ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא זו ...... איזה מעבד גרפי לניידי intel יותר טוב ?????? האם המעבד intel GMA 4500M שמובנה בלוח האם או Intel HD Graphics שבא במעבדי CORE I3/5 ובמה מתבטא היתרון של אותו GPU ? ועוד ...... האם קיים מעבד גרפי משולב על לוח האם של Intel יותר חזק מ GMA 4500M השמח על כול אינפורמציה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסמן של הכתיבה(ההוא שדומה לאות ו') קופץ כל איזה 3 שניות של כתיבה מהתיבה (לדוגמא תיבת הטקסט של גוגל), ואני צריך ללחוץ שוב על תיבת הטקסט כדי להמשיך לכתוב-מה שגורם לאי נוחות בכתיבת טקסט. האם זוהי בעיה מוכרת ?,ואיך אני פותר את הבעיה? דרך אגב יש לי ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עם יש משהוא חשוב לדוגמא קירור\זיכרון אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת סרטונים, רינדורים ועריכה של מדיה ותמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PUBG, FAR CRY 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). https://www.amazon.com/AOC-G2460PQU-Ultimate-Performance-Professional/dp/B00HY7PAUC -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רוכש בארה"ב. יש אולי המלצה חד משמעית איזה מהם עדיף? תודה מראש! אסף Acer Aspire One AOD150-1920 http://www.amazon.com/Acer-AOD150-1920-10-1-Inch-Red-Netbook/dp/B001QFZFSK/ref=pd_ts_zgc_pc_679517011_3?ie=UTF8&s=pc&pf_rd_p=468030191&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=679517011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=03V3N4FMBFM9KR9RFHE7 ASUS Eee PC 1005HA-VU1X-BK http://www.amazon.com/ASUS-1005HA-VU1X-BK-10-1-Inch-Black-Netbook/dp/B002DYIXN2/ref=pd_ts_zgc_pc_679517011_5?ie=UTF8&s=pc&pf_rd_p=468030191&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=679517011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=03V3N4FMBFM9KR9RFHE7
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התפרסמה כתבה טובה ומפורטת על כל התהליך הזה, שווה קריאה ובהחלט "פותח" לרעיונות חדשים. אמנם הדבר מוכר למי שיודע אך לדעתי לא מספיק מכירים את הפוטנציאל בזה. במיוחד שכיום כמעט ולא משתמשים בצורבים זה יכול להיות פתרון טוב למי שרוצה מהירות תגובה טובה בעזרת SSD במחשב הנייד שלהם. How-To: Replace Your DVD with a New Hard Drive עלות המתאם כ-20-25 ש"ח בלבד באיביי. יש לוודא קודם לכן את הגובה של הצורב הנוכחי 9 , 9.5 , 12.7 מ"מ ב-EBAY לרשום: HDD Caddy 12.7mm (או גובה אחר שדרוש), ניתן גם לרשום בצירוף הדגם של המחשב אם כי זה יחסית אוניברסלי ולפעמים מוכרים "מבקשים יותר" כי רשום "דגם X" למרות שזה אוניברסלי. חשוב! מיקום הכוננים במחשב: כונן SSD -> במקום הכונן הקיים במחש…
-
- 0 תגובות
- 52.7k צפיות
-
-
שלום, האם יש כאן מישהו בפורום שכבר רכש את הנייד הנ"ל? אני מעוניין לרכוש אותו, אך מתקשה להבין האם הוא נמכר עם מסך IPS, ובאיזה צבע המקשים של המקלדת. כאן רשום שיש לו מסך IPS, וכאן (אותו מק"ט) לא מצויין שהמסך הוא IPS, וגם מצויין שיש לו כונן DVD, למרות שבאתר של דל נראה שרשום שבדגם הזה אין אופציה לכונן DVD. לגבי המקלדת, באתר אחד יש תמונה עם המחשב והמקלדת בצבע כהה, ובאתר השני וגם באתר של דל יש תמונה של המחשב עם מקלדת בצבע כסף. אני מעדיף את המקלדת בצבע כהה. אשמח לדעת אם מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל ויכול לרשום האם יש לו מסך IPS, ואיזה צבע המקלדת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי שלום, אני מתחיל השנה ללמוד מדמ"ח ואני מעוניין בלרכוש מחשב 2 in 1. אני מתלבט בין שני דגמים כרגע שהם lenovo yoga 730 אל מול הdell insprion 7000 (אין לי דגם ספציפי מסדרת ה7000). אני רוצה להשתמש במחשב כמחברת ובגלל זה אני מתלבט על דגמי ה2 in 1, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 14 או 13.3, חשוב שיהיה יחסית קל ואמין מעבר לצורכי התואר וצפייה בנטפליקס לא יהיה שימוש אחר במחשב. לפי המחקר שעשיתי באינטרנט יש המלצות טובות על שני הדגמים והמחירים הם דיי זהים. אשמח להמלצותיכם לגבי שני הדגמים האלה או למחשבים דומים, התקציב הוא עד 800$ והתכנון הוא לקנות בארה"ב, (אם לא כדאי לקנות מחשב כזה בארה"ב אשמח גם לדעתכם). תודה רבה! ושאו ברכה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
