ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מבקש מפרט למחשב לעבודה בלבד. המחשב אמור לעבוד כמה שעות ביום, בעיקר עם drupal וקצת עם scribus. דרושה תמיכה טובה בוירטואליזציה. התקציה הוא 3500 עם אפשרות דחוקה לחריגה קטנה. חשוב לי שהוא יהיה חזק וחדיש למשך כמה שנים ולא יתיישן במהירות ולכן חשוב לשמור על אפשרויות שידרוג. לא מתוכנן OC. השקט חשוב ברמה של 7 מתוך 10. חשובה איכות צליל בהאזנה למוסיקה. דרוש גם מסך, נראה לי לקחת את samsung 2333t למען העיניים. דרושים גם צורב, עכבר ואל פסק. (ולא- מקלדת ורמקולים) אני ירושלמי אבל גם ת"א זה בסדר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ישנן כעקרון שני הצעות (אם יש מקום לשיפור אני אשמח לראות) 1) Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $193.00 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 נראה לי שהמחיר עוד יוזל במשך השבוע הבא Open Box: SAPPHIRE 100155L Radeon X1800GTO 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 Video Card - OEM $144.99 ס"כ 531.99$ 2) Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $240.00 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 נראה לי שהמחיר עוד יוזל במשך השבוע הבא Leadtek PX7…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך ושיעבדו ב dual
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי הרכיבים הבאים שהם מצויינים למחשב ביתי שאני רוצה לבנות: מארז שקט אנטק סונטה + ספק הכח האיכותי שלו. קירור למעבד שנרכש לאחרונה של זלמן Zalman CNPS5X SI Edition 2 דיסקים קשיחים רגילים מהמחשב הישן. מערכת הפעלה חלונות 10 HOME. האם יש ספק מחשבים שאפשר להזמין אצלו מפרט ולהביא איתי כנדוניה את הרכיבים שכבר יש לי כדי שירכיב אותם במחשב שאני מזמין ׁ(ובכך להוזיל העליויות)?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ראשית תודה לכולם, שנית להלן השאלות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ש״ח ~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זהו לפטופ אני חושב שהשאלה לא רלוונטית 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל יותר חשוב שלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה חזק הרבה זיכרון לפחות 8 עבודה מרובה עם מערכות ווירטואלי VMWARE וכדומה אשמח להצעות הכוללת גם ארדיסק SSD רצוי I7 QUAD CORE ראיתי את http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350470490210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_11059wt_1139 הבעיה רק עם הארדיסק אבל אפשר להסתדר ולקנות מאוחר יותר SSD מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, אני (יותר נכון חבר) מחפש מחשב נייד חדש, אני כבר לא מתמצא בכל החידושים האחרונים, אז משאיר לכם את התפקיד החשוב הזה ! התקציב הוא עד 4000 שקלים, יש אופציה לחריגה. המטרה לקנות לטווח הארוך כמה שאפשר אז מעבד I7 חשוב שיהיה קליל,אמין,מהיר השימושים העקריים הם ביתיים וללימודים * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים HD * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל. מיועד להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי רוב הזמן ימצא במקומות עם חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כו…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. אפשר לחרוג אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש קל בתוכנות Solidworks ו Autocad. סיכומים וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן, אבל 256 בלבד, אז עדיף שלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד E7200, שני ג'יגה DDR2-800 ו-9600 GSo. אני משאיר את המארז/ספק/פריפריה ומתכנן על 2 "פעימות" של שדרוג: 1) i3 2100 + H61 + 4GB 1333 -> בין 900-1000 ש"ח כיום. 2) כ. מסך: 6850/6870/460/560 (לא Ti), עוד לא החלטתי -> בין 700-1000 ש"ח. השאלות שלי: א': אם אני מבצע אותן בהפרש של חודשיים, עם איזו מהן כדאי להתחיל? (מבחינת שיפור בביצועים, צווארי בקבוק בקבוק מהמערכת הקיימת, ירידת מחירים פוטנציאלית וכו'). ב': באופן כללי, אם הבחירה שלי נראית טובה ומאוזנת, או שהייתם ממליצים על משהו אחר. השדרוג הוא בתכלס לצרכי גיימינג בלבד. רזולוציה 1080P. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי גם למשחקים, בעלות של עד 2000 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך, יש לי כבר geforce gt9600, לא כולל מסך. אני כן צריך רמקולים ברמה בסיסית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה מחשב נייד שיהיה לסרטים לעיבוד תמלילים לתכנות ולשימוש שוטף הייתי רוצה שיהיה לי גם כרטיס טוב למשחקים חשבתי בכיוון של geforce m8600 gt . לא איכפת לי מהמשקל של המחשב. אני כבר דיי סגור על dell inspiron 1720 שהוא עונה על כל הדרישות שלי מעבד מהיר זכרון גדול כרטיס מסך 8600gt ומקלדת בגודל מלא.. אפילו שהוא קצת יקר... אבל ממה ששמעתי פה השירות שלהם עלוב.ואם מתקלקל לך משהו לך חפש ת'חברים שלך..ושירות הוא חשוב. אם יש לכם לפטופ עם אותם הדרישות ושירות יותר טוב אני אשמח... בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפטופ חדש MSI U123. המחשב חדש מהאריזה. הפעלתי את המחשב ומשום מה אני רואה שהמחשב לא מזהה את המצלמה המובנת שלו. נכנסתי לאתר של MSI ולא מצאתי שם פתרון לבעיה, ניסיתי להוריד כל מיני סוגי דרייברים ושום דבר לא עזר, המחשב פשוט לא מזהה את המצלמה. מה אני יכול לעשות על מנת לתקן את הבעיה? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שנים ללא PC והצמדות לקונסולות אני חוזר אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים - Asetto Corssa Compatizion לא Asetto Corssa הרגיל ו BeamNG. אני עם מסך AOC GU127 ומחפש גם לעשות סטרימינג. אני רוצה לקנות מחשב שאני יכול להתחיל איתו את הדרך ולהשתדרג בהמשך. כלומר מחיר מינימלי וכאשר מתפנה לי כסף אני יכול להחליף זכרון או כרטיס גרפי ולא תיהיה לי בעית תאימות. תאכלס, אני מעדיף לא לעבור את ה 5000 או 5500 ומחפש את המחיר הנמוך ביותר.. מקווה שאני מובן במה אני מחפש וזה משהו לא תלוש מדי. תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
לפי המפרט הטכני הזכרון המקסימלי של ה-311C הוא 1GB אבל ראיתי סרטוניט ביוטיוב שמראים שיש חריץ זכרון אחד פנוי, אז אפשר או אי אפשר להרחיב את ה זכרון? וגם במפרטים שאני רואה באתרי מכירות ישראלים כתוב שיש לו כרטיס מסך GMA950, אז רק תרגיעו אותי ותגידו לי שיש לו ION כמו שבאמת צריך להיות לו.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האלן חברים מחפש עזרה בהרכבת מפרט לנייח באזור ה 6 אלף (יכול להוסיף אם יהיה תמורה הולמת). אז ככה בגדול אני צריך אותו : למשחקים ,solid works,solid cam, למידת תכנות, אולי vm וכל מיני כאלה נב כנראה אני ילך על duel boot עם לינוקס ( Ubuntu, mint) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-