עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתחיל שנה ראשונה להנדסה וצריך מחשב נייד שיתפקד בצורה טובה עד 2000 שקל. מתלבט בין שתי המחשבים האלו: http://www.laptopdeal.co.il/items/508764-Dell-Latitude-E6420 http://www.laptopdeal.co.il/items/508757-E1-472P-6860 איזה מחשב עדיף מבחינת נתונים ויהיה חזק יותר לתפקד עם תוכנות הנדסיות ובכללי שיפעל מהר? אם יש המלצה למחשב נייד יותר טוב באיזור טווח המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nirtzen,

המחשב מיועד לתכנות + VM + עריכת תמונות (פוטושופ + לייטרום) , ושרטוט (אוטוקאד) המטרה - שיעמוד בכל המשימות האלו + יתחבר לשני מסכים במקביל , ויחזיק מעמד כמה שנים. (המחשב הנוכחי הורכב ב 2009 ומחזיק מעמד , אבל היום כבר כבד לו) * שימו לב שבמפרט אין הארד דיסק בעל נפח גדול , היות ואעביר את ההארדיסקים הקיימים היום. מערכת ההפעלה והתוכנות ישבו על SSD. [TABLE=align: right] [TR] [TD]3[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 2]מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1790[/TD] [/TR] [TR] [TD]23491[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 2]קירור למעבד Arctic Freezer i30[/TD] [TD]1[/TD] [TD]195[/TD] [/TR] [TR] [TD]34579[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אי…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by Ramos,

שבת שלום לכולם, לאחר חודשיים מעייפים וסינון מחשבים רבים הגעתי ל2 דגמים אשר עונות (בצורה מירבית יחסית) על הדרישות שלי ללפטופ אישי. http://ksp.co.il/?list_compare=.26538..27031. הינה ההשוואה בין 2 הדגמים וברצוני לדעת את חוות דעתכם עליהם אך קודם לכך מס' דגשים: ~אם ידוע לכם על דגם אחר רצוי שתכירו לי אותו~ -התקציב שלי הינו כ-5000 שקלים -שמעתי מכמה אנשים שלנובו דיי מאכזבים מסיבה שהרכיבים שלהם הם כביכול לא כמו שכתוב - אם למישהו יש משהו להעיר בנוגע לזה זה חשוב. -שימוש המחשב הוא בעיקר לתכנות ועריכת סרטונים ומצגות אך שימושו למשחקים אכן אופציונלית -עקרון עקרי : מקסימום חומרה במינימום כסף (לשימוש וצרכים כלליים, מטרות המחשב הם דינאמים ולכן הדרישות חומרה שלי הם כמה שיותר גבוהות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by idoefr350,

שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by koskok,

חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד ללימודי רפואה. נראה שלמחשבי לנובו יש את המפרט הטוב ביותר תמורת המחיר. השאלה שלי היא האם המחשבים אמינים? מה הדעה שלכם לגבי מחשבי לנובו? אולי שווה לקנות אותם ולהרחיב את האחריות? המטרה העיקרית של המחשב היא לגלוש באינטרנט(סרטונים פייסבוק וכד'), word/powerpoint/excell, מסמכי אדובי - לא משחקים. אני רוצה מחשב עמיד, שיחזיק לי לאורך זמן. בנוסף, אני מתכוון לחבר אותו בבית למסך גדול יותר וככה להשתמש בשני מסכים. אין לי צורך בכונן אופטי. משקל לא ממש חשוב לי. הכי חשוב לי זה עמידות/איתנות של המחשב. אני מתכוון להתנייד איתו ולא רוצה שכל הטלטולים יפגמו בו. אלה המחשבים שחשבתי עליהם לנובו U41-70 לנובו U31-70 לנובו Z51-70 שאלה אחרת, ראיתי את המחשב הזה של דל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לדעת האם קיימים הבדלים נוספים בין הדגמים הבאים, מלבד SSD: http://ksp.co.il/?list_compare=.27121..27753. במידה ולא קיימים הבדלים נוספים, אני פשוט אוסיף SSD בעצמי. משתלם יותר, לא כן? במידה וכן - אשמח לקבל המלצות מהיכן לרכוש SSD בנפח של 512 GB. תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Erez Mor,

הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…

13. Started by BarK1996,

אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בחומרה על הבדלי ביצועים מינימלים.. כדאי לא ? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 4500 ש,ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה של GTA 5 ובטלפילד, כמובן עבודה משרדית וסרטים, אך הכי חשוב לי, אני רוצה להתחיל ללמוד עריכת וידאו ופוטושפ, לכן אני רוצה מחשב שאוכל להשתמש בו בסוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס... ופוטושופ .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שצייניתי תוכנות עריכה, מממ אולי באופן תדיר+ ? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר. מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי) 1. מה התקציב המקסימלי? ~3K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD ASSASINS CREED TOMB RAIDER ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

16. Started by rotemshapira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Erez Mor,

הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Guy Amir,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב ומתלבט האם לקנות רכיבים עם אובר קלוק או לא השימוש למחשב הוא מקצועי התוכנות עימן אני עובד הן maya, keyshot, zbrush ואחרות בתחום התלת והגרפיקה. אני זקוק לרינדורים מהירים של קבצים בגודל 75X50 רזולוציה של DPI300 וליכולת עבודה מהירה עם HIGHPOLY MESH התקציב למחשב 10K, ישנה אפשרות לחרוג ל 12K (עדיפות להשאיר את התקציב המקורי) אני משתמש בשני מסכים, כניסת HDMI, רזולוציה 192X1080 אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה ותוכנות השאלה שלי היא עד כמה OC באמת תורם למהירות העבודה והרינדור, או שניתן לוותר ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. אם יש המלצה למפרט אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by The,

אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  22. אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nightbeat,

ידידה סטודנטית ביקשה ממני עזרה במציאת נייד שישמש אותה לצורכי לימודים. לאחר כמה שעות של סינונים הגעתי ל3 דגמים שנראים לי טוב: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4475 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3891 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-13-3-%D7%9E%D7%92%D7%A2-HP-i5-%D7%96%D7%9B-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-128GB-SSD/pi6MK40641 השלישי מוחדש אך כולל SSD בנפח 128GB ולכן שמתי עליו עיניים. למישהו יש נסיון עם ניידים מוחדשים? בעקרון היא ביקשה ממני להשאר באיזור 2000 ש"ח אבל חרגתי מכיוון שלא מצאתי שום דבר ב2000, ומה שכן מצאתי לא כלל מערכת הפעלה והיא תצטרך אחת.. מישהו יוכל להעביר על הניידים הנ"ל חוות דעת בבקשה? או להמליץ על משה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסיים יחסית שאוכל לקחת איתי בלי לשבור את הגב... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - רצוי עד 3000 ש"ח, אני יכולה להתגמש עד 3500. 2. מה שימושי המחשב - עבודה על תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט (הרבה טאבים פתוחים במקביל), מדי פעם צפיה בסרט (אבל זה משני). אני צריכה לקחת אותו איתי לפעמים אז חשוב שלא יהיה כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם האפשרי, הנוכחי גוסס... 10. האם יש ב…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים