עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב ? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהדור האחרון -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by omerklein280,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, COD MW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Yoram_gini,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומסביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by yoni_h,

דרוש מחשב מהיר, אמין, כונן SSD עם 256GB לפחות, עם 8GB זיכרון, עם ווינדוס 10 ו-3 שנים אחריות. חשבתי על HP 440 G3: https://www.pc365.co.il/product-7253-HP_ProBook_440_G3_P5R71EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 יש המלצה למשהו עדיף?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ALAV,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני זקוק למחשב חדש לטובת גיימינג. הכנתי שני מפרטים אחד ddr3 ואחד ddr4, אני נוטה טיפה ל-ddr4 מהפחד שddr3 לא יהיה רלוונטי בזמן הקרוב, עד כמה זה נכון? Ddr3: מעבד: i5 4460 3.2ghz s1150 לוח אם: asus h97m plus s1150 ראם: 1600mhz 8gb kingston ddr3 דיסק קשיח: seagate 1T 3.5 sata lll דיסק קשיח: SSD crucial 240G M500 MLC sata lll כרטיס מסך: gigabyte gtx 970 4gb ix ddr5 ספק: seasonic 600w ss 600et 80+ bronze מארז: ippon bullet (3x120mm קירור אוויר למעבד: zalman ultra quiet CNPS80f Ddr4: מעבד: quad core i5 6500 skylake 3.2ghz s1151 לוח אם: asus B 150M plus s1151 ראם: kingston 8gb ddr4. Cl15 2133mhz דיסק קשיח: s…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ישוחקו כל סידרת בטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yarin.levy2,

אהלן, צריך להרכיב מחשב חזק שיהיה עמדה מרכזית במשרד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב להיות ישראלי ולחסוך אבל לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדה מרכזית לעבודה במשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשחשבת, אופיס, גלישה באינטנט וקצת שליטה מרחוק. בכל זאת רוצה שהמחשב ממש מהיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום הנכבדים אז ככה, נתחיל עם מה אני רוצה בכלל? אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בעלות הכי נמוכה שאפשר, כך שיתמודד עם גל המשחקים הקרוב בהצלחה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5-4670 3.4Ghz זכרונות: G.Skill Aegis 2X4GB CL9-9-9-24 1600Mhz (סה"כ 8 ג'יגה) לוח אם: Gigabyte H87M-HD3 (שימו לב שזה בפורמט MicroATX - אני מוגבל למיקרו או מיני) כ.מסך: MSI Geforce 750Ti 2GB OC ספק כוח: טרמלטייק 500W, לא זוכר בדיוק הדגם עכשיו, אני יחסית מבין בחומרה ועשיתי את המחקר שלי, והגעתי למסקנות הבאות: 1. אני בוודאות משדרג את הכרטיס מסך שלי, מחכה לראות מה יהיה עדיף מהדור הבא של ניווידיה\AMD. או 1070 או הפולר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  16. התשובות לשאלות בשורה מתחת. מחקתי שאלות שאינן רלוונטיות בשביל למנוע מההודעה להיות ארוכה ומייגעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חשבנו על משהו באזור ה-600. אין צורך לרדת מתחת ל-600 אבל אם יש משהו מצויין באזור ה-700 וה-1000 זה overkill אז ממש אין צורך "להתעקש" על היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו. גלישה, אופיס ותו לא. הדרישות ה"חשובות" אם כן הן סוללה שיכולה להחזיק זמן רב ומשקל נמוך. בהתחשב בכך שזה מחשב "משרדי" ולא נדרש שום כרטיס מסך או מעבד חזק במיוחד נראה לי שזה סביר. …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

21. Started by almog333,

שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by amitbaz94,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

דיונים חדשים בפורומים