עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomi8,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  2. שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CR7,

התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש, לדסקטופ שלי יש את המפרט הבא: (נקנה ב-2012) [TABLE=width: 395] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]core i7-3820[/TD] [/TR] [TR] [TD]MB[/TD] [TD]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]case[/TD] [TD]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9[/TD] [/TR] [TR] [TD]CD[/TD] [TD]SATA LG DVDX24 DL[/TD] [/TR] [TR] [TD]HD[/TD] [TD]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vcard[/TD] [TD]Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Power supply[/TD] [TD]Corsair CMPSU-600CXV2EU CX600 V2[/TD] [/TR] [TR] [TD]water cooling[/TD] [TD] Corsair H60[/TD] [/TR] [/TABLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by yirmio,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב פיתוח. השימוש הוא אך ורק פיתוח (VS,Android Studio וכדו') יש לי HD של 2 טרה, כך שאני לא צריך נוסף על מה שבמפרט. [TABLE=width: 600, align: center] [TR=bgcolor: white] [TD=class: wh12cartb]שם מוצר[/TD] [TD=class: wh12cartb]מחיר[/TD] [TD=class: wh12cartb]כמות[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]inti54460T[/TD] [TD=class: wh12cartb]Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: wh12cartb]880[/TD] [TD=class: wh12cartb]1[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: white] [TD=align: center][/TD] [TD=class: wh12cartb]ACfreezer7ProR2[/TD] [TD=clas…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג כבד בהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 400 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, משחקי פעולה ואסטרטגיה. מעוניין לשחק במשחקים בהגדרות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -אין צו…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by yirmio,

1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  11. שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by __FISH__,

אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני משדרג מחשב קיים וכבר הזמנתי כמה חלקים ממבצע Gold box שהיה בשבוע שעבר באמאזון והם אמורים להגיע אליי תוך כמה ימים. מה שהזמנתי: AMD A10 7870K Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CMY16GX3M2A2400C11R Transcend Information 256GB SATA III SSD TS256GSSD370S עברתי על הדיונים פה וראיתי שבגדול לא מומלץ AMD (עשיתי את זה לפני שהזמנתי). הסיבה העיקרית שהזמנתי אותו היא שלדעתי הגיע הזמן להיפטר מכרטיס המסך והבנתי שזה פחות או יותר הכי טוב שניתן לקבל ללא כרטיס מסך נפרד. מעבר לזה יש לי: Asus Xonar DX 2 דיסקים רגילים Antec VP400 מה שחסר: לוח אם - חשבתי לקחת את ה-GA-F2A88XM-D3H (לא שיש הצע כל כך נרחב של לוחות אם מתאימים). יש דעות בעד\נגד? קירור - אשמח אם תמליצו על משהו שקט וטוב. מארז -…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by sagiia,

היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  20. היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dorlavy,

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ariel_rg,

שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מעוניין למכור את המחשב לטובת מעבר לMacBook אשמח אם תוכלו לתת הערכת מחיר על המחשב, להלן המפרט: מארז: ThermalTake Element S לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI מעבד: intel i7 3770K 3.6 Ghz קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212X RR-212X-20PM-R1 זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz CL9 Kit for Quad Channel X79 Chipset KHX1866C9D3K4/16GX דיסק קשיח: Western Digital 1 TB 64MB SATA 3 כונן ssd: ג׳יגה 128 sony כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660Ti 2GB GDDR5 כל הרכיבים מגיעים עם האריזות והספרים המקוריים שלהם במצב חדש. המחשב אצלי כשנתיים וחצי, הפעילות בו הסתכמה בעריכת וידאו ומשחקים כדוגמת NBA\FIFA אשמח לקבל תגובות, אם אתם מכיר…

24. כבר כמה ימים שחושב להחליף את המחשב הישן והירידה לאילת זו הזדמנות טובה לכך. 2 מחשבים שאני מתקשה להכריע ביניהם: אסוס http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16088 לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27195&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מטרות המחשב: לימודים ושימוש משרדי + גלישה באינטרנט(סרטים, מוסיקה, צפייה ישירה בשידורים וכו..), לא משחקים ולא משהו יוצא דופן, גודל מסך: 14-15.6, לא חשוב מבריק או מט. זמן סוללה לא ממש קריטי, זמן ארוך יותר זה רק בונוס. כונן אופטי קיים בשניהם והיציאות דומות. וזהו בגדול, לא מחפש משהו מעבר לזה, אמינות, איכות וחוזק..זה מה שחשוב לי. אשמח לעצה שתסיים את ההתלבטות שלי בין הדגמים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by tamiron,

אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים