ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותוכנות חזקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watchdogs ומשחקים שייצאו בשנתיים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (מעוניין באפשרות לשחק במשחקים די חדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחד של SanDisk מהירות https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15765 -520/180 השני של ADATA מהירות 560/410 http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-SP550-ASP550SS3-120GM-C/dp/B013J7PP96/ref=sr_1_4?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1460631769&sr=1-4&keywords=120gb+ssd+2.5&refinements=p_n_feature_keywords_four_browse-bin%3A6158693011%2Cp_85%3A2470955011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A6797517011 אז מה עדיף מבין שני הכרטיסים? בבקשה לא להגיב על גודל הכרטיס. רק לבחור אחד מבין השניים SAMSUNG EVO לא בא בחשבון יקר בטירוף לא רוצה אותו
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מ KSP או מאייבורי אילת לצורך לימוד תכנות במכללה , ויש לי מספר שאלות: מה עדיף:1. מעבד i7 למעבד m?2.DELL או LENOVO? 3.SSD או HDD או SSHD? 4.על איזה מחשב אתם ממליצים? התקציב הוא עד 6,000. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לחבר את הנייד שלי (hp probook 430 g1) באמצעות הבלוטוס למתאם בלוטוס למערכת סטריאו שקניתי. הנייד בכלל לא מזהה את הרכיב. עם נייד אחר שברשותי עשיתי את זה בקלות. האם יתכן שאין בנייד שלי בלוטוס? איך בודקים את זה? אשמח להסברים פשוטים כי אני לא מבין גדול במחשבים. תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקניית מחשב נייד ולאחר הרבה התלבטויות והתייעצויות, מצאתי את הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E460 i7-6500U 8GB אני חייל, תוכניתן, מתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב, ומעוניין במחשב שישמש לתכנות וללימודים. בעל סוללה עמידה יחסית, ביצועים טובים. האם מישהו שמע על מחשב זה, ויכול להמליץ עליו? אם לא האם מחשב אחר יוכל להתאים? תודה רבה, יונתן
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/xpwbcg65 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v csgo combat arms minecraft לאח שלי assasin creed battlefield -אי…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-