ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
לבני גיא נפל הנייד ונשבר המסך (סדוק בצורה מעוררת השתאות ) בהתחשב בעובדה שהסוללה שלו גמורה וחליפית תעלה בסביבות ה- 600 ש' האם כדאי לתקן המסך והאם למישהו יש הערכת עלות . לכל עצה אודה. אבא של גיא
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב MINI למטרות משרדיות וצריכת מידע אונליין (צפיה בוידאו HD), אותו אני אחבר למסך מחשב גדול. התקציב: עד 500$ , מאתרים בינלאומיים ששולחים (בעדיפות לחינם) לקנדה. תודה!
-
מחשב שלא יבער מחום ויהיה עדכני מבחינת חומרה לא מחפש 3D. :s05:
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אממ מחפש מפרט למחשב נישא.. שאני אוכל לראות בו סרטים... לשחק כמו בנאדם .. אני יודע שבמחשבים נישאים זה בעיה.. אבל זה חשוב.אממ widescreen..משהו איכותי בקיצור.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 השימושים העיקרים שלי הם אינטרנט, צפייה בסרטי hd ומשחקים כגון: Fifa13 2K13 COD.. וכו' האם המחשב הנ״ל עומד בדרישות? האם אסוס ידועה כחברה טובה? תודה רבה לכולם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אפשר ניתן לחבר ממיר HOT למחשב נייד על מנת שישמש כטלוויזיה? הבנתי שצריך כניסת וידאו למחשב ואין לו, יש אפשרות לקנות כרטיס חיצוני כלשהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
System Weight <= 1.2 Kg (2.64 lbs) Weight with AC adapter <= 1.5 Kg (3.24 lbs) Screen Size >= 13 In (13.3 in TFT active matrix) Display resolution >= ( <= 1600 x 900 ) Display type: TFT in-plane switching (IPS) Memory >= 4GB (1,333MHz DDR3) Storage >= SATA II Battery Life > 4.5 Hours USB ports >= 3 Can run OSs: Windows, Linux Graphics Processor (NVIDIA GeForce GT 620M; NVidia GeForce GT 640M LE) desired but optional BlueTooth Wifi 802.11 (a,b,g) n desired but optional Ethernet >= 100 Power adapter 110/220 V AC Builtin camera: desired but optional SSD (>= 24GB): desired but optional CPU (Intel 3rd Gen Core i5 1.7 GHzi5-3317U ( 2.6 GHz ) ( …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר תיכנות, טיפה עריכה גרפית ווידיאו חובבנית, סרטים, מוזיקה ועבודות לבית ספר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ, eclipse, visual studio, עורכי טקסט למיניהם וגם כל מיני תוכנות לתיכנות צד שרת שגם לזה אני אגיע בסופו של דבר... - תדיר אילוסטרייטור, סוני וגאס, אפטר אפקטס, בלנדר - מזדמן. רוב הזמן הן סתם ינוחו על שולחן העבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות במבצעים שיש עכשיו בKSP מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים שאתחיל בקרוב וגם לגיימינג. עד עכשיו חשבתי על המחשב הזה : https://ksp.co.il/?uin=48649&select=.1304..271..1358..5274..2639..4152..442. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 - ניתן לחרוג ב400 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מי מוכר מחשבים ששודרגו? ??? נגיד עשרה PC מסדר גודל של פנטיום 3 של חברה מוכרת כמו IBM או HP? הרי מישהו עושה את השדרוגים, ומישהו קונה את המחשבים של חברות שנסגרו. לינק או טלפון, מישהו?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה של גג גג 100-200 ועדיף שלא. מעדיף סביבות 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבוד משרדית- תכנות. רוצה שיריץ גם משחקים, לא צריך כרטיס מסך מפלצת אבל משהו מספיק טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=213586 https://www.tms.co.il/148453 מה משניהם עדיף? מטרת המחשב בעיקר לימודי מדעי המחשב תכנות בניית אתרים וגיימינג פה ושם
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בזמן הקרוב, על אף ההיצע הדל שיש היום בשוק התקציב שעומד לרשותי הוא עד 5K המחשב ישרת אותי לצורכי עבודה, אני עובד המון עם האינטרנט והמון טאבים פתוחים באותו הזמן. וקצת עם תוכנת עריכה פריימיר. אחרי חפירה קטנה שעשיתי אני מתלבט בין דל וסטרו לבין לנובו פלקס 5 לשניהם יש חומרה די דומה, וכמעט אותו מחיר. ובכל זאת, איזה דגם נחשב מומלץ יותר? Dell Vostro 14 5401 לבין Lenovo IdeaPad Flex 5 מחשב נייד מבית Lenovo עם מסך מגע בגודל 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® MX330 2GB וכולל מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
[תוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום] פרסם ב-TraseZone
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקחת אחד משני הניידים האלה במחיר טוב מאוד כ4000 ש"ח (מחול), ה HP יותר יקר ב כ 300 שקל. שימוש: לרוב עבודות ואינטרנט אבל גם קצת משחקים וסרטים. חשוב לי: איכות הבניה, ושהוא יחיה הרבה זמן. נייד ראשון: HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC - QJ892AV steel gray Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz 1GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 50% OFF One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Battery 17.3" Full HD BrightView Infinity LED(1920x1…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-