עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assddd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים עם תקציב של כ- 3000 ש"ח. מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך כבר יש. גודל המסך 19 אינץ'. קרטיס קול לשיפור הסאונד רצוי. אבל כפלוס, זאת אומרת לא חלק מהתקציב. אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה ואני שומע הרבה. מאוד רצוי שאת החלקים יהיה אפשר להשיג באיזור חיפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. 1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22", עכבר ומקלדת הלאחוטיים. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אני מעוניין לקנות מRSM 7. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל בתודה מראש אופס דיון כפול אם אפשר למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by iVdWo,

היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל הכל בעלות של 4500, הוא מעוניין במסך 20 אינץ' 2 MS (לא מבין מדוע, אבל עזבו). כולל הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP, גם עבור AMD וגם עבור פנטיום. המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by דובי770,

כפול, אנא למחוק.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by itzik2sh,

שלום לכם יש לי כמה רכיבים שהצלחתי לגרד מהמחשב הקודם שלי והחלטתי לייצר מחשב HTPC חדש תוך שימוש בהם : להלן הירושה : כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600 Silent pipe 512MB ערכת לכידת וידאו Avermedia EZMAKER usb2.0 הרדיסק 250GB Samsung חשבתי על : CPU - intel Core 2 Duo E7200 באמת שאין צורך יותר מזה, אני לא גיימר אבל יש לי מסך Full HD Motherboard - Asus G31 - זהה לזה שיש לי במחשב הקודם - חזק, אמין ועם יציאת אודיו 5.1 אנלוגית שמספקת אותי זיכרון - 2GB (עדיפות לקינגסטון) צורב DVD סאטה שלט רחוק MCE - לא הצלחתי להבין בפורומים אם הוא יודע ללמוד את השלט של YES והטלויזיה או לא... פה נתקעתי בנושא המארז - אני רוצה מארז יפה וסלוני ולא שולחני אבל הכרטיס מסך מגביל אותי בגודל (גדו…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שלום. אני רוצה לקנות מחשב אחד להרבה מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs וכו... המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד הקרוב גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender וכו... אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. המחשב גם לזום אופיס וכל מני דברי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף שקל למחשב. ועוד כ3 אלף שקל לציוד היקפי. אפשר לחרוג בעד 2000 שקל…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by idan131224,

היי, יש לי כרטיס 3060TI וספק כוח של 750 רציתי לדעת מה דעכתם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/335898 התקציב שלי הוא בגג 3000 השאלה אם הוא יוכל גם להריץ משחקים נורמלי ב 2K המחשב יהיה לגיימינג ואולי טיפה לימודים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  10. Started by Enable,

המחשב אמור להיות בשביל משחקים קלים ,שירים,סרטים PHOTOSHOP ותכנות. המחשב הבא יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=qt3s6m6h6oogap0lvuisec3ij3 אפשר להביא משהו יותר טוב במכיר הזה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?10-13.3 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כדאי HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אבל כדאי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. שלום לכולם, חבר שלי נוסע לארה"ב והוא קונה לי מחשב נייד, אני צריך המלצה למחשב ניייד טוב, אם כרטיס מסך טוב, לעבודה אם גרפיקה תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by IntelPro,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 13" HD WIDESCREEN עם רזולוציה טובה * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שנחשבת טובה ואמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב (בדגש על המעבד וזכרון) ושיה…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by uber101,

כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, נדלקת נורית ההפעלה והמאוורר פועל וגם המסך נדלק, אבל שום דבר לא קורה. זה קרה כבר כמה פעמיים בעבר, אבל בפעמים הקודמות עשיתי פריקת מתח ואחרי כמה דקות הוא חזר לעבוד. איפה יכולה להיות הבעיה? גם לא שומעים שום צפצופים אז כנראה שזו לא בעיה עם אחד הרכיבים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ront,

