ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה הולך? אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הקודם שנראה לי מת לחלוטין אחרי תקופה גסיסה ארוכה (IBM מ2004). המחשב ישמש כתחנת הורדות וגלישה באינטרנט לקריאת מאמרים, פייסבוק וכדומה. אני צריך מחשב יחסית פשוט כי את המחשב הרציני (למוזיקה אלקטרונית, אני בכיוון של אפל, ואם לא אז משהו בסביבות ה8-9 אלף) אני אקנה עוד שנה לפני רימון. להלן התשובות לשאלות: 1. מטרות המחשב - כנאמר, פשוטות מאוד. שיריץ תוכנות הורדה כמו Jdownloader ו internet download manager 2. גודל המסך - לפי מה שקראתי 15 אינץ' זול יותר מ14 ו13 - אם אלו הם פני הדברים - 15. אם 13 ו14 יותר זול -אז עדיפות אליהם. 3. משקל רצוי - ממש לא משנה, הוא לא יעזוב את הבית. 4. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שתומך בעריכה גרפית(רוב תוכנות אדובי כולל עבודה במקביל) ותוכנות 3d ועריכת וידאו . גם מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק לתקופה ולא אצטרך לקנות חדש עוד שנה חשבתי לקנות asus gl552 הגרסה הפשוטה ביותר ולהוסיף 256gb ssd m.2 יש אולי חוות דעתֿֿ/ ביקורות /המלצות אחרות תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה,מהוא הערך של המחשב שלי כיום למכירה קומפלט בזמנו עלה לי 3500 ש"ח לפני 3.5+ שנים בערך המארז במצב מעולה בלי שריטה אחת..ואם זה משנה,אני מנקה אותו כל חודש מאבק. מעבד: Intel Core i5 3330/ 1155 Tray מאווררים וקירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/1156/AMD Cooler For case raidmax 120mm לוח אם: MSI B75MA-E33 Retail מארז: NZXT Source 210 Elite White ספק כוח: Seasonic PSU 500W Active PFC ECO זכרון: DDR 3 8GB/1600 Crucial כרטיס מסך: Sparkle GTX760 2GB DDR5 PCI-E HDMI Retail כונן: Samsung SSD 120GB 840 Series TLC 2.5 SATA 3 תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית של תכנות (visual studio) אינטרנט קבוע ומשחקים שלא דורשים הרבה(משחק בעיקר משחקים של BLIZZARD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio sql server ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes of the storm , hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=1948 היי בזמנו הרכבתם לי פה בפורום את המפרט הזה מפה לשם לא יצא לי לרכוש את המחשב וכרגע בשורת הזיכרונות מופיע שאין במלאי. אשמח להמלצה סבירה של זיכרונות ע"פ ניסיונכם. אם אפשר בלינק חדש שאוכל להזמין. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המפרטים הבאים. המטרה היא להריץ משחקים כבדים בגרפיקה גבוהה. איזה מפרט לדעתכם עדיף לי לקנות? (שניהם אותו מחיר) אני לא מתכוון לבצע oc 1) מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 2) מעבד + מאורר IntelI53470 3.2Ghz +Shagon ARC-118 SV לוח אםMSI B75MA-E33 דיוידי/צורבLG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיחSeagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסךSapphire HD7950 3G GDDR5 מארזSeasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר ותוכנות כבדות מבית "אדובי" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסך- אופציונלי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב קצת, אפשר באמצע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אחרי הנושא הקודם שאף אחד לא הצליח להמליץ לי על מחשב אני מציב דרישות נמוכות יותר נייד מחיר:עד 3800 ש"ח משקל:בסביבות 2.3 KG מסך:לפחות 13" כרטיס מסך:NVIDIA או כל דבר נורמאלי (לא מאיץ אינטל!!!) סוללה:לפחות שעתיים HARD DISK:80 GB MINIMUM RAM:2GB MINIMUM מעבד:כפול 2GHZ או יחיד 2.2 (עדיף CORE 2 DUO)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35 - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן רמקולים MICROLAB - 130 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי לוג'יטק - 160 ש"ח ה מחיר כולל מע"מ עבור רמקולים + עכבר ומקלדת מה דעתכם?????
