עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Sprewell,

- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים שלא דורשים המון, כנראה שבזמן הקרוב יהיה משומש בעיקר לפורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

6. Started by demultiplexer,

אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Shacta,

אהלן אני צריך המלצה למחשב נייד יחסית קל ודק למטרות: סרטים, אופיס, עריכה, גיימינג בסיסי (כלומר כרטיס מסך נורמלי יותר טוב מהintel graphics 3000 השכיח אצל הניידים הדקים.. עד 2 קג , עד 1 אינץ גובה, 13-14 אינץ.. מחיר פחות בעיה.. כמעט קניתי את vaio sa אבל בגלל ביקורות רעות שהמאורר ממש מרעיש. והz series טיפה יקר מדי.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=4025375&pr=SP5&N=2

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אהלן חברים, היות ואני לא מבין במחשבים ניידים, אני פונה אליכם כדי לקבל מעט מידע. לחברה שלי יש את המחשב הנ"ל. הסוללה שלה כבת שנתיים וזמנה הולך ומתקצר. והנה לכם מס' קושיות בנושא: תחליפי או מקורי(יש באמת הבדל?) כמה תאים לבחור? ואיזו חנות תמליצו לקנות? מעדיף חנות לא מקוונת. אודה לעזרתכם ושבת שלום, חיים.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by ALAV,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yonislash,

אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לימודים- הנדסת מחשבים, בעיקר ישמש לגלישה וקריאה ותכנות קל. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות, המחשב נמצא אצלי כל יום- כל היום. כרגע מסתובב עם 15 אינץ שפשוט שובר לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר זמן סוללה ככה עדיף, מבחינתי 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה שיהיה כמו כל מחשב נורמלי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 128GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא יהיה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמובן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שיהיה חברה שמכבדת אחריות בינלאומית בארץ. כרגע…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by wons,

היי חבר'ה חזרתי מהבסיס לפני מספר שבועות וקפץ עלי נציג מחירות של פלאפון במבצע של מחשב נייד לחיילים. אני די חושב ללכת על המבצע הזה כדי לא להישאר מנותק מהעולם החיצון אומנם אני עדיין מתלבט בין המחשבים החלטתי שאני רוצה מסך של 15.6 לפחות מה שהשאיר אותי עם שתי אופציות: HP ProBook 4520 Intel Core i3-350M 3GB DDR3 כרטיס מסך Intel HD Graphics או DELL Studio 1555 Intel Dual Core T4400 2GB DDR2 Intel GMA 4500MHD השימושים העיקריים של הנייד הם אנטרנט, סרטים, ועריכת תמונות (photoshop שהיא תוכנה יחסית כבדה גראפית).. לפי איך שהבנתי Intel GMA 4500MHD הוא כרטיס מסך יותר טוב מהHD גראפיקס אומנם במחשב השני יש פחות ראם וגם סוג ראם פחות טוב אז השאלות שלי הן האם …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייח לבית הוריי. לשימושים בסיסיים, בדגש על שקט. רצוי שהמארז יהיה קטן (בעומק וברוחב). 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, גלישה, משחקי רשת, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה את dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות…

20. Started by ep-120,

אני רוצה ככה: 80GB זיכרון כ. קול טוב מאוד מסך 17"-19" עם HD (אם זה לא מוריד יותר מדיי את איכות הכ. מסך) 2 ג'יגה ביט RAM ממ לא חובה קונרו (כי אני לא חושב שיש או שיהיה דרישה למעבד הזה עוד חמש שנים, כי היום עוד לא הגיעו אפילו לדרישה של 3GH במעבד רגיל) המחשב הוא למשחקים. מה אתם חושבים על המיפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. מה המצב אנשים אני רוצה לקנות מחשב באיביי מחשב נייד המחירים שם זולים פלאים.... אממ - גודל מסך עד 15.4 אינץ - שיתאים למשחקים כבדים יחסית- שזה אומר מעבד כרטיס מסך וזיכרון חזקים מן הסתם - חברה לא משנה לי העיקר שתהיה טובה.אסוס דל HP אתם כבר מבינים חח זהו (חשוב שזה יהיה מחשב מחול אני לא אקנה בארץ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. היי לכולם, דרוש מחשב לפני התשובות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, במידה והתועלת מצדיקה את העלות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב נועד למשחקי ילדים בגיל 9-13, אז עדיף שמשחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080. …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. יש לי מחשב EXCEL MINI 1021 Atom N270 (הוא לא שלי , של מישהו שאני מכיר) המחשב די חדש, הבחור קנה אותו באיזה מבצע במשביר , קנה איזה מוצר חשמלי והציעו לו את המחשב הזה באיזשהו מחיר... לא יודע , יותר מאלף שקל... בזבוז אם תשאלו אותי בכל אופן יש בעיה עם המחשב, הוא לא עובד כשרק הסוללה מחוברת, כדי להפעיל אותו יש צורך לחבר אותו לרשת החשמל (עם השנאי לשקע) מישהו נתקל בתופעה דומה? לפתוח את המחשב להסתכל לא רציתי כי יש עליו עדיין אחריות ויש מדבקות שאם אתה מנסה לפתוח אז האחריות לא תקפה.... איפה אקסל האלה יושבים בכלל בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ariel t,

לשימוש באנדרואיד סטודיו (יומיומי) רמת שקט 8. לא צריך מערכת הפעלה (אשמח להמלצות לגבי איזה גרסת linux הכי מתאימה) ללא עכבר ומקלדת. שיהיה כניסות usb,hdmi כרטיס רשת וwifi כרטיס מסך פשוט.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אורח Mr.student
    Started by אורח Mr.student,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.