עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איך המחשב הזה ראיתי שיש לו מפרט .. מעולה.. אבל חלק אומרים שהבניה שלו לא ממש טובה וכאלה ואין ממש אחריות .. תכלאס שווה לקחת אותו הוא לא.. ועם לא...אז מה הסיבה? http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=13989 :)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. אני מכיר את הפורום הזה שנים,ויודע שהשאלה הזו חורגת מהמקובל, אבל אני חושב שיש כאן עניין ונראה לי שזה הפורום המתאים : יש לי מחשב פיתוח, עם שלשה מסכים, שמונח על שולחן בחדר העבודה שלי. יש עכשיו יותר ויותר מאמרים על כך שעדיף לעבוד כמה שיותר זמן בעמידה ולא בישיבה, כי הישיבה פוגעת בבריאות. אני מעוניין להעביר חלק מהעבודה שלי במחשב לעמידה. ברור שהעבודה בעמידה שונה מעבודה בישיבה, כי הקואורדינציה פחות טובה, והתנועות יותר גדולות ומגושמות, כך שהשליטה במחשב יותר בעייתית. כך למשל, אם הייתי אמריקאי ועוסק בעיקר בעיבוד תמלילים הייתי מעביר את עיקר האינטראקציה לדיבור (באמצעות Dragon Naturally Speaking). בגלל שאני עם מבטא ישראלי ועוסק בתכנות זה פחות יתאים. החשיבה שלי כרגע זה לשים ארבעה מסכי…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by EladZone,

שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by פתח הדביר,

חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה

5. שלום, ידידה שלי ביקשה עזרה בנוגע לנייד חדש. התקציב לא מוגדר, אבל כנראה שבאזור הששת אלפים שקלים ודרומה. המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאופיס, קצת תוכנות, סרטים וכו'. הייתי שמח לקבל קצת המלצות\ קישורים לניידים בתקציב,אני משתמש בנייד ישן של דל ומרוצה ממנו מאוד, כך שמבחינתי יש עדיפות למחשבי דל, למרות שכל חברה טובה אחרת תתאים גם כן. תודה מראש, עומר

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

שלום, אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, מצד אחד ל hp ישנה סוללה 6 תאים אל מול ה 3 של האסוס, אך מצד שני המסך של האסוס מט ואילו של ה hp מבריק. עד כמה ההבדל הוא משמעותי בין 3 תאים ל 6 בסוללה? האם להעדיף את ה hp? מפרטי המחשבים: http://www.ivory.co.il/Asus_Eee_PC_X101CH.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12108 תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by mich1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק עם מסך מגע, עד 5300 ש"ח לתכנות, סרטים ואולי גם למשחקים. איזה מבין המחשבים האלו הכי עדיף? https://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=17702 http://ksp.co.il/?list_compare=.29516..33454..33841

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by ronen100,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. המערכת שלי כרגע: Intel D945GCL Intel P4 3GHz 1GB Ram 7600GS והמחשב כמצופה זוחל כשאני מנסה להריץ בערך כל דבר הייתי רוצה להשקיע משהו כמו 2000 שקל במעבד, זיכרונות וכרטיס מסך חדשים, בקשר לכרטיס מסך דיי נסגרתי על 8800GT שאפשר למצוא אותו ב800 שקל מיד שנייה.. תמליצו לי בבקשה על זכרון ומעבד טובים (האם זה אפשרי ד"א, לקנות עוד ופשוט להוסיף לקיים?) והאם זה אפשרי עם הלוח אם שלי או שאני אצטרך לשדרג חצי מערכת תודה מראש עריכה: שכחתי, פוטנציאל לOC ממש לא חשוב בשבילי, אני לא מתעסק עם זה, ככה שרוב הסיכויים אני לא אזדקק לשום קירור מיוחד.. אם הסטוק לא מספיק במקרה של חלקים מסוימים, אשמח לדעת..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by arbily,

יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by Max Tomansky,

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc-v2.tmpl ₪ (+876) - AMD - YD150XBBAEBOX - AMD RYZEN5 1500X - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler ₪ (+464) - ASUS - PRIME-B350-PLUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFire CFX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - PCIe 2.0 x4 - 2x PCIe 2.0 x1 - 2x PCI - 6x SATA - 2x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 6x USB 2.0 ₪ (+651) - Corsair - CMK16GX4M1B3000C15 - 16GB DDR4 DRAM 3000MHz C15 Memory - Vengeance® LPX - Black - CMK16GX4M1B3000C15 ₪ (+251) - Sandisk - SDSSDP-128G-G25 - 128GB 2.5 inch SSD SATA3 6gb - Read 490 MB/s Write 350 M…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. הציר של הנייד הארכיאולוגי שיש לי (ThinkPad R60e) נשבר, ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולקנות נייד חדש. אני חובב גדול של הTrackPoint, ולא אוהב את עכברי המשטח למיניהם, כך שהבחירה שלי מצטמצמת. בנוסף להמלצות, הייתי רוצה להבין: * לאיזה יצרנים פרט ללנובו יש דגם רלוונטי (ראיתי במדור הביקורות שלטושיבה יש דגם עם עכבר כזה, אבל הביקורת לא משבחת את העכבר והמחיר מעל הרף) * מה ההבדל בין המחשבים מסדרת Edge של לנובו למחשבים דומים מסדרה L או T שלהם, מעבר למחיר? כשמשווים מפרטים הם נראים כמעט זהים (למשל E530 מול L530 וT530) מלא תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by izhak2,

.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום לכולם, אני נמצא כעת לפני קניה של נתב אלחוטי וחשבתי על תקן 802.11N. יש ברשותי את הנייד Lenovo SL510, בדקתי באינטרנט ששמתי לב שהוא תומך בתקן N כDraft - למה בדיוק הכוונה ? בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by catsmonster,

מישהו יודע מה המעבד המקביל של intel למעבד AMD Fusion Processor E-350 נתקלתי במעבד הזה ופשוט אין לי מושג איך להשוות אותו למעבד אינטל כדי לדעת מה טובו. חזק יותר, חלש יותר מ- atom? טוב בשמירת סוללה? מריץ משחקים מלפני כמה שנים (אבל תלת מימד)? שמעתי שהוא גם כולל כרטיס מסך מובנה AMD Radeon HD 6310, איך הוא ביחס לכרטיס המובנה של intel במקבילו או שאולי הוא מקביל ל- ion? האם הוא מסוגל להריץ ווידאו ב- 1080p?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by Avi Albilya,

אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב

24. שלום ! מחפש לפטופ לסטונדט מדעי המחשב גודל מסך 15¨ אינץ זמני סוללה פחות קריטי ללא משחקים - מתאים לצפיה בסרטים לקנייה בארה¨ב - ניו יורק 700-900 דולר בעל אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.