עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Doom's_Day,

שלוםאני רוצה לקנות מחשב ללימודים אקדמאים בלבד (מה שיריץ וורד אקסל דפדפנים למינהם וכו' לא משחקים בכלל)הגעתי ל3 מחשבים עם מפרט זהה פרט למאיץ הגרפי 1. מאיץ גרפי של NVIDIA® GeForce® 940MX, 2GBhttp://ksp.co.il/?uin=32906&select=....580..853..1793.2. מאיץ גרפי של Intel® HD Graphics 520 http://ksp.co.il/?uin=32901&select=.268..271..214..2183..580..855..1793.3. מאיץ גרפי של AMD Radeon R5 M430 2GB http://ksp.co.il/?uin=33939&select=.268..271..214..2183..580..854..1793.אני רוצה שהמחשב ירוץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת הדרישות שלי וורד וכו'..מה עדיף?

2. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר 4 שנים עם אותו מחשב שנדפקת לאחרונה. בכל מקרה, התקציב כמו שציינתי למעלה הוא למטרת גיימינג, אך לא גיימינג כבד. המשחקים היחידים שירוצו עליו יהיו league of legends וEU IV. אי אפשר לחרוג מהתקציב,אם אפשר לחסוך כסף זה תמיד יהיה טוב תוכנות כבדות יותר מהמשחקים לא ירוצו על המחשב. אין צורך בציוד חיצוני(אם יישאר מספיק כסף אחרי הרכבת המחשב אפשרי להוסיף מסך). הדבר העיקרי שאני רוצה במחשב הזה ספציפית בניגוד למחשבים אחרים שהיו לי זה קירור מים.הבנתי שזה אפקטיבי הרבה יותר טוב מאווררים.בנוסף לזה וזה רק העדפה, אריזה סגורה עם קירור מים לפי דעתי יכול להשתלב מצוין,אומנם אני לא בקיא בתחום כל כך. אשמח לתשובות…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by ageva10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yitzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח(למטה מפרט שחשבתי לקנות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות כמו C, C# וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 אך לא חייב…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. המחשב מיועד לאדם המתקשה בידיו שהמחשב הוא עיקר עיסוקו. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 2.2K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר, אך חסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 85% גלישה (כולל youtube), 5% אופיס, 10% סריקת תמונות אישיות ישנות, סידור ושיפור כתחביב, כנ"ל לתמונות חדשות ברזולוציה עד M20. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יומיומי 6-8 שעות לפחות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא י…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום האם המפרט הבא הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by guyius27,

היי לכל חבריי הפורום, כהרגלי לפני כל מחשב שאני רוכש אני מתייעץ בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטשופ, אילוסטריטור, עבודה משרדית, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטשופ, אילוסטריטור ואופיס. חשוב לציין שהעבודה על פוטושופ ואילוסטריטר היא יחסית קלה (כלומר לא קבצים מורכבים מידי ולא יותר מ3-4 שעות שבועיות) אך היא חשובה מאוד. ב) במידה ו…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by SENCORE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - fifa 17 , gta v, csgo, cod, battlefield, payday וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). BENQ 24'' XL2430T 1ms 144Hz 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NLE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אביד מדיה קומפוזר ופרימייר פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

14. Started by optimusprime,

שלום חברים צריך עזרה בבחירת מקלדת מכאנית. אני צריך מקלדת שמיועדת בעיקר למשחקים עם תקציב עד 550 ש"ח.אשמח גם אם תתנו חוות דעת על המקלדת הזאת Roccat Ryos MK Glow Illuminated Mechanical Gaming Keyboard פירוט כאן תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Oz.,

שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תחליף למחברת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות יחסית כמו matlab, quartus וכו' בתדירות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2000 שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. היי, אני מתחילה תואר במדעי המחשב ומחפשת לקנות מחשב נייד חדש. עניתי על כמה סעיפים רלוונטיים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. אבל בכוונה מקצה יחסית הרבה כדי שהמחשב יהיה טוב למהלך התואר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, תכנות בסיסי, סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by .:YoGy:.,

אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Marcoman,

מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Lupo30,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by Zarquon,

הצעות שיפור יתקבלו בברכה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1009/989[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M-2[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A-M-2 - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - M.2 (M2 with PCIe® 3.0 x4 NVMe) - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SAT…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alex28,

שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים