ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם לשים את זה פה או בפורום הקינטושים.. בכל מקרה: 1. נקנה בארץ 2. 15 אינץ' 3. השימוש הכי כבד בו הוא פוטושופ פשוט 4. 4 ג'יגה זכרון לפחות 5. זמן סוללה לא קריטי, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל 6. פה זה הופך לאתגר - הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות להפוך אותו ל hackintosh (: * בלוטות - לא חובה. * כונן CD/DVD צורב - לא חובה. * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - פעם ראשונה שאני מתעסק עם לפטופים אז אין לי מושג.. אני מניח שאני מעדיף בלי מערכת הפעלה, אחרת (ואני מניח שזה תמיד בא עם) אז כן להכניס לתקציב * האם יש לי העדפה לחברה כלשהי - לא. אם hackintosh ללפטופים בארץ הוא נושא באמת בעייתי, ואין כמעט סיכ…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ואם אפשר גם שיכלול גם וינדוס ברוסית
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה , אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים , ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ? פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ? *עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר אבל בכל מקרה תנו תגובות **טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב הינו רב תכליתי - אופיס, דפדפן, פוטושופ, המרת קלטות, סרטים כולל הידפינישן, חיבור למסך ולמקרן. המפרט: מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם Z77A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס טלוויזיה AVERTV SUPER 009 PCI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS השאלה היא: המפרט המקורי כלל לוח אם Asus H61 B3 ו-מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 520GT קבלתי המלצה לשדרג את לוח האם ל-Z77A ולוותר על המאיץ הגרפי מכיוון שלוח האם כולל יציאו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך רק מחשב ללא מסך. יש לי מסך של סמסונג 19 אינצ' אם כבר אז שווה אולי את ה- ATI HD 4890
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כניראה טס לגרמניה לתקופה ארוכה, וכניראה שאני ירכוש מחשב נייד בשביל לשמור על קשר עם הארץ. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות בסיסיות, ואינטרנט,אופיס, ופוטושופ. יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים בסגנון dragon age,SC2. מבחינת משקל שלא ישקול יותר מ3 קילו, ומסך 14 אינצ' ~, זמן סוללה 4 שעות עדיף ליותר. יש חייה כזאת?האם בגרמניה המחירים זולים יותר מאשר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה שלכם בנושא מחשב נייד שולחני 17 אינצ' עדיפות לסדרות חדשות ולייצרנים שלעיל חשוב שהמחשב לא ילעה ב"אש" מעבד אינטל (כי נמאס מAMD לוהטים) מסך 17 עדיף על 15.6 ובלל פיזור חום טוב יותר עדיפות לפלסטיקה מאולמניום עדיפות למקלדת מלאה ולמוארת בכלל הלולייה עיצוב גם רלוונטי (כי זה לבית) תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג עוצמתי, אבל גדול מאוד פיזית. עקב מעבר דירה, אני צריך מחשב נייח קטן ונוח. זה המפרט כפי שאני זוכר אותו בערך: מארז full tower של nxzt ספק כוח gold 750 של סיסוניק I5 6600k Noctua d-15 Gtx 1070 g1 Gigabyte z170 gaming k3 שני כרטיסי זיכרון 16 gb כל אחד, 2133mhz, ddr4. הארדיסק 2tb של סקייט Evo 850 250gb 4K 24 dell p2415q באמת יופי של מערכת לגיימינג כמו שאתם רואים. אני צריך מחשב קטן (mini itx) שיהיה מהיר, ויחזיק משחקים בצורה סבירה. אני רוצה להוציא את המקסימום מהחלקים שיש לי בבניית המחשב החדש. חלקים שאני אצטרך למכור: כרטיס מסך, לוח אם…
-
