות. כעקרון, הזכרון החיצוני צריך להיות גדול ככל הניתן, ואני מתלבט לגבי צורך ב-SSD וכן מעבד שיתאים למשימות הנ"ל. מסך - 14 -15.6 אינטש. גרפיקה והרכב מעטפת לא מאוד משמעותי. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שהמחשב כל הזמן ממזער לי משחקים אחרי חצי דקה בערך. לא משנה איזה משחק! ראיתי פה דיון על זה ואמרו שזה בעיה בZA ואין לי מושג מה זה ZA מישהו יכול לעזור לי בזה??????
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לבחור מחשב נייד. משתמש בעיקר בבית. צריך להיות אלגנטי וקל משקל. מסך לא מבריק. CDROM אפשר חיצוני. תודה!
-
שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא, מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפיה ישירה, הרצת קודי, גלישה ברשת עם הרבה טאבים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין משהו מוגדר, לא יהיה 4k או משהו מטורף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, לא יהיו משחקי מחשב כרגע, אבל אשמח שתהיה אפשרות לקנות בעתיד כרטיס מסך ולשחק משחקי חברה …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מעבד + לוח אם: 1690 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 7600K 3.8Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 479 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1859 ₪ - * מבצע לחברי הפייסבוק בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G G1 Gaming דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 210 ₪ - * בהרכבת מחשב * - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 435 ₪ - * מבצע * - ZALMAN Z3 Plus Black (4x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מה אתם חושבים על המפרט???? ואני לא בטוח אם הספק קטן הזה מספיק אם אפשר חוות דעת על המפרט ועלה הס…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 א) עד 5 זה מצויין, אפשר להביא יקר יותר - יש אופצית רכישה מארה"ב. 2. מה שימושי המחשב (- עבודה משרדית, סרטים, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג עוצמתי, אבל גדול מאוד פיזית. עקב מעבר דירה, אני צריך מחשב נייח קטן ונוח. זה המפרט כפי שאני זוכר אותו בערך: מארז full tower של nxzt ספק כוח gold 750 של סיסוניק I5 6600k Noctua d-15 Gtx 1070 g1 Gigabyte z170 gaming k3 שני כרטיסי זיכרון 16 gb כל אחד, 2133mhz, ddr4. הארדיסק 2tb של סקייט Evo 850 250gb 4K 24 dell p2415q באמת יופי של מערכת לגיימינג כמו שאתם רואים. אני צריך מחשב קטן (mini itx) שיהיה מהיר, ויחזיק משחקים בצורה סבירה. אני רוצה להוציא את המקסימום מהחלקים שיש לי בבניית המחשב החדש. חלקים שאני אצטרך למכור: כרטיס מסך, לוח אם…
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד טוב עם אנדרואיד סטודיו, הבנתי שכדאי לקנות כונן ssd וזיכרון ראם 8gb לפחות, כשאני נכנס לאתרים של חנויות שונות יש רשימה של רכיבים שונים שאפשר לבחור מהם. אני רוצה לוודא שאני קונה מחשב שהלוח אם למשל יהיה מתאים למעבד (לא רואה שם איזושהי אינדיקציה להתאמה/חוסר התאמה בין הרכיבים השונים) אשמח לקבל מפרט של מחשב נייח/נייד בתקציב של עד 6000₪
-
לשימוש באנדרואיד סטודיו (יומיומי) רמת שקט 8. לא צריך מערכת הפעלה (אשמח להמלצות לגבי איזה גרסת linux הכי מתאימה) ללא עכבר ומקלדת. שיהיה כניסות usb,hdmi כרטיס רשת וwifi כרטיס מסך פשוט.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם בבקשה! מעוניין לקנות את הלנובו יוגה 910 מבסט באי בימים הקרובים. ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, הדגם שאני רוצה זה ה512SSD עם 16GB ראם 4K. עולה שם כ2000 שקל פחות מהארץ. ממה אני צריך לחשוש? והאם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת עליו.. בבקשה דחוף ליום יומיים הקרובים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ).תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. Core i7 אך אפשרי i5.אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות! http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=103081&sw=G2460PF-PC!1&work=y&sn=S23E200B!1&products=BX80677I57500!1|PRIME-B250M-A!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|GV-RX480G1-GAMING-8GD-PC!1|WD10EZEX!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|ECB2020-NE650M!1|UCACO-AP110-GBB01-PC!1|SERVICEFORUM!1|G2460PF-PC!1| או מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצליח להוסיף את הטופס קנייה אני מפרסם פשוט מהפלאפון. אני מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר עד 2500 או שווה עד 3000 מחפש לעבודה משרדית,לימודים,לימודי תכנות אפליקציות אולי בעתיד, תוכנת קודי, סרטי 3d. גודל מסך עדיפות מעל 14. מעדיף אם אפשר ארדיסק רגיל + ssd (אם אפשרי בתקציב) עדיפות על חנות כמו ivory,ksp,tms,א.א. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במחשב בן 7 והנה הפירוט: מעבד אינטל intel I7 870 Tray 1156\1333\2.93Ghz\8MB לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון kingston DDR3\2GB\1600Mhz\CL9\Hyper X BLU דיסק קשיח של SAMSUNG 1TB מארז ATX חברת ANTEC דגם 300 ללא ספק ANTEC 300 כרטיס מסך Geforce GT s450 1024MB צורב חברת LG SATA OEM ספק כוח SeaSonic SS-500-ET 500Watt מארז למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO VER.2 הבעיות שלי עם המחשב: אין כרטיס WIFI מובנה. אני מנסה להפסיק להשתמש בכרטיס WIFI שמתחבר בUSB. אין BLUETOOTH מובנה. המחשב נהייה עיטי במשחקים. יעוד המחשב: אני רוצה להשתמש במחשב למשחקים יחסית כבדים אבל לא…
-
תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-