ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה הת'ראד השלישי שאני שואל בו, אבל דיי נסגרתי על 3 אופציות אפשריות ואני רוצה לקבל OK או מה עדיף לפי המשך. האופציות הן: Dell vostro A840 ב-3400 שח, עם 3 שנים אחריות Asus A8JR ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות Asus A8E ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות השניים האחרונים עם סוללת 6 תאים מול סוללת 4 תאים של הדל, אבל שוקלים 2.4 מול ה-2.2 של הדל. מי מהם עדיף מבחינת עלות-תועלת? עד כמה חשובה אחריות לשנה שלישית? ואיך האחריות של רונלייט?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg r405 והתקנתי לו ווינדוס 7. שאני בא להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק הוא אומר לי שהגירסא לא מתאימה למערכת הפעלה. אני יכול לשמוע מוזיקה והכל אבל המיקרופון לא עובד. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דרייבר לווינדוס 7(חיפשתי בגוגל הם לא עבדו) או איך לפתור את הבעיה עם המיקרופון. בתודה מראש חגי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, אני מוצאת את עצמי שוברת את הראש לאחרונה בנוגע לאיזה מחשב הכי מתאים לצרכים ולכיס שלי. הדרישות שלי למחשב הינן: משקל קל (הנני סטודנטית) עד-2 ק"ג, רצוי פחות מסך קטן- פחות מ-15 אינצ' איכות- לא רוצה להחליף מחשב בעוד שנתיים זמן סוללה ארוך- חשוב אך לא עקרוני אחריות טובה עיקר השימושים שלי הינם: להאזין למוסיקה, לצפות בסרטים ולעבוד על הוורד. אני מתלבטת בין המחשבים הבאים: סמסונג- NP530U3C-BG1IL https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12899 סמסונג- NP530U4C-BG1IL HP- ENVY ULTRABOOK 4-1030 http://www.amazon.com/HP-Envy-4-1030us-14-Inch-Ultrabook/dp/B0085RZPP0 HP-FOLIO 13-1000en https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11931 HP PAVILION DM1-4099EJ http://bizsupport1.aust…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מעבד,זכרונות וכרטיס מסך בחו"ל השאר בארץ ישנן שתי הצעות 1) מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 ס"כ לתשלום: 569.51$ (נקח 20$ מהדוד) 2) מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $237.00 כ.מסך Leadtek PX7600GS TDH Extreme 256MB Geforce 7600GS 256MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail $119.99 זכרונ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HP ProBook 4320s התקנתי ווינדוס אולטימייט בעצמי ואני רוצה לדעת כשיוצא דרייבר חדש באתר של HP. וגם מה עדיף להתקין תדרייבר שלהם לכרטיס מסך או את של אינטל? יש לו אינטל מובנה של אי3 שאלה אחרונה אני זוכר שראיתי מקרים שהעכבר נתקע כל כמה שניות לשניה וזה קרה לי היום אבל אני לא מוצא תדיון של זה. למישהו יש מושג? תודה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ממה שהבנתי חנויות כבר לאט לאט מפסיקות להפיץ את דגם 1537 (לפי בדיקה באינטרנט בגלל שיש הרבה פונקציות של עבדו טוב כמו: סאונד, לחצני המדיה, סורק wifi, כפתור הדלקת וכיבוי הבלוטות', סורק האצבע, האינפרה-רד מקדימה) רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם החדש שהם מתחילים להפיץ ה-1555? (הבנתי שהוא שיפור קטן של 1537 והם ביטלו כל מיני דברים שם) מה ההבדלים בגדול ואם באמת יש שיפורים, מה היתרונות ומה החסרונות שלו תודה מראש, עדי
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שיהיה טוב ואמין. לאינטרנט פייסבוק ושטויות של ילדות.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים ועבודה. אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה (פיתוח תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout, Battlefield, ומ…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המפרט היינו מפרט שאני די סגור עליו, התקציב 6.5k את המטרות והשימושים הוספתי למטה. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 SSD : Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail צורב DVD : LG DVD±RW GH2…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מארז: Termaltake Swing 12cm fan +400W DFI Infinity nf4 SLI AMD 63 3000 venice Kingston 512mf ddr 400mhz cl2.5 2X WD 160gb 8mb sata2 כונן flopy geforce 6800gt 256mb צורב nec 3540A מקלדת+עכבר מסך דק BENQ FP71G PLUS 8MS הכל ב7500+- מ www.d-d.co.il אני הולך לשם לחנות עצמה אין לי אפשר לקחת את הכטיס הזה של Sapphire שאפשר לעשות איתו OC רצחני כי אין להם בחנות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הסמסונג הזה : http://www.bestbuy.com/site/Samsung---23.6%22-Touch-Screen-All-In-One-Computer---6GB-Memory---1TB-Hard-Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103 ואני רוצה להחליף עם הסוני בשביל עוד $250 http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+L+Series+24%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+8GB+Memory+-+2TB+Hard+Drive/9070057.p?id=1218984794861&skuId=9070057 שווה לא? ה HD שלו מהיר יותר מ 5200 ל 7200 + עוד 2GB זכרון נוספים + 1TB נוספיםץ
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב שיחזיק 3 שנים בערך לעבודות משרדיות+אינטרנט+סרטים. המחשב ירכש בארה"ב והמחיר בין 800 ל-1000 דולר, אבל עדיף שיהיה יותר קרוב ל-800.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3, לא כזה חשוב אבל מאט יהיה נחמד * רזולוציית המסך? הסטנדרט יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמובן כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות יהיה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת עריכת וידאו ותמונות, זהו מחשב עבודה ולא משחקים. התקציב שאושר עבורו הינו 10,000 שקלים. עליו להכיל זיכרון מספיק כדי לאכסן גם את הארכיון עליו. התוכנות הינן: After Efects PhotoShop Premie אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מתאים, מרחב העבודה פה הוא מאד גדול...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחשב לצורך עיבוד HD וידאו, תוכנת תלת מימד cinema4D וגרפיקה לוח אם Intel DH67BL Bearup Lake. מעבד Intel (Quad) Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache. זכרון 4X4GB DDR3 1333 CL9 kingston/samsun/hynix כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 550 TI.1024MB GDDR5 דיסק קשיח Serial ATA III (6Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm (Western Digital/Seagate) צורב DVDX22 LG ספק 700W מארז midi tower סה"כ 5100 כולל מעמ אופציונלי intel SSD 120GB 2.5-inch קריאה270 כתיבה 130 ב1100 שקל
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב,פייסבוק וכד') , משחקים קלים-בינונים (PES,FIFA,FOOTBAL MANGER) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) 2 יציאות USB מינימום ויציאה לטלוויזיה (עדיפות ל HDMI) * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? כן כולל צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. דרושה אחריות בישראל של מינימום שנתיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך אם אין לא נורא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני מעדיף שלא תביאו לי חברות לא מוכרות כמו MSI
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-16 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב אני מניח, 5 שעות עבודה זה הרבה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה, לא קריטי הסוג נראה לי. מדובר רק בעבודות משרדיות אז אם אתם חושבים שעדיף SSD אז SSD (ברור לי שזה בא על חשבון נפח, אני פשוט לא יודע כמה נפח יתפסו מסמכי האופיס). * כונן אופטי? מה זה ? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה, זה חשוב ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, …
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (מיינקראפט), צפיה בסרטים, עריכה גרפית, ממש ממש קצת פוטושופ... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אם מוצאים מאט אז עדיף מאט אבל אפשר גם מבריק וגודל 15.6 * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שתהיה טובה אני יודעת שזה אולי בלתי אפשרי למצוא…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-