גיסי זקוק למחשב לצרכים משרדיים נטו (מעט מאוד פוטושופ לעיתים נדירות, זה הגג) - חשובה לו מאוד הרזולוציה, שיהיה שטח עבודה כמה שיותר גדול. יש אמזון פריים אז עדיף שם המלצה למפרט ספציפי? תודה רבה רבה אני יכול להרכיב את החלקים אני אצלו כרגע * מערכת הפעלה גם נחוצה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, למחשב יש דיסק קשיח משולב SSD 24 גיגה. ה SSD אמור להיות CACHE או משהו כזה, לפי HD TUNE אחרי שלוש שעות עבודה עם המחשב , ה SSD לא עשה אפילו פעולה אחת. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר שבועות אני חושב על לבנות את המחשב הראשי שלי מחדש וחושב על קומבינציות ואפשרויות הרכבה. את רוב הדברים אחליף אבל בשביל החיבור האישי והנוסטלגיה אני משאיר חלק מהמרכיבים (בכל זאת מחשב שאוטוטו בן 9 שנים ועברתי איתו המון). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, מה הייתם מוסיפים / מורידים / משנים, וטיפים נוספים שלכם. כלל המחירים כאן מבוססים על אתר KSP במחירי אילת. הרכיבים שהכותרת שלהם מודגשת עם הרכיבים שאני רוצה/צריך לקנות (כל השאר כבר קיימים ונמצאים ברשותי). תודה חברים! מארז: משתמש בנוכחי שלי שאני מת עליו Enermax HOPELITE ECA3220 ספק כוח: ספק מפלצת שיש לי מאז ינואר 2015 ואקח אותו גם לחדש SeaSonic 1000W 80+ Platinum Platinum-1000 מעבד: מבחינת ביצועים…
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עבור שימוש רגיל - אינטרנט, אופיס, פוטושופ, סרטי HD, יציאת HDMI, משקל לא חשוב, מסך - סביבות 15' תקציב - כ 6000 ש"ח נראה לי שDELL הכי רציניים ואמינים ואני מתלבט בין עשרות הדגמים שלהם מישהו יודע מה ההבדל בי: Dell Vostro Dell Studio Dell Latitude הכי התלהבתי מ Dell Studio XPS 16, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברה שוקל אולי לרכוש מחשב חדש. הסתכלתי טיפה וראיתי שהמחירים יחסית עלו, מה הסיבה? בנוסף, ראיתי שדור 15 של אינטל נקרא בשם שונה וממש יקר יחסית לדורות קודמים. יש בו משהו מיוחד? בנוגע ל-AMD - מה החסרונות של מחשב המבוסס על AMD?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני בקנדה, אז קונה ב newegg.ca למשל.. תקציב עד 2000$ קנדי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות די כבד, קצת משחקים ישנים (minecraft) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. לא חייב להיות חרישי, אבל צריך משהו לא רועש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה מספיק גדול להכניס כרטיס מסך חזק יותר בעתיד. לא משנה עם או בלי אורות. 7…
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מתעסק בעבודות פרילאנס, מחפש מחשב נייד שיוכל להחזיק apache,mysql ועוד מאט סרברים לא כבדים. בנוסף לזה אני מתעסק טיפה עם פוטושופ (לא עריכה כבדה אלה כמה כפתורים ורקעים פה ושם.) יש לציין שאני לא מצפה ממנו להיות טוב למשחקים, אלה רק להיות מספיק חזק כדי להחזיק כמה אתרים פתוחים ביחד, עם חבילת השרתים ואיזה עורך טקסט. בקשר למסך.. כעקרון אני מאוד אוהב את הקטנים של ה 12 אינץ, אבל אני מפחד שיהיה לי לא נוח לכתוב קוד על מסך כזה, וגם מחשבים כאילה יקרים יותר. לדעתי אני צריך פה איזה 1GB DDR ומעבד בסיסי.. מה אתם חושבים? יש בלוחות יד שניה מחשבים בתקציב עם מפרטים נחמדים.. האם יש משהו מהסדרות החדשות שיכול להתאים לי בתקציב הזה? אני רוצה גם לציין שאני עובד כרגע עם מחשב נייח …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות סוללה למחשב נישא (x61). מישהו יכול להמליץ על אתרים לקניה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה קצת פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. המון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-