ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
יש לי VAIO VGM-TXN25N ומותקן עליו ויסטה ואני שם דיסק רגיל של אקס פי אבל זה לא עושה לי אפילו את הבוט שלו..!!! ונסיתי לכוון בכל דרך כבר אתזה ככה שזה יעשה בוט מהדיסק אבל זה כל הזמן מראה לי את הויסטה.. בבקשה עזרה תודה!![br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 14:50:40 הבעיה נפתרה..... אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מחשב ראשון Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 640MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case מחשב שני Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 320MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Nine Hundred P/S not include Silver Tower C…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים קלים עד בינוניים, עריכת בפוטושופ וסוני ווגאס, מוסיקה סרטים וכו'. * גודל המסך? לא משנה, גם גדול זה בסדר. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כמה שנכנס במחשב שמתאים , מעדיף מעל 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, אבל אם נכנס סבבה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ-HP יש לך המצלמה למחשב? מצאתי כמה שנראים לי טובים אבל אני לא מספיק מבין בזה. 1 …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אשכול זה לא קשור לאשכול הקודם שנפתח על ידי, והמחשב מיועד לאדם אחר. - אשמח להמלצה למחשב נייד עבור תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. - מסך 13.3" או 14", רצוי כמה שיותר קליל. - שימושים משרדיים - כתיבה ואינטרנט. - דיסק קשיח בנפח של 500GB ומעלה (אין אפשרויות אחרות), אין צורך מיוחד בSSD, כונן היברידי = יתרון. - כל חנות אפשרית, בלבד שתאפשר רכישה שמנצלת את התקציב בצורה טובה. מאוד אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב נייד במקס 5000 שקלים, המחשב מיועד בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס ואקרובט רידר.. מה ההמלצות שלכם, מה עם הדגם הנ"ל שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיסתי פנתה אלי בתור מומחה המחשבים של המשפחה (אני ממש לא מומחה, פשוט יודע לפתור בעיות בגלישה באינטרנט:-) ), אבל אתם יודעים איך זה עם גיסות - אסור לאכזב אותן...אשמח לעזרה . בעקרון הגדרנו תקציב עד 5000שח אבל יש גמישות אם יש דגם מומלץ שחורג מהתקציב המפרט: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? לפחות 14", רצוי 15 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, אם כי במידה ויש דגם מומלץ עד 2.25 אנא המליצו ונשקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מי…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך אבל אם זה יהיה שווה את זה אז ניתן להגיע ל5500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, מחשב לסטודנטץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, תוכנה לאנימציה תלת מימדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך התיכנון היה בכלל לקנות במקס,2.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בתיכנון ללמוד מדעי המחשב+ניהול רשות+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מכונות וירטואליות..,JAVA.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DARKS SOULS,ASISSIN CREED 3 GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 ,1920על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכון לקנות מחשב ניד לצורכי עבודבה (אופיס וכו') וקצת עבודה גרפית. מסך בינוני נראה לי יספיק. לא נראה לי שהמחשב יהיה בשימוש ניד יותר מידי אז חיי הסוללה צריכים להיות סבירים. התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. אודה לכם על הצעות או שיפורים. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1 מה התקציב המקסימאלי? כ 250$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 20$ לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ו MINECRAFT, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך הוא 19" עם רזולוציה של 1440X900 ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרו…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת דרייברים לכרטיס מסך geforce 8400m g לניד שלי יש לי דרייברים משנת 2007 ואני לא מוצא יותר חדשים תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 250$ בהם אני מזמין מחול evga 7600gt ואני יכול להכניס גם ספק enermax liberty 400w אני מעוניין לקנות 2 גיגה זיכרון (במחשב שאקנה בארץ)אך לא לחרוג מה1200 ש"ח כלומר זיכרון value האם כדאי לי להשקיע בכזה ספק ביחס לכרטיס מסך והזיכרונות או לקנות כבר פה ספק עם מארז שיספיק לי המחשב הוא לאוברקלוק מתון עם ה6300 כמובן
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (עיצוב גרפי מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks - פרנסה. Keyshot - פרנסה. Photoshop, Ilustrator, inDesign, AfterEffects - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מויעד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא צריך HD,כונן ,מסך ,קירור למעבד(יש לי ZALMAN CNPS9700NT) וציוד הקפי אני צריך כרטיס מסך,מארז(הכי פשוט),מעבד,לוח אם,זכרונות וספק כוח מפרט שבנתיים הביאו לי: http://up116.siz.co.il/up2/cz3kyyn3jvdj.jpg אני רוצה לקחת E7400 ו HD4850 ו 4GB ראם 800mhz עוד שאלה האם HD4850 שהוא PCI-E 2 לפי מה שאני יודע יעבוד טוב עם הלוח אם שבתמונה למעלה. ועוד שאלה האם יש הבדל בין HD4850 של ASUS לשל GIGABYTE (הבדל של 140 שקל)או לשל SPAHHIRE בנתיים חשבתי על זה: Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB TraY P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זה יוצא סה"כ 2200…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי...בניידים אני לא הכי מבין שבעולם למרות שיש לנו בבית אחד אבל הוא ישן...היא הולכת ליהיות סטודנטית והיא צריכה את המחשב ליישומי אופיס בעיקר הקלדת עבודות הקלטה של הרצאות אוליי דברים כאלה פשוטים לא יישומי גרפיקה מיתקדמים...חשוב שיהיה אורך סוללה ארוך במיוחד עד כמה שאפשר וגם שיהיה קל עד כמה אפשר... משהו עד מחיר של 3K-3.5K.. תודה מראש... אהה ויש לי עוד שאלה...אפשרי לקנות עוד סוללה חוץ מזו שבאה עם המחשב להטעין את שניהן ואז יהיה לה שני סוללות טעונות לא? ואז היא תוכל להישתמש יותר זמן... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אחותי כרגע בטיול בארה"ב (וושינגטון סטייט) והיא רוצה לקנות לשנינו מחשב נייד (1 לכל אחד) עכשיו התקציב הוא בסביבות ה850$ והוא צריך להיות סביר, לא למשחקים כבדים אבל גם לא משהו עלוב מצאתי את המחשב הזה בcompusa http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+502378+4294966755+4294964739&Ne=300817&product_code=341390&Pn=Pavilion_dv6110us_Notebook מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז אני מחפש לשדרג את הלפטופ הנוכחי (inspiron 1525 - עם T7200,2GB ram) knavu sunv מסך 15.6 כמה שיותר הארדדסיק יותר טוב ראם - לפחות 3 ג'יגה. אם יש מסך מט-בכלל להיט אבל העניין הוא שאני מחפש מחשב עם סוללה לכמה שיותר זמן לכיוון ה6-7 שעות. תקציב-4K עם חריגה אפשרית במידת הצורך קיימת חייה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה ועל מחשב לצרכי גיימינג (הפרדתי לשרשור נפרד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 1700 ש"ח (גמיש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש טאבלט זול ואמין להריץ בו תכנה לניתוח ניירות ערך וגרפים. רצוי גודל 10.1 אינטש. יש לי את TAB3 של סמסונג אבל הוא אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד שיקנה באילת (כנראה ב- אייבורי/KSP). הנייד יהיה לסטודנטית וישמש אך ורק למטרת לימודים (אינטרנט/אופיס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 15.6 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות (<2ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? >=320GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות כמה שיותר במגבלות התקציב כרגע אלו האפשרויות שמצאתי - http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?i…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-