עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DRM,

1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yarin9226,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5/5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(חדשים בעיקר), עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור, פרמייר וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פולאאוט 4 סטארקרפט ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K - יש כבר מסך תואם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sysaviz,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני סטודנטית בדרך ללמוד מדעי המחשב ולפי ההתייעצות שלי עם סטודנטים מעליי אני יודעת שאני מחפשת מחשב עם פחות או יותר המפרט הבא: מעבד I5 זיכרון 8GB אחריות שלש שנים קל יחסית טווח המחירים הוא כ3000 שקל. תודה רבה לעוזרים, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. האם יש חנויות טובות בארץ, עדיף באיזור המרכז, בעלות מגוון רחב של דגמים של מחשבים ניידים? הייתי רוצה לנסות בעצמי כמה דגמים לפני שאני עושה קנייה מחו"ל. לדוגמא דגמי Lenovo Thinkpad X, T Series Dell Latitude 5000/7000 Series Asus Zenbook Series, ASUSPro Series Toshiba Tecra Series כמובן שעדיף דגמים מעודכנים של מעבדי Broadwell-U מהשנה. אשמח לשמוע המלצות!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by A.Z.P,

---

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tal89,

התחלתי לחשוב מה יהיה המחשב הבא שלי. התקציב לא מוגבל. הוא צריך להיות חזק (ארבע ליבות פיזיות) קל יחסית (2 ק"ג, אפשר לחרוג במאה גרם...) מסך 15.6. לא רועש בפעילות רגילה, ולא רועש מדי בפעילות מאומצת. צמצמתי את ההתלבטות שלי לשלושה דגמים עיקריים, ואשמח לשמוע מה דעתכם, ואם יש לכם רעיונות נוספים: Dell xps 15 Dell percision macbook pro 15 retina המחשב יריץ ווינדוס (למרות שאם בסוף המקבוק יבחר - אני אשחק עם שתיהן במקביל). כמה הגיון יש בלקנות מק ולהתקין עליו חלונות? לא מעניין אותי כל כך מסך מגע. כן חשוב לי להבין עד כמה השתקפויות מאפיינות כל אחד מהמסכים - ברור לי שכולם GLOSSY (למעט הDELL ברזולוציה FHD שמגיע עם אנט…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  16. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shaharsn,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש , אני מתלבט בין שני מחשבים שניהם כוללים כרטיס מסך geforce gtx 960m, השאלה שלי בעצם מה הן האופציות הקיימות היום לחיבור שני מסכים שונים למחשב אחד כאשר יש לי חיבור hdmi אחד ועוד חיבור usb 3.0 ואחד המחשבים גם כולל usb 3.1 type-c gen 1 אני יודע שיש ממירים מ- usb 3.0 ל- DVI/HDMI ויש ממירים מ- usb 3.1 ל- DVI/HDMI כשלרוב רשום שהם תומכים Mac. העניין שאני לא כל כך מבין האם אני יכול להיות בטוח שהם יעבדו כמסכים שונים ולא מועתקים גם במצב משחק. ראיתי גם שיש את העניין של Thunderbolt 3 אבל המחשב הזה לא כולל את זה, אז האם אני יכול בכל מקרה יכול לחבר מסך ל usb 3.1?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  22. מדובר בשרת+5 תחנות יש מחשבי משרד מומלצים באתר האם להסתמך עליהם או לבדוק פרטני מה מתאים לי? בנוסף דרוש המלצה למפרט לשרת לכל ה5 תחנות.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by moni-shitrit,

שלום לכולם ! אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מחשב נייד, לשימושי אופיס בעיקר Excel ו Word. בנוסף לגלישה, מעדיף מחשב 14 אינץ', מעבד I5, בעל יותר מ 4GB RAM, בנוסף למחשב הנ"ל יש גם כרטיס מסך חיצוני שזה אחלה תוספת, למרות שלא מיועד למשחקים. הדגם חשבתי עליו הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=914313 (asus x455lf-WX084T איך המחשב לשימושים שציינתי, האם המקלדת נוחה לשימושים שציינתי. אשמח לקבל מגוון דעות וגם המלצות על ניידים אחרים באותו טווח מחירים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yairh,

Case: Corsair Carbide 400R PSU: Corsair GS 700W 2013 Edition CP-9020064-EU Active PFC 14cm Fan RAM: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 F3-1600C9D-16GXM Motherboard: Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87 CPU: i7 4770K Haswell 3.5Ghz + Zalman CNPS11X Extreme Storage: Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III GPU: EVGA GTX970 SC 4GB 04G-P4-2974-KR עם צורב דיסקים. כמה המערכת הזו שווה? ללא אחריות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים