ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע מתי המחשב אמור להגיע לארץ? אני רוצה להזמין, ופשוט כל החנויות אומרות שאין אותו המלאי.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום פורום, אני צריכה מחשב נייח בשביל משחקים כבדים מאוד, תוכנות תיכנות, תוכנות הבטחה, מחיר לא משנה לי. אני הייתי רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה בשביל דברים כאלה ואיפה ניתן לערנות את זה בארץ. ואם אפשר לדעת כתובת מדוייקת של חנויות כולל ערים. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתחיל בסמסטר הקרוב ללמוד מדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי חזק לשימוש יומיומי לתקופת התואר. אפרט הכל גם במפרט למטה אבל אשמח לרשום גם בכלליות פה כדי להעביר את השאלות שלי וללמוד על הדרך! השימוש העיקרי יהיה תכנות בתואר מדעי המחשב אבל כמו כן גם לגיימינג בינוני ועריכת סרטים פה ושם בSony vegas.. מקווה שאוכל למצוא מחשב שאהיה מרוצה ממנו בתקציב הנ"ל. שאיפה שלא יהיה מחשב של 3שעות בטרייה בלי הטענה, בכל זאת.. לימודים ונוחות. אשמח לכמה שאלות על הדרך שיעזרו לי: 1) מה ההבדל בין כונן דאטא לSSD? הבנתי שהSSD יותר מהיר, אבל בחלק מהמחשבים יש נניח 256GB SSD ועוד טרה DATA.. אם הSSD מהיר יותר לא ארצה לשים את הכל עליו? מה השימוש של כל אחד במת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K , גמיש עד 6K אם יש הצדקה לכך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר אודיו (FL Studio/Cubase), בשילוב עם מעט עריכה גרפית/עבודה משרדית וגיימינג בסיסי לעיתים רחוקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HD SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שתהיה שליטה על עוצמת המאווררים, רצוי שיהיה שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זה התיאור הכללי של מה שאני מחפש : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]תקציב - 2500 ש"ח ללא חריגות שימושים - כרגע רק תכנות ( סטודנט למדעי המחשב ועבודה בתור מתכנת) , שימוש משרדי , סרטים , מוזיקה אבל עם אפשרות להרחבה בעתיד לכרטיס מסך לגיימרים. חומרה - רק מארז וכל מה שבתוכו כולל מתאם רשת אלחוטי , ללא מסך וציוד היקפי כלשהוא ציוד היקפי - ללא ![/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: W…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
LENOVO Z500 http://www.zolprice.co.il/product-1987-Lenovo_Ideapad_Z500_MBYE3IV.aspx ASUS VivoBook S500CA-CJ005H http://fre.co.il/items/141716#BigBuyNow התלהבתי מהעובדה של-asus יש כונן היברידי (כלומר HDD ו-SSD עבור מערכת ההפעלה) כמו כן, הכונן הקשיח עובד במהירות 7500rpm לעומת ה-5400 של הלנובו. מצד שני הזיכרון של הלנובו הוא 8GB לעומת 4GB של אסוס, והמעבד שלו מסדרת M לעומת סדרת U של אסוס. אז במה הייתם בוחרים מבין השניים? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של סמסונג NP370 מהאתר נייד נייד, באתר כתוב שהאחריות ל3 שנים כולל איסוף והחזרה. התקשרתי לIBM לבדוק שאכן זה האחריות שיש לי דרכם ונאמר לי שיש לי אחריות של 3 שנים ללא איסוף והחזרה, כלומר אני צריך לגשת אליהם עם המחשב. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות? כמה זיכוי כספי לדעתכם אני יכול לבקש על הטעייה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עובד בבית בהדמיות מבנים כעבודה שניה ,אני זקוק למחשב שיורד לי את זמן הרינדורים ,המפרט יכלול מערכת הפעלה windows 7- 64 bit . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, במסגרת החיפושים אחר מחשב נייד אני מוצא שיש דגמים שלהם GPU שהוא לא אינטגרלי (לדוגמא NVIDIA® GeForce® MX350) ויאפשר ביצועי גרפיקה ומשחק טובים יותר. האם בהכרח לתוספת GPU שהוא לא אינטגרלי תהיה השפעה גם בשימושי המחשב הרגילים על איכות הצבעים ואיכות התצוגה של המסך? האם ל-GPU יש השפעה על התחממות של המחשב? האם ההעדפה צריכה להיות תמיד ל-GPU שהוא לא אינטגרלי או רק במידה ואני מייעד את המחשב למשחקים וגרפיקה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ואופיס, ללא משחקים בכלל) ולצפייה בסרטים (חיבור למסך ברזולוציה 1680x1050 וכן חיבור נוסף למסך טלוויזיה 42 אינץ' ברזולוציה 1024X768). המחשב אמור לשמש לתקופה של 4-5 שנים (ולכן ייתכן גם שהמפרט הנוכחי מעט גבוה לדרישות הנוכחיות). אין צורך בציוד היקפי או מסך, שכבר קיימים. אין כלל חשיבות לשקט (ציון 1). לא נדרשת מ"ה, אך