ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במערכת שעובדת בתוך דפדפן, קצת וורד ושיריץ גם אתרים כמו MAKO, אתרי צפיה ישירה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפן כרום - כבד, אינטרנט אקספלוור-בינוני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים, ואם כן משהו קל (אולי משחקי דפדפן או דברים לא רצינים כל כך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 525/514 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-HD3 - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 32 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - PCI - M.2 - 6x SATA - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 322/316 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX F…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטווח מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים , סרטים , מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab , אילוסטרטור , פוטושופ. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 עד 24 אינץ' -ל…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, לא יותר מזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב אני רוצה להתייעץ אתכם בטרם קניית מחשב נייח למשחקים, ללא ציוד היקפי (ללא מסך, רמקולים וכו') ישנם כמה דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, ודורש שהם ייכללו: מעבד CORE i5 זיכרון 16GB DDR4(אלא אם כן תתעקשו ש8GB זה מספיק בהחלט?) דיסק קשיח לפחות 1TB HDD SSD בנפח 128GB, למערכת ההפעלה ודברים נוספים כונן צורב DVD אפשרי לחרוג ב200 ש"ח אם הדבר שווה ראיתי כמה מערכות מחשב בKSP http://ksp.co.il/?uin=28225 , http://ksp.co.il/?uin=19072 , http://ksp.co.il/?uin=30006 אחת מהן יכולה להתאים? כדאי אחרת? תודה ולילה טוב איתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך 23.8" של LG עם פנל IPS. מחירו במבצע 695 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה ולא למשחקים או גרפיקה מורכבת אבל אני כן יושב שעות רבות מול המחשב. למישהו יש נסיון עם המסך הזה? המלצה? מחיר טוב לדעתכם? מסך מחשב "23.8 IPS דגם 24MP58VQ זמן תגובה 5ms רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1000:1 בהירות (cd/m²) 250 חיבורים D-Sub (VGA) , HDMI 3 שנות אחריות ע"י קבוצת ח.י. היבואן הרשמי http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24MP58VQ
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.6K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הרצת קבצי FHD, גלישה באינטרנט וכו'. שימוש סטדנרטי של סטודנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ממולץ בסכום הנ"ל RX 470 או GTX 1050TI או GTX 1060 ? האם יש יתרון שהמסך יהיה תואם מבחינת פרוטוקול freesync לרדאון או G-Sync ל GTX ? תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינץ' באנגליה, בשאיפה לתקציב כמה שיותר נמוך, שיהיה נוח לעבודה משרדית (לרוב ייעשה בו שימוש לכתיבת מסמכים וכו') ייתכן שייעשה בו גם שימוש למשחקים קלים - בינוניים (אולי פיפא, Counter strike ומשחקים קצת יותר ישנים). מה שכן, הייתי מעדיף שיהיה לפחות 1 טרה ו8 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לברר על מחשב ZenBook Flip עם מסך מסתובב ומסך מגע. חשוב לי מאוד המשקל וצבע זהב. המעבד שלו m3. נועד לשימושי אופיס וגלישה, לא יותר מזה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18931 איך המעבד? יהיה מהיר לשימוש שלי?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לפני כ-4 שנים קניתי מחשב חדש בעזרת הפורום המעולה הזה, והגיע הזמן לשדרג. הבעיה העיקרית שלי היא כרטיס המסך, שעשה בעיות די מההתחלה ועכשיו פשוט מת. בגדול התכנון שלי הוא להחליף כרטיס מסך, לשדרג את הזיכרון, ואם יש רעיון נוסף לשדרוג אני פתוחה להצעות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב 300-800 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית + צפייה בסטרימינג. תכנות קל וגיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA vice city, WoW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך mag ai937adjw, כנראה רזולוציה טבעית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שהכותרת רומזת אם לא רועמת,. מדוע אין מפרטי קולנוע ביתי למחשבים קטנים/זעירים ? יש שלל מחשבים קטנים עד זעירים של INTEL של GIGABTTE של ZOTAC ומה לא שהם מתאימים במיוחד למחשב מולטימדיה בסלון ליד הטלויזיה/ממיר. מדוע קולם לא נשמע במרחב המפרטים ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב למשחקים כמו BF1, COD, ומסך. יש אפשרות לקנות רכיבים באילת! הנה השאלון: תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, COD, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז למה לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטודנטיילים (אופיס אינטרנט וכד'), צפייה בסרטים, KODI משחקים כבונוס בלבד התקציב כנראה נמוך בשביל זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבונוס בלבד לא חובה בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מצאתי מחשב טוב של MSI בארה"ב. הבעיה היא כמובן נושא האחריות בישראל. האם יש דרך לקבל אחריות בארץ למחשב MSI שנרכש בארה"ב. במידה ולא, האם שווה לדעתכם מחשב זול ללא אחריות? איזה תקלות יש בדרך כלל במחשבים ניידים לאחר שנה, שנתיים וכו'? באיזה סדר גודל של הוצאה יהיה מדובר במידה ואין לי אחריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-