ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על החנות start PC והיא די זולה ורציתי לדעת אם היא אמינה וטובה מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 168 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 489 ₪ - ASUS TUF B460 GAMING זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 2499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3060Ti TUF 8G GAMING דיסק קשיח: 211 ₪ - * מבצע * - Pioneer SSD APS-SE20G NVMe 256GB R / W Up To 3400 / 3000MB/s 3 Year Warranty דיסק קשיח: 479 ₪ - * מבצע * - A-Data 1T SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years ספק כוח: 399 ₪ - * מבצע * - Antec 650W HCG-650M 80+ GOLD…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות בחודש הקרוב נייד בהונג קונג ואני אשמח לעזרה. בעקרון המחשב נועד ללימודים אבל אני ארצה להשתמש בו גם למשחקים אז אני אצטרך מעבד וכרטיס מסך חזקים. אחותי הביאה לפני יותר מחצי שנה (גם מהונג קונג) את ה- Sony VAIO E Series VPCEA36FG בעקרון לפי מה שבדקתי הנייד עומד בדרישות שלי פשוט הייתי רוצה נייד מעבד i7. המשקל לא חשוב לי המסך הייתי רוצה מ15 אינץ ומעלה. לגבי התקציב זה משתנה מכיוון שהקניה תתבצע בהונג קונג. אשמח לכל דעה או עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ACER ASPIRE 5920g http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1205 לבין dell Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm האם הבבדל במחירים מצדיק לקחת את ה ACER ? איזה יותר טוב?? מבחינת מהירות הספק סוללה וכו.. ומה ההבדל בין דיסק קשיח 200GB 5400 rpm לבין 120GB 7200 rpm אני יודע שזה קשור למהירות השאלה אם זה משהו מורגש ומה עדיף לקחת?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשב נייד. שימושי המחשב הם בעיקר מולטימדיה, לימודים וקצת עבודה עם פוטושופ. אני לא סובל שהמחשב איטי מידי או נתקע בעת הפעלת תוכנה כזו או אחרת אז מראש אני הולך על מעבד חזק וזיכרון גדול מעבר למה שאני באמת צריך, השאלה היא האם ההבדל בין ה i7-4710MQ ל i7-4510U הוא מורגש ושווה את ההפרש מבחינה כספית? המפרטים הם: 1. מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 17.3 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4710MQ 2.5GHz - 3.5GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB וכונן SSD בנפח 8GB בעל מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB 2.מחשב נייד עם מסך מגעמבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4510U 2.0 GHz - 3.1 GHz זיכרון…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ההצעה היא כזאת: מעבד- intel core2duo E6600 2.40GHZ - 269 $ + מע"מ - לוח אם- Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 - 129 $ + מע"מ - דיסק קשיח- western digital 250GB SATA2 16mb - 79 $ + מע"מ - כרטיס מסך- Leadtek Winfast Geforce 8800GTS 320bit 320mb - 337 $ + מע"מ - ספק כח- TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM - 75 $ + מע"מ - צורב דיוידי- LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Bulk white - 41 $ + מע"מ - מארז- Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led - 82 $ + מע"מ - זיכרון- KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 שני סטיקים כאלה=2 ג'יגה. - 98 $ + מע"מ - משחה טרמית - ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease - 79 $ + מע"מ יש טעות עם המשחה הטרמית היא עולה 39 שקל. בסופו של דבר אחרי מע"מ והכל …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחר הצהריים טובים. קניתי היום מחשב חדש ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.. הצרכים שלי לרוב הם אינטרנט ופוטושופ. לא משחקים כבדים וכאלו. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20305 תודה, ערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, אני מוכר את ה-Asus T200 שלי (קצת קטן לי המסך) וקונה מחשב נייד חדש. אני מתלבט בין 3 דגמים בהשוואה הבאה: http://ksp.co.il/?list_compare=.28048..28242..27114. המחשב יהיה לשימוש פשוט כך שגם האסוס יספיק לי אבל אני רואה שבהפרש של 600 שקל הלנובו הרבה הרבה יותר חזק (8GB זיכרון, מעבד Core i7). על איזה דגם אתם ממליצים? יש לציין שאני הולך לרכוש באילת כך שהמחיר יהיה נמון יותר :-)
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד. הדרישות הן: מסך גדול יחסית מקלדת מחשב מלאה (כולל את המספרים שבצד) חיי סוללה ארוכים עד כמה שניתן שיהיה יחסית לא כבד השימושים הם בעיקר לתוכנות אופיס, קצת גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני אומר לכם חתיכת נטבוק חזק.. מריץ כל יישום כגון אופיס אקספלוררר נגני מוזיקה למינהם בקלי קלות כוללי סרטי 720P ממש אהבתי את המחשב אני אישית עכשיו עובד איתו עם אובונטו ויש לו תמיכה נהדרת למערכת..
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מחשב. המחשב מיועד למשחקים (כבדים), סרטים, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. את המפרט הבא הרכבתי ב-http://www.ibuypower.com, זה בעצם מפרט שבא על מחשב שלהם ורק שיפצתי אותו קצת: Case ( Eagletech Viper II Aluminium Gaming Tower Case w/420W Power Supply Red/Black 2-Tone ) Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue ) Power Supply ( Standard Case Power Supply ) Processor ( Intel Core 2 Duo Processor E6320 (2x 1.86GHz/2MB L2 Cache/1066FSB) ) Processor Cooling ( [New !!!] iBUYPOWER Liquid CPU Cooling Fan System Kit --- [for INTEL CPU] ) Motherboard ( Asus P5N32-E SLI nForce® 680i SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid,…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מייבוא מחשב נייד 13.3 מחו"ל, ולאחר שוויתרתי על קנייה בארץ בגלל המחירים המופרזים, אני חוזר על האופציה היותר עממית של נייד 15.4 מבחינת שימושים - לרוב מדובר בתוכנות OFFICE, אינטרנט, אימייל וכו', הצגות POWERPOINT, אבל אני לא שולל שימוש בתוכנות קצת כבדות כמו פוטושופ, אם כי זה לא השימוש העיקרי. משחקים - ממש לא העיקר. מה שחשוב לי באמת- מסך באיכות טובה, מקלדת נוחה, מבנה חזק ועמיד, ושהמשקל לא יהיה מופרז (אני יודע שלא ניתן למצוא 15. במשקל 2.5, אבל שיהיה מקס' 3 ק"ג) מבחינת מעבד - אני מעדיף שיהיה מהמשפחה האחרונה של מעבדי ה CENTRINO, וזה די חשוב. כרטיס מסך - לא כ"כ משמעותי, רק שיריץ סרטי HD חלק וזהו, ונראה לי שכל הניידים כיום עושים זאת יפה. HD - גם כן ל…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט? מיועד לסאונד וקצת ווידאו וזהו!!! כדאי וויסטה? לקחתי בגלל שזה 64 ביט וזה יתמוך ב 4 גיגה זיכרון. חזק מספיק? שקט מספיק? תודה מראש! חבילה זו כוללת אחריות לכל החיים למעבד ולזכרונות, 3 שנים אחריות ללוח אם, לכרטיס מסך, ולדיסק הקשיח. ושנתיים אחריות לכונן האופטי. מעבדי AMD Phenom Tripple-Core 8650 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מפרט מחשב שעולה לא יותר מ-2000 ש"ח למשחקים עם מעבד אינטל לחבר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-