עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

צריך מחשב נייד שישמש אותי בלימודים (אופיס?) ובשעות הפנאי (מוזיקה - סרטים - רשתות חברתיות?). לא גיימר...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת וגרפיקה בלבד Autodesk Maya, 3dstudio,photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by IdoCn,

בוקר טוב לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש מחשב נייד לצרכים של תכנות, תכנות בקרים ותוכנות כמו מטל''ב וכ'ו. חשוב לי שיידע לעמוד בעומס של כמה תככנות במקביל. חשוב לי תצוגה גרפית טובה אבל לא חייב ברמה הגבוהה ביותר. אם הדבר מוזיל עלויות בצורה משמעותית אני מוכן להתפשר על איכות גרפית פחות טובה. תקציב באזור ה3000-3500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by danatg,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודי מדעי המחשב, תכנות עם VISUAL STUDIO ויצירת מוסיקה בעזרת CUBASE ואבלטון, תתכן צפיה של סרטים וסדרותץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO כבד, CUBASE ואבלטון תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אין שיפור משמעותי מול המחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. הא…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. רקע: בניתי מחשב גיימינג סביר לפני כמה שנים והגעתי למסקנה שאני צריך (ומאוד רוצה) לשדרג אותו. בגלל שמתקרב ה Black Friday וביחד איתו גם ה Cyber Monday וכל ההנחנות בארץ (ובאמזון!!) החלטתי שכדאי לברר כבר עכשיו מה כדאי להוסיף, לשדרג או סתם להחליף (כי בלאי). הערה: אני מתכנת (שמשחק בכל רגע פנוי) ואשתי מתחילה להתעסק באופן מקצועי בעיצוב גרפי (בעיקר 2D אבל כנראה יהיה גם שימוש 3D) ואני רוצה שהכל יעבוד חלק... חלק מהדברים אולי יראו כ Overkill אבל אשמח בכל מקרה להמלצות. תקציב: סביר (באיזור ה 1-2K לא כולל המסך). אם ה SSD ישאר יקר גם בתקופת המבצעים, לא אקח אותו. מסך רצוי משהו איכותי אבל לא הכי יקר שיש בשוק. כרטיס מסך רצוי שלא להחליף אבל אם אין ברירה אחליף (במידה וזה המצב, לא עדי…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אורח dimavil
    Started by אורח dimavil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, משחקים (בסדר הזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: היעוד העיקרי של המחשב הוא לא לגיימינג, יחד עם זאת ארצה להריץ משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. אורח Lev1510
    Started by אורח Lev1510,

שלום לעוזרים , יש לי התלבטות בין כמה דברים , מעבדים ,לוח אם וזוג רמקולים משולחניים . אני רוצה להרכיב מחשב שטכנית "יספק" אותי ל 5-8 שנים פחות או יותר ותמיד יהיה האופציה לשדרג במידת הצורך לכן בחרתי בלוח אם (נמצא מטה) . לבינתיים הרכבתי מחשב נייח בדגש על MINI / MICRO ATX לתוך מארז Carbide Series® Air 240 בזכות אפשרויות הזרמת האוויר שלו (לדעתי לפחות אשמח להצעות) . המקסימום תקציב שלי 5000 אם חריגה של 500 , ושוב נתקעתי בכמה דברים שהטרידו אותי (חוץ מהידיעה שכל חודש בערך יוצא חומרה חדשה ואי אפשר להשיג את הכי טוב לזמן הזה אז מסתפקים במה שיש אם אופציות הרחבה ושידרוגים עתידיים ) לכן כמה שאלות לעזרה . בקשר למעבד : I5 6500 ומעבד I5 6600 ההבדל ה…

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  9. Started by Aviv2,

1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת תוכנות עריכה ברמה בינונית ( PS, AE..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE,PS, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Kurichar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח אלי
    Started by אורח אלי,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Avivgutin,

אהלן, אני רוצה לברר הערכת עלות למחשב שלי כפי שהוא שווה היום מעבד : I7 4790 (לא לֹk) קירור: corsair i110 280mm לוח אם: asus z97 deluxe זכרון: 16gb G.Skill SNIPER 4x4GB DDR3 1600Mhz כ.מסך: evga 770gtx sc 4gb מארז: cooler master cosmos s II ספק: corsair 750W כ.קול: sound blaster x fi fatal1ty pro אני בכוונה לא מכליל את הדיסקים הקשיחים והSSD תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  16. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, גיסי זרק את הסכום הזה באוויר ולא קבע. אשמח אם יהיה פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אבל אם אין ברירה אז אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, הילדה משחקת SIMS, עריכת וידאו מסרטים שצולמו בגופרו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס וזהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום מעוניין להתייעץ איתכם לגבי מפרט מחשב וחנות מומלצת עבור מחשב בסיסי אשר אני רוצה להזמין עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גלישה ותוכנות אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד לוח אם מארז מחשב RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מע…

20. אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי חברים, אני מחפש לקנות שני מכשירים ניידים, האחד שישמש לצרכי gaming ותכנות (חייב להיות נייד לצרכי) והשני קטן ונייד שישמש בעיקר לnote taking בלימודים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K ביחד, באיזור ה6.5-7 עבור הגדול והשאר עבור הקטן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? האחד לgaming ושימושים ביתיים כלליים והשני בעיקר לקריאה וכתיבה בלימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by dekom,

ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ssib,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, התקציב שלי עומד על כ-3000 שקל, גמיש מאוד, תלוי בתמורה של המסך. המטרות שלי הן: 1. עבודה (כמה VMים פתוחים בו זמנית, עורכי טקסט ותכנות) 2. סרטים 4K (אין לי טלוויזיה מלבד המחשב בבית) 3. משחקים - לא קריטי, דברים פשוטים כמו WOW, מדי פעם COD, AC, WITCHER, GTA, אך עם פחות דגש על גרפיקה. 60hz ו-1920*1080 יספיק לי עקב המרחק שלי מהמסך. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה גדול - אני יושב רחוק מאוד מהמסך עקב סיבות בריאותיות (מטר וחצי עד 2 מטר), ואני חייב שטח עבודה (כרגע יש לי שני מסכים 24 שאינם מספיקים לי, בעיקר בגובה). אין לי בעיה עם לקרוא טקסט קטן מרחוק. יש לי מספר מחשבים, אך המחשב שהכי חשוב לי שהמסך יעבוד אי…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by David Triger,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, התקציב שלי עומד על כ-3000 שקל, גמיש מאוד, תלוי בתמורה של המסך. המטרות שלי הן: 1. עבודה (כמה VMים פתוחים בו זמנית, עורכי טקסט ותכנות) 2. סרטים 4K (אין לי טלוויזיה מלבד המחשב בבית) 3. משחקים - לא קריטי, דברים פשוטים כמו WOW, מדי פעם COD, AC, WITCHER, GTA, אך עם פחות דגש על גרפיקה. 60hz ו-1920*1080 יספיק לי עקב המרחק שלי מהמסך. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה גדול - אני יושב רחוק מאוד מהמסך עקב סיבות בריאותיות (מטר וחצי עד 2 מטר), ואני חייב שטח עבודה (כרגע יש לי שני מסכים 24 שאינם מספיקים לי, בעיקר בגובה). אין לי בעיה עם לקרוא טקסט קטן מרחוק. יש לי מספר מחשבים, אך המחשב שהכי חשוב לי שהמסך יעבוד אי…

דיונים חדשים בפורומים