אחרי הרבה קריאה בפורומים השונים בניתי את המפרט הבא שאמור לשמש ל תוכנות עיבוד תמונה (בעיקר פוטושופ) וקצת למשחקים. תקציב - בסביבות 5000 ש"ח אין צורך בציוד הקפי. OC בעתיד. כרטיס המסך הוא פתרון זמני עד שתתבהר תמונת ה Mid Range שתומכים ב DX10 תודה מראש לחוות דעת / הצעות אחרות. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤976 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3P REV3.3 מחיר: ¤752 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤710 דיסק קשיח 1: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 דיסק קשיח 2: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYER…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. מכובדי שלום רב. נא עזרתכם בקבלת החלטה איזה לוח אם לרכוש ואיזה כרטיס מסך? האם לרכוש לוח אם Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 או Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 לגבי כרטיס מסך אני מעוניין עם מעבד 9600GT מה דעתכם על Twintech NVIDIA® GeForce 9600GT XT OC 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 באם יש לכם רעיונות אחרים נא כתבו לי

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by GangMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנות matlab, ansys לטובת הנדסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2, GTA V, THE WITCHER etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD, סביר ששני מסכים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אחרי שהמון זמן אני מחכה להתחדש במחשב חדש קפצה לפתע ההזדמנות בחופשה באילת ולכן שלא כהרגלי ובאופן די ספונטני קניתי שם את החלקים למחשב. לצערי לא היה את המעבד שרציתי ה- I7 6700K היה רק את הגרסה הסגורה ה- 6700 שבסוף התפתיתי לקחת. מצד שני לקחתי לוח יוקרתי שנראה לי שכן יתמוך ב OC במידה וארצה להתפרע עם זה בעתיד. מה לדעתכם כדאי לעשות. 1. להחזיר את המעבד הקיים ולקחת את הגרסה K במחיר המלא (ללא הנחת אילת). 2. לקחת לוח אחר ולהישאר עם המעבד הנוכחי ולוותר על אופציה ל- OC ? 3. להשאיר ככה כי הלוח הזה טוב כשלעצמו גם בלי מעבד K ? אשמח להמלצתכם תודה זה המפרט של המחשב אשמח לחוות דעת: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: cente…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. היי, אז אני מתחיל ללמוד שנה הבא ואני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש. אני מוכרח לציין מראש שכרגע ממה שאני ראיתי באינטרנט אהבתי במיוחד שני דגמים, אולי תוכלו לעזור לי להחליט בין השניים\לתת משהו יותר טוב באותו אזור מחיר. הראשון הוא סדרה 9 של סמסונג (Ivy bridge כמובן) שהוא בהחלט עונה על ניידות וזמן סוללה ארוך השני הוא הZenbook Prime Z31E או משהו כזה (גם Ivy bridge) שניהם נראים לי מצויין, השאלה היא (במקרה ומדובר בשני אלה) האם קריטי לעבור לI7 או שI5 יספיק לי? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים + כתיבת קוד + כנראה תוכנות גראפיות לאיטים נדירות יותר (מה שאני באמת אצטרך מכונה יש לי בבית מחשב נייח ששום דבר לא מזיז לו..) * גודל המסך? אני תוהה בין ה13.3 לבין ה15.. אני עדיין לא בטוח מה יותר כדאי..…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Kiru,

שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח. הדרישות שלי הן: 1. תואם לחלוטין ל-Windows XP, ללא צורך בדרייברים צד ג' 2. מעבד Core2Duo במהירות 1.6 לפחות 3. מסך 15" לפחות 3. משקל בסביבות 2.5 ק"ג 4. זמן סוללה סביר 5. תמיכה מובנית ב-BT אין צורך במצלמה, וגם צורב לא חובה. אני מחפש מחשב שקודם כל יהיה אמין. קיבלתי המלצה על מחשבי דל, אבל מצד שני אמרו לי שהסוללה שלהם מתיישנת מהרמאוד (אחרי שנה וחצי עבודה זמן השימוש יורד מאוד).. תודה!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחשבים ניידים שגמרו את חייהם? לצורך פירוק ולימוד עצמי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.