ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני לומד שנה שניה עיצוב מתעסקת בתוכנות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, cinima4d, after effects * מעדיף מסך 17 אינץ' אבל גם גדלים אחרים יכולים להיות סבבה * עדיף סוללה עם אריכות גבוהה * מינימום הארד דיסק 1T אבל יכול להתפשר אם זה שווה את המחיר לחצי טרה * מעדיף dell כי אני איתם הרבה שנים והם די מוכחים את עצמם * צריך 8RAM * מעבד i7 לפי מה שהבנתי זה הכי כדאי עכשיו * כרטיס מסך סבבה לא ברמה גבוהה אך לא ברמה נמוכה מדי * תקציב של בסביבות 4000 ראיתי את הדגם Dell Inspiron 3721 במחיר של 4,190 http://ksp.co.il/?select=.268..271..413..8..371.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19917&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה, …
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לשימוש ביתי(אינטרנט,סרטים) + ללימודים(שנה רביעית אז בקטנה) הנדסת תוכנה + תיכנות שישמש אותי גם לעבודה בעתיד * גודל המסך? 15.6 , מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב אבל עדיפות לfull hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2-3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 750 + ssd 32 , ו7200 rpm * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell , …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפשת מחשב רק לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית לא יותר מזה... אין לי מושג במחשבים ..אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני אשמח.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 2500 שח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(football manager זה די המשחק היחיד המשוחק), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 מגבייט זכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש חשוב,חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי.האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין צורך בהתאמה בצבעים. מחשב שקט. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב אבל לא התקנה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד מהר ושיהיה ושיגיב מהר לעבודות…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות זה בכל זאת נטבוק,..פשוט איזה נטבוק הכי ממומלץ\הכי טוב בימים אלו? איזה מעבד אטום הכי חזק? ו 2 ג'יגה זיכרון (יותר מזה לא ישפיע נכון?) תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - חיבור לטלויזיה (55" של סוני) בכבל HDMI לצורך ניגון סרטים, הורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא רלוונטי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקציב הוא 4500 שקל אבל אני יכול לחרוג רק עד 4600. אני מתכוון להשתמש במחשב במשחקים. אני משחק: black ops, MW2 ולפעמים css. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות. מעדיף מעדיף שמחשב לא יעשה רעש כמו טרקטור תקוע. () אני בשלב של למידה על OC. כך שאני מעוניין גם לעשות לו OC בגודל בינוני. החנויות שאני מעדיף לקנות בהם:RSM או KSP.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ניידים של HP, שההפרש ביניהם קטן, רציתי לדת איזה מהם עדיף. הראשון הוא עם מעבד p650 PHENOM 2 עם 14 אינץ, 4 גיגה זכרון וכרטיס גרפיקה Radeon HD 4250 http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+AMD+Phenom&%23153%3B+II+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+-+Pewter/2971078.p?id=1218367939608&skuId=2971078&IcsCsid=2-39-1598-25-5-113142-111258-25-1598-20-25-1598-3497-0-1 השני הוא I3-370m עם 15.6 אינץ ו3 גיגה זכרון וכרטיס גרפיקה Intel® HD http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+3GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Biscotti/1623867.p?id=1218273846897&skuId=1623867&st=hp%2…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הי, אחרי 8 שנים המחשב הנוכחי שלי התקלקל והגיע הזמן לקנות אחד חדש. ניסיתי לבנות משהו בעזרת חבר ויצאנו עם הדבר הבא: מעבדים AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1519 קירור למעבדים Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 1 ₪ 256 לוחות אם Asus PRIME B550-PLUS 1 ₪ 648 זכרונות Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 1 ₪ 665 מארזים Fractal Design Define 7 White TG Clear Tint …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא. על רוב הרכיבים אני כבר סגור. צריך עזרה ספיצפית על ספק, מארז,כרטיס מסך וחברה לזיכרון. הייעוד של המחשב הוא פיתוח בעיקר וירוצו עליו דברים די כבדים. בנוסף מדי פעם לראות סרטים ב FHD. אני לא יעשה לו Overclocking והוא לא צריך להריץ משחקים. תודה. מעבד: Intel i5 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce 9400 צורב דיוידי כלשהו הרדיסק: Samsung HD103SJ מסך: Samsung P2350/Dell 2209WA ספק מארז