23960 מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 20318 מאוורר למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 23896 לוחות אם למעבדי אינטל Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI 1 22888 זכרונות G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 1 25523 כרטיסי מסך Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 23012 כונני SSD OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail 1 23878 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sata 1 25247 ספקי כוח Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU 1 22491 מארזים Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case (No PSU) 1 18…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יודע שזה לא ממש שייך לכאן > אבל ניסיתי בפורום תוכנה > ואין תגובה! לא מחפש המצאות גלגלים > פשוט רשימה של "TODO " כדי שיתבצע סינכרון מושלם ביין מחשב נייד לנייח 1. יש לי נייח מישרדי > רוצה שבו יופיעו כל הקבצים : דואר OE + תיקייה אחת או שניים + אוטלוק(יומן) 2. יש לי נייח > שצריך שיהיה בו בכל נקודת זמן את אותם קבצים (אותן מערכות הפעלה > אבל אופיסים שונים ( 2000 בנייד ו 2003 בנייח) 3. מוכן לשנות תוכנת דואר מוכן לשנות הרגלי עבודה > העיקר התוצאה! רוצה להגיע למצב שאני יודע בוודאות שבסופו של דבר יש "ראי מושלם " ביין הנייד לנייח בכל הנוגע לשימושי מושרד ועבודה ויומן פגישות עם הנייד אני כל היום בחוץ > ושוקל עקב כך להתחיל להתחבר לשירות אינטרנט סלולארי > גם …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, אחותי בארה"ב ויש באפשרותה לקנות מחשב נייד (לצורך לימודים) במחיר מאוד זול... עכשיו הדגם הוא Sony N385E/B KT5300 הוא עולה שמה עם מסים 3250 ש"ח.... אחותי אומרת שהמחשב הוא מאוד טוב ומאוד זול אז רציתי לדעת מה אם זה כך באמת וכמה הוא עולה בארץ... יתכן וסוני סתם מעלים מחירים בגלל השם שלהם בלי קשר לחומרה שבמחשב. היא גם רוצה להצהיר במכס שהמחשב הוא שלה כדי שלא יקחו מס.... מה דעתכם גם על זה? איזה מחשבים אחרים זולים יותר אפשר למצוא וגם טובים? המחשב הזה עולה שמה $700...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד במחיר של 3000 עם חריגה קטנה לטובת משהו טוב, המחשב ילווה אותו בשימושים שוטפים כמו אינטרנט וורד סרטים HD וכל מה שמסביב, אני רוצה לעזור לו לבחור מחשב עם הכי הרבה עלות מול תועלת במחיר הזה, אם יכנס במחיר I3 עם כרטיס מסך נחמד עדיף, כמובן 15.6", יציאת HDMI, ומחשב של חברה טובה, עדיפות לחנות זונה באזור השרון כמו אייבורי או KSP, תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אבא של חבר נוסע למזרח הרחוק ומעוניין במחשב נייד. הדרישות: 1. Core 2 Duo חשוב שיהיה מעבד חזק 2. חשוב שתהיה אחריות בינלאומית (כדאי שניתן יהיה לנצל אותה במקרה הצורך בארץ) 3. מסך בגודל בינוני 14" ומעלה 4. אין צורך בכרטיס מסך חזק (לא ATI ולא Nvidia) 5. לא חייב להיות קל משקל המחיר עדין לא קבוע כי אני לא יודע כמה יעלה בחו"ל אבל שלא יעלה את ה 8000 שח בארץ (אם אפשר). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, יצא לי לשאול כבר במקום אחר אך לא הרגשתי שקיבלתי מספיק חוות דעת ולכן אשמח לעזרתכם אני מפתח משחקי מחשב, וכעת מעוניין להשתדרג במחשב נייח חזק במיוחד. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 12K. אשמח מאוד אם זה יתקרב יותר ל10K מכיוון שאיני מעוניין בOC מיוחד 2. מה שימושי המחשב? 144hz 2K massive gaming, פיתוח מנוע משחק - עבודה עם הרבה מאוד דברים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? חשבתי על רמקולים של לוגיטק ב120 שח. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קניתי כבר G.SKILL TridentZ Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ שמצד אחד אני אוכל לשחק עליו משחקים ומצד שני גם יתאים לי ללימודים כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בזמן הקרוב אני יודע שזה שני ניגודים שונים כזה אז זה קצת בעייתי הידע שלי במחשבים שואף ל0 ובגלל זה אני פותח כאן דיון כרגע אני בארצות הברית אז זה אחלה זמן לקנות לפטופ. התקציב שלי הוא בערך עד 1000-1100 דולר אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופים שאתם חושבים שיתאימו לי רועי
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית סרטים וסוליד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כנל * משקל רצוי? עדיף קומפקטי כמה שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיתאים לסטודנט מומצע... * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-