כן נדרשת הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות/איזור מגורים מסוים. מפרט המחשב שהרכבתי מבוסס פחות או יותר על מדור המפרטים באתר וכן על המלצות למפרטים דומים בפורום. אבקש את דעתכם על מנת לראות שלא פספסתי שום דבר או לכל הארה/הערה אחרת. להלן הצעת מפרט שקיבלתי בסכום של 2400 ש"ח: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: GIGABYTE GA-…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי compaq presario CQ60 כרגע היתקנתי עליו ווינדוס 7 ויש לי 2 בעיות במחשב האחת היא הגלגלת המובנת כדי לגלול בדפים לא מגיבה והמיקרופון גם לא מגיב יש איזה תוכנות בסיסיות של המחשב שאני צריך להתקין כדי ששני הדברים האלה יעבדו כמו שצריך בנוסף אם אני רוצה סתם להיכנס למצלמה של המחשב ולצלם משהו איך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה למחשב נייד לטובת שימוש ללימודים + ואופציה לעבודה עם פוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח (אילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות דרישה לנפח גדול של זכרון ומהירות גבוהה (צפי שימוש- מספר שנים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן: מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח, עניתי על השאלון ותודה מראש לכל העוזרים המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים ב -Full HD מה התקציב המקסימאלי? ת. 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ת. לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ת. 300 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. איכסון מדיה, צפיה בתכני HD ואיכות שמע גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד שישמש אותי לצפיה בסרטי HD (עד 1080i ללא בעיות מיוחדות). תנאי הכרחי לקניה הוא יציאת סאונד דיגיטאלית (optical\ coaxial) או אפשרות לכרטיס הרחבה עם יציאות כאלה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשימושיים רגילים של אינטרנט ושאר הירקות. -העדפה לחיבור HDMI 2-גיגה זיכרון -שיהייה דיסק קשיח לא מפריע לי -העדפה, אם כי לא חובה, לוינדוס 7. תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברים, זקוק שוב לעזרתם בפורום הנהדר הזה, אני לקראת שדרוג המחשב שוב, פעם קודמת תכננתי לשדרג כרטיס מסך והסתבר שהלוח אם שלי לא יתמוך ברוב הכרטיסים אז חיכיתי ועכשיו אני חושב לשדרג. כרגע המפרט שלי הוא מעבד - Intel i5 2500 לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון - 16G כרטיס מסך - Geforce 630 רוב השימוש שלי עם המחשב הוא לצורכי תלת מימד (Maya, Zbrush וכ'ו), ומעט משחקים פה ושם התקציב שלי הוא באזור ה 3000, אני יותר בכיוון שדרוג של הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך. זכרון נראה לי פחות לחוץ כרגע, ושאר הדברים גם די בסדר, פעם קודמת גם קניתי ספק כוח של Antec אם אני זוכר נכון כך שנראה לי שגם בזה לא צריך להשקיע כרגע.. יש לי 2 מסכים ואני אולי חושב לשים אפילו 3 בעתיד אז הבנתי שיכול להיות ששני כר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי- אופיס, סרטים עד480P אינטרנט וכדומה. חיי סוללה לא חשובים כי רוב הזמן המחשב יחובר לשקע בקיר. הבנתי ש15" זה הכי גדול שניתן למצוא בתקציב הזה, אם יש אפשרות למסך גדול יותר אשמח לדעת. חשוב שהמחשב יהיה אמין, ובעל נותני שירות/ אחריות טובים. תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני אמלא כאן את השאלון, לפני כמה ימים פירסמתי כאן הודעה שכרגע אפשר למחוק אותה. http://hwzone.co.il/community/threads/559702-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-3000-%D7%A9-%D7%97 תקציב: עד 3000 ש"ח חריגה אפשרית: 500 ש"ח אוקיי, השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים (חשוב שהמסך יתאים לסרטי HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ', חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? דרוש מקלדת הנוחה להקלדות מרובות, הלקוחה הינה קלדנית במקצועה. וכמו כן גם Touchpad שיהיה נוח. * משקל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמת מתנצל שאני לא עושה את הבקשות כי כבר התמקדתי על 2 דגמים על איזה מהם אתה יותר ממליצים lenovo y50 asus n550kj שני המחשבים בעלי i7 לפחות 8 גיגה זכרון ram הכרטיס מסך 850-860 המחשב ישמש למשחקים פוטושופ vm וגלישה וסרטים אשמח לשמוע את דעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-