עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by --Adidas,

שהמערכת תהיי טובה לשדרוגים עתידיים . מארז יפה ואיכותי . ספק כח חזק שיחזיק גם שידרוג בעוד כשנה וחצי . ועוד משהו כרגע יש לי מסך של סמסונג 931b האם כדאי להחליף אותו ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. שלום אני מעוניין בקניית מחשב שישמש אותי לתכנות, משחקים, וידאו/סרטים וכדומה. אחרי בדיקת מחשבים רבים, מצאתי שניים שמתאימים לי מבחינת הממשק, מקלדת, נוחות, גודל מסך וכן הנתונים הפנימיים שלו. המחשבים הם: DELL Inspiron N5100BKI245 HP DV6-6C03EJ לשניהם נתונים כמעט זהים (מסך,מעבד,דיסק קשיח, מערכת הפעלה, אחריות וכדומה). ל HP יש 8G זיכרון פנימי ול DELL יש רק 6G. לשניהם כרטיסי מסך חזקים עם 1G זיכרון (ל DELL יש GEFORCE GT525M ול HP יש RADEON HD7470). מחשב HP עולה 600 ש"ח יותר (ה DELL עןלה 4100 ש"ח). מה לדעתכם עדיף ? האם יש משהו אחר בתקציב כזה שהוא יותר טוב ? תודה רבה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by rocky3,

המחשב אמור להריץ בעיקר ++matlab visual c

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. היי, אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יהיה קל ,דק ועם חיי סוללה טובים(כלומר נייד מאוד) ומצד שני חזק מספיק על מנת להתמודד עם מספר תוכנות במקביל, שחלקן יהיו כבדות (למשל פוטושופ). התקציב שלי הוא בערך עד 6000₪. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  5. שלום , אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אני לא סגור על מארז - ורציתי לשמוע המלצות אם יש (לא משהו מצועצע אם יש משהו סולידי וטוב) [table][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]22558 [/td][td] [/td][td]צורב פנימי Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata [/td][td]115 [/td][td]1 [/td][td]115 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]22362 [/td][td] [/td][td]ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) [/td][td]455 [/td][td]1 [/td][td]455 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]23956 [/td][td] [/td][td]כונן Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail [/td][td]525 [/td][td]1 [/…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by L I R A N 5,

שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. היי, יש לי מקלדת של המחשב נייד, שמתי לב שישנם מקלדות למחשבים מסויימים שדולקות בחושך ואפשר לראת את האותיות, אני היתי מוכן לקנות כזה גם למחשב שלי זה יקל על הקלדה בלילה... מישהו מכיר או יודע האם דבר כזה קיים למחשבי DV6 בכלל? חיפוש באיביי לא נתן לי תשובה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Zufp333,

אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by tel360,

מחפשת מחשב נייד בין ה 11" -13" לצורכי אינטרנט צפייה סרטים גם כאלה ב HD ושהיה לו סוללה שתחזיק מעמד יותר מ 4 שעות איזה דגם מומלץ ??...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שלום, אודה להערותכם למפרט-עבור עבודה על תוכנת CAD/PHOTOSHOP- המצ"ב המיועד למשרד שבו יש שרת NAS בו מאוחסן כול החומר [כתיבה ושמירה ] לכן בחרתי בכונן SSD עם נפח איכסון די קטן. אשמח לחוות דעת בנוגע למפרט: האם יש רכיבים שלא יעבדו או לא יעבדו טוב עם רכיבים אחרים או שיש כאלו מומלצים יותר [table] [tr][td]מעבד אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מאוורר למעבד[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]24810[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by amptube,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אורח מחשב
    Started by אורח מחשב,

אלהן, מחפש מחשב נייד בתקציב ה7000 שח (אפשר גם מאילת) , שיתאים לגיימינג ותיכנות , גודל חובה 17.3 , לא משנה המשקל . בעיקרון משחק ומתכנת במחשב נייד , ומחבר מדיי פעם למסך 55' fhd , חשבתי ללכת על asus rog שמעתי דברים טובים , האם כדדאי? האם כדאי ללכת על כרטיס 1070 או שמיותר ו 1060 יעשה את אותה עבודה והבדל הביצועים זניח? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by בנצי אלקיס,

היי מבקש חוות דעת על המחשב ---81H7003QIV של לינובו אידיאל פד 15 . האם ניתן להתקין אאוטלוק ללא תוכנת אופיס,קראתי כי יש אאוטלוק בווינדוס 10,או שלא הבנתי. תודה

15. Started by parlov,

טמי חפש לקנות לעצמי מחשב נייד תקציב עד 10000 למשחקים ועבודה בעיקר משחקים חייב להכיל מסך 17 אינץ לא מתפשר על יותר קטן כל השאר מוכן לזרום זרקו רעיונות בנתיים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by NTT,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא לא נטבוק, אך שיהיה כמה שיותר קטן וקל (למשל 15.6" זה גדול) בנוסף, נורא חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק מבחינת מעבד וזיכרון RAM(לפחות 2GB מובנה) ושהוא יוכל להריץ Win7 בקלות בצורה חלקה ותוכנות כמו KONTAKT למשל (דורש הרבה מעבד וזיכרון) וכמה שיותר זמן סוללה... אם אפשר המלצות עד 2000 ש"ח - תודה רבה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by zivgev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by devilh,

אני עוד מנסה לפענח מה אני רוצה ולכן התקציב קצת פתוח אני רוצה מאוד חזק - שיעמוד במשחקים VMים וכל הדברים המגניבים הרבה זיכרון מסך 13.3? אני רוצה ניידות גבוהה מגע? עוד לא סגור אשמח לעצתכם

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by sabichos,

שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  21. היי שלום לאחר התייעצות כאן בפורום ובעוד מקום רציתי דעה סופית לגבי המפרט הנ"ל: תודה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪350 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...50-512D3E-HDMI צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט ב2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שימוש משחקים + Office +אינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. לחברי הפורום שלום רב! אני מנסה לעזור לידידה לרכוש מחשב חדש. עוד לא הוחלט סופית על תקציב, אבל הייתי רוצה כיוון בהרכבה של מחשב כמה שיותר קטן, שקט, וחזק. הצורך במחשב קטן הוא פשוט בעיית מקום - אין לאן להכניס מחשב בגודל מלא. מה התקציב המקסימלי? עוד לא הוחלט התקציב. אני מאמין שבין 5 ל-7 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק למען חסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)? שימוש יומיומי. היא סטודנטית לעיצוב אפנה. אני מאמין תכנות כגון Adobe illustrator, inDesign, photo…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. יש כבר 8800GT וספק מעדיף שהזכרונות יהיו ב4CL בנתיים חשבתי על המפרט הזה מFOX PC Intel E5200 2.5GHZ BOX LGA775 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 מעבד 400 לוח 425 זכרונות 245 באתר רשום שזה יוצא 1070 תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by Crapy,

...

• 0 תגובות
    • 315 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.