ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד בתקציב של עד 2500 עם מסך בגודל 13-14 אינץ' עכשיו השימושים שלה זה גלישה באינטרנט ושימוש ללימודים. עכשיו מצאתי דגם של אסוס X454LA-VX203H עכשיו האם הוא מחשב אמין האם הוא כבד והאם הסלולה שלו מחזיקה מעמד ובכללי איך המחשבים של אסוס והשירות שלהם באינטרנט? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לפורום, עזרתם לי ממש בעבר ואשמח לסיוע שוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אם זה ממש דרוש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט,גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט הניצב לפני השנה השלישית לתואר,מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שהתחלתי את התואר ראיתי שהייתה המלצה גורפת למחשב של לנובו מדגם ה-thinkPad edge e330. בסוף לא קניתי את הנ"ל והסתדרתי עם מחשב נייח. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להרחיב את האפשרויות ולכן אני שוב מתעניין במחשב נייד, אלא שלפי מה שעיינתי באתרים השונים ראיתי שהמחשב הנ"ל כבר לא מיוצר ולכן מאוד התקשתי למצוא מחשב שיתאים לדרישותיי ולתקציבי. אז אשמח אם מישהו יוכל להיות לי לעזר ולספק מידע על מחשב שיתאים. הדרישות הם די זהות למה שנמצא במפרט של המחשב הנ"ל, אבל אם בכל זאת צריך אז אכתוב: *מטרות המחשב: שיתאים לאופי סטודנטיאלי, בעיקר אופיס ואינטרנט אבל גם שמוש בתוכנות מסוימות למשל:Arcmap gis ,mathlab ותכנות בעזרת pytho…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים שעומדים בתנאים שלמטה: 1. תקציב: 3500-4000 ש"ח, רצוי לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. השימוש העיקרי הוא משחקים כדוגמת fifa, gta v, nba 2k בהגדרות גראפיות הכי גבוהות שניתן. המסך שכרגע יחובר למחשב הוא ברזולוצית 768*1360. 3. ציוד היקפי מקלדת ועכבר-פשוטים. 5. רצוי מחשב שקט אך זה לא העיקר. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול תוכנות/מערכות הפעלה למיניהן 8. חנות מועדפת: ksp או כל חנות אחרת שאתם ממליצים באיזור באר שבע. אם ניתן להרכיב מחשב יותר טוב בtms.co.il אז עדיף מחשב מtms 9. הקנייה מתוכננת לחודש הקרוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אלה עם זה םוגע באופן ניכר בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי "twitch" אבל שיהיה מספיק חזק להריץ AAA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה לשדרג את המחשב עד 1K. אני משתמש במסך 65 אינץ. מדי פעם משחק GTA V, PRO (כן זה עובד). אין בעיה חלקים מיד שניה. Gigabyte GA-Z68X-UD3H intel® core i7-2600 cpu @ 3.40ghz nvidia geforce GTS 450 4* GB 2 ddr3 1600 800 mhz ddr3 sdram
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היוש! אני מחפש מחשב שישמש אותי באונברסיטה ואני די אבוד עצות.. מצד אחד אני צריך שהוא יהיה 13.3 אינץ' וקל. מצד שני אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק כדי שישרוד לפחות 3 שנים... לא צריך להריץ משחקים. בעיקר אופיס וסדרות. ומצד שלישי אני חייב שיהיה בו כונן אופטי. (אחרת זה סרטן לפרמט ולהתקין דברים) אני חיפשתי קצת בזאפ ולא ככ מצאתי... כל שאר הדברים (גודל של ההארד דיסק, תחינת עגינה רצולוציית מסך גובהה וכ'ו וכ'ו) פחות קריטים לי. יש לכם אולי איזו הצעה? ותודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי, השאלה כמה אני יכול להציע עליו בעקרון אני לא זוכר בפרוטרוט על המחשב... זה לוח אמ של ג'יגה בייט intel core i5 3470 3.2 ddr 8 gb 1600 nvidia gforce gtx 560 הארדיסק 500 ג'יגה ספק כוח של זלמן אם אני צריך לתת עוד פרטים אשמח לדעת מה הפרטים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות באילת, ככה שבלי מע"מ התקציב שלי הוא 4K * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים בעתיד), משחקים קלים (גג CS GO), אינטרנט, יוטיוב, הזרמת סרטים ותכנים לטלוויזיה/Xbox One. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שעדיף .. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-