ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלפטופ, התקציב הוא עד 5000, היה נחמד אם היה פחות, אבל אם לא אז לא. הדרישות הן: 1. מעבד מסדרת סאנדי ברידג'. אם אפשר i7, מעולה, אם לא, אז i5. 2. זיכרון של 6 גיגה לפחות, ואפשרות הרחבה עתידית ל - 16 גיגה. 3. יציאת USB 3, לפחות אחת. 4. כרטיס מסך, אני לא יודע, שמעתי שהכרטיס המובנה של סאנדי ברידג' לא רע. אם אפשר כרטיס יותר טוב, זה כמובן עדיף. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה, תוכנות מתמטיות (matlab) וסטטיסטיות. מבחינת משחקים לא הרבה, אולי football manager ו - pro evolution soccer. תודה !
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Surface Book 2 במכה כידאי לקנות אותו עם כמה זיכרון ומעבד? באן הוא יכול להחליף את המחבר במתמטיקה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם(2-2.5ק"ג) מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המחשב הזה: http://209.85.129.132/search?q=cache:EZ_x4MSDCywJ:www.bestbuy.com/site/HP%2B-%2BPavilion%2BLaptop%2Bwith%2BIntel%26%2523174%253B%2BCore%26%2523153%253B2%2BDuo%2BProcessor%2B-%2BBlack/9553985.p%3FskuId%3D9553985%26id%3D1218123211141+HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A22+Duo+Processor+-+Black&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il יריץ לי את המשחק הבא: http://softwarengameslinkshere.blogspot.com/2009/08/fifa-10-system-requirements-for-pc.html
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח כולל ציוד היקפי בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש בינוני (יותר מבסיסי אך לא שימוש מקצועי) עבור תוכנות כמו סולידווקס ואנסיס. אופציה של מחשב יד שניה/מוחדש גם על הפרק. אשמח לקישורי קניה/מפרטי מחשב. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪840 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪117 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪619 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪530 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז: [/td][td] Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 מחיר: ₪41 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות:…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אחים שלי אני מבקש את עזרתכם .. קניתי לפני שבוע מחשב של ASUS F8VR בקניה אמרו לי שאני אוכל להחליף את המערכת VISTA למערכת XP התקנתי XP על כונן נפרד מההתקנה של הVISTA כדי שישמר לי האופציה לחזור לVISTA כעת לאחר ההתקנה נוצרו לי 2 בעיות , אבקש את תמיכתכם בעיה ראשונה , איני מוצא דריברים לדגם הזה שיתאימו לXP וככה שום דבר לא עובד (ווירלס ועוד ועוד) בעיה שניה , אין לי אפשרות לחזור לVISTA ואפילו שניסיתי ללחוץ F11 הוא לא מגיב .... אבקש את תמיכתכם , מודה לכם אחיי !
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=12071 תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:0 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:far cry4 watch dogs •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה היא העסקה הטובה ביותר שניתן לקבל היום בתקציב 1200 ש"ח עבור מחשב מיני לעבודות משרדיות בלבד. יתרונות כמו מעבד, גודל מסך, אמינות, זמן סוללה, אחריות יבחנו בהחלטת הקנייה. אני יודע כי יתכן והתקציב יחייב מחשב מדור קודם, אבל אני מעריך שזה יהיה טוב יותר מהפנטיום עליו אני כותב עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-