עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עריכת וידאו, עבודה בתלת מימד ( 3ds max) , גיימינג כבד(משחקים עם גרפיקה כמו של קרייסיס) , סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך צריך להיות רגיל.. נראה לי 17 אינג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב לי ממש אבל המינימום זה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? לא חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 3 שעות ומעלה יהיה טוב…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מחשב פשוט להורים של אישתי שעל מה שהם צריכים זה לגלוש באינטרנט, להוריד סרטים (חוקיים, כמובן ) ושימוש מזדמן באופיס. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3&cfm=9136723F#more_info. האם לדעתכם הוא שווה את המחיר? האם יש מפרט אחר יותר מומלץ שמתאים לצרכים שלי? הכוונה היא לחנות שמוכרת מחשב מוכן. תודה מראש על העזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באיכות 4k (סרטונים באורך 2-5 דק ללא יותר מדי אפקטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במידה רבה כל כך אך שלא יהיה רועש מדי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 10 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Tsofit Vail,

היי, אני מפתחת אנדרואיד ורוצה לקנות מחשב שיעמוד בהרצת android studio כולל סימולטור. אני מחפשת מחשב דק וקל כלומר בין 1.5-2.5 ק"ג. מבחינת תקציב עד ל5,000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

5. היי אני צריך עזרה במפרט. אני מעוניין במחשב לעבודה בעיקר עם פוטושופ ולייטרום תחת חלונות 7 64 ביט. אני מעוניין גם במעבד עם אפשרות טובה לO.C ושנותן תמורה טובה לכסף (לא 50% תוספת כסף בשביל 10% ביצועים). לדעתי ה750 יותר מתאים לי מ860, הלא כן? אשמח לעזרה בבחירת לוח שמתאים לצרכי, קירור טוב להמהרה, 8 גיגה זכרון, ספק, מארז, צורב, דיסק 1 טרה, כרטיס מסך (לא למשחקים) שיתמוך במסך 24",בתקציב של עד 3.5, גג 4 מבחינת מארז, אני מחפש משהו קטן אבל שעדיין יהיה אפשר להכניס את הקירור, 3 דיסקים וצורב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש! נ.ב. את השאלה הפנתי לפורום רשתות, אך המליצו לי לשאול גם כאן. מצ"ב הלינק לפוסט בפורום רשתות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292843.new#new

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by nivrob123,

יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  8. כמו שהכותרת אומרת , מחפש מחשב לסטודנט מעוניין בכרטיס גרפי חזק שיתן לשחק משחקים שנה שנתיים... חשוב שתהיה אחריות ליותר משנה . אשמח להמלצות של חברות (של לפטופים) ואיפה מומלץ לקנות . תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?

10. Started by tsuri,

שכן שלי רוצה למכור לי מחשב חדש שנקנה בארה"ב מסוג 54467 - toshiba a-135 , 1G , 160GB אחריות בנל"א לשנה. האם כדאי , ובאיזה מחיר?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Moshep,

אהלן חברים, אז אחרי שסיימנו עם צרה אחת (הילד), עכשיו צריך לדאוג למחשב שישמש לעבודה של האישה. אשמח לעזרתכם בעיקר בבחירת כרטיס מסך ראוי ו2 מסכים שיתאימו למשימות. נודע לי גם בפוסט אחר שכתבתי שסדרה חדשה עתידה לצאת ולשנות את כללי המשחק בתחום, אבל כל תאריך יעד שסומן הופרך וכרגע לא ידוע מה הצפי לרכישת קצה בחנות. אם מדובר בחודש-חודשיים, להערכתי שווה לחכות עם הרכישה כי מדובר על פערים גדולים מאוד בין הדורות (מעבר לשיקול הכלכלי של לחתוך בחצי את העלות של הכרטיס במידה ונקנה כרגע) בכל אופן, חדל קשקשת. אצרף לכם את המפרט החלקי שלי נכון לעכשיו, מעבד: 2250 ₪ - AMD 12 Core Ryzen 9 3900X 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 139 ₪ - * חדש * - ANTEC C400 Glacial …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by izhak2008,

ניהיה לי מסך שחור עם השיגאה: uncompressing linux....ok,booting the kernel וזה נתקע על המסך הזה ניסיתי לעשות הפעלה מדיסק של וינדוס וגם לא הולך מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by cold fire,

אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות(אני יכול גם להביא מחו"ל אם המחיר זול יותר): מטרות המחשב- עבודות משרדיות, תכנות וצפיה בסרטים גודל המסך- 14 ומעדיף מסך מאט. רזולוצייה פחות משנה אבל לפחות שיהיה HD. משקל- 1.5-2 קילו. זמן סוללה- צריך שיחזיק 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות - HDMI כונן אופטי-לא תחנת עגינה-לא אחריות בינלאומית-עדיף שכן אבל לא קריטי רישיון מערכת הפעלה-לא העדפה לחברה כלשהיא-dell דרישות נוספות - אין

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. היי, מחפש נייד עם 3 שנות אחריות(עדיפות לDELL), לא צריך יותר מ8GB זיכרון ו256GB קשיח לצורך שימוש ביתי, בנית אתרים. חשבתי על המחשב הבא - https://ksp.co.il/web/item/184361 האם כדאי ללכת עליו? ואם לא, יש עדיפות למשהו אחר בתקציב של עד 2500 ש"ח כולל וינדוס 11. תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. אבא שלי מעוניין לרכוש נייד. הוא לא מוכן להשקיע יותר מ-2500 שקלים (גג). אני מכוון למקס' 2000. הוא חובבן בכל מה שקשור למחשבים, אין צורך בכרטיס מסך רציני. אין צורך גם במערכת הפעלה. מטרות המחשב - אינטרנט, מסמכים וכו', סרטים. לא משחקים. גודל המסך - סטנדרטי, לא קטן מדי. 15 אינץ' ~ המשקל - לא משנה. זמן סוללה - גם כן, לא קריטי. אני לא חושב שזה אמור להוות שיקול. האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. בלוטות' - כן, מה זה בעצם? שהמחשב יכלול כמובן מודם אלחוטי.. גודל מינימלי של כונן קשיח - כמה שנראה לכם בגדול (לשימושים שציינתי), אבל לא 4 ג'יגה נגיד.. בסביבות 100 ג'יגה. צורב DVD - כולל. אין העדפה לחברה כלשהי. תודה לכל העוזרים. אם אתם צריכים עוד מידע, רק תשאלו.. (:

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by roey12,

מחשב המלצה למחשב נייד שיריץ סרטי HD, עם זיכרון גבוה שיכול להריץ כמה תוכנות (פוטושופ, ויסואל סטודיו, אמיול וכל מיני בלי להיתקע) אם אפשר שיריץ משחקים כמו FOOTBALL MANGER ברמה הזאת מה טוב... חשבתי ללכת על lenovo u350. מחכה להמלצות, כי אני מעוניין לקנות את המחשב עוד שבוע בחו"ל...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת חומרה חלקית חדשה ככל שניתן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, למעשה רוב הרכיבים הבסיסים יש וכעיקרון אין צורך לכלול במפרט והם: זי…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by avieini,

תודה רבה!! שאלה קטנה: הקירור למעבד הכרחי או שזה תוספת? נא למחוק יצא מהקשרו....

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by גבי ק,

היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. גוף קירור למעבד הוא - Thermaltake Golden Orb II נראה לי שגוף הקירור הנ"ל לא מתאים למעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty בדקתי את תאור גוף קירור בחנות pccenter golden orb ii בחנות glabs golden orb 775 בשתי החנויות לא נזכר התאמה ל socket am2

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by tomereise,

אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי למשחקים, נניח שיריץ GTA V על MEDIUM לפחות. אני מתכנן לקנות אותו מאילת, כנראה מ KSP אבל לא חייב דווקא שם. לאיזה טווח מחירים אני צריך לצפות? יש לכם דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.