עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by inflictioNz,

שלום חברים יש לי מחשב נייד ASUS N75S לאחרונה נדפק לי הזיכרון קצת וכרגע במקום 8GB אני רק על 4GB. עכשיו רציתי לדעת האם יש אפשרות קצת לשדרג את המחשב מבחינת כרטיס מסך ומעבד וזיכרון SSDשיהיה יותר עדכני למשחקים של היום? והאם המחיר יהיה יותר גבוה מאשר לקנות מחשב נייח חדש לגיימרים?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by inflictioNz,

למחוק בבקשה בטעות נפתח לי 2 =\

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by alonhagai,

1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oreyalm,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. חשוב שיהיה מחשב חזק ומהיר, שיחזיק לפחות 6-7 שנים קדימה, ויידע להריץ גם משחקים כגון elite dangerous, fallout 4' gta' וגם מידי פעם תוכנות עריכה בסיסיות כמו photoshop ו sony vegas pro. להלן המפרט מאתר אייבורי: מארז INWIN דגם EC021 הכולל יציאות USB קדמיות ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFC ספק כח FSP 350W דגם FSP350-60HCN הכולל שנתיים אחריות Intel® Core i7-6700 3.4GHz Skylake Quad Core | 8MB Cache 3 שנות אחריות למעבד כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח Asus דגם H110M-A DDR4 הכולל HDMI זכרון Kingston 16GB DDR4 2133MHz צורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24 דיסק…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by eins,

שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shnoogyg,

היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה

13. Started by huber,

שלום חברים. בארגון שלנו רוכשים ניידי דל, מסידרת ה Latitude and XPS. למרות שזמן הסוללה שם סביר בהחלט (3-6 שעות, תלוי), אני זקוק לנייד עם זמן סוללה ארוך מהרגיל. מישהו מכיר נייד שכזה, רצוי של DELL או HP אבל לא חייב?

14. Started by esterdil,

מחפש מחשב ניד שטוב עבור עריכת הרצאות לפני עלייתם לרשת יוטיוב וכדומה יש לכם הצעה סוג, מחיר , בבקשה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צריך את עצתכם בנושא. אני מנסה להרכיב מפרט של מחשב בסביבות ה2500-3000 המטרה של המחשב היא משחקים ברמה סבירה ( לרוב משחקי מולטי כמו הארטס'תון, אווברווצ' וכו ) לאחר פנייה שלי לגוף אחר קבלתי את המפרט הבא, אשמח לקבל הערות עליו אם הוא נראה לכם מתאים ואיינו דורש שינוי רב בכדאי שיתאים למטרה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87389 הערה - מעדיף שלא לחרוג 3000, אני צריך תקציב גם לשני מסכים. אין צורך בוינדוס או צורב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אורח SpriteSODA
    Started by אורח SpriteSODA,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב MINI למטרות משרדיות וצריכת מידע אונליין (צפיה בוידאו HD), אותו אני אחבר למסך מחשב גדול. התקציב: עד 500$ , מאתרים בינלאומיים ששולחים (בעדיפות לחינם) לקנדה. תודה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. שלום לכולם אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ללימודים, שימושים רגילים, עבודות כתיבה אינטרנט, לא משהו יוצא דופן אני מעוניין ברכישת אחד מהדגמים של ASUS ZENBOOK. קצת התבלבלתי עם זה אז אם תוכלו לעזור לי יש 3 דגמים ששמתי עליהם עין ZENBOOK UX306UA UX310UA (שלפי מה שהבנתי עוד לא הגיע לארץ) ו UX303UB . הדגם 303 הוא יותר ישן, אך הבנתי שבשנה האחרונה אסוס הוציאה את אותו הדגם רק עם מפרט משופר מאוד (מעבד i7 , דיסק 512 SSD ו 960 כרטיס מסך, שנותן פייט חזק לדגמים "היותר חדשים") הסתכלתי וקראתי על סקירות באינטרנט של המוצרים, שלושתם טובים. נוציא כרגע את 310UA כי הוא עדיין לא הגיע, השאלה מה הייתם ממליצים לרכוש. מבחינת הנתונים הם כולם מאוד זהים, גם ח…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

20. מחשב נייד משמש לקריוקי, טושיבה a300 כבר בן שבע שנים, אבל מה, כשמחברים למיקסר אפשר לשים את העוצמה של הווליום במחשב על 100 אחוז, ויוצא סאונד טוב ונקי ובלי עיוותים. זאת בניגוד, למחשבים אחרים , ישנים או חדשים, מיצרנים שונים, שצריך לשים את העוצמה על 30 או 50 אחוז עוצמה כדי שיצא סאונד טוב. עכשיו השאלה היא, כדי להחליף את הגרוטאה במחשב חדיש, ולא חשוב התקציב, איך יודעים אם לא תהיה ירידה ברמה של הכרטיס קול ?

21. יריץ אקליפס. רוצה 15", אומר שלא יסתובב איתו יותר מדי, לא צריך טאצ' או משהו מיוחד [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Lenovo ideapad [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Y700 [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או Hp omen [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או איזה דל ב4 אלף מתלבט ביניהם. אפשר לנצל את כל התקציב

22. Started by dannz,

זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Itaitg,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  24. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by גרפיקאית,

אני לא מבינהה בכלל במחשבים ואני רוצה לדעת איזה מחשב נייד כדאי לקנות עד 5 אלף ש"ח, אני לומדת אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, אפטר אפקט ופרימייר תודה רבה,

דיונים חדשים בפורומים