ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בתקציב של עד 4K. מעבד i5 עם 8RAM, מסך 15.6'. מבחינת זכרון אני מחפש שילוב של SSD עם כונן קשיח "רגיל" - האם קיימים מחשבים מהסוג הזה, בתקציב הקיים? אם לא, כמה יכול לעלות דבר כזה? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/vrt59ygc למחשב אשר מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים קיבלתי ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם Ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנתי מפרט למחשב גיימינג ואני צריך את הביקורת שלכם לדעת האם יש חומרה לא תואמת או חומרה שלא תנוצל טוב. ואם יש חומרה במחיר דומה טובה יותר מעבד Intel Core i5-7400 Kaby Lake Tray 3GHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce® GTX 1070 WINDFORCE OC GV-N1070WF2OC-8GD 8GB GDDR5 זכרונות Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 X2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2V ספק VS 550 מארז GX 300 מאוור למעבד CoolerMaster Hyper T2 אין צורך בכונן SSD וקשיח אני מעביר מהמחשב שיש לי עכשיו. מסך ברזולוציה 1080X1920 הלוח אם תומך בכרטיסי זיכרון? אני אוכל לנצל את הכוח של הכרטיס מסך במאה אחוז? והאם יש צוואר בקבוק בין חלק מהמערכות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר את המחשב הנ"ל, הכרטיס מסך שלו חלש מאוד, אני רוצה שיהיה מתאים להרצת משחקים (dota csgo) לא משחקים כבדים.. https://gm1.ggpht.com/CSHVN_ThIigguHSWdQ5iEqhnj6cRPdZdLzNN-GeN1DuQYgH9ZJiRHknVimAhJSpF-SEZirNRB0sO-DfpMxW3nDETQFIzIXRlq_CqG4nl4P3ThnktH88JIowM3BwrWZeI_0q5UnIhNTKH2PTQImkUHcDGTFFpA0YGju2f30FlFY6A9ztOK8T3fVcDxLI-AoljKRh4TlkI_7NeuDjVS_Q1_QLUDbIfc8d__CYqReUb4kYGzprxghrzkNw8jA9JkMRtHJ8ilSzsLwuP1cYhhK7-J88RJIbk04CmSFdUicK6AgYFRO2dUZlA-AzARfkZ8UBbxAh6DdiMmGveev0asOgpqAETGLzlo5Zg-VkZXZEEWoLMHmE2Dfncf58OXNwU8eaKD4fOQDsa1rdujNYOpBqhRhvoGhvljeYnJxpiRc1xk1bRFRxGCH7bIxsBrlpThpO73sITL3QFHaIAznvGpNzK4IrzI8O03dqumyzjMnL6FHlyVn3P1AfzKi-FBqry7M83ElfU…
-
שלום, מבקש את דעתכם בהתלבטות בין שני דגמי מחשב נייד, שניהם כוללים מעבד I5, זיכרון 8GB, ודיסק 256SSD. 1. Dell Vostro 5468 - 14 עם כרטיס מסך Geforce 4GB. 2. Lenovo Yoga 510 - 14 עם כרטיס מסך AMD 2GB. אני ער להבדלים ביניהם (רזולוציית מסך, ומסך מגע, וכן לנושא המשקל). השימוש הוא לטובת עבודות משרד (OFFICE, אינטרנט) ולעבודות שרטוט קלות (AutoCad). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, והמלצות (אם יש למישהו ניסיון באחד מהדגמים). תודה מראש.
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים עם דרישות בינוניות. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz Tray ₪857/840 לוח אם GA-H270-HD3 ₪509/499 זיכרון 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - With New PC Only - 1.2V - 288Pin - KVR21N15S8/8 ₪292/286 כרטיס מסך STRIX-GTX1050TI-O4G-PC - ASUS ₪848/831 ssd ASU800NS38-128GT-C-P…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הלך המחשב אחרי 9 שנים... אז כנראה שהגיע הזמן לחדש. האמת מזה שהיה לי מחשב בן 9 אז מובן שאני משתמש קל. אז אני צריך בעיקר למצגות, וורד, טיפה סרטים, ותמונות לאחסון.... בגדול זהו, לא נראה לי שלמשחקים.... ובעיקר שיהיה אמין נגיד לעוד 9 שנים לפחות , ושלא יחשוב הרבה ויתקע.אז התקציב עדיף שיהיה נמוך 1500₪ זה בסדר. עקבתי אחרי הפרסומים פה ולרוב אומרים שאין בנמצא משהו סביר במחיר הזה. למה? מה רע באלו שהמחיר הזה? ובעיקר מהם הדברים החשובים שיש לשים עליהם דגש בקניית מחשב? תודה.
-
דרושה עזרה חיצונית נגעו לי במחשב ומעל שולחן העבודה נעלמה לי תיקייה ואני לא מוצאת אותה אשמח לעזרה חיפשתי בתיקיות אחרות ובסל מיחזור
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב טס לברלין עוד שבועיים איזה מפרט מומלץ ומאיזו חנות מומלץ לקנות שם . מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שח . מה שימושי המחשב ?משחקים און ליין,אופיס ואינטרנט,פייסבוק,סרטים גודל המסך אזור ה 17 אינץ מעבד: מעדיף INTEL I5 או ברמה שלו זיכרון דיסק קשיח לפחות 500GB זיכרון לפחות 4GB 3DDR . האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב אך כן יש צורך בCD . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך להרכיב את המחשב אך מערכת הפעלה אני יתקין
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חייב 150 FPS נעול גם במצב הכי עמוס במשחק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין לי משחקים ספציפיים, בעיקר משחקים שיצאו בשנה האחרונה. צריך גם מסך ככה שאני לא סגור על גודל מסך ורזולוציה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב גודל 24' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-