עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by y_a_n_i_k,

נראה שאחרי שהמחשב הנייד חזר מחנות לאחר תיקון הציר, הDVD הפסיק לעבוד, הוא עבד לפני התיקון זה בטוח, השאלה אם הוא התקלקל אחרי או שהטכנאי קלקל. הDVD כרגע רק מזוהה במחשב אבל לא קורא כרגע כלום, וכשאני מנסה לעשות Eject הוא רושם: an error occurred while ejecting.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. רציתי לדעת אם כדי להוסיף עוד זיכרון למערכת דיסק קשיח אני חייב עד 1000 שקל חריגה של 100 אבל לא רצוי השאלה אם הלוח שלי יתמוך בכזאת כמות והאם SATA 2 יעבוד כמו SATA 1 ולא יגרום בעיות או לקחת IDE בכלל (למטרות איחסון קבצים ) הנה המפרט WIN XP SP2 PENTIUM 4 3.0GHZ PRESCOUT 1M 800MHZ HT S478 ASUS P4S800D-X 256X2 + 512 DDR 400mhz NSP &ELEXIR MSI 6800NU 16X1 6VP thermaltake FULL TOWER SHARK SILVER ALTEC LANSING ATP3 2.1 ?CMV 937A 19'' WIDE SCREEN LCD 8ms? GENERIC PSU "500w וגם האם כדי לי להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון למחשב . לפני גמה ימים הוספתי לגיגה שיש לי כבר עוד 256 ממחשב ששכב לי בבית והשיפור היה מדהים (אני מדבר על העלייה עצמה בכלל השיפור מעולה הזמן התקצר לפחות מעשר שניות) הוו…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by danatg,

שלום בעניין המחשב המדובר http://ksp.co.il/?uin=35829&select= האם העובדה שהמסך הוא טאצ' ומתקפל 360 יכולה לגרום לבעיות חומרה או תוכנה בעתיד? שמעתי רעות על היוגה 710 שהמסך נדפק האם זה מקרי או שיש היגיון מאחורי המחשבה? מה דעתכם על המחשב בכללי ועל הקונספט 2IN1?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אורח ROM11
    Started by אורח ROM11,

שלום רוצה ליקנות מחשב נייד (נייח לא ניכנס יותר לבית לוקח יותר מידי מקום) ניסיון רע מאוד עם לנובו (Y50-70 מסך מרצד ונכבה) צריך משהו חזק וקל החלום הוא: I7-7700HQ SSD-1TB ללא כרטיס מסך גרפי (לא מיתכוון לשחק יותר במחשב) זיכרון לפחות GB16 RAM התוכנות שירוצו על המשב: MATLAB SOLIDWORKS VISUAL STUDIO IAR WORKBENCH MPLAB X ואולי בעתיד גם JAVA המחשבים שמצאתי עד כה הם: https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 עוד דבר אחד ששכחתי לציין חייב להיות גודל 15.6 ו רזולוציה של 1080 (ב 4K לא רואה כלום קשה לתכנת) חייב שהמחשב יהיה קל ככל האפשר השא…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by KF,

מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך חיבור לטלוייזית FHD וצפייה בסרטים מהטלויזיה + אינטרנט. (תקציב - כמה שיותר זול) המחשב הנוכחי לנובו E330 עשה את העבודה נאמנה אך היציאת HDMI נדפקה. (I5 + 8GB RAM) דרישות : ללא מערכת הפעלה , מסך 11-13 , מסך מט / מבריק. 500GB קשיח , אפשר פחות. במחשב הנוכחי יש לי SSD 120GB שאולי אני אעביר לחדש , אשקול את זה. תודה לכם

6. מחפש לקנות מחשב נייח. האם תוכלו להמליץ על חנות מחשבים אמינה ומקצועית באיזור ירושלים? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by higuygonen,

שלום, אני בונה מפרט לשימוש גלישה, אופיס וקצת תמונות ב light room הדרישה היא למארז קטן. מה אתם אומרים על המפרט הזה: תודה מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone DeskMini-310 - ASRock - DeskMini 310 Barebone (No memory, CPU, Storage) - H310M-STX - LGA1151 v2 (Coffee Lake) Up to 65w CPU - 2x SODIMM DDR4 2666Mhz Up to 32GB - VGA, DVI, HDMI (supports up to 2 displays simultaneously) - 1... שלוש שנים אחריות, שנה אחריות לספק הכוח כמות: - 1 - 799/783 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייד HX426S15IB2-8 - HyperX - 8GB (1x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 SODIMM HyperX Impact - HX426S15IB2/8... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 302/296 ₪</i&…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by nivsi2,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו וינדוס 7 (קודם היה מותקן ויסטה) הבעיה שלי היא עם התקנת מודם סלולארי (mobilink lite) של פלאפון. אני לא מצליח להתקין אותו. המחשב מזהה אותו, מתחיל את ההתקנה אולם מפסיק באמצע ורושם שגיאה, שאומרת שהוא לא הותקן כמו שצריך ולנסות להתקין שוב. ניסיתי להיכנס לאתר של DELL ולנסות להוריד דרייבר מתאים (אולי הבעיה היא עם דרייבר חסר...) בכל מקרה לא מצאתי מה אמור לפתור את הבעיה הזו. בבקשה עזרתכם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by [NOS],

צריך מפרט עד 5000 שכולל מחשב שלם ומסך LCD 17" באיכות נורמאלית לצורך משחקים ואינטרנט , לא הולך לעשות OC ! אז מה אתם ממליצים ? אני כבר ממזמן לא מתמצא בתחום :s05:

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מנסה לחפש מחשב נייד שיתאים לסטודנט (יותר שימוש ביתי ופחות הקטע של הניידות באוניברסיטה, אבל חשוב שהסלולה תהיה טובה), כרגע העבודה נעשית מול X60 של IBM שעושה את העבודה אבל מאחר ויש כוונה לקנות מחשב חדש, הייתי שמח לשמוע את דעתכם. עקרונית אני יודע שחלונות 7 צריך לצאת בזמן הקרוב והשאלה אם שווה לחכות (המחשבים הניידים מגיעים עם ויסטה ולפי דעתי עדיף לחכות), לגבי המפרט, צריך מחשב שיריץ סרטים\אופיס\אינטרנט בצורה חלקה ללא הפרעות, עם דיסק קשיח סביר (מעל 150 ג'יגה), בתוספת זיכרון של 2-3 ג'יגה, לגבי המשקל עדיף משהו לא מפלצתי בגודל אבל זה משהו שאפשר להתפשר לגביו, גודל המסך הרצוי הוא 15-17 (לא קריטי). אם יש הצעות והמלצות לגבי חנויות (נושא האחריות מאוד חשוב), אשמח לדעת, תו…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Orong,

תקציב עד 5. לגיימינג ויום יום. http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=12996

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by Xtera,

שלום לכולם. אני מתכונן לקנות כמה חלקים למחשב שלי ואני צריך ייעוץ. יש לי מסך 20" הארד דיסק ומארז, אני רוצה ייעוץ רק בלוח אם שיהיה מותאם לOC ומשחקים כבדים כולל את הזיכרון והמעבד. אני מתלבט בין הQ6600 לבין E8500 זיכרון 2XDDR3 1066MH או 4XDDR2 1066 ולוח X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E או EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E כל המלצה שונה תתקבל בשמחה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. שלום לכולם. ראיתי שביומיים האחרונים הגיעו 2 דגמים האלה של ניידים של ASUS. אני מאוד מתלבט בין שניהם, כי הם מאוד מאוד מאוד זהים (גם במחיר). אני ארשום את ההבדלים העיקרים שמצאתי ביניהם: זיכרון: UL30VT: בעל 500 ג'יגה UL80VT: בעל 320 ג'יגה כונן דיוידי: ב-UL30VT אין ב-UL80VT יש גודל מסך: ב-UL30VT: עם 13.3 אינץ' ב-UL80VT: עם 14.1 אינץ' סוללה: ב- UL80VT: בסביבות ה-11.5-12 שעות ב-UL30VT: זה חלוק, יש שאומרים שזה אותו הדבר ויש שאומרים שהסוללה שלו חלשה בשעה-וחצי שעתיים מהסוללה של ה-UL80VT. הנה גם המפרט של כל אחד מהם לנוחיותכם: ASUS UL30VT-A1: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30VT-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he ASUS UL80VT-A1: http://www.qsys.co.il/pl_product…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החלטתי לבנות מחשב חדש ולחסוך לא קצת כסף .לפני כן לא יצא לי להזמין יותר מזוג זכרונות וכוננן ssd בגלל הספקות לגבי האחריות,שאף פעם לא יצא לי לנצל במהלך חיי אז החלטתי להרים את הכפפה ולהזמין הכל ביותר זול . יש לי מספר שאלות : 1. אין שום בעיה של הזמנת לוח אם,רדיאטור,מארז מבחינת הספק החשמל נכון?(ac/dc חוץ מספק כח אין בעיה לקנות הדברים האלה?) 2.למישהו יצא להזמין מ-new egg? או לא כדי לקחת סיכון ולהזמין מאמזון?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by mars7,

יש ברשותי NUC בסלון: Intel Iris Plus Graphics 655 (Coffee Lake-U GT3e 28W) המחשב הריץ את כל סוגי הסרטים כולל 4K חלק ללא בעיה עד שהגיע HDR 10 Bit עם קידוד x265 . גם כשהפעלתי קידוד חומרה - (copy-back) DXVA2 הסרט התנגן יותר חלק אבל קירטע. איזה NUC ועם איזה מעבד אני צריך לקנות כדי לראות סרטים בצורה חלקה? תודה.

• 0 תגובות
    • 289 צפיות
  19. Started by zancoil,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור תכנות+ וMATLAB. תודה. *תקציב : עד 3000, עדיף פחות.(מחר ההסייבר מנדיי אז עדיף אפילו פחות - המחשב מיועד להשלח לארה"ב למלון בו אשהה) * מטרות המחשב: תכנות + הרצת matlab וכו'. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: שיהיה מקום לעבוד בצורה נוחה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: עדיפות למשקל קל(משמש בנסיעות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: RGB - חובה. hdmi - לא חובה אבל עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by raturnau,

האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהמחשב עם המפרט הזה יכול להריץ בכבוד את CS4 של ADOBE? ------------------------ מעבד Intel® Dual Core T4300 2.2Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz מסך רחב "15.6 LED HD BrightView כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 250GB בחיבור SATA מהיר כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g סוללת 6 תאים לעבודה רצופה מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה רז

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Classify,

האם זה נכון שהנייד הזה לא תואם ל-XP (אין דריברים) ומאלץ את המשתמש לסבול את ויסטה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by aviel1988,

שלום לכם אני צריך מפרט למחשב נייד ליישומים בסיסיים כמו גלישה איי סיי קיו שירים וכו'. אשמח לקבל הצעות לתקציב הנ"ל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום.. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לא משנה גודל מסך אך עדיך כמה שיותר גדול(ואני מבין שרק נט בוקים נכנסים בתקציב..) אז על איזה מחשב אתם הכי ממליצים?? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר דרך לפתור את התקלה הקיימת במסכים מהבהבים של מחשב טושיבה מדגם A500-1GH?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.