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
GIGABYTE W566U 15.4" WXGA Glare Intel® Core 2 Duo Intel® Accelerator GML960 2GB 667 RAM 120GB disk DVD-Dual/ Super Multi x16 חיבורים 1 IEEE 1394, 3 Audio jacks: Headphone-out (SPDIF Out), Mic-in, Line-in, card reader (MS/MS PRO/MMC/SD), Express card slot , 1 DVI Output, 4 USB ports (v2.0), 1 S-Video out, 1 RJ11 connector for Modem, 1 RJ45 connector for Ethernet,1 Port Replicator Connector (option) 2.73Kg 2 Year warranty T7700- 5700 ש"ח T7500- 5250 ש"ח T7300- 5180 ש"ח מהירות שעון של המעבדים(בהתאם לT7XXX) 2.4GHZ 2.2GHZ 2 GHZ אפשרות לשדרוג - NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB + מצלמה 1.3MP Built In [ תוספת 520 ש"ח ] המחשב לא אמור לשמש למשחקים כבדים במיוחד, אבל צריכה להיות א…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
3000 ש"ח, ללא מסך וציוד הקפי. כעיקרון למשחקים וסרטים. המפרט שהוא מצא באינטרנט מופיע למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח עם חריגה קלה ... הוא ישמש בעיקר לאינטרנט והרבה תוכנות שיפעלו במקביל כל מני תוכנות של DJ'S כמובן שהוא חייב להיות בעל ליבה כפולה ועם 1.8 ג'יגה הרץ לפחות ארדיסק 160 ג'יגה לפחות... אני מאוד אוהב את חברת ASUS וDELL אז אם יש של אחת החברות האלה מה טוב.... בתודה מראש ושבת שלום שגב שטובי[br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 17:55:46 מישהו ?????
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם יש מחשב נטבוק שמתאים למשחקים קלים? עדיף מסך באיזור 11' אם לא איזה מחשב יתאים? (בגודל רגיל) אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המפרט שבניתי (למחשב רב תכליתי) נעזרתי במפרט שמופיע אצלכם במפרטים של ה-2000 שקל לשימוש רב תכליתי. מעבד: AMD Richland A10-6800K Quad Core 4.1GHz Radeon HD 8670D FM2 - Box לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL זכרון: G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מארז: Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) הרכבתי תמפרט ב-KSP ויצא לי 2159 ש"ח. האם המפרט הנ"ל באמת טוב לשימוש רב תכליתי? והאם הוא יותר טוב מהמפרט שמופיע אצלכם בק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך מט (!!) 14 ל15.4'' (לד?), שלא שוקל יותר מ2.6/7 וללא מערכת הפעלה... השימושים העיקריים הם אופיס וגלישה, אבל רצוי שיהיה חזק למולטימדיה (משחקים פעם ב__ וסרטים באיכות טובה כולל סאונד חזק). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 22:04:50 איך מקפיצים?????????.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה עד 6000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, בעיקר משחקי MMORPG כמו: Guild Wars 2, FFXIV ומשחקים אחרים כמו Overwatch 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.מספר בקשות: -עדיפות למעבד AMD אלא אם מעבד אינטל באותו מחיר עדיף יותר -כרטיס מסך AMD (עם תמיכה במסכים של 144HZ) -בבקשה SSD 1TB לפחות. -שהמחשב לא יהיה רועש מדי (שיהיה שקט…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עם נתונים הקרובים לאלה: תקציב 4K (ללא חריגה) לפחות 4GB זכרון פנימי סוללה 6 תאים לפחות מעבד T6XXX ומעלה bluetooth HDMI (חשוב אבל לא קריטי) eSATA (שולי) firewire (שולי) 250 GB מינימום אחסון WIN 7 ואחריות 3 שנים או יותר (חשוב) גודל מסך כמה שגדול כרטיס מסך לא חשוב אם אין משהו שעולה על כל הנתונים אז תביאו דברים שקרובים לנתונים. תודה רבה עומר
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי 3 מפרטים שונים (גם המחירים שלהם שונים מאוד), אשמח לקבל חוות דעת לפי מחיר ולפי החברות שלהם, המטרה שלי כעיקרון זה לבנות מחשב שעומד בכל האמצעים של הדור הנוכחי כולל משחקים שיצאו שהם כבדים מאוד (Red dead redemption 2 כדוגמה) ולהריץ אותם באיכות מאוד גבוהה, אם יש הצעות למפרטים יותר טובים באותו איזור מחיר אשמח להצעות, שני מפרטים יחסית חלשים לעומת אחד מהם אבל העיקרון שלהם זה אם הם שווים את המחיר שלהם ואם הם יוכלו להריץ כמו שצריך את המשחקים באיכות קצת יותר נמוכה). https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/8BNM6KH540K6G3MKJCQX https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/XZN22S71ZL55D1LGWNVV https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/7HPR1…
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אשמח ל-3 מה שימושי המחשב תכנות צד שרת וצד לקוח. עבודה עם אימולטורים יחסית כבדים. חוץ מזה: 32GB RAM חובה. SSD מהיר ואמין. בעיקר אמינות. צריך לשרת אותי בחמש שנים הקרובות.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-