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המטרה שהוא יהיה dual boot. ubuntu לעבודה עם תכנות. windows למשחקים, המשחקים הם די בסיסיים הכי כבד אחרון שלי divinity original sin 2 יתכנו יותר כבדים. התקציב 6 עד 7 אלף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לשימוש משרדי. מישהו מכיר את המעבד? Ultrathin Notebooks Athlon למחשבים ניידים AMD Dual-Core מעבד X2 Neo L335 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5227&catcode=529&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5186&catcode=386&AdCat=&parentid= השימושים העיקריים הם אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים הנ"ל או אם יש לכם המלצה על מחשב אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לכולם שלום, אבקש את עזרתכם בהמלצה למחשב נייד. אם שכחתי פרט כל שהוא אשמח לקבל כל המלצה לפרט החסר. אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנט - מהנדס מכונות. המחשב אמור להריץ תוכנות שרטוט מסך 15" צורב DVD אם יש צורך לפי דעתכם אז זיכרון 8GB אם לא אז 4GB יציאות HDMI ו WIFI חשובות כונן קשיח 500GB כרטיס מסך חזק אשר יוכל להריץ תוכנות שירטוט בלי בעיה. המחשב יקנה בארץ כך שאחריות רצויה רק לארץ. המשקל אינו חשוב. רב הזמן המחשב יהיה בחשמל אין משמעות גדולה לבטריה. מחיר סביב 4000 5000 ש"ח תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאיתו אוכל לבצע עבודה ביתית שגורה - גלישה, סרטים, מוזיקה, מיקרוסופט אופיס וכיוצ"ב (אני סטודנט שמגיש עבודות), וכמו כן אני עורך וידאו (Avid MediaComposer 5, קצת Photoshop ו- AfterEffects). הדברים שחשובים עבורי: - כאמור ביצועים שהולמים עריכת וידאו. - חיבורים שמתאימים לוידאו (בעיקר eSata). דברים שרצוי לתת עליהם את הדעת, אבל הם לא הכי חשובים: - ניידות (אני אמנם אסחב עם המחשב לאונ' ועוד, אבל אין לי בעייה לסחוב קצת משקל על הגב, אם יתברר שפה קבור הכלב). - גימור יפה ועמיד (כלומר לא פלסטיקי מצועצע ומסך מתנדנד). ראוי גם לציין שאני לא חייב מסך 17' למרות שידוע שעדיף מסך גדול עבור עריכת וידאו, כי אני מתכנן לבצע את העריכה לרוב בבית, ואז אני מעדיף לקנות בנפ…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת שלי ההורים החליטו לקנות מחשב חדש. המחשב הישן חלש מאוד... בהתחלה תכננו לקנות מחשב ביתי נוסף אבל הבנו שאין לנו מקום לעמדה נוספת ושלא היינו רוצים להחליף את הקודם (שני מחשבים יהיו טובים לנו), אז החלטנו שכנראה נלך על מחשב נייד. אני לא באמת מבין משהו בתחום, אז תהיתי אם אפשר להשיג בסכום הזה מחשב נייד סביר... המחשב הוא בעיקר לשימוש יום יומי - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקי מחשב מדי פעם (לא נוהג לשחק הרבה) ואולי עבודה בפוטושופ... באמת שאין לי מושג גם מה גודל המסך שהייתי רוצה, או שאני צריך, אבל אני מניח שהכי גדול שאפשר להשיג בתקציב יהיה עדיף. עכשיו, מה שאני צריך בעצם זה להבין אם אפשר להשיג משהו בתקציב הנוכחי, ואם כן הייתי שמח להצעות לדגמים מסויימים. תודה מראש…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר את החלקים הבאים: GeForce GTX980 G1 SSD 1TB Samsung 8x2 GB RAM DDR4 3000Mhz עכשיו אני צריך להתאים להם מארז, לוח אם, מעבד וספק כוח. לא מתוכנן OC למחשב והכי חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות את החלקים הבאים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920103 - Intel - i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 1641/1608 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170-HD3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה קורה אנשים אני צריך עזרה בהרכבת מפרט של מחשב בסביבות 4K כולל מסך 19' (עם עדיפות אפילו ל3.5K) השימושים הם בעיקר office ואינטרנט, לא צריך מחשב חזק במיוחד משהו סטנדרטי ורגיל. אני חשבתי על מעבד e6550 אבל אני לא ממש סגור על עצמי ודבר חשוב נוסף אני לא חושב שצריך כרטיס מסך חיצוני, המשחקים שירוצו על המחשב הם ברמה די בינונית ולכן נראה לי שכרטיס מסך על הלוח אם יספיק במקרה הזה..... אבל אני לא בטוח המון תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מפרט:מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.6 GHz (6M Cache, up to 3.5 GHz)זיכרון 16GBכונן קשיח SATA 128G MSATA HC SSD + SATA 1TB 7200RPM 2.5' HDDמסך 15.6'//LED Back-lit//Ultra Slim 300nits//UHD 3840X2160 16:9כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX960M N16P-GXקישוריות 802.11agn+Bluetooth 4.0 (Dual band)-Intel WIDIכונן אופטי9.5"mm 8X Super Multi with Double LayerמצלמהHD Web Camera קניתי אותו ב6800, קראתי שיש בעיות במסך בגרסאות שבהם הלפטופ מפלסטיק אז הלפטופ הזה מאלומניום. אממ... בעיקר לעבודה כבדה, בקושי משחקים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-