ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב 2 ב-1 כמחשב משני. אחרי הרבה בדיקות והתאמות למסגרת תקציב, אני מתלבט בין שני מחשבים. 1. lenovo yoga 300 מעבד N3700 4gb DDR3L1600 כונן קשיח היברידי 500+8 1850 ש"ח, אחריות לשנה. 2. dell inspiron 11 מוחדש אותו מעבד אותו זיכרון כונן קשיח 500 רגיל. 1599 ש"ח (דרך בהצדעה) אחריות לשנה לפי מה שראיתי באינטרנט, המסך ביוגה 300 מאוד בעייתי (TN) ופחות טוב מזה של הדל. גם זמן הסוללה קצר יותר אצל הלנובו. אני מתלבט בגלל שתי נקודות: כמה העובדה שהכונן של הדל לא היברידי זה חיסרון? כמה העובדה שהדל מוחדש צריכה להשפיע על ההחלטה?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1500-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. 3. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו. לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אשמח לכל רעיון והמלצה איזה כרטיס להתקין במקומו. תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר המון חפירות והתלבטויות הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לחוות דעת: - מטרות עיקריות - וירטואליזציה וגיימינג מארז - יש לי כיום 5 דיסקים קשיחים (לא SSD) בנפחים שונים מלבד ה-SSD שהרכבתי במפרט, לכן בחרתי במארז Define 5 ( יש לו קייג' של עד 8 דיסקים קשיחים 2.5"/3.5", בנוסף הבנתי שהוא שקט מאד) ספק כח - כנראה שגם 650W יספיק, אבל תמיד מעדיף לקחת אקסטרה אם אצטרך שידרוגים מתישהו. לוח אם - חשובה לי האופציה להרחיב את הזכרון עד 128GB RAM ולכן בחרתי בלוח הנ"ל. מעבד - 6 ליבות פיזיות 12 לוגיות, מפלצת ובדיוק מה שאני צריך לצורך הקצאת משאבים למס' מכונות וירטואליות במקביל. קירור מעבד - רציתי את ה-NH-D15 , לאחר בדיקה הוא "גונב" סלוט PCI-E בלוח הנ"ל, ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2300 , מעדיף כמה שפחות אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. הרצת אופיס. גלישה. Vmware אבל לא הרצה של מספר מערכות הפעלה בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד, אקסל. יכול להיות שגם אווטלוק. Vmware שימוש באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש XPS 15 או XPS 13 של חברת DELL מ-eBay - מחשב מחודש: http://www.ebay.com/itm/2016-Dell-XPS-15-9550-15-6-i5-6300HQ-8GB-256GB-SSD-UHD-4K-touch-infinity-GTX960M-/222055135274?hash=item33b384782a:g:5Z4AAOSwx-9Wu-hn רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה עמלות אני עשוי לשלם? האם ניתן להימנע מעמלות אלה? - המחשב לשימוש עצמי ולא למטרות מסחריות. אודה להתייחסותך המהירה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חשוב לי קודם מחשב מתאים אז אם אני רוצה לראות 4K ברזולוציה של 1920x1080P מה שנקרא Downscaling בלי עיכובים בסטרימינג כי המחשב יותר חלש אז איזה מחשב מתאים לזה ומה צריך ל HD 8K? תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הביצועים הטובים ביותר ועם איכות הבניה והאמינות הטובה ביותר. צריך לעבודה עם BIGDATA , עיבוד תמונה, ותכנות. תקציב עד 17K, עדיף כמובן בפחות. נחוץ, מעבד מהיר מאוד, ראם 32-64 GB, רזולוציה גבוהה של 4K, כרטיס מסך עם לפחות 4GB, ו1T SSD. מתלבט בין Lenovo ThinkPad P50 לבין Dell Precision 7710. חשוב לי האמינות, והשירות. אשמח לקבל הצעות או המלצות נוספות. תודה,
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דרוש לי מחשב לא כולל מסך בתקציב עד 2500 שח לעריכת מוזיקה. מה שחשוב לי הוא הרבה זיכרון, מעבד טוב יחסית ואני לא צריך כרטיס מסך למשחקים. אני רוצה 2 יציאות למסכים ושיהיו יציאות USB 2 ו USB 3. אשמח מאוד להמלצות מאנשים טובים כמוכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי?3-4 אלף שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה, גלישה מרובה באינטרנט, הורדת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 13-14 אינץ, וברזולוציית מינימום FHD, חשוב שיהיה מסך בהיר -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ואני מעוניין להשתמש בישן כבסיס למחשב סלוני. הכרטיס הוא GIGABYTE GTX670 WINDFORCE 2X 2048MB GDDR5 אני מעוניין במארז קומפקטי שעדיין יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל ולשמור על טמפרטורה סבירה בזמן משחק. מפרט פשוט וחסכוני, מספיק כדי לנצל את הכרטיס, אבל אין צורך להוציא ממנו את המקסימום - יש לי כבר מחשב למשחקים. מספיק HDD לא גדול, לא חובה SSD, אבל יכול להיות נחמד. לא בטוח לגבי כונן אופטי. תודה, גיג.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן, חברים. מחפש לבנות משהו קטן וחמוד שיחליף את הנייד המיושן שלי שמחובר למסך וכבר לא סוחב. מה התקציב המקסימאלי? 1,800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מעט MMO כמו SWTOR, LOTRO, WOW ואולי מדי פעם משחק AAA משנת 2013~ מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD 23.4' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - גג מאוור אחד במארז ובמידה ומ…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! כהרגלי פעם בכמה שנים הגיע הזמן להתחדש במכונת משחקים, וכמו תמיד אני מעריך מאוד את ה input שאתם מספקים כאן. אני מחפש מחשב גיימינג (הכל מהכל) באיזור ה 5000 שקלים (אני אקנה באילת, אז אפשר לקח את זה בחשבון) אפשר לשחק עם הסכום בגבול הסביר, אין תקרה, פשוט להיות ריאלים. אין צורך בציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולמה שבתוכו. לא אכפת לי כמה הוא רועש גם, ואני לא מתכנן לבצע OC בשום שלב. כרגע יש מסך FHD, אולי בעתיד יהיה 4K או עוד 2 FHD לשילישיה סך הכל. אין צורך בכוננים קשיחים בתקציב, אבל אני כן אשמח להמלצות על כונני M.2 בין 128 ל 512 ג'יגה (PCIEx4), וכונני SSD רגילים בין 256 ל 512 ג'יגה. דברים שחובה שיהיו: USB TYPE …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-