ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. מה דעתכם על המפרט הבא ל HTPC. מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 350 1 350 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 340 1 340 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB Kingston Value 75 2 150 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 1 120 מארזים Price Units Total JSPTech T-688B HTPC Black HTPC 400W 245 1 245 Total price 1485 ¤
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל- אך רק בשביל דברים משמעותיים, לא צריך סתם כח מיותר או נראות מיוחדת של המחשב) ב) במידת הצורך - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: לימודי אדריכלות וגיימינג כבד ב 144HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב HIGH-ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך FULL HD 144HZ- עד 1300 שקל(לא חלק מהתקציב של המחשב) 5. עד כמה חשוב השקט 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה - כן בעתיד- OC קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס- לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני אמור לקנות השבוע ואני מתלבט לגבי המעבד . אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד quad core q9550 לוח asus p5qc שדרוג ללוח אם מתוצרת MSI P45 PLT או ללוח Gigabyte GA-EP45-DS4 220 ש"ח דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB seagate זיכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך readon hd4870 1024 ddr5 צורב LG X22 SATA DVD ספק EZCOOL 500W 12CM FAN מארז coolermaster mc 360 מסך samsung 2253BW מחיר סופי 5,500 מאייבורי מה אתם אומרים שכחתי לציין בכותרת שיש אפשרות לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנטים מעט משחקים כמו PES12 ועוד מעט, צפייה בסרטי HD ושימוש באינטרנט ומסמכים. עדיפות לחברת לנובו או דל גודל מסך 13-14 אינץ'. אשמח לקבל הצעות או לינקים למחשבים טובים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברים, שימושים עיקריים: משחקים, סרטים אינטרנט ומוזיקה. גודל מסך: עד 15.6 (אפשר גם פחות) ניידות: לא כל כך קריטי המשקל והגודל אבל כמה שפחות עדיף כי אני מתכוון להשתמש בו גם בלימודים בעתיד כרטיס מסך, זיכרון ומעבד: אני לא כל כך מבין אז מה שתמליצו לי תקציב: באזור ה 4000 בעיקרון שמתי עין על המחשב הבא http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2500 מה אתם אומרים?? אשמח לעצות ודעות נוספות תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב אני חושב לקנות נייד של GATEWAY בחו"ל. האם מומלץ? האם יש שירות שלהם בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כעת 1GB ואני מעוניין להגדיל ל2GB. איזה תוצרת מומלץ לקנות? הציעו לי STAREX שלא שמעתי עליהם כלל. זו איכות כמו קינגסטוו ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד של ACER מדגם TIMELINE 4810T. היום, אחרי בערך חודש במעבדה (הוא היה נשאר עוד חודש אם לא היו צרחות ועורכי דין מעורבים), החזירו לי אותו לאחר שהחליפו מסך, כיוון שבמסך הקודם צץ פס שחור אופקי שהסתבר כפיקסלים מתים. הבעיה היא, שלאחר שלקחתי את המחשב הביתה שמתי לב לתופעה מוזרה - כל פעם שאני מזיז את המחשב אפילו הרעד הכי קל (לדוגמא, הקלדה), מופיעים עיגולים נוזליים כאלה במסך ליד הפינה השמאלית התחתונה, בדומה ללחיצה עם האצבע על המסך. מישהו יודע אם זה נורמלי? או שמא זה פגם במסך? או בהרכבה? ממש לא בא לי להביא שוב את המחשב למקום הזה (שהוא גם כשעה נסיעה ממני בערך), אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך זה?: אפשר להוציא יותר טוב באותו תקציב ועם כל החלקים שפה? (כולל מערכת קירור מים...)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ממולץ בסכום הנ"ל RX 470 או GTX 1050TI או GTX 1060 ? האם יש יתרון שהמסך יהיה תואם מבחינת פרוטוקול freesync לרדאון או G-Sync ל GTX ? תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אילו מעבדים נחשבים טובים היום ללפטופים? אני צריך לקנות לפטופ 12 אינץ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=105979 אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא אבל אני מעוניין לדעת האם הזיכרון 3000mhz יהיה טוב עם זה מצד אחד הבנתי שרייזן תומכים עד 3200mhz אבל מצד שני ראיתי סרטונים שאנשים עושים איזשהו משהו בביוס כדי להפעיל את זה רציתי לדעת אם אני צריך לעשות איסה אוברקלוק או משהו בביוס כדי לגרום לזכרונות לתפקד על 3000 הרץ
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד למוזיקה ולDJ בלבד אני הולך להשתמש בתוכנה VIRTUAL DJ או SEARTO או TRAKTOR ולאחסן במחשב אך ורק מוזיקה , עדיף סוללה חזקה שתספיק ליותר זמן ולפחות ל 500GB כונן , ומסך בגודל 15.6 אינץ התקציב הוא עד 2200 ש"ח ושהיה WINDOWS 7
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סה"כ אני בחרתי כבר כמה רכיבים אני צריך חוות דעת ולסגור פינות בנושאים שאני פחות מבין בהם 1. התקציב 5K, תמיד אפשר לחרוג אבל אני סטודנט וזה אומר מבחינתי עוד כמה חודשים על נקנקיות וחומוס אחלה, אז אם אפשר לא לחרוג (ואפילו לחסוך) יהיה מצויין 2. השימושים העיקריים הם משחקים (כבדים) ברזולוציה 1650*1080 (יחי DELL 2007WFP) בהגדרות גבוהות (בתקוה) ותוכנות שאני צריך ללמימודים כמו סולידוורקס ומטלאב (אני לא מריץ סימולצית מטורפות אבל שיהיה נוח) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול מארז 5. שקט לא שיקול 6. אני לא מכוון לעשות לו אוורקלוק (בזמנו כבר שרפתי את 8800GTS ןלוח אם בגלל E6300 ואני לא רוצה לחזור לתקופה האפלה הזאת) 7. לא צריך תוכנות או הרכבה 8. עדיף מKSP או באופן כללי משהו בצ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מפרט AMD למשחקים עם מסך דק 17 אינץ' תקציבי. המסך חשבתי על זה של NU tech הוא מצוין, כבר ראיתי אותו בעצמי, הוא 8ms ועולה 1400 ש"ח בלי חריגות בבקשה. מנעה מחשבים www.noacomp.co.il אם אפשר שיכנס בתקציב הכרטיס Club3d X800RX *שכחתי- צריך לכלול גם רמקולים, מקלדת ועכבר רמקולים אני כנראה הולך על ה SBS70 של קריאטיב (2 רמקולים פשוטים יחסית, אבל טובים) מישהו?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי. אני סטרימר ואני מסטרים משחקים במחשב וכל זה. אני זקוק למפרט ממש טוב עד 5500 שקל שאני אוכל להסטרים ולשחק בו זמנית מאותו המחשב בלי תקיעות בשום מקום ושהכל יהיה חלק וכן שהמחשב יריץ הרבה משחקים כבדים ועוד.. מישהו בבקשה יכול לבנות לי מפרט טוב?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-